HVEM ER DANSKE KONFERENCECENTRE?

Danske Konferencecentre er en forening af snart 100 møde- og konferencecentre, og vi tør godt skrive, at vi er Danmarks mest seriøse sammenslutning af professionelle møde- og konferencecentre.

BEDSTE SERVICE – OG DE “FEDESTE” ARRANGEMENTER
I over 20 år har vi hjulpet med at finde steder til konferencer, møder, events, firmafester osv. Ja, vi er ”gamle”, men vi står ikke stille. Konstant søger vi at udvikle os, så vi kan levere den bedste service og de fedeste arrangementer, både til vores partnere og kunder.  

VI ER DIN PERSONLIGE GUIDE I DE MANGE MULIGHEDER
Vi er kvalitetsbevidste og servicemindede. Det afspejler sig også i de mange glade kunder, vi har  – som roser vores store indsats.

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

  • Uforpligtende og gratis service: du kan kontakte os på tlf. 45 82 09 99, eller mail dkbs@dkbs.dk
  • Hurtig ekspedition: Vi bestræber os på, at du modtager et tilbud indenfor et par timer
  • Eneste kontaktpunkt: Du bliver kun kontaktet af os i løbet af bookingprocessen, og dine oplysninger bliver hos os indtil du har valgt det rigtige sted
  • Overskuelige og sammenlignelige tilbud: Du modtager på mail detaljerede og overskuelige tilbud på de møde- og konferencesteder, som kan huse jeres arrangement.
  • Rådgivning og inspiration: Hvis du har brug for sparring omkring konferencen og/eller mødet, har vi mange års erfaring.
  • Topkvalitet: Alle centrene bliver løbende kvalitetssikret af Danske Konferencecentre.dk

  • Spar tid
  • Få adgang til viden
  • Bliv inspireret
  • Få personlig service

HVEM VIL DU TALE MED?

SVEND DALGAARD

SVEND DALGAARD

SPARRING & SALG

Svend Dalgaard

Hvad laver Svend hos Danske Konferencecentre?
Svend elsker mødebranchen, og har fingeren på pulsen. Så hvis du vil have et godt tip, ny inspiration eller bare hurtig service, så ringer du til Svend.

Hvad har Svend lavet før?
Igennem hele Svends karriere har han haft fokus på at være bindeled mellem kunder og udbydere, altså ligesom han også har nu. Han har god erfaring med fra rejsebranchen og er også temmelig god til IT! Svend er i sit es, når han kan få lov at yde god ”gammeldags” service.

Fun Fact:
Svend har to store fritidsinteresser, som han dyrker sammen med sin Anne: Krydstogter og mødesteder! Faktisk kan de finde på at stoppe bilen på deres weekendtur, hvis de ser et spændende konferencested for gå ind og se mødefaciliteterne.

 


Ring til Svend: Tlf. +45 45 94 24 41

Skriv til Svend: svend@dkbs.dk

MALOU MØLLER

MALOU MØLLER

SPARRING OG SALG

Malou Møller

Hvad laver Malou hos Danske Konferencecentre?
Det er Malou du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Hun elsker ’jagten’ på det helt rette sted og bliver lige glad, hver gang det lykkes.

Hvad har Malou lavet før?
Malou har boet i Grækenland i 27 år, hvor hun bl.a. har arbejdet på advokatkontor og udlejet lækre villaer til feriegæster fra hele verden.

Fun Fact:

Malou elsker at gå ture, helst et sted hvor der dufter af hav – det minder en smule om Grækenland. Hun elsker også at cykle lange ture på sin nye el-cykel og at nusse om sine planter, som hun godt kan finde på at tale til, hvis de trænger til lidt ekstra pleje. Og så er hun altid først på beatet når det gælder kultur. Malou er vild med at bo i København og bruger hver weekend til at ’udforske’ byen – og går med en stille drøm om engang at finde tid til at studere arkitektur.

 


Ring til Malou: Tlf. +45 45 94 24 43

Skriv til Malou: malou@dkbs.dk

METTE PETTERSSON

METTE PETTERSSON

SPARRING OG SALG

Mette Pettersson

Hvad laver Mette hos Danske Konferencecentre
Det er Mette du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde, eller ønsker inspiration og sparring på dit arrangement. Derudover står Mette for vores årlige inspirationsmesse for mødebookere og –arrangører og diverse workshops for medarbejdere på konferencestederne.

Hvad har Mette lavet før?
Mette har boet i Grækenland i 20 år, hvor hun blandt andet har arbejdet med villaudlejning og som Hotel Manager for et 5*Spahotel. Hun kom tilbage til Danmark i 2014 og har siden arbejdet hos Danske Konferencecentre – og eeeelsker det !.

Fun Fact:
Mette kaster sig (næsten) frygtløst ud i alle mulige og umulige projekter. Hun elsker havearbejde og at skrive – og har også her gang i adskillige pergolategninger, højbede-drømme, halve manuskripter og kvarte romaner. Mon ikke hun en dag bliver en berømt forfatter? Eller den nye Søren Ryge ….?


Ring til Mette: Tlf. +45 45 94 24 42

Skriv til Mette: mette@dkbs.dk

YVONNE WILLERSRUD

YVONNE WILLERSRUD

SPARRING OG SALG

Yvonne Willersrud

Hvad laver Yvonne hos Danske konferencecentre?
Det er Yvonne du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Yvonne er klar med inspiration, råd og vejledning og sætter en ære i at finde det helt rette sted til dig, hver gang.

Hvad har Yvonne lavet før?
Yvonne har arbejdet i rejsebranchen som sælger til erhvervslivet i mange år. Hun synes, det er spændende at høre om forskellige virksomheders behov indenfor konferencer og ved, hvor stor betydning omgivelserne har for et mødes succes.

Fun Fact:
Yvonne er vild med alt amerikansk efter at have boet 6 år i sydstaterne. Hun har taget noget af den amerikanske kultur med til Danmark fx elsker hun at fejre Thanksgiving sammen med familien og gode venner hvert år.

Ring til Yvonne: Tlf. +45 45 94 24 45

Skriv til Yvonne: yvonne@dkbs.dk

WALTHER VOSS

WALTHER VOSS

REGNSKAB

Walther Voss

Hvad laver Walther hos Danske Konferencecentre
Det er Walther du ringer til hvis du har spørgsmål om faktura og økonomi

Hvad har Walther lavet før?
Walther har før arbejdet med regnskab og it

Fun Fact:
Walther elsker sit sommerhus på Fejø, laver god mad, og er en rigtig byggesmølf.


Ring til Walther: Tlf. +45 45 94 24 44

Skriv til Walther: walther@dkbs.dk

MARLENE H. SYLVESTER-HVID

MARLENE H. SYLVESTER-HVID

DIREKTØR

 

Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid

Hvad laver Marlene hos Danske Konferencecentre
Marlene er vores energiske direktør. Det er hende der motiverer og sætter mål for os.

Hvad har Marlene lavet før?
Marlene har engang solgt aviser hos Berlingske, og hun var med til at starte gratisavisen Urban. IT-branchen har hun også været i nogle år. Og så var der lige fire år, hvor Marlene var selvstændig og arbejdede med stress og trivsel. Det kom der en bog ud af: Balance for livet.

Fun Fact:
Marlene elsker gamle biler og motorcykler, og har flere af dem.


Ring til Marlene: Tlf.+45  45 94 24 40

Skriv til Marlene: marlene@dkbs.dk

JANE SKADHEDE

JANE SKADHEDE

KUNDEAKTIVITETER OG DIGITAL MARKETING

Jane Skadhede

Hvad laver Jane hos Danske Konferencecentre
Jane arbejder med vores digitale marketing, assisterer ved kundearrangementer og er medarrangør ved vores Netværks- & Inspirationsmesse for mødebookere og -arrangører. Janes fokus er på at gøre det nemmere for vores kunder at finde det helt rigtige konferencested – stedet, som understøtter formålet med mødet/ konferencen.

Hvad har Jane lavet før?
Jane har arbejdet med salg, marketing, HR, projektledelse og undervisning.

Fun Fact:
Jane elsker at være aktiv i kulturlivet, er glad for at sysle i haven og for at spille golf.

 

Ring til Jane: Tlf. + 45 45 54 24 47

Skriv til Jane: jane@dkbs.dk

ANNE ALBREKT

ANNE ALBREKT

DIGITAL MARKETING KONSULENT

Anne Albrekt

Hvad laver Anne hos Danske Konferencecentre?

Anne sidder med digital markedsføring og udvikling hos Danske Konferencecentre.

Hendes fornemmeste opgave er, at give kunder og partnere den bedste oplevelse når det kommer til brugervenlighed og eksponering på danskekonferencecentre.dk.

Hvad har Anne lavet før?

Anne har en fortid hos Egmont Publishing Digital og Mandag Morgen. Her har hun haft ansvaret for at fastholde kundedatabasen og for at øge konverteringen gennem lead-generering.

Fun Fact:
Anne elsker at rejse og gør det så ofte som hun kan slippe afsted med. Desuden er hun ret god til bordtennis, og er altid frisk på en kamp.

Ring til Anne: Tlf. +45 45 94 24 48
Skriv til Anne: anne@dkbs.dkTILMELD NYHEDSBLOG

- og få nyt om kundemesser, inspirationsmøder, uddannelsdage, netværksmøder og
møde- & konferencesteder

SPAR TID

– og lad os søge for dig.

 

45 82 09 99