DINE VALGTE STEDER Få tilbud

Få tilsendt tilbud fra stederne på din ønskeliste.
Gratis, uforpligtende og inden for kort tid. Fravælg alle

  HVEM ER DANSKE KONFERENCECENTRE?


  Danske Konferencecentre er en forening af over 100 møde- og konferencecentre, og vi tør godt skrive, at vi er Danmarks mest seriøse sammenslutning af professionelle møde- og konferencecentre.

   

  VI KENDER MØDEVERDENEN
  I Danske Konferencecentre har vi mere end 30 års erfaring med at hjælpe vores kunder, så de får det helt rigtige sted til deres konferencer, møder, kurser og events. Det kan vi gøre, fordi vi selv har stor erfaring med at arrangere møder og konferencer, så vi ved, hvilke spørgsmål mødeplanlæggerne sidder med og kender deres udfordringer.

  VEJLEDNING OG SPARRING GIVER GLADE KUNDER
  Derudover har vi et godt kendskab til vores mange partnere, som vi besøger hvert år. Vi kan derfor også være gode at sparre med, hvis en kunde er i tvivl om, hvor i landet de får de bedste muligheder og faciliteter til dét arrangement, de skal afholde. Vi har en professionel tilgang til alle vores kunder, og vi er meget kvalitetsbevidste på deres vegne. Det afspejler sig også i de mange glade kunder, vi har  – som roser vores store indsats. Vi hjælper årligt 2.000 kunder med at opfylde ønskerne til netop deres arrangement.

  VI ER DIN PERSONLIGE GUIDE I DE MANGE MULIGHEDER
  Vores forening består af over 100 møde- og konferencecentre, der står klar til at levere arrangementer af høj kvalitet, og vi udvikler os hele tiden. Vi har et stort kendskab til alle vores mødesteder, og vi kan dermed både inspirere vores kunder til at finde det rette sted og spare dem for en masse tid og besvær med selv at skulle undersøge markedet.

  BEDSTE SERVICE – OG DE  SJOVESTE ARRANGEMENTER
  Vi arbejder professionelt med at levere den bedste service og de sjoveste arrangementer.  Det skal være inspirerende at indgå i et samarbejde med os – uanset om man er kunde eller samarbejdspartner. Derfor udvikler vi hele tiden nye koncepter for netværk og videndeling på mødeområdet. 

   

  HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

  • Uforpligtende og gratis booking-service: Du kan kontakte os på tlf. 45 82 09 99, eller mail dkbs@dkbs.dk
  • Hurtig ekspedition: Vi bestræber os på, at du modtager et tilbud indenfor et par timer
  • Eneste kontaktpunkt: Du bliver kun kontaktet af os i løbet af bookingprocessen, og dine oplysninger bliver hos os indtil du har valgt det rigtige sted
  • Overskuelige og sammenlignelige tilbud: Du modtager på mail detaljerede og overskuelige tilbud på de møde- og konferencesteder, som kan huse jeres arrangement.
  • Rådgivning og inspiration: Hvis du har brug for sparring omkring konferencen og/eller mødet, har vi mange års erfaring.
  • Topkvalitet: Alle centrene bliver løbende kvalitetssikret af Danske Konferencecentre.dk samt vores kunder, som er med til at give vores kvalitetsstempler baseret på deres erfaringer. 

  • Spar tid
  • Få adgang til viden
  • Bliv inspireret
  • Få personlig service
  Severin

  HVEM VIL DU TALE MED?

  Sparring og Salg
  Charlotte Skov

  Charlotte Skov

  SPARRING & SALG

  Charlotte Skov

  Hvad laver Charlotte hos Danske Konferencecentre? Det er Charlotte du ringer til når du skal have sparring til at finde det helt rette sted til afholdelse af din konference eller møde. Hun sidder klar med råd  og vejledning og har det store overblik over mulighederne.

  Hvad har Charlotte lavet før? Charlotte har mange års erfaring med afholdelse af møder og events fra hotel og catering i London og København.

  Fun Fact: Charlotte elsker det kolde gys og hopper gladeligt i Øresund vinteren igennem. I weekenden slappes der af på golfbanen.


  Ring til Charlotte: Tlf. +45 45 94 24 47

  Skriv til Charlotte: charlotte@dkbs.dk

  YVONNE WILLERSRUD

  YVONNE WILLERSRUD

  SPARRING OG SALG

  Yvonne Willersrud

  Hvad laver Yvonne hos Danske konferencecentre? Det er Yvonne du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Yvonne er klar med inspiration, råd og vejledning og sætter en ære i at finde det helt rette sted til dig, hver gang.

  Hvad har Yvonne lavet før? Yvonne har arbejdet i rejsebranchen som sælger til erhvervslivet i mange år. Hun synes, det er spændende at høre om forskellige virksomheders behov indenfor konferencer og ved, hvor stor betydning omgivelserne har for et mødes succes.

  Fun Fact: Yvonne er vild med alt amerikansk efter at have boet 6 år i Sydstaterne. Hun har taget noget af den amerikanske kultur med til Danmark fx elsker hun at fejre Thanksgiving sammen med familien og gode venner hvert år.

   

  Ring til Yvonne: Tlf. +45 45 94 24 45

  Skriv til Yvonne: yvonne@dkbs.dk

  Malou Møller

  Malou Møller

  SPARRING OG SALG

  Malou Møller

  Hvad laver Malou hos Danske Konferencecentre? Det er Malou du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Hun elsker ’jagten’ på det helt rette sted og bliver lige glad, hver gang det lykkes.

  Hvad har Malou lavet før? Malou har boet i Grækenland i 27 år, hvor hun bl.a. har arbejdet på advokatkontor og udlejet lækre villaer til feriegæster fra hele verden.

  Fun Fact: Malou elsker at gå ture, helst et sted hvor der dufter af hav – det minder en smule om Grækenland. Hun elsker også at cykle lange ture på sin nye el-cykel og at nusse om sine planter, som hun godt kan finde på at tale til, hvis de trænger til lidt ekstra pleje. Og så er hun altid først på beatet, når det gælder kultur. Malou er vild med at bo i København og bruger hver weekend til at ’udforske’ byen – og går med en stille drøm om engang at finde tid til at studere arkitektur.

   

  Ring til Malou: Tlf. +45 45 94 24 43

  Skriv til Malou: malou@dkbs.dk

  Thorkild Jensen

  Thorkild Jensen

  SPARRING OG SALG

  Thorkild Jensen

  Hvad laver Thorkild hos Danske Konferencecentre? Det er Thorkild, du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller dit møde. Thorkild er klar med inspiration, råd og vejledning og har stort kendskab til de mange forskellige møde- og konferencecentre.

  Hvad har Thorkild lavet før? Thorkild har arbejdet i servicebranchen det meste af sit liv. Det er blandet andet blevet til nogle sæsoner på ski i de Franske og Østrigske alper. Gennem de seneste 6 år har han arbejdede med  salg og koordinering af grupper, møder og konferencer.

  Fun Fact: Thorkild bruger det meste af sin tid med familien og på at modernisere et gammelt hus. Derudover elsker han fodbold og ski i Alperne.

   

  Ring til Thorkild: Tlf. +45 45 94 24 42

  Skriv til Thorkild: thorkild@dkbs.dk

  Anette Kjærholm

  Anette Kjærholm

  SPARRING OG SALG

  Anette Kjærholm

  Hvad laver Anette hos Danske Konferencecentre? Det er Anette du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Hun er klar med inspiration, råd og vejledning og kender til alle de små detaljer, der skal falde på plads, når du planlægger et møde eller en konference.

  Hvad har Anette lavet før? Anette har arbejdet med events, møder og konferencer i mange år. Med i bagagen er 9 år som eventkoordinator på Kronborg Slot og 20 år som konsulent i rejsebranchen med fokus på grupperejser. Anette har løst en bred vifte af opgaver indenfor strategisk, kommerciel og konceptuel udvikling, idéudvikling af produkter, event koordinering, salg og praktisk afvikling. Senest har hun haft eget incoming bureau i Helsingør.

  Fun Fact: Anette har boet hele sit liv i Helsingør og er vild med byen. Hun kender hver en krog og benytter sig gerne af de mange kulturtilbud. Anette er bestyrelsesmedlem i WordsDenmark, der arbejder med professionel historiefortælling og blandt andet arrangerer WordsFestival i Helsingør hvert år i juni.  

  Ring til Anette: Tlf. +45 45 94 24 44

  Skriv til Anette: anette@dkbs.dk

  Marie Levi Breuner

  Marie Levi Breuner

  SPARRING & SALG

  Marie Levi Breuner

  Hvad laver Marie hos Danske Konferencecentre? Det er Marie du ringer til, når du skal finde et sted til din konference eller møde. Hun brænder for at finde det helt rette sted til dig og din virksomhed. Marie er glad for de gode relationer og bliver ekstra glad, når kunderne vender tilbage igen.

  Hvad har Marie lavet før? Marie er uddannet i hotelbranchen og har 10 års erfaring med møder og konferencer. Hun har været med til at planlægge og koordinere alt fra små til store events.

  Fun Fact: Marie bruger det meste af sin fritid med sin mand, 2 børn og hund. De er i gang med at renovere hus og anlægge have. Når Marie skal have det sjovt, går hun til jumping fitness.


  Ring til Marie: Tlf. +45 45 94 24 41

  Skriv til Marie: marie@dkbs.dk

  Rie Visby

  Rie Visby

  SPARRING & SALG

  Rie Visby

  Hvad laver Rie hos Danske Konferencecentre? Rie hjælper dig med at finde de helt rigtige rammer for deres arrangement, så alle får en god oplevelse på dagen  – uanset om det er det lille frokostmøde for de nærmeste samarbejdspartnere eller en konference for flere hundrede medarbejdere.

  Hvad har Rie lavet før? Rie har mange års erfaring med at tilrettelægge møder og konferencer for statslige myndigheder (Transportministeriet) og er vant til at udvikle arrangementer, der kan inspirere og engagere deltagerne i hotelbranchen. Hun har 10 års erfaring med møder og konferencer, hvor hun har været med til at planlægge og koordinere alt fra små til store events.

  Fun Fact: Om vinteren elsker Rie at gøre brug af Københavns mange kulturtilbud, og hun besøger ofte teatre, restauranter og museer. Sommeren tilbringer hun mest muligt udendørs – på vandreture, cykelture eller i haven i  hendes sommerhus.


  Ring til Rie: Tlf. +45 45 94 24 46

  Skriv til Rie: rie@dkbs.dk

  Marketing
  DITTE RØNNE JAKOBSEN

  DITTE RØNNE JAKOBSEN

  DIGITAL MARKETING

  Ditte Rønne Jakobsen

  Hvad laver Ditte hos Danske Konferencecentre? Ditte sidder med digital markedsføring og har ansvaret for det månedlige nyhedsbrev. Hun står også for at forfatte blogindlæg til Danske Konferencecentres blog på hjemmesiden.

  Hvad har Ditte lavet før? Ditte er uddannet Cand.merc.kom fra Copenhagen Business School med særlig fokus på digitale medier. Hun har tidligere arbejdet for KVUC og Scoop Models med digital markedsføring.

  Fun Fact: Ditte er meget glad for sport og følger altid med, når herrelandsholdet i håndbold spiller. Hun har været konkurrencedanser på højt plan igennem sine teenageår i stilarterne standard-latin, disco og hiphop og har bl.a. vundet Danmarksmesterskabet i Disco og Street Dance i 2012.

   

  Ring til Ditte: Tlf.+45 42 15 21 78

  Skriv til Ditte: ditte@dkbs.dk

  Helle Egholm Lorentzen

  Helle Egholm Lorentzen

  PARTNERANSVARLIG

  Helle Egholm Lorentzen

  Hvad laver Helle hos Danske Konferencecentre? Helle er partneransvarlig og har ansvaret for at vedligeholde og videreudvikle den gode relation mellem DKBS´s partnere, så vores samarbejde bliver endnu stærkere og vores partnere fortsat er engagerede. Helle står også for afvikling af vores Inspirationsdag, workshops og netværksdage samt partner-certificering af vores Verdensmålindex.

  Hvad har Helle lavet før? For nylig har Helle været en del af at starte et nyt restaurationskoncept op i det nye Plantorama i Hørsholm, men før dette har Helle arbejdet med events i mange år, både som eventchef, som projektleder og som venuemanager. Uddannet i Int. Hospitality Management fra Hotel- og Restaurantskolen og med masser af ”jord under neglene” fra produktion og drift, har Helle en god kombination af teori og praktisk erfaring.

  Fun Fact: Helle er en rigtig handyman i sin fritid. Hun elsker at renovere på sit og mandens hus i Hornbæk, lige som hun med glæde tilbringer sin tid i haven med alt fra gravearbejde til blomsternipning, allerhelst i samarbejde med parrets søn, Elliot og hans bedste ven, hunden Joe.


  Ring til Helle: Tlf. +45 45 94 24 49

  Skriv til Helle: helle@dkbs.dk

  Ledelse og økonomi
  Liesbeth Zonnevijlle

  Liesbeth Zonnevijlle

  REGNSKAB

  Liesbeth Zonnevijlle

  Hvad laver Liesbeth hos Danske Konferencecentre? Liesbeth er vores bogholder og det er hende, du kontakter, hvis du har spørgsmål til faktura og kvitteringer.

  Hvad har Liesbeth lavet før? Liesbeth har arbejdet i rejsebranchen, før hun kom til DKBS. Hun har siddet med regnskab hos et luftfartsselskab og senest hos et rejsebureau.

  Fun Fact: Hun er født og opvokset i Holland men kom til Danmark i 1984, da hun blev forelsket i sin nuværende mand.

  Liesbeth elsker at rejse og tager også gerne til Holland et par gange om året for at besøge sin familie. Derudover elsker hun gamle klassiske film og nyder en løbetur tidligt om morgen rundt om Damhussøen inden arbejde.  

  Ring til Liesbeth: Tlf.+45 29 82 87 11

  Skriv til Liesbeth: liesbeth@dkbs.dk

  Marlene H. Sylvester-Hvid

  Marlene H. Sylvester-Hvid

  DIREKTØR

  Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid

  Hvad laver Marlene hos Danske Konferencecentre Marlene er vores energiske direktør. Det er hende, der motiverer og sætter mål for os.

  Hvad har Marlene lavet før? Marlene har engang solgt aviser hos Berlingske, og hun var med til at starte gratisavisen Urban. IT-branchen har hun også været i nogle år. Og så var der lige fire år, hvor Marlene var selvstændig og arbejdede med stress og trivsel. Det kom der en bog ud af: Balance for livet.

  Fun Fact: Marlene elsker gamle biler og motorcykler og har flere af dem.


  Ring til Marlene: Tlf.+45  45 94 24 40

  Skriv til Marlene: marlene@dkbs.dk

  HVEM ER DANSKE KONFERENCECENTRE?


  Danske Konferencecentre er en forening af over 100 møde- og konferencecentre, og vi tør godt skrive, at vi er Danmarks mest seriøse sammenslutning af professionelle møde- og konferencecentre.

   

   

  VI KENDER MØDEVERDENEN
  I Danske Konferencecentre har vi mere end 30 års erfaring med at hjælpe vores kunder, så de får det helt rigtige sted til deres konferencer, møder, kurser og events. Det kan vi gøre, fordi vi selv har stor erfaring med at arrangere møder og konferencer, så vi ved, hvilke spørgsmål mødeplanlæggerne sidder med og kender deres udfordringer.

   

  HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

  • Uforpligtende og gratis booking-service: du kan kontakte os på tlf. 45 82 09 99, eller mail dkbs@dkbs.dk
  • Hurtig ekspedition: Vi bestræber os på, at du modtager et tilbud indenfor et par timer
  • Eneste kontaktpunkt: Du bliver kun kontaktet af os i løbet af bookingprocessen, og dine oplysninger bliver hos os indtil du har valgt det rigtige sted
  • Overskuelige og sammenlignelige tilbud: Du modtager på mail detaljerede og overskuelige tilbud på de møde- og konferencesteder, som kan huse jeres arrangement.
  • Rådgivning og inspiration: Hvis du har brug for sparring omkring konferencen og/eller mødet, har vi mange års erfaring.
  • Topkvalitet: Alle centrene bliver løbende kvalitetssikret af Danske Konferencecentre.dk samt vores kunder, som er med til at give vores kvalitetsstempler baseret på deres erfaringer. 

  HVEM VIL DU TALE MED?

  Sparring og Salg
  Charlotte Skov

  Charlotte Skov

  SPARRING & SALG

  Charlotte Skov

  Hvad laver Charlotte hos Danske Konferencecentre? Det er Charlotte du ringer til når du skal have sparring til at finde det helt rette sted til afholdelse af din konference eller møde. Hun sidder klar med råd  og vejledning og har det store overblik over mulighederne.

  Hvad har Charlotte lavet før? Charlotte har mange års erfaring med afholdelse af møder og events fra hotel og catering i London og København.

  Fun Fact: Charlotte elsker det kolde gys og hopper gladeligt i Øresund vinteren igennem. I weekenden slappes der af på golfbanen.


  Ring til Charlotte: Tlf. +45 45 94 24 47

  Skriv til Charlotte: charlotte@dkbs.dk

  YVONNE WILLERSRUD

  YVONNE WILLERSRUD

  SPARRING OG SALG

  Yvonne Willersrud

  Hvad laver Yvonne hos Danske konferencecentre? Det er Yvonne du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Yvonne er klar med inspiration, råd og vejledning og sætter en ære i at finde det helt rette sted til dig, hver gang.

  Hvad har Yvonne lavet før? Yvonne har arbejdet i rejsebranchen som sælger til erhvervslivet i mange år. Hun synes, det er spændende at høre om forskellige virksomheders behov indenfor konferencer og ved, hvor stor betydning omgivelserne har for et mødes succes.

  Fun Fact: Yvonne er vild med alt amerikansk efter at have boet 6 år i Sydstaterne. Hun har taget noget af den amerikanske kultur med til Danmark fx elsker hun at fejre Thanksgiving sammen med familien og gode venner hvert år.

   

  Ring til Yvonne: Tlf. +45 45 94 24 45

  Skriv til Yvonne: yvonne@dkbs.dk

  Malou Møller

  Malou Møller

  SPARRING OG SALG

  Malou Møller

  Hvad laver Malou hos Danske Konferencecentre? Det er Malou du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Hun elsker ’jagten’ på det helt rette sted og bliver lige glad, hver gang det lykkes.

  Hvad har Malou lavet før? Malou har boet i Grækenland i 27 år, hvor hun bl.a. har arbejdet på advokatkontor og udlejet lækre villaer til feriegæster fra hele verden.

  Fun Fact: Malou elsker at gå ture, helst et sted hvor der dufter af hav – det minder en smule om Grækenland. Hun elsker også at cykle lange ture på sin nye el-cykel og at nusse om sine planter, som hun godt kan finde på at tale til, hvis de trænger til lidt ekstra pleje. Og så er hun altid først på beatet, når det gælder kultur. Malou er vild med at bo i København og bruger hver weekend til at ’udforske’ byen – og går med en stille drøm om engang at finde tid til at studere arkitektur.

   

  Ring til Malou: Tlf. +45 45 94 24 43

  Skriv til Malou: malou@dkbs.dk

  Thorkild Jensen

  Thorkild Jensen

  SPARRING OG SALG

  Thorkild Jensen

  Hvad laver Thorkild hos Danske Konferencecentre? Det er Thorkild, du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller dit møde. Thorkild er klar med inspiration, råd og vejledning og har stort kendskab til de mange forskellige møde- og konferencecentre.

  Hvad har Thorkild lavet før? Thorkild har arbejdet i servicebranchen det meste af sit liv. Det er blandet andet blevet til nogle sæsoner på ski i de Franske og Østrigske alper. Gennem de seneste 6 år har han arbejdede med  salg og koordinering af grupper, møder og konferencer.

  Fun Fact: Thorkild bruger det meste af sin tid med familien og på at modernisere et gammelt hus. Derudover elsker han fodbold og ski i Alperne.

   

  Ring til Thorkild: Tlf. +45 45 94 24 42

  Skriv til Thorkild: thorkild@dkbs.dk

  Anette Kjærholm

  Anette Kjærholm

  SPARRING OG SALG

  Anette Kjærholm

  Hvad laver Anette hos Danske Konferencecentre? Det er Anette du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Hun er klar med inspiration, råd og vejledning og kender til alle de små detaljer, der skal falde på plads, når du planlægger et møde eller en konference.

  Hvad har Anette lavet før? Anette har arbejdet med events, møder og konferencer i mange år. Med i bagagen er 9 år som eventkoordinator på Kronborg Slot og 20 år som konsulent i rejsebranchen med fokus på grupperejser. Anette har løst en bred vifte af opgaver indenfor strategisk, kommerciel og konceptuel udvikling, idéudvikling af produkter, event koordinering, salg og praktisk afvikling. Senest har hun haft eget incoming bureau i Helsingør.

  Fun Fact: Anette har boet hele sit liv i Helsingør og er vild med byen. Hun kender hver en krog og benytter sig gerne af de mange kulturtilbud. Anette er bestyrelsesmedlem i WordsDenmark, der arbejder med professionel historiefortælling og blandt andet arrangerer WordsFestival i Helsingør hvert år i juni.  

  Ring til Anette: Tlf. +45 45 94 24 44

  Skriv til Anette: anette@dkbs.dk

  Marie Levi Breuner

  Marie Levi Breuner

  SPARRING & SALG

  Marie Levi Breuner

  Hvad laver Marie hos Danske Konferencecentre? Det er Marie du ringer til, når du skal finde et sted til din konference eller møde. Hun brænder for at finde det helt rette sted til dig og din virksomhed. Marie er glad for de gode relationer og bliver ekstra glad, når kunderne vender tilbage igen.

  Hvad har Marie lavet før? Marie er uddannet i hotelbranchen og har 10 års erfaring med møder og konferencer. Hun har været med til at planlægge og koordinere alt fra små til store events.

  Fun Fact: Marie bruger det meste af sin fritid med sin mand, 2 børn og hund. De er i gang med at renovere hus og anlægge have. Når Marie skal have det sjovt, går hun til jumping fitness.


  Ring til Marie: Tlf. +45 45 94 24 41

  Skriv til Marie: marie@dkbs.dk

  Rie Visby

  Rie Visby

  SPARRING & SALG

  Rie Visby

  Hvad laver Rie hos Danske Konferencecentre? Rie hjælper dig med at finde de helt rigtige rammer for deres arrangement, så alle får en god oplevelse på dagen  – uanset om det er det lille frokostmøde for de nærmeste samarbejdspartnere eller en konference for flere hundrede medarbejdere.

  Hvad har Rie lavet før? Rie har mange års erfaring med at tilrettelægge møder og konferencer for statslige myndigheder (Transportministeriet) og er vant til at udvikle arrangementer, der kan inspirere og engagere deltagerne i hotelbranchen. Hun har 10 års erfaring med møder og konferencer, hvor hun har været med til at planlægge og koordinere alt fra små til store events.

  Fun Fact: Om vinteren elsker Rie at gøre brug af Københavns mange kulturtilbud, og hun besøger ofte teatre, restauranter og museer. Sommeren tilbringer hun mest muligt udendørs – på vandreture, cykelture eller i haven i  hendes sommerhus.


  Ring til Rie: Tlf. +45 45 94 24 46

  Skriv til Rie: rie@dkbs.dk

  Marketing
  DITTE RØNNE JAKOBSEN

  DITTE RØNNE JAKOBSEN

  DIGITAL MARKETING

  Ditte Rønne Jakobsen

  Hvad laver Ditte hos Danske Konferencecentre? Ditte sidder med digital markedsføring og har ansvaret for det månedlige nyhedsbrev. Hun står også for at forfatte blogindlæg til Danske Konferencecentres blog på hjemmesiden.

  Hvad har Ditte lavet før? Ditte er uddannet Cand.merc.kom fra Copenhagen Business School med særlig fokus på digitale medier. Hun har tidligere arbejdet for KVUC og Scoop Models med digital markedsføring.

  Fun Fact: Ditte er meget glad for sport og følger altid med, når herrelandsholdet i håndbold spiller. Hun har været konkurrencedanser på højt plan igennem sine teenageår i stilarterne standard-latin, disco og hiphop og har bl.a. vundet Danmarksmesterskabet i Disco og Street Dance i 2012.

   

  Ring til Ditte: Tlf.+45 42 15 21 78

  Skriv til Ditte: ditte@dkbs.dk

  Helle Egholm Lorentzen

  Helle Egholm Lorentzen

  PARTNERANSVARLIG

  Helle Egholm Lorentzen

  Hvad laver Helle hos Danske Konferencecentre? Helle er partneransvarlig og har ansvaret for at vedligeholde og videreudvikle den gode relation mellem DKBS´s partnere, så vores samarbejde bliver endnu stærkere og vores partnere fortsat er engagerede. Helle står også for afvikling af vores Inspirationsdag, workshops og netværksdage samt partner-certificering af vores Verdensmålindex.

  Hvad har Helle lavet før? For nylig har Helle været en del af at starte et nyt restaurationskoncept op i det nye Plantorama i Hørsholm, men før dette har Helle arbejdet med events i mange år, både som eventchef, som projektleder og som venuemanager. Uddannet i Int. Hospitality Management fra Hotel- og Restaurantskolen og med masser af ”jord under neglene” fra produktion og drift, har Helle en god kombination af teori og praktisk erfaring.

  Fun Fact: Helle er en rigtig handyman i sin fritid. Hun elsker at renovere på sit og mandens hus i Hornbæk, lige som hun med glæde tilbringer sin tid i haven med alt fra gravearbejde til blomsternipning, allerhelst i samarbejde med parrets søn, Elliot og hans bedste ven, hunden Joe.


  Ring til Helle: Tlf. +45 45 94 24 49

  Skriv til Helle: helle@dkbs.dk

  Ledelse og økonomi
  Liesbeth Zonnevijlle

  Liesbeth Zonnevijlle

  REGNSKAB

  Liesbeth Zonnevijlle

  Hvad laver Liesbeth hos Danske Konferencecentre? Liesbeth er vores bogholder og det er hende, du kontakter, hvis du har spørgsmål til faktura og kvitteringer.

  Hvad har Liesbeth lavet før? Liesbeth har arbejdet i rejsebranchen, før hun kom til DKBS. Hun har siddet med regnskab hos et luftfartsselskab og senest hos et rejsebureau.

  Fun Fact: Hun er født og opvokset i Holland men kom til Danmark i 1984, da hun blev forelsket i sin nuværende mand.

  Liesbeth elsker at rejse og tager også gerne til Holland et par gange om året for at besøge sin familie. Derudover elsker hun gamle klassiske film og nyder en løbetur tidligt om morgen rundt om Damhussøen inden arbejde.  

  Ring til Liesbeth: Tlf.+45 29 82 87 11

  Skriv til Liesbeth: liesbeth@dkbs.dk

  Marlene H. Sylvester-Hvid

  Marlene H. Sylvester-Hvid

  DIREKTØR

  Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid

  Hvad laver Marlene hos Danske Konferencecentre Marlene er vores energiske direktør. Det er hende, der motiverer og sætter mål for os.

  Hvad har Marlene lavet før? Marlene har engang solgt aviser hos Berlingske, og hun var med til at starte gratisavisen Urban. IT-branchen har hun også været i nogle år. Og så var der lige fire år, hvor Marlene var selvstændig og arbejdede med stress og trivsel. Det kom der en bog ud af: Balance for livet.

  Fun Fact: Marlene elsker gamle biler og motorcykler og har flere af dem.


  Ring til Marlene: Tlf.+45  45 94 24 40

  Skriv til Marlene: marlene@dkbs.dk

  Hotel Vejlefjord 2019 1 ud af 2

  VI ANBEFALER

  Hotel Vejlefjord

  • 116 værelser
  • 6 mødelokaler
  • 220 mødedeltagere
  Læs mere

  IDA Conference

  • 0 værelser
  • 11 mødelokaler
  • 240 mødedeltagere
  Læs mere

  Sørup Herregaard

  • 102 værelser
  • 6 mødelokaler
  • 400 mødedeltagere
  Læs mere

  Hotel Koldingfjord

  • 132 værelser
  • 4 mødelokaler
  • 300 mødedeltagere
  Læs mere

  Konventum Konferencecenter

  • 259 værelser
  • 30 mødelokaler
  • 260 mødedeltagere
  Læs mere

  Trinity Hotel og Konferencecenter

  • 151 værelser
  • 14 mødelokaler
  • 212 mødedeltagere
  Læs mere
  Indlæs flere