Se alle konferencecentre

KolleKolle
KONTAKT OS 45 82 09 99
Bliv kontaktet
KLIK HER

Vi skaber rum til dialog!

Når mennesker skal mødes, er det vigtigt, at der skabes et rum til dialog; et rum, hvor der er ro og tryghed til at kunne koncentrere sig om indholdet i mødet  – det rum skaber vi.

KolleKolle har en skøn beliggenhed omkranset af skov og marker. Vi har professionelle og velholdte faciliteter, mad tilberedt af gode råvarer og af høj kvalitet, men vigtigst af alt, så har vi et kompetent team, som er imødekommende, hjælpsomme og serviceminded.

Men tag ikke kun vores ord for det. Se, hvad andre synes om at være hos os på vores hjemmeside, hvor du både kan læse deres tilbagemeldinger og resultaterne fra vores løbende gæstetilfredshedsundersøgelse.

KolleKolles konferencefaciliteter har 5 stjerner, og for at sikre, at vi lever op til de kvalitetskrav, det medfører, så bliver vi årligt kontrolleret af Horesta, som er ansvarlig for stjernekvalifikationen i Danmark.

Værelser

KolleKolle har 77 værelser, alle med udsigt til den grønne natur. Værelserne er indrettet med en god arbejdsplads, balkon eller terrasse samt fri trådløst internet. Farverne er afstemt efter naturen. Værelserne mod øst er holdt i dejlige blå nuancer, og mod vest er det de gyldne solnedgangsfarver, der præger indretningen.

Faciliteter

KolleKolles faciliteter indbyder til dialog. Derfor er huset indrettet med henblik på, at man ikke behøver at sidde i mødelokalet hele dagen. Både lobbyen og biblioteket er indrettet med sofaarrangementer kombineret med høje borde og holdt i en afslappet og hyggelig stil, som indbyder til aktivitet, både hvad angår gruppearbejde, hygge og afslapning. Der er masser af dagslys, plads og en dejlig rolig atmosfære, selvom der sidder gæster rundt omkring.
Pejsestuen er vores hovedbar, hvor der hygges om aftenen før og efter middagen. Men Pejsestuen, som for øvrigt har en fantastisk udsigt ned til Furesøen, bliver også flittigt brugt i løbet af dagen til små snakke og gruppearbejde.</p>
Kelleren – og nej, det er ikke en stavefejl – det er navnet på vores selvbetjeningsbar placeret i underetagen. Hvis man ønsker at sidde for sig selv om aftenen, er det her den oplagte mulighed for mindre grupper.
Motionsrum
I underetagen findes et godt motionsrum. Der er rygbænke, motionscykel, crosstrainer, multimaskine samt en romaskine. Derudover findes et rum til udstrækning, og hvor der også er måtter, træningsbolde og instruktioner til forskellige øvelser.

Swimmingpool
Ved siden af motionsrummet har vi en dejlig swimmingpool i pæn stor størrelse. Der er en dejlig udsigt til naturen gennem de store panoramavinduer.

Xbox og aktivitetsrum
Få pulsen op med Kinect Sports eller Kinect Adventure, som kan spilles på vores Xbox. Men er man mere til de traditionelle spil, så har vi også bordtennis, airhockey og billard.

Kapacitet

Alle vores plenumlokaler er med dagslys, rigtig gode stole og store borde. Loftshængt projektor er hos os et naturligt og inkluderet værktøj. Internetforbindelse er frit og tilgængeligt overalt i huset. AV, laptop, ITV eller andet udstyr, vi har i huset, lånes gerne ud, selvfølgelig uden meromkostning.
Vi har rigtig mange grupperum, og de er selvfølgelig også med dagslys og gode møbler. Størstedelen af rummene er indrettet med 55" fladskærme. Og hos os er der i prisen inkluderet et grupperum pr. min. 12 personer, dog max. 3 grupperum pr. møde.
Udenfor tilbyder vi to utraditionelle møderum med højt til himmelen, mulighed for frisk luft og anderledes rammer om mødet – alt på én gang.

Trafikforbindelser

KolleKolle Konferencehotel er beliggende kun 30 min. kørsel fra Københavns Lufthavn og 20 min. kørsel fra Københavns Hovedbanegård.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter



KolleKolle ligger kun 5-10 minutters dejlig gåtur, gennem skøn natur, fra Furesøen. Her er der mulighed for både sejllads med bådfarten eller walk & talk langs søens bred.

KolleKolle ligger midt i den skønneste natur, omkranset af græsplæner der indbyder til aktiviteter. Nørreskoven og Furesøen som nærmeste naboer, perfekt til en sejltur eller en rask gå-tur som kan give ny energi til mødedeltagerne.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for alle de muligheder, der findes i den skønne natur, der omkranser KolleKolle. Walk & Talk, løbe- eller gåture, samarbejdsøvelser på græsplænerne, sejlture på Furesøen etc. Der er rigtig mange gode muligheder. Udendørs hovedbrud På vores græsplæner finder du vores udendørs hovedbrud. Det er puslespil af forskellige arter, sværhedsgrader og i kæmpe størrelser. De er til fri disposition, når man er gæst på KolleKolle og kan let bruges som en pause i mødet eller som sjov før middagen.

Andre ting kan være Softgolf på græsplænerne, laser lerdue skydning, skattejagt i Nørreskoven, sjov og leg og mange andre gode aktiviteter finder du lige uden for døren på KolleKolle – det er nemt og der er noget for enhver smag og temperament. Læs et udpluk herunder

Udendørsaktiviteter 
Beliggende i smukke omgivelser direkte ned til Furesøen og med masser af udendørsplads, er KolleKolle meget velegnet til teambuilding og andre aktiviteter. Vi har softgolf, kongespil, volleyball og rundbold. Vi kan også leje mountainbikes til brug på de mange ruter omkring KolleKolle, leje kanoer eller arrangere en gåtur i skoven med skovfogeden. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne.
 
Tur på Furesøen
Et perfekt pusterum i dagens program er helt klart en tur med Baadfarten på Furesøen.Baadfarten har anlægsplads ved KolleKolle Konferencehotel, kun 10 minutters gang igennem den fantastiske istidsslugt. Om sommeren kan vi tilbyde vores gæster, der afholder møde eller andet arrangement på KolleKolle, at nyde frokosten på Furesøen. Her chartrer vi Baadfarten, og gæsterne får madkurv og drikkevarer med på turen. Vi kan endvidere tilbyde, at en kok og tjener ledsager jer. Eller tag en tidlig aftentur og nyd velkomstdrinken inden middagen på KolleKolle.

 
Laser lerdueskudning
En aktivitet for alle! Perfekt i forbindelse med - Møder (pauseaktivitet), sommerfesten eller et aftenarrangement
 
Laser lerdueskydning hvor op til 5 personer kan skyde på samme tid. Anlægget indeholder 5 autentiske haglgeværer, som er modificeret og skyder med infrarøde radiosignaler. Når en skytte rammer lerduen bliver dette registreret på den elektroniske resultattavle. Der kan spilles op til 4 forskellige spil. Det kan også benyttes om aftenen i mørke, da "duerne" kan blive selvlysende. En perfekt aktivitet i forbindelse med f.eks. møder, teambuilding, fester m.m.
 
Mountain Bike Tour
Tag på en frisk og udfordrende mountainbike tur i områdets fantastiske natur.
Rundt om KolleKolle har vi en nogle enestående naturforhold, der er det helt idéelle til en udfordrende moutainbike tur. Danmarks mest kendte mountainbikespor (Det "røde" mountainbikespor i Hareskoven) går lige forbi vores baghave....
Vi samarbejder med MTB tours der er en lokal virksomhed. Sammen med dem kan vi tilbyde jer leje af gode mountainbikes og tilhørende nødvendigt udstyr. Vi anbefaler at gøre brug af deres professionelle mountainbike guider - evt. inddelt på flere niveauer. Cyklerne bliver leveret og afhentet hos os efter aftale.
 
Nørreskov udfordringen
KolleKolle's team har udviklet denne sjove udfordring, hvor alle har mulighed for at deltage. Her bruges vores skønne omkringliggende natur og deltagerne får lidt historie, kombineret med frisk luft og motion. Turen foregår i vores nabo skov - Nørreskoven. Undervejs bliver holdene udfordret på deres kreativitet, samarbejdsevner og viden. Hvert hold får udleveret en rygsæk indeholdende et kort, diverse remedier som skal bruges undervej, spørgsmål som skal besvares i løbet af gå-turen samt en kildevand - og så er det ellers bare afsted. Turen afsluttes selvfølgelig med en præmie til det vindende hold.
 
Ølsmagning - Bryggeriet skovlyst
Tæt på KolleKolle ligger et lokalt bryggeri - Bryggeri Skovlyst. De brygger velsmagende øl og holder spændende foredrag.
Har I brug for en anderledes pause eller afslutning på jeres kursus eller møde, så få et 1½ times spændende foredrag om øl indeholdende historien om vores lokale Bryggeri Skovlyst, beskrivelse af brygprocessen og øllets råvarer og endvidere indgår der en ølsmagning. Yderligere får deltagerne, 1 stk. 3-pack gaveæske samt bogen ”Det danske ølsprog” med hjem.
 
THOMAS FLINDT - Arbejdsglæde, motivation, mindfulness, meditation, personlig ledelse
Siden 2003 har Thomas levet af, at inspirere mennesker, virksomheder og teams, til et sjovere og mere motiverende arbejdsliv. Hans foredrag handler om arbejdsglæde, motivation, mindfulness, meditation eller personlig ledelse.
 
Arbejdsglæde og motivation
2 timers arbejdsglæde foredrag. Masser af inspiration til et sundere, sjovere og mere kreativt arbejdsliv. Arbejdsglæde er at lykkes i sit job, hver dag. Hør hvordan og hvorfor det er vigtigt at fejre de små succeser i hverdagen.
 
Mindfulness og meditation
Oplev hvordan du med nærværets kraft kan løse og transformere opgaver på en ny og ikke-anstrengende måde. Med mindfulness møder du nuet og forandringer på en ny måde. Når vi bringer bevidst nærvær til vores oprindelige måde at tænke og reagere på, er der en chance for, at du giver dig selv og dine kollegaer nye muligheder. Du lærer med andre ord at se dig selv, kollegaerne og opgaverne med nye og friske øjne. På den måde vil nye muligheder og nyt potentiale opstå.
 
Personlig Ledelse – 7 gode vaner
Undervisningen er baseret på Steven R. Covey’s Internationale Bestseller: 7 Gode Vaner. Denne 5 timers workshop giver dig indsigt i egne handlemønstre og værktøjer, der gør det muligt at arbejde i højeste effektivitetsgear både personligt og i samspil med andre. Kurset støtter opbygningen af en stærkere organisation ved at styrke karakteren og kompetencerne hos den enkelte medarbejder. Steven Covey’s "7 gode vaner" er et anerkendt og bundsolidt værktøj, der har hjulpet millioner af mennesker til at leve et effektivt liv i balance med drømme, visioner og værdier.
 
 
 
 

I sommerhalvåret er der masser af muligheder for at nyde sin mad udendørs. Vi laver gerne picnic kurve som kan tages med i skoven eller på sejltur med Bådfarten og på den store terrasse, med pragtfuld udsigt til slugten, kan man nyde en lækker grill buffet.

Her finder du de perfekte rammer til firmafesten. Om det skal være en temafest, fejring af jubilæum, sommerfest eller andet – så klarer vi alt det praktiske, så I kan bruge tiden på alt det sjove

Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet, inkl. kage
 • Isvand
 • Frugt
 • 3 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te-buffet ved ankomst
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
INKLUDERET I PRISEN:
 • Isvand
 • Frugt
 • 3 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Isvand
 • Frugt
 • 3 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor



KolleKolle
Frederiksborgvej 105
3500 Værløse

44984222
info@kollekolle.dk
www.kollekolle.dk

Værelser

Enkeltværelser

Dobbeltværelser 73

Handicapværelser 2

Suiter 2

Indkvartering 152

Kapacitet

Plenum 8

Maks. plads ved stolerækker 200

Maks. plads ved borde 126

Gruppelokaler 14

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 200

Spisepladser i restaurant 200

Spisepladser i eget lokale 0

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Ja

Billard/dart/bordtennis/etc Ja

Spa Nej

Pool Ja

Fitness room Ja

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Ja

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 37 km

Stationsafstand 2 km

Afstand til bus 2 km

Afstand til motorvej 0.5 km

Gratis parkeringspladser 100

Afstand til gratis parkering 0 km