DINE VALGTE STEDER Få tilbud

Få tilsendt tilbud fra stederne på din ønskeliste.
Gratis, uforpligtende og inden for kort tid. Fravælg alle

  HVEM ER DANSKE KONFERENCECENTRE?


  Danske Konferencecentre er en forening af over 100 møde- og konferencecentre, og vi tør godt skrive, at vi er Danmarks mest seriøse sammenslutning af professionelle møde- og konferencecentre. 

   

  VI KENDER MØDEVERDENEN
  I Danske Konferencecentre har vi mere end 30 års erfaring med at hjælpe vores kunder, så de får det helt rigtige sted til deres konferencer, møder, kurser og events. Det kan vi gøre, fordi vi selv har stor erfaring med at arrangere møder og konferencer, så vi ved, hvilke spørgsmål mødeplanlæggerne sidder med og kender deres udfordringer.

  VI ER DIN PERSONLIGE GUIDE I DE MANGE MULIGHEDER

  Vi har et godt kendskab til vores mange mødesteder i Danmark, som vi besøger personligt hvert år. Vi kan derfor både inspirere vores kunder til at finde det rette sted og spare dem for en masse tid og besvær med selv at skulle undersøge markedet. Vi hjælper også, hvis en kunde er i tvivl om, hvor i landet de får de bedste muligheder og faciliteter til dét arrangement, de skal afholde. Vi er en non-profit forening og vores personlige bookingservice er derfor gratis og uforpligtende for vores mødeplanlæggere.

  Vi har en professionel tilgang til alle vores kunder, og vi er meget kvalitetsbevidste på deres vegne. Det afspejler sig også i de mange glade kunder, vi har  – som roser vores store indsats. Vi hjælper årligt 2.000 kunder med at opfylde ønskerne til netop deres arrangement.

  HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

  • Uforpligtende og gratis booking-service: Du kan kontakte os på tlf. 45 82 09 99, eller mail dkbs@dkbs.dk
  • Hurtig ekspedition: Vi bestræber os på, at du modtager et tilbud indenfor et par timer
  • Eneste kontaktpunkt: Du bliver kun kontaktet af os i løbet af bookingprocessen, og dine oplysninger bliver hos os indtil du har valgt det rigtige sted
  • Overskuelige og sammenlignelige tilbud: Du modtager på mail detaljerede og overskuelige tilbud på de møde- og konferencesteder, som kan huse jeres arrangement.
  • Rådgivning og inspiration: Hvis du har brug for sparring omkring konferencen og/eller mødet, har vi mange års erfaring.
  • Topkvalitet: Alle centrene bliver løbende kvalitetssikret af Danske Konferencecentre.dk samt vores kunder, som er med til at give vores kvalitetsstempler baseret på deres erfaringer. 
  • Spar tid
  • Få adgang til viden
  • Bliv inspireret
  • Få personlig service
  Sørup Herregård 2023 Om Os

  HVEM VIL DU TALE MED?

  Venue Eksperter
  Lena Andersen

  Lena Andersen

  VENUE EKSPERT

  Lena Andersen

  Hvad laver Lena hos Danske Konferencecentre? Det er Lena du ringer til,  hvis du står og mangler et sted til din konference eller dit møde. Lena hjælper og guider dig, så du finder det perfekte sted med de helt rigtige rammer for jeres møde.

  Hvad har Lena lavet før? Lena er uddannet receptionist, og har arbejdet i hotelbranchen i 8 år, med stort fokus på møder, konferencer og selskaber de sidste 5 år.

  Fun Fact: Lena bruger det meste af sin tid med hendes familie. Lena er et A-menneske, og elsker at starte dagen i fitnesscenteret, hvor der bliver skruet op for alt det nyeste rock. 


  Ring til Lena: Tlf. +45 44 22 34 53

  Skriv til Lena: lena@dkbs.dk

  Charlotte Skov

  Charlotte Skov

  VENUE EKSPERT

  Charlotte Skov

  Hvad laver Charlotte hos Danske Konferencecentre? Det er Charlotte du ringer til når du skal have sparring til at finde det helt rette sted til afholdelse af din konference eller møde. Hun sidder klar med råd  og vejledning og har det store overblik over mulighederne.

  Hvad har Charlotte lavet før? Charlotte har mange års erfaring med afholdelse af møder og events fra hotel og catering i London og København.

  Fun Fact: Charlotte elsker det kolde gys og hopper gladeligt i Øresund vinteren igennem. I weekenden slappes der af på golfbanen.


  Ring til Charlotte: Tlf. +45 45 94 24 47

  Skriv til Charlotte: charlotte@dkbs.dk

  Casper Marc Vangsted

  Casper Marc Vangsted

  VENUE EKSPERT

  Casper Marc Vangsted

  Hvad laver Casper hos Danske Konferencecentre? Det er Casper du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Casper gør en dyd ud af at levere super høj service, både hurtigt og effektivt, så du får de bedste tilbud til præcis dine behov.

  Hvad har Casper lavet før? Casper har flere års erfaring i at yde kundeservice fra bl.a. speditions- og kursusbranchen, og har selv arbejdet som portier på et hotel.

  Fun Fact: Selvom Casper er importeret fra Nordjylland er han faktisk helt okay. Han elsker at fordybe sig i kulturelle og kulinariske oplevelser og sociale arrangementer til trods for, at han i grunden er noget af en IT-nørd.


  Ring til Casper: Tlf. +45 45 94 24 44

  Skriv til Casper: casper@dkbs.dk

  Malou Møller

  Malou Møller

  VENUE EKSPERT

  Malou Møller

  Hvad laver Malou hos Danske Konferencecentre? Det er Malou du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Hun elsker ’jagten’ på det helt rette sted og bliver lige glad, hver gang det lykkes.

  Hvad har Malou lavet før? Malou har boet i Grækenland i 27 år, hvor hun bl.a. har arbejdet på advokatkontor og udlejet lækre villaer til feriegæster fra hele verden.

  Fun Fact: Malou elsker at gå ture, helst et sted hvor der dufter af hav – det minder en smule om Grækenland. Hun elsker også at cykle lange ture på sin nye el-cykel og at nusse om sine planter, som hun godt kan finde på at tale til, hvis de trænger til lidt ekstra pleje. Og så er hun altid først på beatet, når det gælder kultur. Malou er vild med at bo i København og bruger hver weekend til at ’udforske’ byen – og går med en stille drøm om engang at finde tid til at studere arkitektur.


  Ring til Malou: Tlf. +45 45 94 24 43

  Skriv til Malou: malou@dkbs.dk

  Thorkild Jensen

  Thorkild Jensen

  VENUE EKSPERT

  Thorkild Jensen

  Hvad laver Thorkild hos Danske Konferencecentre? Det er Thorkild, du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller dit møde. Thorkild er klar med inspiration, råd og vejledning og har stort kendskab til de mange forskellige møde- og konferencecentre.

  Hvad har Thorkild lavet før? Thorkild har arbejdet i servicebranchen det meste af sit liv. Det er blandet andet blevet til nogle sæsoner på ski i de Franske og Østrigske alper. Gennem de seneste 6 år har han arbejdede med  salg og koordinering af grupper, møder og konferencer.

  Fun Fact: Thorkild bruger det meste af sin tid med familien og på at modernisere et gammelt hus. Derudover elsker han fodbold og ski i Alperne.


  Ring til Thorkild: Tlf. +45 45 94 24 42

  Skriv til Thorkild: thorkild@dkbs.dk

  Trine Schlaikjær Kofod

  Trine Schlaikjær Kofod

  VENUE EKSPERT

  Trine Schlaikjær Kofod

  Hvad laver Trine hos Danske Konferencecentre? Det er Trine du ringer til,  hvis du står og mangler et sted til din konference eller dit møde. Trine hjælper og guider dig, så du finder det perfekte sted med de helt rigtige rammer for jeres møde.

  Hvad har Trine lavet før? Trine har tidligere arbejdet med projektledelse af IT projekter samt general ledelse.

  Fun Fact: Når Trine ikke passer sit arbejde nyder hun naturen, hun sanker gerne og eksperimentere derefter i køkkenet. Sommerhuset bliver flittigt besøgt med strikketøj, brændeovn og havbad. 


  Ring til Trine: Tlf. +45 45 94 24 41

  Skriv til Trine: trine@dkbs.dk

  Gitte Marie Bang-Hansen

  Gitte Marie Bang-Hansen

  VENUE EKSPERT

  Gitte Marie Bang-Hansen

  Hvad laver Gitte hos Danske Konferencecentre? Det er Gitte du ringer til,  hvis du står og mangler et sted til din konference eller dit møde. Gitte brænder for den gode kundeservice og i samarbejde med virksomheden finder hun det perfekte sted med de helt rigtige rammer for jeres møde.

  Hvad har Gitte lavet før? Gitte er har arbejdet de sidste 18 år i hotel og rejsebranchen, til land og til vands, rundt omkring i verden. Hun arbejder meget med oplevelsesledelse (skabe oplevelser), og ”tør” tænke ud af boksen for at skabe de rette omgivelser for et specifik arrangement.

  Fun Fact: Foruden at være stolt mor til 2 små drenge, elsker Gitte at være kreativ og ”hygge-bygge” på huset i Ringsted, som ofte giver manden lidt grå hår (der er derfor indført en skriftlig ”kun 1 projekt af gangen”-aftale). Dagene er aldrig kedeliglige med 2 børn under 3 år, så når der efterfølgende skal stresses af, vendes verdenssituationen ved køerne, som står og græsser bag huset.


  Ring til Gitte: Tlf. +45 45 94 24 46

  Skriv til Gitte: gitte@dkbs.dk

  Ida M. Lind-Andersen

  Ida M. Lind-Andersen

  VENUE EKSPERT

  Ida M. Lind-Andersen

  Hvad laver Ida hos Danske Konferencecentre? Det er Ida du ringer til, hvis du står og mangler lige det sted til din konference og møder. Ida brænder for service og for at hjælpe dig med at finde lige det, der passer til jeres ønsker.

  Hvad har Ida lavet før? Ida er uddannet Receptionist, med større fokus på konferencer og møder, samt generelt arbejdet med forskellige stillinger inden for hotel- og restaurationsbranchen de sidste 6 år. Derudover, har hun også arbejdet i hendes families gravørfirma med forskellige administrative opgaver.

  Fun Fact: Ida bruger det meste af sin fritid med sin familie. Derudover, lytter hun ofte til den nyeste musik, og er ellers ikke svær at overtale et til godt slag billard.


  Ring til Ida: Tlf. +45 38 20 06 67

  Skriv til Ida: ida@dkbs.dk

  Maiken Osbæck Olsen

  Maiken Osbæck Olsen

  ADMINISTRATIV KOORDINATOR

  Maiken Osbæck Olsen

  Hvad laver Maiken hos Danske Konferencecentre? Maiken koordinerer vores forespørgsler og sørger for at de lander hos den rigtige bookingmedarbejder. Maiken har også ansvaret for flere administrative opgaver og planlægger blandt andet bookingafdelingens besøg af foreningens venues i løbet af året.

  Hvad har Maiken lavet før? Maiken har arbejdet med salg og marketing i sommerhusudlejningsbranchen i mere end 20 år.

  Fun Fact: Maiken nyder sin fritid i sin VW California både i Danmark og i udlandet. Og så har hun også en stor kærlighed for vin fra Tyskland.


  Ring til Maiken: Tlf. +45 45 94 24 45

  Skriv til Maiken: maiken@dkbs.dk

  Marketing
  Helle Egholm Lorentzen

  Helle Egholm Lorentzen

  PARTNERANSVARLIG

  Helle Egholm Lorentzen

  Hvad laver Helle hos Danske Konferencecentre? Helle er partneransvarlig og har ansvaret for at vedligeholde og videreudvikle den gode relation mellem DKBS´s partnere, så vores samarbejde bliver endnu stærkere og vores partnere fortsat er engagerede. Helle står også for afvikling af vores Inspirationsdag, workshops og netværksdage samt partner-certificering af vores Verdensmålindex.

  Hvad har Helle lavet før? For nylig har Helle været en del af at starte et nyt restaurationskoncept op i det nye Plantorama i Hørsholm, men før dette har Helle arbejdet med events i mange år, både som eventchef, som projektleder og som venuemanager. Uddannet i Int. Hospitality Management fra Hotel- og Restaurantskolen og med masser af ”jord under neglene” fra produktion og drift, har Helle en god kombination af teori og praktisk erfaring.

  Fun Fact: Helle er en rigtig handyman i sin fritid. Hun elsker at renovere på sit og mandens hus i Hornbæk, lige som hun med glæde tilbringer sin tid i haven med alt fra gravearbejde til blomsternipning, allerhelst i samarbejde med parrets søn, Elliot og hans bedste ven, hunden Joe.


  Ring til Helle: Tlf. +45 45 94 24 49

  Skriv til Helle: helle@dkbs.dk

  DITTE RØNNE Veggerby

  DITTE RØNNE Veggerby

  DIGITAL MARKETING

  Ditte Rønne Veggerby

  Hvad laver Ditte hos Danske Konferencecentre? Ditte sidder med digital markedsføring og har ansvaret for det månedlige nyhedsbrev. Hun står også for at forfatte blogindlæg til Danske Konferencecentres blog på hjemmesiden.

  Hvad har Ditte lavet før? Ditte er uddannet Cand.merc.kom fra Copenhagen Business School med særlig fokus på digitale medier. Hun har tidligere arbejdet for KVUC og Scoop Models med digital markedsføring.

  Fun Fact: Ditte er meget glad for sport og følger altid med, når herrelandsholdet i håndbold spiller. Hun har været konkurrencedanser på højt plan igennem sine teenageår i stilarterne standard-latin, disco og hiphop og har bl.a. vundet Danmarksmesterskabet i Disco og Street Dance i 2012.


  Ring til Ditte: Tlf.+45 42 15 21 78

  Skriv til Ditte: ditte@dkbs.dk

  Ledelse og økonomi
  Marlene H. Sylvester-Hvid

  Marlene H. Sylvester-Hvid

  DIREKTØR

  Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid

  Hvad laver Marlene hos Danske Konferencecentre Marlene er vores energiske direktør. Det er hende, der motiverer og sætter mål for os.

  Hvad har Marlene lavet før? Marlene har engang solgt aviser hos Berlingske, og hun var med til at starte gratisavisen Urban. IT-branchen har hun også været i nogle år. Og så var der lige fire år, hvor Marlene var selvstændig og arbejdede med stress og trivsel. Det kom der en bog ud af: Balance for livet.

  Fun Fact: Marlene elsker gamle biler og motorcykler og har flere af dem.


  Ring til Marlene: Tlf.+45  45 94 24 40

  Skriv til Marlene: marlene@dkbs.dk

  Maria D. Haagensen

  Maria D. Haagensen

  Regnskab

  Maria D. Haagensen

  Hvad laver Maria hos Danske Konferencecentre? Maria er vores regnemaskine. Det betyder, det er Maria du ringer til hvis du har spørgsmål om noget med tal. Hun ved alt om vores bilag, fakturaer og økonomisystemer. Så tøv ikke hvis du har et spørgsmål.

  Hvad har Maria lavet før? Maria har været langt omkring både geografisk og arbejdsmæssigt. Hun har nemlig boet 10 år i USA, har arbejdet både for store (DKSH Nordic A/S, Bonnier Publications) og små virksomheder (bro kommunikation A/S)  med alt indenfor regnskab. Hun er også stærk indenfor HR.

  Fun Fact: Maria holder meget af at bruge tid sammen med mand, 3 børn og familiens dyr: hunden Pedro, marsvinene Karmel og Totte og dværghamsteren Coco. Det med dyr er noget, der altid har været i Marias liv, da hun delvist er vokset op på en gård med en far, der minder om Georg Gerløs, hvorfor Maria ikke er bange for at tage fat og finde løsninger på alt muligt.


  Ring til Maria: Tlf. +45 44 22 42 10

  Skriv til Maria: maria@dkbs.dk

  HVEM ER DANSKE KONFERENCECENTRE?


  Danske Konferencecentre er en forening af over 100 møde- og konferencecentre, og vi tør godt skrive, at vi er Danmarks mest seriøse sammenslutning af professionelle møde- og konferencecentre.

   

  VI KENDER MØDEVERDENEN
  I Danske Konferencecentre har vi mere end 30 års erfaring med at hjælpe vores kunder, så de får det helt rigtige sted til deres konferencer, møder, kurser og events. Det kan vi gøre, fordi vi selv har stor erfaring med at arrangere møder og konferencer, så vi ved, hvilke spørgsmål mødeplanlæggerne sidder med og kender deres udfordringer.

   

  HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

  • Uforpligtende og gratis booking-service: du kan kontakte os på tlf. 45 82 09 99, eller mail dkbs@dkbs.dk
  • Hurtig ekspedition: Vi bestræber os på, at du modtager et tilbud indenfor et par timer
  • Eneste kontaktpunkt: Du bliver kun kontaktet af os i løbet af bookingprocessen, og dine oplysninger bliver hos os indtil du har valgt det rigtige sted
  • Overskuelige og sammenlignelige tilbud: Du modtager på mail detaljerede og overskuelige tilbud på de møde- og konferencesteder, som kan huse jeres arrangement.
  • Rådgivning og inspiration: Hvis du har brug for sparring omkring konferencen og/eller mødet, har vi mange års erfaring.
  • Topkvalitet: Alle centrene bliver løbende kvalitetssikret af Danske Konferencecentre.dk samt vores kunder, som er med til at give vores kvalitetsstempler baseret på deres erfaringer. 

  HVEM VIL DU TALE MED?

  Venue Eksperter
  Lena Andersen

  Lena Andersen

  VENUE EKSPERT

  Lena Andersen

  Hvad laver Lena hos Danske Konferencecentre? Det er Lena du ringer til,  hvis du står og mangler et sted til din konference eller dit møde. Lena hjælper og guider dig, så du finder det perfekte sted med de helt rigtige rammer for jeres møde.

  Hvad har Lena lavet før? Lena er uddannet receptionist, og har arbejdet i hotelbranchen i 8 år, med stort fokus på møder, konferencer og selskaber de sidste 5 år.

  Fun Fact: Lena bruger det meste af sin tid med hendes familie. Lena er et A-menneske, og elsker at starte dagen i fitnesscenteret, hvor der bliver skruet op for alt det nyeste rock. 


  Ring til Lena: Tlf. +45 44 22 34 53

  Skriv til Lena: lena@dkbs.dk

  Charlotte Skov

  Charlotte Skov

  VENUE EKSPERT

  Charlotte Skov

  Hvad laver Charlotte hos Danske Konferencecentre? Det er Charlotte du ringer til når du skal have sparring til at finde det helt rette sted til afholdelse af din konference eller møde. Hun sidder klar med råd  og vejledning og har det store overblik over mulighederne.

  Hvad har Charlotte lavet før? Charlotte har mange års erfaring med afholdelse af møder og events fra hotel og catering i London og København.

  Fun Fact: Charlotte elsker det kolde gys og hopper gladeligt i Øresund vinteren igennem. I weekenden slappes der af på golfbanen.


  Ring til Charlotte: Tlf. +45 45 94 24 47

  Skriv til Charlotte: charlotte@dkbs.dk

  Casper Marc Vangsted

  Casper Marc Vangsted

  VENUE EKSPERT

  Casper Marc Vangsted

  Hvad laver Casper hos Danske Konferencecentre? Det er Casper du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Casper gør en dyd ud af at levere super høj service, både hurtigt og effektivt, så du får de bedste tilbud til præcis dine behov.

  Hvad har Casper lavet før? Casper har flere års erfaring i at yde kundeservice fra bl.a. speditions- og kursusbranchen, og har selv arbejdet som portier på et hotel.

  Fun Fact: Selvom Casper er importeret fra Nordjylland er han faktisk helt okay. Han elsker at fordybe sig i kulturelle og kulinariske oplevelser og sociale arrangementer til trods for, at han i grunden er noget af en IT-nørd.


  Ring til Casper: Tlf. +45 45 94 24 44

  Skriv til Casper: casper@dkbs.dk

  Malou Møller

  Malou Møller

  VENUE EKSPERT

  Malou Møller

  Hvad laver Malou hos Danske Konferencecentre? Det er Malou du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Hun elsker ’jagten’ på det helt rette sted og bliver lige glad, hver gang det lykkes.

  Hvad har Malou lavet før? Malou har boet i Grækenland i 27 år, hvor hun bl.a. har arbejdet på advokatkontor og udlejet lækre villaer til feriegæster fra hele verden.

  Fun Fact: Malou elsker at gå ture, helst et sted hvor der dufter af hav – det minder en smule om Grækenland. Hun elsker også at cykle lange ture på sin nye el-cykel og at nusse om sine planter, som hun godt kan finde på at tale til, hvis de trænger til lidt ekstra pleje. Og så er hun altid først på beatet, når det gælder kultur. Malou er vild med at bo i København og bruger hver weekend til at ’udforske’ byen – og går med en stille drøm om engang at finde tid til at studere arkitektur.


  Ring til Malou: Tlf. +45 45 94 24 43

  Skriv til Malou: malou@dkbs.dk

  Thorkild Jensen

  Thorkild Jensen

  VENUE EKSPERT

  Thorkild Jensen

  Hvad laver Thorkild hos Danske Konferencecentre? Det er Thorkild, du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller dit møde. Thorkild er klar med inspiration, råd og vejledning og har stort kendskab til de mange forskellige møde- og konferencecentre.

  Hvad har Thorkild lavet før? Thorkild har arbejdet i servicebranchen det meste af sit liv. Det er blandet andet blevet til nogle sæsoner på ski i de Franske og Østrigske alper. Gennem de seneste 6 år har han arbejdede med  salg og koordinering af grupper, møder og konferencer.

  Fun Fact: Thorkild bruger det meste af sin tid med familien og på at modernisere et gammelt hus. Derudover elsker han fodbold og ski i Alperne.


  Ring til Thorkild: Tlf. +45 45 94 24 42

  Skriv til Thorkild: thorkild@dkbs.dk

  Trine Schlaikjær Kofod

  Trine Schlaikjær Kofod

  VENUE EKSPERT

  Trine Schlaikjær Kofod

  Hvad laver Trine hos Danske Konferencecentre? Det er Trine du ringer til,  hvis du står og mangler et sted til din konference eller dit møde. Trine hjælper og guider dig, så du finder det perfekte sted med de helt rigtige rammer for jeres møde.

  Hvad har Trine lavet før? Trine har tidligere arbejdet med projektledelse af IT projekter samt general ledelse.

  Fun Fact: Når Trine ikke passer sit arbejde nyder hun naturen, hun sanker gerne og eksperimentere derefter i køkkenet. Sommerhuset bliver flittigt besøgt med strikketøj, brændeovn og havbad. 


  Ring til Trine: Tlf. +45 45 94 24 41

  Skriv til Trine: trine@dkbs.dk

  Gitte Marie Bang-Hansen

  Gitte Marie Bang-Hansen

  VENUE EKSPERT

  Gitte Marie Bang-Hansen

  Hvad laver Gitte hos Danske Konferencecentre? Det er Gitte du ringer til,  hvis du står og mangler et sted til din konference eller dit møde. Gitte brænder for den gode kundeservice og i samarbejde med virksomheden finder hun det perfekte sted med de helt rigtige rammer for jeres møde.

  Hvad har Gitte lavet før? Gitte er har arbejdet de sidste 18 år i hotel og rejsebranchen, til land og til vands, rundt omkring i verden. Hun arbejder meget med oplevelsesledelse (skabe oplevelser), og ”tør” tænke ud af boksen for at skabe de rette omgivelser for et specifik arrangement.

  Fun Fact: Foruden at være stolt mor til 2 små drenge, elsker Gitte at være kreativ og ”hygge-bygge” på huset i Ringsted, som ofte giver manden lidt grå hår (der er derfor indført en skriftlig ”kun 1 projekt af gangen”-aftale). Dagene er aldrig kedeliglige med 2 børn under 3 år, så når der efterfølgende skal stresses af, vendes verdenssituationen ved køerne, som står og græsser bag huset.


  Ring til Gitte: Tlf. +45 45 94 24 46

  Skriv til Gitte: gitte@dkbs.dk

  Ida M. Lind-Andersen

  Ida M. Lind-Andersen

  VENUE EKSPERT

  Ida M. Lind-Andersen

  Hvad laver Ida hos Danske Konferencecentre? Det er Ida du ringer til, hvis du står og mangler lige det sted til din konference og møder. Ida brænder for service og for at hjælpe dig med at finde lige det, der passer til jeres ønsker.

  Hvad har Ida lavet før? Ida er uddannet Receptionist, med større fokus på konferencer og møder, samt generelt arbejdet med forskellige stillinger inden for hotel- og restaurationsbranchen de sidste 6 år. Derudover, har hun også arbejdet i hendes families gravørfirma med forskellige administrative opgaver.

  Fun Fact: Ida bruger det meste af sin fritid med sin familie. Derudover, lytter hun ofte til den nyeste musik, og er ellers ikke svær at overtale et til godt slag billard.


  Ring til Ida: Tlf. +45 38 20 06 67

  Skriv til Ida: ida@dkbs.dk

  Maiken Osbæck Olsen

  Maiken Osbæck Olsen

  ADMINISTRATIV KOORDINATOR

  Maiken Osbæck Olsen

  Hvad laver Maiken hos Danske Konferencecentre? Maiken koordinerer vores forespørgsler og sørger for at de lander hos den rigtige bookingmedarbejder. Maiken har også ansvaret for flere administrative opgaver og planlægger blandt andet bookingafdelingens besøg af foreningens venues i løbet af året.

  Hvad har Maiken lavet før? Maiken har arbejdet med salg og marketing i sommerhusudlejningsbranchen i mere end 20 år.

  Fun Fact: Maiken nyder sin fritid i sin VW California både i Danmark og i udlandet. Og så har hun også en stor kærlighed for vin fra Tyskland.


  Ring til Maiken: Tlf. +45 45 94 24 45

  Skriv til Maiken: maiken@dkbs.dk

  Marketing
  Helle Egholm Lorentzen

  Helle Egholm Lorentzen

  PARTNERANSVARLIG

  Helle Egholm Lorentzen

  Hvad laver Helle hos Danske Konferencecentre? Helle er partneransvarlig og har ansvaret for at vedligeholde og videreudvikle den gode relation mellem DKBS´s partnere, så vores samarbejde bliver endnu stærkere og vores partnere fortsat er engagerede. Helle står også for afvikling af vores Inspirationsdag, workshops og netværksdage samt partner-certificering af vores Verdensmålindex.

  Hvad har Helle lavet før? For nylig har Helle været en del af at starte et nyt restaurationskoncept op i det nye Plantorama i Hørsholm, men før dette har Helle arbejdet med events i mange år, både som eventchef, som projektleder og som venuemanager. Uddannet i Int. Hospitality Management fra Hotel- og Restaurantskolen og med masser af ”jord under neglene” fra produktion og drift, har Helle en god kombination af teori og praktisk erfaring.

  Fun Fact: Helle er en rigtig handyman i sin fritid. Hun elsker at renovere på sit og mandens hus i Hornbæk, lige som hun med glæde tilbringer sin tid i haven med alt fra gravearbejde til blomsternipning, allerhelst i samarbejde med parrets søn, Elliot og hans bedste ven, hunden Joe.


  Ring til Helle: Tlf. +45 45 94 24 49

  Skriv til Helle: helle@dkbs.dk

  DITTE RØNNE Veggerby

  DITTE RØNNE Veggerby

  DIGITAL MARKETING

  Ditte Rønne Veggerby

  Hvad laver Ditte hos Danske Konferencecentre? Ditte sidder med digital markedsføring og har ansvaret for det månedlige nyhedsbrev. Hun står også for at forfatte blogindlæg til Danske Konferencecentres blog på hjemmesiden.

  Hvad har Ditte lavet før? Ditte er uddannet Cand.merc.kom fra Copenhagen Business School med særlig fokus på digitale medier. Hun har tidligere arbejdet for KVUC og Scoop Models med digital markedsføring.

  Fun Fact: Ditte er meget glad for sport og følger altid med, når herrelandsholdet i håndbold spiller. Hun har været konkurrencedanser på højt plan igennem sine teenageår i stilarterne standard-latin, disco og hiphop og har bl.a. vundet Danmarksmesterskabet i Disco og Street Dance i 2012.


  Ring til Ditte: Tlf.+45 42 15 21 78

  Skriv til Ditte: ditte@dkbs.dk

  Ledelse og økonomi
  Marlene H. Sylvester-Hvid

  Marlene H. Sylvester-Hvid

  DIREKTØR

  Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid

  Hvad laver Marlene hos Danske Konferencecentre Marlene er vores energiske direktør. Det er hende, der motiverer og sætter mål for os.

  Hvad har Marlene lavet før? Marlene har engang solgt aviser hos Berlingske, og hun var med til at starte gratisavisen Urban. IT-branchen har hun også været i nogle år. Og så var der lige fire år, hvor Marlene var selvstændig og arbejdede med stress og trivsel. Det kom der en bog ud af: Balance for livet.

  Fun Fact: Marlene elsker gamle biler og motorcykler og har flere af dem.


  Ring til Marlene: Tlf.+45  45 94 24 40

  Skriv til Marlene: marlene@dkbs.dk

  Maria D. Haagensen

  Maria D. Haagensen

  Regnskab

  Maria D. Haagensen

  Hvad laver Maria hos Danske Konferencecentre? Maria er vores regnemaskine. Det betyder, det er Maria du ringer til hvis du har spørgsmål om noget med tal. Hun ved alt om vores bilag, fakturaer og økonomisystemer. Så tøv ikke hvis du har et spørgsmål.

  Hvad har Maria lavet før? Maria har været langt omkring både geografisk og arbejdsmæssigt. Hun har nemlig boet 10 år i USA, har arbejdet både for store (DKSH Nordic A/S, Bonnier Publications) og små virksomheder (bro kommunikation A/S)  med alt indenfor regnskab. Hun er også stærk indenfor HR.

  Fun Fact: Maria holder meget af at bruge tid sammen med mand, 3 børn og familiens dyr: hunden Pedro, marsvinene Karmel og Totte og dværghamsteren Coco. Det med dyr er noget, der altid har været i Marias liv, da hun delvist er vokset op på en gård med en far, der minder om Georg Gerløs, hvorfor Maria ikke er bange for at tage fat og finde løsninger på alt muligt.


  Ring til Maria: Tlf. +45 44 22 42 10

  Skriv til Maria: maria@dkbs.dk

  Kysthusene Om Os

  VI ANBEFALER

  IDA Conference

  • 0 værelser
  • 11 mødelokaler
  • 240 mødedeltagere
  Læs mere

  Fjelsted Skov Hotel & Konference

  • 74 værelser
  • 13 mødelokaler
  • 200 mødedeltagere
  Læs mere

  Trinity Hotel & Konference

  • 151 værelser
  • 14 mødelokaler
  • 212 mødedeltagere
  Læs mere

  Rungstedgaard

  • 139 værelser
  • 14 mødelokaler
  • 450 mødedeltagere
  Læs mere

  Nyborg Strand

  • 422 værelser
  • 35 mødelokaler
  • 1000 mødedeltagere
  Læs mere

  Tivoli Hotel

  • 679 værelser
  • 55 mødelokaler
  • 2330 mødedeltagere
  Læs mere

  Pharmakon Konferencecenter

  • 136 værelser
  • 27 mødelokaler
  • 200 mødedeltagere
  Læs mere

  Best Western Plus Hotel Fredericia

  • 118 værelser
  • 6 mødelokaler
  • 240 mødedeltagere
  Læs mere

  Konventum Hotel & Konferencecenter

  • 259 værelser
  • 49 mødelokaler
  • 240 mødedeltagere
  Læs mere

  Hindsgavl Slot

  • 120 værelser
  • 14 mødelokaler
  • 300 mødedeltagere
  Læs mere

  Munkebjerg Hotel

  • 158 værelser
  • 20 mødelokaler
  • 720 mødedeltagere
  Læs mere

  LEGOLAND Hotel & Conference

  • 365 værelser
  • 17 mødelokaler
  • 700 mødedeltagere
  Læs mere

  Vingsted Hotel & Konferencecenter

  • 187 værelser
  • 15 mødelokaler
  • 1000 mødedeltagere
  Læs mere

  Bymose Hegn Hotel & Kursuscenter

  • 112 værelser
  • 22 mødelokaler
  • 150 mødedeltagere
  Læs mere

  Hotel Koldingfjord

  • 132 værelser
  • 12 mødelokaler
  • 300 mødedeltagere
  Læs mere

  Glostrup Park Hotel

  • 210 værelser
  • 17 mødelokaler
  • 295 mødedeltagere
  Læs mere

  KolleKolle

  • 77 værelser
  • 8 mødelokaler
  • 200 mødedeltagere
  Læs mere

  Kysthusene

  • 92 værelser
  • 6 mødelokaler
  • 154 mødedeltagere
  Læs mere

  Hotel Vejlefjord

  • 116 værelser
  • 11 mødelokaler
  • 220 mødedeltagere
  Læs mere

  Severin

  • 111 værelser
  • 19 mødelokaler
  • 327 mødedeltagere
  Læs mere

  CPH Conference

  • 102 værelser
  • 18 mødelokaler
  • 3500 mødedeltagere
  Læs mere

  Sørup Herregård

  • 102 værelser
  • 6 mødelokaler
  • 400 mødedeltagere
  Læs mere

  Frederik VI´s Hotel

  • 62 værelser
  • 7 mødelokaler
  • 240 mødedeltagere
  Læs mere