LUK
Statsaftale

KURSUSCENTER
JYLLAND

Find dit næste kursuscenter i Jylland hos Danske Konferencecentre

Jylland byder på et bredt udvalg af kursus- og konferencecentre. Du har mulighed for at afholde kurser for både små og store selskaber, og du har mulighed for at vælge en standard kursuspakke eller få lavet en skræddersyet løsning – vi hjælper dig hele vejen igennem. I Jylland finder du både landlig idyl og kulturel storby med plads til alt fra 4 – 700 gæster. Planlægger du flere kursus dage i træk, er der masser af mulighed for overnatning. I pauserne kan du og dine gæster nyde en dejlig middag på en af de vidunderlige restauranter, kaste jer ud i sjove teambuilding-aktiviteter eller gå på opdagelse i den smukke natur.

Trafikforbindelser til vores kursuscentre i Jylland er nemt og overskueligt. I Aarhus er der gåafstand fra kursuscentrene til de forskellige seværdigheder og restauranter, og skal I ud til vores centre udenfor storbyerne hjælper vi jer naturligvis med ruteplaner og arrangerer gerne transport.

Vores kursuscentre er udstyret med moderne udstyr, og har du specielle behov kan disse også imødekommes.

I Jylland finder du blandt andet:

 • Storby, vand og kultur
 • Landlig idyl
 • Både store og små kursus- og konferencecentre
 • Gastronomiske oplevelser
 • Teambuilding aktiviteter

Når du booker kursuscenter hos os, får du hurtig tilbagemelding på din forespørgsel. Du får et professionelt og erfarent team med sans for detaljen, som selv besøger alle vores kursuscentre hvert år. Vi sørger for, at du føler dig tryg i din planlægning og sikker i dit valg af konferencecenter.

Er du interesseret i at høre mere om hvad du kan finde af kursus- og konferencecentre i Jylland, så skriv til os på dkbs@dkbs.dk eller ring til os på +45 45 82 09 99. Vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud inden for 2 timer.

Vores Centre

Vi leverer den bedste service til dig

MANGE VÆRELSER
Vi har værelser til overnatning
UDENDØRS AKTIVITETER
Vi har udendørs aktiviteter
PARKERING
Vi har fri parkeringspladser
BOOKING
Vi klarer hele bookingprocessen for dig gratis
MANGE CENTRE
Vi har over 100 centre i hele landet

  Presset for tid?

  Send os dine præferencer
  og lad os finde steder til dig


  Skriv til os

  Få et tilbud

  Det er helt uforpligtende