Se alle konferencecentre

MBK A/S
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71 Bliv kontaktet
KLIK HER

MBK er Danmarks bedst evaluerede kursuscenter! 
Vores lyse, sjove, skæve, smukke og venlige kursuslokaler er beliggende i centrum af København kun 500 meter fra Nørreport Station (lige ved Rundetårn). Beliggenhed, lokaler, service og forplejning er i verdensklasse - og er ovenikøbet til at betale. 

Er du så heldig, at du skal nyde vores lækre frokostbuffet? Så kan du glæde dig til at besøge vores populære Spisesal, der er et festfyrværkeri af farver, inspirerende kunstværker og skæve indretningspåfund. Spisesalen er beliggende i vores afdeling i Pilestræde 52 (71 meter fra vores hovedafdeling - 1 minuts gang fra dør til dør) med plads til 172 spisende frokostgæster.  Foretrækker du sandwich til frokost? Det kan vi sagtens klare, og dén kan nydes på vores store og smukke tagterrasse.

Afbestillingsforsikring uden selvrisiko?
I har mulighed for at tegne en forsikring, der hjælper jer, hvis I bliver nødsaget til at afbestille
med kort varsel under visse betingelser. Forsikringen dækker jeres udgifter til lokaleleje hos MBK og ekstern underviser. Hvis I har udgifter til en underviser, som ikke er ansat hos jer, men er fra MBK eller anden ekstern virksomhed, kan forsikringen også dække disse udgifter – dog max. 72.500 kr. inkl. moms i alt.
I har ingen selvrisiko.
Forsikringen koster 6,07 % af jeres samlede udgift (dvs. max kr. 4.400,75 kr. ved en udgift på kr. 72.500) og gælder i tilfælde af:
– at underviseren bliver syg
– at intern firmapolitik hos jer ikke tillader det på grund af samfundskrise (f.eks. pandemi)
– at folketinget vedtager love, der ikke tillader det på grund af samfundskrise (f.eks. pandemi)
Ovenstående er et hurtigt billede af, hvad forsikringen dækker.
OBS! Vær opmærksom på at afbestillingsforsikringen skal tilkøbes senest 30 dage før afholdelse af
arrangementet – eller samtidig med bestillingen af arrangementet, hvis dette bookes mindre end 30 dage før afholdelsen af arrangementet.
Læs mere om forsikringen på vores hjemmeside.

Vi tilbyder parkering i huset.

BÆREDYGTIGHED

Vi arbejder meget disciplineret og målrettet med Bæredygtighed og FN´s Verdensmål. 

Hvis I har et ønske om kun at benytte et konferencecenter med en bæredygtig profil, Green Key medlemsskab, og hvor der er tænkt over tingene, så er det helt sikkert, at I skal vælge MBK. 
Vi sikrer, at miljø og bæredygtighed bliver tænkt ind i alle beslutninger på et operationelt, strategisk og taktisk niveau. Vores overordnede mål med MBK´s bæredygtighedspolitik er:

- Vi skal være et CO2-positivt konferencecenter.
- Vi vil gøre os umage for give mere tilbage til naturen, end vi tager.

Vi har det seneste årstid installeret dobbeltskyl på alle vores toiletter, berøringsfrie armaturer med sensorer, elektroniske termostater på alle radiatorer samt ændret indkøbspolitik og leverandører, således at næsten alle vores indkøb er mærket med Svanemærket. Vores mål er, at 90 %af alle rengøringsmidler, papirvarer samt klude, poser mm. er Svanemærket.

Vi har også sagt ”pænt” farvel til kildevand i plasticflasker og fået opsat vandautomater med postevand (med eller uden brus) i alle fællesområder til fri afbenyttelse. Det har givet miljøet en besparelse på ca. 50.000 ½-liters kildevand i plasticflasker og ikke mindst ca.40 færre leverancer med varevogne/lastbiler. 
Dette er kun et lille udpluk af det store arbejde, hvor vi virkelig har lagt os i selen for bl.a. at nedbringeforbrug af el, vand og varme. 
Glemte vi at fortælle ,at vi NATURligvis sorterer alt vores affald i 11 fraktioner! Og vi forventer, at vores gæster hjælper os med den opgave. Derfor har vi skraldespande med affaldssortering alle vegne, så det er let tilgængeligt og meget synligt for både gæster og medarbejdere.

Herudover arbejder vi meget med ”de bløde og røde værdier” i FN´s Verdensmål. Vi har gennem en lang årrække støttet forskellige NGO´er ved at tilbyde medarbejdere gratis pladser på vores kompetencegivende kurser indenfor erhvervsrettet kommunikation. Pt. har vi et samarbejde med følgende velgørende og humanitære organisationer:

Danske Hospitalsklovne
Læger uden Grænser
Røde Kors
Ungdommens Røde Kors
Folkekirkens Nødhjælp

Hos os respekterer vi kulturelle forskelle, og vi ønsker f.eks. ikke at handle med en leverandør, såfremt leverandøren praktiserer diskrimination på arbejdspladsen på grund af køn, race, hudfarve, religion, tro, politisk holdning, seksuel orientering, alder, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse.

Men som sagt er dette kun en lille appetizer for vores ønsker og holdninger, set med MBK-øjne. Du kan læse meget mere på vores hjemmeside.

Trafikforbindelser

Med tog eller metro:
Fra Nørreport går du ned af Købmagergade og til venstre lige efter Rundetårn, så havner du i Pilestræde og kan se Pilehus og MBK i hjørnet til højre.

Parkering i huset:
Vi tilbyder parkeringspladser i huset til kr. 250 pr. dag pr. plads. Kontakt MBK på 3543 4474 og book din p-plads inden dit besøg. 

Parkering uden for KBH:
Du kan parkere gratis på disse stationer:

Metro: Flintholm (7 min.), Øresund (9 min.), Amager strand (10 min.) og Femøren (12 min.).

S-tog og Kystbanen: Hellerup (10 min.), Sjælør (11 min.), Emdrup (12 min.), KB Hallen (12 min.), Bernstorffsvej (14 min.), Åmarken (15 min.), Ordrup st. (16 min), Klampenborg (17 min.), Friheden (17 min.), Rødovre (17 min.), Kildebakken (18 min.), Skodsborg (18 min.), Brøndbyøster (19 min.) Vedbæk (21 min.), Brøndby Strand (21 min.), Glostrup (21 min.), Ishøj (21 min.), Bagsværd (22 min.), Kokkedal (22 min.), Buddinge (23 min.), Vallensbæk (24 min.), Holte (24 min.), Albertslund (24 min.), Herlev (25 min.), Rungsted Kyst (25 min.), Skovbrynet (26 min.), Skovlunde (28 min.), Hareskov (28 min.), Trekroner (28 min.), Greve (28 min.), Karlslunde (29 min), Værløse (29 min.), Ballerup (30 min.), Nivå (30 min.), Måløv (31 min.), Sorgenfri st. (33 min.), Farum (33 min.), Solrød Strand (34 min.), Espergærde (34 min.), Humlebæk (34 min.), Jersie (35 min.), Hillerød (35 min.), Snekkersten (37 min), Køge Nord (39 min.), Egedal (40 min.), Køge (45 min.) og Frederikssund (48 min.).

Værelser

Der er ikke værelser på MBK, men vi har en rigtig god prisaftale med naboen 25HOURS Hotel, når I booker mødelokaler hos os. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger.

Kapacitet

MBK tilbyder 15 plenumlokaler og 7 gruppelokaler - alle forskelligt indrettet i vores helt specielle, sjove, skæve og inspirerende stil. I vores største lokale er der plads til 138 personer og i vores mindste lokale 2 personer.

Faciliteter

Hos MBK har vi en fuldkommen fantastisk central beliggenhed - midt i hjertet af København. Med kun 5 minutters gang til Nørreport Station, 2 minutter til Kongens Have og 1 minut til Købmagergade, skaber vi de perfekte rammer for en central lokation til jeres næste kursus, møde eller konference. Hvis du kommer i bil har vi naturligvis p-pladser her i huset (mod betaling på kr. 250 pr. dag - efter først til mølle princippet).

Du skal gøre dig klar til at blive mødt af et kursuscenter, der er noget helt for sig. Her hos MBK har vi skruet fuldt op for de kreative løsninger, masser af kunst og sjove indretninger. Gå på opdagelse i de mange kunstværker i pauserne og nyd, at ingen lokaler (ej heller toiletter) er indrettet ens.

Du kan se frem til at nyde dine pauser på vores vidunderlige tagterrasse. Her kan du, midt inde i byen, finde fred og ro til at nyde en kop friskmalet kaffe og altid vælge mellem 8 forskellige friskbryggede teer fra Perchs Tehandel. Du kan naturligvis også nyde vore lækre eftermiddagschokolader fra Aalborg Chokolade.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Københavns smukke kanaler finder man med kun 5 minutters gang fra MBK. Slut dagen af med en dejlig gåtur langs Langelinie eller nyd udsigten ved Gammel Strand. 

MBK er beliggende med 2 minutters gang til Kongens Have, som meget ofte bliver benyttet til walk-and-talk samt teambuilding øvelser.

MBK er beliggende i hjertet af København – kun 5 minutters gang til/fra Nørreport Station og med mindre end 50 meter til Rundetårn og Kongens Have. Fra vores kursuscenter er der derudover kort afstand til Nyhavn, Strøget og de mange museer, restauranter og parker i indre by. Desuden er der kort gåafstand til gode overnatningsmuligheder i forskellige prisniveauer.

MBK har ansat Danmarks dygtigste erhvervspsykologer og erhvervskonsulenter, som tilbyder spændende og inspirerende teambuildingaktiviteter. Emnerne kan f.eks. være kommunikation, samarbejde, konflikthåndtering mv. 

Udover vor delikate forplejning i vore mødepakker er der i Spisesalen mulighed for opgradering af forplejningen til f.eks. en 3-retters middag, tapas og meget mere.

MBK har Københavns mest vidunderlige tagterrasse, som ofte benyttes til receptioner for virksomheder. Der er plads til ca. 150 gæster til en stående reception.

Her hos MBK finder man de skæveste og mest inspirerende kursus- og mødelokaler. Alle lokaler er indrettet med skæve, sjove og underholdende detaljer. Intet er som på andre konferencesteder - du finder blandt andet frøer i loftet, indendørs græs, biller i væggen, sommerfugle på spejlene, træ der vender på hovedet og meget meget mere. MBK er det perfekte valg hvis du ønsker at dine kursister, medarbejdere eller mødedeltagere skal forkæles med en dag i det skæve miljø.

Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Grupperum Kr 1250
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Grupperum Kr 1250
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • 1 gl. vin til middagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Grupperum Kr 1250
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te-buffet ved ankomst
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Grupperum Kr 1250
INKLUDERET I PRISEN:
 • Drikkevarer
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Eftermiddagsforfriskning
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Grupperum Kr 625MBK A/S
Pilestræde 61, 1.
1112 København K

35434474
mail@MBK.dk
www.mbkkursuslokaler.dk

Værelser

Enkeltværelser 0

Dobbeltværelser 0

Handicapværelser 0

Suiter 0

Indkvartering

Kapacitet

Plenum 15

Maks. plads ved stolerækker 150

Maks. plads ved borde 120

Gruppelokaler 7

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 160

Spisepladser i restaurant 172

Spisepladser i eget lokale 160

Faciliteter

Bar Nej

Lounge Nej

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Nej

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand km

Stationsafstand 0 km

Afstand til bus 0 km

Afstand til motorvej km

Gratis parkeringspladser

Afstand til gratis parkering km