LUK
Statsaftale

HVEM ER DANSKE KONFERENCECENTRE?


Danske Konferencecentre er en forening af over 100 møde- og konferencecentre, og vi tør godt skrive, at vi er Danmarks mest seriøse sammenslutning af professionelle møde- og konferencecentre.

 

 

BEDSTE SERVICE – OG DE  SJOVESTE ARRANGEMENTER
I 30 år har vi hjulpet med at finde steder til konferencer, møder, events, firmafester osv. Ja, vi er ”gamle”, men vi står ikke stille. Konstant søger vi at udvikle os, så vi kan levere den bedste service og de sjoveste arrangementer, både til vores partnere og kunder.  

VI ER DIN PERSONLIGE GUIDE I DE MANGE MULIGHEDER
Vi er kvalitetsbevidste og servicemindede. Det afspejler sig også i de mange glade kunder, vi har  – som roser vores store indsats.

 

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

  • Uforpligtende og gratis booking-service: du kan kontakte os på tlf. 45 82 09 99, eller mail dkbs@dkbs.dk
  • Hurtig ekspedition: Vi bestræber os på, at du modtager et tilbud indenfor et par timer
  • Eneste kontaktpunkt: Du bliver kun kontaktet af os i løbet af bookingprocessen, og dine oplysninger bliver hos os indtil du har valgt det rigtige sted
  • Overskuelige og sammenlignelige tilbud: Du modtager på mail detaljerede og overskuelige tilbud på de møde- og konferencesteder, som kan huse jeres arrangement.
  • Rådgivning og inspiration: Hvis du har brug for sparring omkring konferencen og/eller mødet, har vi mange års erfaring.
  • Topkvalitet: Alle centrene bliver løbende kvalitetssikret af Danske Konferencecentre.dk samt vores kunder, som er med til at give vores kvalitetsstempler baseret på deres erfaringer. 

  • Spar tid
  • Få adgang til viden
  • Bliv inspireret
  • Få personlig service
IDA Conference 2019

HVEM VIL DU TALE MED?

Sparring og Salg
Tine Amorsen

Tine Amorsen

SPARRING OG SALG

Tine Amorsen

Hvad laver Tine hos Danske Konferencecentre? Det er Tine du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Tine er klar med inspiration, råd og vejledning og har generelt et kæmpe kendskab til de mange forskellige møde- og konferencecentre.

Hvad har Tine lavet før? Tine har været i hotel- og mødebranchen de sidste 20 år. Oprindeligt er Tine uddannet kok men har arbejdet som bookingchef og hotelchef i mange år, før hun kom til Danske Konferencecentre.

Fun Fact: Tine elsker at udforske restauranter og rejser gerne efter det, desuden er hun helt vild med Sydfrankrig og drømmer om en ferielejlighed i Nice eller Antibes.

 

Ring til Tine: Tlf. +45 45 94 24 47

Skriv til Tine: tine@dkbs.dk

YVONNE WILLERSRUD

YVONNE WILLERSRUD

SPARRING OG SALG

Yvonne Willersrud

Hvad laver Yvonne hos Danske konferencecentre? Det er Yvonne du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Yvonne er klar med inspiration, råd og vejledning og sætter en ære i at finde det helt rette sted til dig, hver gang.

Hvad har Yvonne lavet før? Yvonne har arbejdet i rejsebranchen som sælger til erhvervslivet i mange år. Hun synes, det er spændende at høre om forskellige virksomheders behov indenfor konferencer og ved, hvor stor betydning omgivelserne har for et mødes succes.

Fun Fact: Yvonne er vild med alt amerikansk efter at have boet 6 år i Sydstaterne. Hun har taget noget af den amerikanske kultur med til Danmark fx elsker hun at fejre Thanksgiving sammen med familien og gode venner hvert år.

 

Ring til Yvonne: Tlf. +45 45 94 24 45

Skriv til Yvonne: yvonne@dkbs.dk

Malou Møller

Malou Møller

SPARRING OG SALG

Malou Møller

Hvad laver Malou hos Danske Konferencecentre? Det er Malou du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Hun elsker ’jagten’ på det helt rette sted og bliver lige glad, hver gang det lykkes.

Hvad har Malou lavet før? Malou har boet i Grækenland i 27 år, hvor hun bl.a. har arbejdet på advokatkontor og udlejet lækre villaer til feriegæster fra hele verden.

Fun Fact: Malou elsker at gå ture, helst et sted hvor der dufter af hav – det minder en smule om Grækenland. Hun elsker også at cykle lange ture på sin nye el-cykel og at nusse om sine planter, som hun godt kan finde på at tale til, hvis de trænger til lidt ekstra pleje. Og så er hun altid først på beatet, når det gælder kultur. Malou er vild med at bo i København og bruger hver weekend til at ’udforske’ byen – og går med en stille drøm om engang at finde tid til at studere arkitektur.

 

Ring til Malou: Tlf. +45 45 94 24 43

Skriv til Malou: malou@dkbs.dk

Jonas Ulfstedt

Jonas Ulfstedt

SPARRING OG SALG

Jonas Ulfstedt

Hvad laver Jonas hos Danske Konferencecentre?  Det er Jonas, du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Jonas er klar med inspiration, råd og vejledning og har generelt et kæmpe kendskab til de mange forskellige møde- og konferencecentre.

Hvad har Jonas lavet før? Jonas har arbejdet i hotelbranchen hele sit liv både i London, Zürich, Wien og København. Gennem de seneste 15 år med salg og koordinering af møder, konferencer og firmafester.

Fun Fact: Jonas elsker mad – både at lave mad men så sandelig også at spise det. For at kunne tåle maden går Jonas lange ture med en god lydbog i ørerne eller cykler en tur ud af København.  

Ring til Jonas: Tlf. +45 45 94 24 41

Skriv til Jonas: jonas@dkbs.dk

Anette Kjærholm

Anette Kjærholm

SPARRING OG SALG

Anette Kjærholm

Hvad laver Anette hos Danske Konferencecentre? Det er Anette du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Hun er klar med inspiration, råd og vejledning og kender til alle de små detaljer, der skal falde på plads, når du planlægger et møde eller en konference.

Hvad har Anette lavet før? Anette har arbejdet med events, møder og konferencer i mange år. Med i bagagen er 9 år som eventkoordinator på Kronborg Slot og 20 år som konsulent i rejsebranchen med fokus på grupperejser. Anette har løst en bred vifte af opgaver indenfor strategisk, kommerciel og konceptuel udvikling, idéudvikling af produkter, event koordinering, salg og praktisk afvikling. Senest har hun haft eget incoming bureau i Helsingør.

Fun Fact: Anette har boet hele sit liv i Helsingør og er vild med byen. Hun kender hver en krog og benytter sig gerne af de mange kulturtilbud. Anette er bestyrelsesmedlem i WordsDenmark, der arbejder med professionel historiefortælling og blandt andet arrangerer WordsFestival i Helsingør hvert år i juni.  

Ring til Anette: Tlf. +45 45 94 24 44

Skriv til Anette: anette@dkbs.dk

Marketing
DITTE RØNNE JAKOBSEN

DITTE RØNNE JAKOBSEN

DIGITAL MARKETING

Ditte Rønne Jakobsen

Hvad laver Ditte hos Danske Konferencecentre? Ditte sidder med digital markedsføring og har ansvaret for det ugentlige nyhedsbrev. Hun står også for at forfatte blogindlæg til Danske Konferencecentres blog på hjemmesiden.

Hvad har Ditte lavet før? Ditte er uddannet Cand.merc.kom fra Copenhagen Business School med særlig fokus på digitale medier. Hun har tidligere arbejdet for KVUC og Scoop Models med digital markedsføring.

Fun Fact: Ditte er meget glad for sport og følger altid med, når herrelandsholdet i håndbold spiller. Hun har været konkurrencedanser på højt plan igennem sine teenageår i stilarterne standard-latin, disco og hiphop og har bl.a. vundet Danmarksmesterskabet i Disco og Street Dance i 2012.

 

Ring til Ditte: Tlf.+45 42 15 21 78

Skriv til Ditte: ditte@dkbs.dk

Kristian Hallas

Kristian Hallas

PARTNERANSVARLIG OG MARKETING

Kristian Hallas

Hvad laver Kristian hos Danske Konferencecentre? Kristian har ansvaret for, at vores partnere er ovenud tilfredse med at være en del af DKBS. Især er det hans opgave at agere strategisk marketingpartner, så leads bliver ved med at rulle ind.

Hvad har Kristian lavet før? Kristian er uddannet cand.merc.kom fra CBS og har arbejdet en årrække med marketing i IT-branchen. Inden han kom til DKBS arbejdede han på et internationalt marketingbureau.

Fun Fact: Både teater og amerikansk fodbold har optaget Kristian i en del år. Der var en gang, hvor han flirtede med tanken om at skulle tjene til føden på de skrå brædder. Kristian har en svaghed for god vin og elsker, ligesom resten af DKBS-teamet, at rejse.

 

Ring til Kristian: Tlf.+45 45 94 24 42

Skriv til Kristian: kristian@dkbs.dk

Ledelse og økonomi
Liesbeth Zonnevijlle

Liesbeth Zonnevijlle

REGNSKAB

Liesbeth Zonnevijlle

Hvad laver Liesbeth hos Danske Konferencecentre? Liesbeth er vores bogholder og det er hende, du kontakter, hvis du har spørgsmål til faktura og kvitteringer.

Hvad har Liesbeth lavet før? Liesbeth har arbejdet i rejsebranchen, før hun kom til DKBS. Hun har siddet med regnskab hos et luftfartsselskab og senest hos et rejsebureau.

Fun Fact: Hun er født og opvokset i Holland men kom til Danmark i 1984, da hun blev forelsket i sin nuværende mand.

Liesbeth elsker at rejse og tager også gerne til Holland et par gange om året for at besøge sin familie. Derudover elsker hun gamle klassiske film og nyder en løbetur tidligt om morgen rundt om Damhussøen inden arbejde.  

Ring til Liesbeth: Tlf.+45 29 82 87 11

Skriv til Liesbeth: liesbeth@dkbs.dk

Marlene H Sylvester-Hvid

Marlene H Sylvester-Hvid

DIREKTØR

Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid

Hvad laver Marlene hos Danske Konferencecentre Marlene er vores energiske direktør. Det er hende, der motiverer og sætter mål for os.

Hvad har Marlene lavet før? Marlene har engang solgt aviser hos Berlingske, og hun var med til at starte gratisavisen Urban. IT-branchen har hun også været i nogle år. Og så var der lige fire år, hvor Marlene var selvstændig og arbejdede med stress og trivsel. Det kom der en bog ud af: Balance for livet.

Fun Fact: Marlene elsker gamle biler og motorcykler og har flere af dem.


Ring til Marlene: Tlf.+45  45 94 24 40

Skriv til Marlene: marlene@dkbs.dk