LUK
Statsaftale

RESULTAT SE PÅ KORT

Udvælg enkelte eller vælg alle resultaterne til dit samlede tilbud.
Når du er færdig med dit valg klikker du blot på "Få tilbud"

Danske Konferencecentre tilbyder gratis og uforpligtende bookingservice. Vi kan hjælpe med alt fra små mødelokaler til store konferencecentre, og har over 100 partnere i hele landet. På denne side finder du en oversigt over dine muligheder hos os.

IDA Conference 2019
 
Sortering i resultater:
 

KORT

OM DKBS

Hos Danske Konferencecentre finder du over 100 møde- og konferencecentre i hele landet, og med vores ekspertise og over 20 års erfaring med at hjælpe og vejlede kunder til at finde det helt rette sted kan vi også hjælpe dig.

Vores service er gratis og uforpligtende, og du skal blot kontakte os på telefonen, e-mail eller via kontaktformularen, hvis du har brug for hjælp til at finde et møde- eller konferencested. Vi vender tilbage inden for et par timer med tilbud på minimum 3 steder, vi vurderer, passer til dine behov.

Hos Danske Konferencecentre har vi noget for enhver smag og kan hjælpe dig med at finde møde- og konferencecentre til både mindre dagsmøder, seminarer, firmafester og store konferencer. Vi har et stort kendskab til alle vores møde- og konferencecentre, som vi besøger hvert år og kan dermed både inspirere dig til at finde det rette sted og spare dig for en masse tid og besvær.

Fandt du ikke det du søgte? Kontakt os endelig alligevel. Vores engagerede bookingteam kan med stor sandsynlighed godt finde et sted, der passer dine behov alligevel.