Se alle konferencecentre

Hotel Koldingfjord A/S
KONTAKT OS 45 82 09 99
Bliv kontaktet
KLIK HER

Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding Fjord. De imponerende bygninger er nænsomt restaureret - og den klassiske udvendige arkitektur mødes indenfor med tidsløs indretning i dansk design. 

Hotel Koldingfjord er kendt som ét af Danmarks absolut bedste hotel- og konferencecentre med smuk beliggenhed og imponerende arkitektur. Det gør også, at Hotel Koldingfjord er stedet, hvor mennesker mødes, udveksler ideer, finder ro og skaber resultater. Vi har fokus på vedvarende personlig service, vi møder jer i øjenhøjde med forståelse og respekt, og du er som gæst altid vores hovedfokus. Vi står klar fra du og dine gæster træder ind på hotellet, og til I kører igen. 
 

Louisehøj
Overlægeboligen, der tilhørte julemærkesanatoriet, har gennemgået en nænsom restaurering, der har åbnet mulighed for de helt private og eksklusive arrangementer, så I kan fokusere på selve mødet. På Louisehøj er I tilknyttet jeres helt egne tjenere og kokke, og al forplejning bliver tilberedt af de bedste sæsonbetonede råvarer i selve huset. Alle måltider og serveringer er fleksible og tilpasses jeres ønsker. Ved møder på Louisehøj er alt klar til jer - både reserverede parkeringspladser først for og værelser tættest på.

Louisehøj er en hel unik perle til det næste intime møde.
 

Trafikforbindelser

Kolding togstation: 5 km
Motorvej E20, afkørsel 62: 7 km
Billund Lufthavn (BLL): 45 km
Busstop: 0,1 km 

Gratis parkering og mulighed for opladning af El-bil.

Værelser

I alt 132 værelser, heraf 32 enkeltværelser, 98 dobbeltværelser og 2 designersuiter. Hovedparten af vores værelser er moderniseret i skandinavisk design - vores designersuiter udelukkende i dansk design.

Kapacitet

Hotel Koldingfjord har i alt 4 plenumlokaler med plads til 20-300 personer og 8 grupperum.  Vores to største lokaler er udvidet til samlet 500 m2 og har særlig fokus på høj gæstekomfort, fremtidens mødefaciliteter og plads til henholdsvis 220 og 300 gæster i biografopstilling. Det giver dig optimale muligheder ved afvikling af møder og konferencer. 

Vi har lokaler til et hvert møde - fra de store sale med højt til loftet til de små lokaler med udsigt til Kolding Fjord.

Faciliteter

Alle lokaler er udstyret med moderne AV-Udstyr samt klimaanlæg, og indretningen er enkelt og stilren. Trådløst internet i alle lokaler og grupperum. Vores største lokale har tilhørende operatørrum, klimaanlæg og komplet Dolby surround biografanlæg m.m.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

?Både skoven og fjorden, som vi ligger helt tæt på, byder på et væld af aktiviteter, der giver muligheder for at finde plads til fordybelse og refleksion. Det er også den natur, der giver mulighed for en helt særlig oplevelse, lidt ekstra krydderi eller blot en anderledes pause - vi har et hav af gode idéer. 

Kolding by er en levende by med fascinerende historie og et aktivt design-, kunst- og kulturliv med gallerier, museer samt moderne designskole, som bestemt sætter et farverigt præg på byen og dit ophold i Kolding. 

Kolding er Danmarks 7. største by, og Hotel Koldingfjord ligger blot 5 km fra Kolding centrum og Koldinghus, 2,5 km fra Trapholt Museum for Moderne Kunst og kun 400 m fra Dansk Sygeplejehistorisk Museum. 

Vi har cykler til gratis udlån og kun 400 m fra hotellet er der offentlig bustransport.

Udsigten over Kolding Fjord er helt fantastisk og med vores egen båd- og badebro er der mulighed for en frisk svømmetur, året rundt.  Det er også muligt med en sejltur direkte fra vores bådebro – med spænding og fart eller en alternativ oplevelse af at nyde den danske natur fra vandet, hele året rundt.

I vores naturskønne område med både skov og vand helt tæt på er området ideelt til  løbe- og gåture, GPS-løb og skovvandring med storytelling.

Hen over sommeren har vi udendørs liggestole på vores sydvendte terrasse, og året rundt er det muligt at bade i Koldingfjord fra broen foran hotellet.  Både- og badebroen gør det også muligt at lægge til med egen båd.
Med både Café Louise og Restaurant Koldingfjord spænder menuerne fra det individuelle og personlige til det lette måltid, altid med sæsonens bedste råvarer. 

Vores køkken samler inspiration fra den natur, vi er omringet af og tager gerne vores konferencegæster med til grill arrangementer, 'lav jeres egne pandekager ved bål' eller andre kulinariske oplevelser. Den velkendte, velsmagende, klassiske danske dessert, rødgrød med fløde, kan hos os serveres med flydende nitrogen, udendørs på den røde løber; Rødgrød i røg og damp.  Pandekager over bål er den anderledes aktive dessert og skaber både fællesskab og hygge. Vores kokke hjælper godt på vej og desserten nydes i det fri. 
Hotel Koldingfjords restaurant og festlokaler skaber de perfekte rammer for store og små firmafester, receptioner og jubilæer.  Der er rig mulighed for temafester, og det vil være oplagt at bruge vores store græsplæne foran hotellet. 
Hotel Koldingfjord var oprindeligt et julemærkesanitprium og emmer af historie og fortællinger, der går helt tilbage til starten af 1900 tallet. Bygningerne fungerede frem til 1960 som sanatorium for børn ramt af lungetuberkulose. Efter 1960 og frem til 1983 var bygningerne varetaget af Åndsvageforsogen i Vejle Amt. En grundig renovering gav i 1990 ejendommen nyt liv og åbnede som Hotel Koldingfjord. 

Hotellet er i dag et moderne hotel- og konferencecenter, som løbende moderniseres med stor respekt for bygningerne og historien om Julemærkesanatoriet Koldingfjord. En storytelling og rundvisning på hotellet kan altid arrangeres, og ikke mindst kan historien ses i genfortælling rundt om på hotellets faciliteter.

Louisehøj
Overlægeboligen, der tilhørte julemærkesanatoriet, har gennemgået en nænsom restaurering, der har åbnet muligheden for de helt private og eksklusive arrangementer. På Louisehøj er der investeret i det bedste, både når det gælder mødefaciliteter og husets indretning og møblering. Møder på Louisehøj får tilknyttet egne tjenere og kokke og al forplejning bliver tilberedt af de bedste sæsonbetonede råvarer i selve huset. 

Louisehøj er en hel unik perle til det næste intime møde.
?Vores skønne natur og unikke ro giver plads til fordybelse og refleksion men også mulighed for aktiviteter med ekstra krydderi til jeres næste møde – også som pause event. Vores aktiviteter spænder vidt, og vores tætte samarbejde med CoastZone og World of Adventure gør næsten alt muligt. 

EN FRISK SVØMMETUR - ÅRET RUNDT
En svømmetur i Kolding Fjord er en unik velværdsoplevelse som virker afstressende og straks giver ny energi.  Møde- og konferencedagen bliver hurtigt mere kreativ og gæsterne mere modtagelige for ny læring.  Suppler oplevelsen med badekåber, slippers, rød løber, fakler og sæsontilpasset let forplejning.

PLANT ET TRÆ
Som noget helt unikt kan I til jeres møde eller konference plante et træ med virksomhedens signatur langs fjorden eller i skoven. Imens serveres Hotel Koldingfjords birkevin, der er selvudvundet fra egne træer. Der er mulighed for at kombinere det med spændende storytelling og skovvandring i de smukke omgivelser. Træet vil med tiden vokse sig stort og stærkt og vidne om styrken samt værdien i den konference, jeres gæster deltager i.?

SKOVTUR MED NATURVEJLEDER
Vores lokale naturvejleder og helt egen skovfoged, Paul Rasmussen, fortæller om skovens fascinerende liv gennem årstiderne, og uanset årstiden kan skovtursoplevelsen være et friskt pust til konferencedagen. Vi sørger selvfølgelig for en To Go pose til turen med lidt hjemmelavede snacks og vand. 

BUESKYDNING
Prøv bueskydning i det fri i bedste Robin Hood stil, hvor en rolig hånd og det skarpe øje kommer på prøve, uanset om der konkurreres individuelt eller på hold. Udfordringerne designes efter behov, og der startes med at træne på skiver for efterfølgende at gå på jagt efter 3D mål. Forskellige afstande, størrelser og en afsluttende konkurrence vil kåre dagens Robin Hood. 

GPS-LØB MED TABLET
Et aktivt arrangement der byder på masser af energi, dynamik og teamspirit. Deltagerne får muligheden for at bevæge sig en tur rundt på Hotel Koldingfjords udendørs arealer. Løs udfordringer i forskellige kategorier i teams - det team der klarer sig bedst bliver kåret som vinder. 

DEN ALTERNATIVE SEJLTUR:  HOPE 2 FLOAT
En kreativ, sjov og konkurrencepræget teambuildingaktivitet særligt tilegnet forår, sommer og tidligt efterår. I bygger hver jeres båd ud af "hverdagsting", det kræver både kreative og praktiske kundskaber og ikke mindst samarbejde med masser af opdrift.  Båden skal til sidst søsættes inkl. en kaptajn og dernæst konkurrere mod de andre teams på en angivet rute i vandet.  Arrangementet kan også sammensættes som en stafet – det eneste der er vigtigst er at båden kan flyde!  
Sejltur med skonnerten ”Frem”
Nyd den friske luft og danske natur fra vandet – en maritim succesoplevelse til jeres konference, hele året. Kursen bliver sat direkte fra vores bådebro og i samarbejde med CoastZone er der ikke bare nye oplevelser men også ægte sømandsskab.

Sejlturen med ”Frem” kan skabe rammen om alt fra 2 rimers sejlads, heldagsevent arrangementer og selskabsreceptioner fra fjorden. 
”Frem” byder også på ølsmagning samt sin helt egen øl, produceret i samarbejde med mikrobryggeriet Trolen Bryghed i Kolding. Der er samtidigt mulighed for at supplere sejladsen med 2 RIB både, til dem som ønsker lidt spænding og fart.
Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te-buffet ved ankomst
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet ved ankomst
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • 1 Sodavand / kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektorHotel Koldingfjord A/S
Fjordvej 154
6000 Kolding

75 51 00 00
konference@koldingfjord.dk
www.koldingfjord.dk

Værelser

Enkeltværelser 32

Dobbeltværelser 98

Handicapværelser 0

Suiter 2

Indkvartering 232

Kapacitet

Plenum 4

Maks. plads ved stolerækker 300

Maks. plads ved borde 220

Gruppelokaler 8

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 350

Spisepladser i restaurant 350

Spisepladser i eget lokale 350

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Ja

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Nej

Pool Ja

Fitness room Ja

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 45 km

Stationsafstand 5 km

Afstand til bus 0 km

Afstand til motorvej 7 km

Gratis parkeringspladser 200

Afstand til gratis parkering 0 km