LUK
Statsaftale

Når du har sendt denne besked kontakter vi dig, og går derefter straks i gang med at finde det helt rigtige sted til dig. Detaljerne kan rettes til løbende, vi har bare brug for et sted at starte…

* Felter med stjerne skal udfyldes

  • Har I brug for overnatning? Hvis ja, udfyld venligst

  • Hvornår vil I gerne starte?

  • DD slash MM slash YYYY
  •  
  • Hvornår vil I gerne slutte?

  • DD slash MM slash YYYY
  •  
  •  
  • Vi har åbent på hverdage ml. kl. 9.00-16.00. Har du henvendt dig i dette tidsrum, hører du fra os inden for et par timer. Vi glæder os til at hjælpe dig
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sparring og Salg
Charlotte Skov

Charlotte Skov

SPARRING & SALG

Charlotte Skov

Hvad laver Charlotte hos Danske Konferencecentre? Det er Charlotte du ringer til når du skal have sparring til at finde det helt rette sted til afholdelse af din konference eller møde. Hun sidder klar med råd  og vejledning og har det store overblik over mulighederne.

Hvad har Charlotte lavet før? Charlotte har mange års erfaring med afholdelse af møder og events fra hotel og catering i London og København.

Fun Fact: Charlotte elsker det kolde gys og hopper gladeligt i Øresund vinteren igennem. I weekenden slappes der af på golfbanen.


Ring til Charlotte: Tlf. +45 45 94 24 47

Skriv til Charlotte: charlotte@dkbs.dk

YVONNE WILLERSRUD

YVONNE WILLERSRUD

SPARRING OG SALG

Yvonne Willersrud

Hvad laver Yvonne hos Danske konferencecentre? Det er Yvonne du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Yvonne er klar med inspiration, råd og vejledning og sætter en ære i at finde det helt rette sted til dig, hver gang.

Hvad har Yvonne lavet før? Yvonne har arbejdet i rejsebranchen som sælger til erhvervslivet i mange år. Hun synes, det er spændende at høre om forskellige virksomheders behov indenfor konferencer og ved, hvor stor betydning omgivelserne har for et mødes succes.

Fun Fact: Yvonne er vild med alt amerikansk efter at have boet 6 år i Sydstaterne. Hun har taget noget af den amerikanske kultur med til Danmark fx elsker hun at fejre Thanksgiving sammen med familien og gode venner hvert år.

 

Ring til Yvonne: Tlf. +45 45 94 24 45

Skriv til Yvonne: yvonne@dkbs.dk

Malou Møller

Malou Møller

SPARRING OG SALG

Malou Møller

Hvad laver Malou hos Danske Konferencecentre? Det er Malou du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Hun elsker ’jagten’ på det helt rette sted og bliver lige glad, hver gang det lykkes.

Hvad har Malou lavet før? Malou har boet i Grækenland i 27 år, hvor hun bl.a. har arbejdet på advokatkontor og udlejet lækre villaer til feriegæster fra hele verden.

Fun Fact: Malou elsker at gå ture, helst et sted hvor der dufter af hav – det minder en smule om Grækenland. Hun elsker også at cykle lange ture på sin nye el-cykel og at nusse om sine planter, som hun godt kan finde på at tale til, hvis de trænger til lidt ekstra pleje. Og så er hun altid først på beatet, når det gælder kultur. Malou er vild med at bo i København og bruger hver weekend til at ’udforske’ byen – og går med en stille drøm om engang at finde tid til at studere arkitektur.

 

Ring til Malou: Tlf. +45 45 94 24 43

Skriv til Malou: malou@dkbs.dk

Thorkild Jensen

Thorkild Jensen

SPARRING OG SALG

Thorkild Jensen

Hvad laver Thorkild hos Danske Konferencecentre? Det er Thorkild, du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller dit møde. Thorkild er klar med inspiration, råd og vejledning og har stort kendskab til de mange forskellige møde- og konferencecentre.

Hvad har Thorkild lavet før? Thorkild har arbejdet i servicebranchen det meste af sit liv. Det er blandet andet blevet til nogle sæsoner på ski i de Franske og Østrigske alper. Gennem de seneste 6 år har han arbejdede med  salg og koordinering af grupper, møder og konferencer.

Fun Fact: Thorkild bruger det meste af sin tid med familien og på at modernisere et gammelt hus. Derudover elsker han fodbold og ski i Alperne.

 

Ring til Thorkild: Tlf. +45 45 94 24 42

Skriv til Thorkild: thorkild@dkbs.dk

Anette Kjærholm

Anette Kjærholm

SPARRING OG SALG

Anette Kjærholm

Hvad laver Anette hos Danske Konferencecentre? Det er Anette du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Hun er klar med inspiration, råd og vejledning og kender til alle de små detaljer, der skal falde på plads, når du planlægger et møde eller en konference.

Hvad har Anette lavet før? Anette har arbejdet med events, møder og konferencer i mange år. Med i bagagen er 9 år som eventkoordinator på Kronborg Slot og 20 år som konsulent i rejsebranchen med fokus på grupperejser. Anette har løst en bred vifte af opgaver indenfor strategisk, kommerciel og konceptuel udvikling, idéudvikling af produkter, event koordinering, salg og praktisk afvikling. Senest har hun haft eget incoming bureau i Helsingør.

Fun Fact: Anette har boet hele sit liv i Helsingør og er vild med byen. Hun kender hver en krog og benytter sig gerne af de mange kulturtilbud. Anette er bestyrelsesmedlem i WordsDenmark, der arbejder med professionel historiefortælling og blandt andet arrangerer WordsFestival i Helsingør hvert år i juni.  

Ring til Anette: Tlf. +45 45 94 24 44

Skriv til Anette: anette@dkbs.dk

Marie Levi Breuner

Marie Levi Breuner

SPARRING & SALG

Marie Levi Breuner

Hvad laver Marie hos Danske Konferencecentre? Det er Marie du ringer til, når du skal finde et sted til din konference eller møde. Hun brænder for at finde det helt rette sted til dig og din virksomhed. Marie er glad for de gode relationer og bliver ekstra glad, når kunderne vender tilbage igen.

Hvad har Marie lavet før? Marie er uddannet i hotelbranchen og har 10 års erfaring med møder og konferencer. Hun har været med til at planlægge og koordinere alt fra små til store events.

Fun Fact: Marie bruger det meste af sin fritid med sin mand, 2 børn og hund. De er i gang med at renovere hus og anlægge have. Når Marie skal have det sjovt, går hun til jumping fitness.


Ring til Marie: Tlf. +45 45 94 24 41

Skriv til Marie: marie@dkbs.dk

Marketing
DITTE RØNNE JAKOBSEN

DITTE RØNNE JAKOBSEN

DIGITAL MARKETING

Ditte Rønne Jakobsen

Hvad laver Ditte hos Danske Konferencecentre? Ditte sidder med digital markedsføring og har ansvaret for det ugentlige nyhedsbrev. Hun står også for at forfatte blogindlæg til Danske Konferencecentres blog på hjemmesiden.

Hvad har Ditte lavet før? Ditte er uddannet Cand.merc.kom fra Copenhagen Business School med særlig fokus på digitale medier. Hun har tidligere arbejdet for KVUC og Scoop Models med digital markedsføring.

Fun Fact: Ditte er meget glad for sport og følger altid med, når herrelandsholdet i håndbold spiller. Hun har været konkurrencedanser på højt plan igennem sine teenageår i stilarterne standard-latin, disco og hiphop og har bl.a. vundet Danmarksmesterskabet i Disco og Street Dance i 2012.

 

Ring til Ditte: Tlf.+45 42 15 21 78

Skriv til Ditte: ditte@dkbs.dk

Ledelse og økonomi
Liesbeth Zonnevijlle

Liesbeth Zonnevijlle

REGNSKAB

Liesbeth Zonnevijlle

Hvad laver Liesbeth hos Danske Konferencecentre? Liesbeth er vores bogholder og det er hende, du kontakter, hvis du har spørgsmål til faktura og kvitteringer.

Hvad har Liesbeth lavet før? Liesbeth har arbejdet i rejsebranchen, før hun kom til DKBS. Hun har siddet med regnskab hos et luftfartsselskab og senest hos et rejsebureau.

Fun Fact: Hun er født og opvokset i Holland men kom til Danmark i 1984, da hun blev forelsket i sin nuværende mand.

Liesbeth elsker at rejse og tager også gerne til Holland et par gange om året for at besøge sin familie. Derudover elsker hun gamle klassiske film og nyder en løbetur tidligt om morgen rundt om Damhussøen inden arbejde.  

Ring til Liesbeth: Tlf.+45 29 82 87 11

Skriv til Liesbeth: liesbeth@dkbs.dk

Marlene H. Sylvester-Hvid

Marlene H. Sylvester-Hvid

DIREKTØR

Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid

Hvad laver Marlene hos Danske Konferencecentre Marlene er vores energiske direktør. Det er hende, der motiverer og sætter mål for os.

Hvad har Marlene lavet før? Marlene har engang solgt aviser hos Berlingske, og hun var med til at starte gratisavisen Urban. IT-branchen har hun også været i nogle år. Og så var der lige fire år, hvor Marlene var selvstændig og arbejdede med stress og trivsel. Det kom der en bog ud af: Balance for livet.

Fun Fact: Marlene elsker gamle biler og motorcykler og har flere af dem.


Ring til Marlene: Tlf.+45  45 94 24 40

Skriv til Marlene: marlene@dkbs.dk