Se alle konferencecentre

Rungstedgaard
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71 Bliv kontaktet
KLIK HER

Når afstand skaber nærvær på Rungstedgaard

Skal du deltage i undervisning/møde eller bo på Rungstedgaard, kan du være helt tryg!

Rungstedgaard har haft åbent gennem hele Covid-19 perioden, og vi har således gjort os en masse gode erfaringer med håndteringen af krav og retningslinjer fra de forskellige myndigheder, så både gæster og medarbejdere kan nyde opholdet og få det fulde udbytte, uden at bekymre sig om smittespredning.

Her får du et overblik over det tiltag vi har iværksat, for at give dig et skønt og udbytterigt ophold;

Vær opmærksom:

Har du for nylig rejst i andre lande end hvad udenrigsministeriet tillader, henstiller vi til at du ikke besøger Rungstedgaard før du har været i de anbefalede 14 dages karantæne og/eller har fået taget en Coronatest med negativt resultat.

Information:

Alle medarbejdere er blevet trænet i arbejdsgange der sikrer afstand, samt i hygiejne- og desinfektionsprocedurer. Synlig skiltning er placeret overalt i huset, til at minde alle om at opretholde afstand, hoste/nye i ærmet og anvende håndsprit løbende.

Afstand:

Alle mødelokaler, undervisningslokaler, restaurant og fælles områder er opstillet med de nødvendige afstande.

Rengøring:

Vi har intensiveret rengøringen af alle overflader og alle touchpoints desinficeres flere gange dagligt. Vi har dokumentation for at vores linned-leverandører sikrer levering af desinficeret linned, og vores opvaskemaskiner kan også nå de nødvendige temperaturer for at kunne sikre desinficeret service.

Der ud over står der spritdispensere tilgængeligt i hele huset, herunder i samtlige møde- og undervisningslokaler.

Forplejning:

Al forplejning, både morgen, middag og aften samt pause-lækkerierne, serveres i individuelle portioner, så der ikke anvendes fælles ”tag-tøj”, og man kan vælge netop de individuelle portioner man har lyst til - på den måde sikrer vi det brede udvalg og høje gastronomiske niveau I er vant til, uden at gå på kompromis med sikkerheden – alle skal blot huske at holde afstand ;-) Det hjælper vi også med, idet serveringerne anrettes flere steder rundt om i huset/restauranten.

Fitness & Wellness:


Der er skønne løberuter i området, og i Receptionen kan du låne Kettlebells, madrasser og TRX-systemer, så du selv kan træne udendørs. Ønsker du at træne i vores lille fitnessrum, gør vi opmærksom på, at der kun må være 3 personer derinde ad gangen. Hos Art by Cat kan du bestille massage, Body SDS og andre plejebehandlinger.

Særligt udsat:

Er du selv eller din familie særligt udsat, så du har særlige ønsker til dit ophold på Rungstedgaard, så kontakt os direkte på rec@rungstedgaard eller 45864422, så skal vi gøre vores bedste for at finde en løsning netop til dig, så du kan deltage i dit arrangement, men med særlige hensyn til afstand mm.

Symptomer:

Har du Covid19 Symptomer – Tør hoste, Hovedpine og feber – må du ikke komme på Rungstedgaard. Du skal da først blive testet negativ for Covid19. Hvis du under dit ophold eller umiddelbart efter dit ophold bliver syg og konstateret positiv med Covid19, bedes du kontakte Rungstedgaard direkte på 45864422 eller rec@rungstedgaard.dk, da vi så kan iværksætte de nødvendige tiltag for at spore smitten og advisere de af vores medarbejdere og gæster, som du kan have været i kontakt med.


DET' MÅDEN VI GØR DET PÅ!


Verdensmål

DET'MÅDEN VI ER BÆREDYGTIGE PÅ

Bæredygtighed er en stor del af Rungstedgaard. Vi arbejder med FN`s verdensmål #7 og #12 og er også stærkt forankret i det lokale miljø. Nedenfor kan du læse lidt om nogle af vores bæredygtige initiativer.

- Rungstedgaard har fået tildelt det økologiske spisemærke i bronze, hvilket betyder, at 30 - 60% af vores råvarer er økologiske. Bl.a. leverer vores egen 1200 m2 økologiske køkkenhave alt grønt og blomster til vores anmelderroste a la carte restaurant.
- Rungstedgaard har gennem mange år fået tildelt den grønne nøgle. Som miljømærket virksomhed skal vi leve op til mange konkrete og relevante miljøkrav, som sikres ved en omfattende godkendelsesprocedure og ved løbende kontrol.
- På Rungstedgaard har vi valgt at arbejde med FN's verdensmål #7 (bæredygtig energi) og #12(Ansvarligt forbrug og produktion). 

#7: Vi har bl.a. klimacertifikat på bionaturgas og klima - el/vand.
#12: Vores køkken bruger lokale råvarer og køber kun bæredygtig fisk.

Desuden kan man i vores shop bl.a. købe kaffescrub, rosenscrub og hjemmelavet confiture.
- Som det ene af to danske hoteller, er vi stolte over at have fået tildelt det internationale "Greenstar certifikat i guld".
- Vi samarbejder med Daka Refood, som sikrer at al overskydende mad bliver genanvendt på en miljømæssig forsvarlig måde.

Trafikforbindelser

Nærmeste togstation er Rungsted Kyst med direkte forbindelse med Helsingør, Københavns Hovedbanegård og lufthavnen. Det tager ca. 40 minutter at køre med tog fra lufthavnen til Rungsted.
Buslinje 388 mod Lyngby standser ud for Rungstedgaard og går til Lyngby S-togsstation, Rungsted Kyst Station og den anden vej mod Helsingør Station. Denne buslinje giver mulighed for at opleve hele kystlinjen fra Klampenborg i syd til Helsingør i nord.
Desuden har vi over 200 gratis p-pladser.

Værelser

Vores værelser er helt ude i skoven!
Alle vores værelser er lyse og enkelt indrettede med bad og toilet, god plads til at arbejde, fladskærms-tv og gratis trådløst internet i hele huset. Vi har i alt 141 værelser, hvoraf 98 værelser ligger i forbindelse med hovedhuset, dejlig ugenerte med udsigt til vores hyggelige gårdhave eller den omkringliggende park. Vores 40 parkværelser er bygget midt ude i skoven på pæle, så skovbunden helt naturligt kan vokse ind under hotellet. Alle parkværelser har iPads og Kaffemaskine på værelset. I vores hyggelige portnerbolig er indrettet 3 suiter, heraf 2 juniorsuiter.

Kapacitet

Vi kan tilbyde et stort plenumlokale med plads til 450 deltagere, restaurant med udsigt til Øresund, fantastisk bar, en speciel bygget vinkælder og en lækker hotelfløj ude i parken. Rungstedgaard råder over 14 plenumlokaler i alle størrelser, 5 eksklusive saloner samt 42 grupperum.

Faciliteter

Rungstedgaard ligger i fantastiske omgivelser. 
Havet, stranden og skoven er de naturlige rammer, der giver en helt særlig stemning, og vi tror på, at "det lille ekstra" gør en forskel, og derfor lytter vi til vores gæster før de kommer, og når de er på Rungstedgaard.

Vi kan tilbyde alt fra topmoderne konferencelokaler med state-of-the-art AV- og IT-udstyr til eksklusive historiske saloner. Vores restaurant har plads til 275 gæster og byder på en flot panoramaudsigt til Øresund. Her serveres alle dagens hovedmåltider og brunch om søndagen.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Rungstedgaard ligger i Nordsjælland kun 30 minutters kørsel fra København. Her får I de bedste konferencefaciliteter med udsigt til Øresund og egen park samt service i højeste kvalitet. Stranden og Rungsted Havn ligger kun et stenkast her fra, ca. 100 meter. Mødeaktiviteter med sjove aktiviteter til vands, til lands og i luften er oplagt.

Rungstedgaard ligger kun 30 minutters kørsel fra København, tæt på Nordsjællands mange spændende attraktioner og forlystelser. Her holder I konferencen eller mødet med udsigt til Rungsted Havn og det storslåede Øresund, og så er I nabo til Karen Blixen Museet. Kører man nordpå ad Strandvejen, er der 10 minutter til Louisiana, og kører man den anden vej, ender I på Strøget i København. Parkeringen er naturligvis gratis.

Ingen fest er for stor og ingen fest er for lille… Hos Rungstedgaard elsker vi en god fest, hvor stemningen er i top, maden er lækker, gæsterne er skønne og omgivelserne er fantastiske. Derfor ønsker vi også at hjælpe jer på vej mod den perfekte fest. Men vi er godt klar over at mennesker og behov er forskellige. Derfor gør vi alt hvad vi kan, for at sammensætte den helt rigtige fest for netop dig og dine kollegaer.

Pauseaktiviteter
På Rungstedgaard er der masser af muligheder for at udvide pauserne og give deltagerne fornyet energi med et godt grin, en forhøjet puls og friske røde kinder ... og du kan gratis benytte dig af kroket, petanque, putting green, cykler, gummistøvler og et håndklæde til et dukkert i Øresund. 

Vi kan også arrangere forskellige aktiviteter som: 
– Events af kortere eller længere varighed med Coastzone 
– Rundvisning på Karen Blixen museet 
– Teambuilding på vand med matchrace 
– Pleje af krop og sjæl hos Art by Cat 
– Vinsmagning i vores lækre vinkælder


I form
Vi har fitnessrum indendørs og er omgivet af den smukkeste naturpark, og vi hjælper gerne med en løberute i nærområdet. Du kan også låne en cykel eller et par gummistøvler og få vind i håret og røde kinder. Derudover er der mulighed for en gåtur i Karen Blixens smukke have eller smuk tur langs vandet. Vi har sandstrand, lystbådehavn, modebutikker og caféer indenfor 200 m, og der findes golfbane og tennisbane indenfor 1 km.

CoastZone
Skal der lidt mere end "frisk luft" til - for at I kan optimere bedst muligt og få fuldt udbytte af jeres næste strategidag, ledelsesseminar eller afdelingsmøde, så kan vi varmt anbefale at I tager kontakt til vores nære samarbejdspartner CoastZone - som er eksperter i teambuilding og andre mødeaktiviteter. CoastZone har kontor på Rungstedgaard og kender til mulighederne – og der er mange... se mere på http://www.coastzone.dk.

Det skader aldrig at få hjernen iltet lidt undervejs, i løbet af en lang mødedag. Derfor har alle vores plenumlokaler direkte udgang til grønne områder, så I kan udnytte selv de korte benstrækningspauser til at give deltagerne fornyet energi. Udfordr kollegaerne til en petanqueturnering, ta' en cykeltur op langs kysten, gå en tur i skoven, nap en dukkert i Øresund, spil fodbold, kongespil, badminton etc. på plænen.
Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet, inkl. kage
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Dessert Kr 95
 • Natmad Kr 150
 • Vinmenu Kr 385
 • Gaardens Vinmenu Kr 285
 • Grupperum Kr 1200
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Grupperum Kr 1200
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Grupperum Kr 1200
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Dessert Kr 95
 • Grupperum Kr 1200
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Grupperum Kr 1200
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Opgradering Suite Kr 1405
 • Private Dinner Kr 6000
 • Natmad Kr 150
 • Dessert Kr 95
 • Opgradering Superior Kr 300
 • Vinmenu Kr 385
 • Grupperum Kr 1200
 • Gaardens Vinmenu Kr 285
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Private Dinner Kr 6000
 • Natmad Kr 150
 • Dessert Kr 95
 • Grupperum Kr 1200
 • Vinmenu Kr 385
 • Opgradering Suite Kr 1405
 • Gaardens vinmenu Kr 285
 • Opgradering Superior Kr 300
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Grupperum Kr 1200
 • Natmad Kr 150
 • Private Dinner Kr 6000
 • Gaardens vinmenu Kr 285
 • Vinmenu Kr 385
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Opgradering Superior Kr 300
 • Vinmenu Kr 385
 • Gaardens Vinmenu Kr 285
 • Natmad Kr 150
 • Grupperum Kr 1200
 • Private Dinner Kr 6000
 • Dessert Kr 95
 • Opgradering Suite Kr 1405
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
KAN TILKØBES:
 • Gaardens Vinmenu Kr 285
 • Opgradering Suite Kr 1405
 • Opgradering Superior Kr 300
 • Natmad Kr 150
 • Grupperum Kr 1200
 • Dessert Kr 95
 • Vinmenu Kr 385
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Dessert Kr 95
 • Opgradering Suite Kr 1405
 • Gaardens Vinmenu Kr 285
 • Vinmenu Kr 385
 • Natmad Kr 150
 • Opgradering Superior Kr 300
 • Grupperum Kr 1200
INKLUDERET I PRISEN:
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Gaardens Vinmenu Kr 285
 • Grupperum Kr 1200
 • Private Dinner Kr 6000
 • Opgradering Suite Kr 1405
 • Natmad Kr 150
 • Dessert Kr 95
 • Vinmenu Kr 385
 • Opgradeing Superior Kr 300
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad
KAN TILKØBES:
 • Opgradering Superior Kr 300
 • Opgradering Suite Kr 1105
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad
KAN TILKØBES:
 • Opgradering til Superior Kr 300
 • Opgradering til Suite Kr 1405Rungstedgaard
Rungsted Strandvej 107
2960 Rungsted Kyst

45864422
booking@rungstedgaard.dk
www.rungstedgaard.dk/konference-moder

Værelser

Enkeltværelser 8

Dobbeltværelser 130

Handicapværelser 4

Suiter 3

Indkvartering 274

Kapacitet

Plenum 14

Maks. plads ved stolerækker 450

Maks. plads ved borde 224

Gruppelokaler 42

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 300

Spisepladser i restaurant 280

Spisepladser i eget lokale 300

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Ja

Billard/dart/bordtennis/etc Ja

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Ja

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Ja

Aircondition Nej

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 35 km

Stationsafstand 1 km

Afstand til bus 0 km

Afstand til motorvej 4 km

Gratis parkeringspladser 250

Afstand til gratis parkering 0 km