Se alle konferencecentre

SEVERIN
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71 Bliv kontaktet
KLIK HER

Leder du efter en god beliggenhed til dit næste møde, kursus eller konference? Så er du landet det rigtige sted her i Middelfart. På Severin skræddersyr vi dit arrangement og gør alt, hvad vi kan for at give dig lige, hvad du har brug for.


Du finder Severin 150 meter fra vandet, beliggende på en bakketop med skoven som nabo. Her kan du kan du læne dig tilbage, nyde den enestående panoramaudsigt over Lillebælt og de to broer – og trygt overlade resten til os.


Vores lyse og moderne lokaler egner sig til både store og små arrangementer, og vores 11 grupperum ligger i god afstand fra plenumlokaler. På den måde kan I tilpasse jeres lokalebrug, så det passer til jeres arrangement. I slyngelstuen kan I udfordre hinanden i et spil pool, nyde kolde drikkevarer fra tillidsbaren, og i de mange andre pauseområder kan I netværke og socialisere med hinanden.


Køkkenet gør en ære i at skabe madoplevelser, der er grønne, velsmagende og som giver energi til hele dagen. Vi imødekommer alle kostmæssige behov og minimerer madspild så meget, vi kan.

Severin er ejet af COOP, og vores medarbejdere fastholder den gode og lange historie om Andelsskolen, som gennem tiderne har været et vigtigt omdrejningspunkt for Severins, Brugsbevægelsens og COOPs udvikling.

PLADS TIL LIV OG LÆRING:
– 19 undervisningslokaler
– 11 grupperum
– 107 værelser med udsigt over vand eller skov
– Konferencefaciliteter klassificeret med 4 stjerner af Horesta

Cirka 80.000 besøger Severin hvert år, og vi gør alt hvad vi kan for at give alle vores gæster de bedste oplevelser.

De bløde værdier – ærlighed, glæde, respekt og professionel afslappethed har vi hele tiden med i vores daglige gang på Severin - og så er vi ikke kedelige ... 

BÆREDYGTIGHED

På Severin koncentrerer vi os om, hvordan vi kan arbejde med bæredygtighed og ESG for at give fuld gennemsigtighed om vores klimaaftryk til vores gæster, leverandører og samarbejdspartnere.

Samtidig er FN’s verdensmål en vigtig del af vores hverdag. Vores arbejde med verdensmålene og bæredygtighed har inspireret os til at starte flere vilde haver, og vi opfordrer samtidig vores 80.000 gæster til at gøre det samme derhjemme.

Vi er stolte af at kunne give vores gæster en stor andel økologisk forplejning. Dette kan du se mere om ved at besøge Fødevarestyrelsens hjemmeside. Her er vi registreret med det statskontrollerede bevis for "Det Økologiske Spisemærke i Bronze" - men 30-60% økologiske råvarer.

Severin beriges hver dag med masser af menneskelig værdi, og udover de Severinere, du møder på gangene, har vi 4 faste praktikpladser, som vi stiller til rådighed for Middelfart jobcenter.
Vores mission er at hjælpe disse mennesker videre i deres afklaring og får et job, enten hos os eller hos en anden arbejdsgiver.

Trafikforbindelser

Kun 100 meter fra motorvejens afkørsel 58B ved Middelfart finder du Severin. Nemmere og lettere tilgængeligt bliver det ikke.
Der er hyppige togforbindelser til og fra Middelfart. Transporttid fra banegården til Severin er 10 min. med taxa.

Værelser

Severin har 107 lyse og renoverede værelser med bad.

Værelserne har enten udsigt til Lillebælt, skoven eller gården og er udstyret med tv, trådløst internet og naturligvis en god seng at sove i.

Hvis I er flere overnattende end vi har kapacitet til, booker vi overnatning til de resterende gæster hos vores samarbejdspartnere i Middelfart.

Kapacitet

Severin har 19 plenumlokaler og 11 grupperum. 

Største konferencelokale har plads til 300 personer i biografopstilling og 212 personer i skolebordsopstilling. Herudover finder du plenumlokaler med plads til 12-80 personer. Alle lokaler har gode lys- og lydforhold samt et velfungerende ventilationssystem. Grupperummene har plads til 6-12 personer. 

Restauranten har plads til 300 spisende gæster på én gang.

Faciliteter

Alle plenumlokaler er udstyret med standard AV-udstyr, herunder fastmonterede projektorer og PC. Der er trådløst internet til fri afbenyttelse.
Har du brug for at streame din præsentation til flere deltagere, er dette også muligt.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Med Staurby Skov som baghave og Lillebælt lige ned ad vejen er der masser af muligheder for at komme ud i naturen og holde en pause. Leder I efter aktiviteter til teambuilding, hjælper vi også med at arrangere skægge og mindeværdige oplevelser for jer, hvad end det skal være en Bridgewalking på Lillebælt, laser-lerdueskydning eller bål og bajer i baghaven.

Se mere om aktiviteter og teambuilding på vores hjemmeside.

Tæt ved den nye Lillebæltsbro og et offentligt grønt areal. Gode muligheder for gåtur langs strandvejen.


Staurbyskov er et fantastisk rekreativt område og aktiviteternes skov; løb, cykle, ridning og med særlig tilladelse: orienteringsløb, rollespil, hundetræning, træklatring mv.


I skoven bagved Severin er der bl.a. etableret en asfalteret cykel- og løbesti, en sideløbende ridesti samt mountain bike spor (5,7 km blåt spor) til både nybegynderen og den mere erfare MTB’er.


Der er kun 100 meter ned til Lillebælt fra Severin, dog 4 km. til nærmeste badestrand.
Staurbyskov ligger parallelt med Lillebælt ud mod Strib, og starter i Severins baghave.


Severin ligger 3 km fra Middelfarts gågade, og det tager ca. 25 minutter på gåben.
Der er mange attraktioner i Middelfart som er et besøg værd:
- Naturpark Lillebælt
- Hindsgavl Dyrehave
- Bridgewalking
- Whalewatching
- Shopping i gågaden
- Clay Museum
Odense ligger 60 km fra Middelfart, og med vores beliggenhed lige ved motorvejen, er det nemt også at tage en udflugt til H.C. Andersens by, eller til Fredericia, Kolding, Vejle eller Billund / Legoland

Hos Severin kan I kombinere den traditionelle konference med teambuildingaktiviteter eller andre sjove indslag. Vi samarbejder med en række aktører i området omkring aktiviteter og unikke naturoplevelser, der kan motivere og give dine mødedeltagere styrket samarbejde.

Visitmiddelfart.dk byder på førsteklasses oplevelser i, ved eller på vandet samt korte afstande til shopping, museer og attraktioner. Prøv fx Bridgewalking på Den Gl. Lillebæltsbro. Hvalsafari – med hval garanti!

Hvorfor ikke give jer selv en naturoplevelse i verdensklasse? Hvalsafari er ikke forbeholdt de nordligere lande eller sydligere himmelstrøg og mere eksotiske egne. I Danmark er det muligt at stifte bekendtskab med en af verdens mindste hvalarter, nemlig Marsvinet, som lever og yngler i de indre danske farvande - faktisk lige her i Lillebælt.

Aktiviteter tæt på Severin

Aktivitetskuffert

Har du brug for en lidt mere “afslappet” icebreaker, som du selv kan være tovholder på, så tilbyder vi vores Aktivitetskuffert, helt uden beregning.

Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro

Vi tilbyder alle vores gæster den mest unikke oplevelse, som kun findes to steder i verden – BRIDGEWALKING! Kom helt op på toppen af den gamle Lillebæltsbro, og oplev suset, udsigten og den fantastiske oplevelse at få lov til at stå på toppen af en bro. 

Træklatring - oplev skoven fra oven

Kom til tops og få et nyt perspektiv - oplev skoven fra oven. Træklatring tilbyder jer en sjælden mulighed for at se verden fra en ny vinkel, for at få styr på tankerne blandt træernes kroner og for at lade jer inspirere og imponere over udsigten. Denne anderledes form for skovtur er for alle – store som små – og kan varieres i sværhedsgrad, så alle vil få størst muligt udbytte alt efter personlige evner og fysik.

Severins aktivitetskatalog - med 23 forskellige aktiviteter for enhver smag

Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige aktivitet til dit næste arrangement.

Vi har mange aktiviteter til alle typer events og grupper så vi kan helt sikkert finde noget der passer lige præcis jer. Klik rundt på siden og se, hvilken type arrangement passer bedst til jer.

Se mulighederne her på vores hjemmeside.

Severin ligger blot 100 meter fra vandet og med en beliggenhed med panoramaudsigt til Lillebælt og de 2 broer. Hop ud i det blå, og udnyt denne oplagte mulighed for at få frisk luft og vind i håret. 
Staurby Skov, som ligger lige i baghaven, er et fantastisk rekreativt område perfekt til aktiviteter som løb, cykling, ridning og med særlig tilladelse også orienteringsløb, rollespil, hundetræning og træklatring.

Severin tilbyder skønne og afslappende rammer til dit firmaarrangement både med og uden overnatning. Med vores centrale placering tæt på motorvejen er det nemt at komme til og fra vores hus for alle jeres gæster.
Professionelle, imødekommende og yderst servicemindede Severinere står altid klar til at gå den ekstra mil for, at jeres arrangement forløber perfekt. Vi har mange års erfaring med planlægning og afholdelse af firmaarrangementer i alle afskygninger, og vi tilbyder derfor gerne at bidrage til planlægningen af jeres firmafest.
Se vores righoldige aktivitetskatalog for inspiration til en god pause på vores hjemmeside.

Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet, inkl. kage
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 1 gl. vin til middag Kr 85
 • 3. ret til middag Kr 86
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Ekstra grupperum pr. stk. pr. dag Kr 800
 • Sodavand til frokost Kr 40
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Sodavand til frokost Kr 40
 • Ekstra grupperum pr. stk. pr. dag Kr 800
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Ekstra grupperum pr. stk. pr. dag Kr 800
 • Ekstra ret til middag Kr 85
 • Sodavand til frokost Kr 40
 • 1 gl. vin til middag Kr 85
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Sodavand til frokost Kr 40
 • Ekstra grupperum pr. stk. pr. dag Kr 800
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret til middag Kr 85
 • 1 gl. vin til middag Kr 75
 • Sodavand til frokost Kr 40
 • Ekstra grupperum pr. stk. pr. dag Kr 800
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Ekstra grupperum pr. stk. pr. dag Kr 800
 • Ekstra ret til middagen Kr 85
 • 1 gl. vin til middagen Kr 75
 • Sodavand til frokost Kr 40
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 1 gl. vin til middag Kr 75
 • Ekstra ret til middag Kr 85
 • 1 grupperum pr. stk. pr. dag Kr 800
 • Sodavand til frokost Kr 40
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Sodavand til frokost Kr 40
 • 1 gl. vin til middagen Kr 85
 • Ekstra ret til middag Kr 85
 • Ekstra grupperum pr. stk. pr. dag Kr 800
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Ekstra grupperum pr. stk. pr. dag Kr 800
 • Sodavand til frokost Kr 40
 • Ekstra ret til middag Kr 85
 • 1 gl. vin til middag Kr 85
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet ved ankomst
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 1 gl. vin til middagen Kr 85
 • Sodavand til frokost Kr 40
 • Ekstra grupperum pr. stk. pr. dag Kr 800
 • Ekstra ret til middagen Kr 85

SEVERIN
Skovsvinget 25
5500 Middelfart

63419100
severin@severinkursuscenter.dk
severinkursuscenter.dk

Værelser

Enkeltværelser 37

Dobbeltværelser 70

Handicapværelser 5

Suiter 0

Indkvartering 177

Kapacitet

Plenum 19

Maks. plads ved stolerækker 327

Maks. plads ved borde 212

Gruppelokaler 11

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 150

Spisepladser i restaurant 360

Spisepladser i eget lokale 150

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Ja

Billard/dart/bordtennis/etc Ja

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Ja

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Ja

Aircondition Ja

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 60 km

Stationsafstand 3 km

Afstand til bus 1 km

Afstand til motorvej 1 km

Gratis parkeringspladser 300

Afstand til gratis parkering 0 km