LUK
Statsaftale

KURSUSCENTER
FYN

Find dit kursuscenter på Fyn hos Danske Konferencecentre

 

På Fyn finder du topprofessionelle kursusfaciliteter og moderne IT-udstyr så du undgår unødvendige udfordringer under dit kursus. Du har mulighed for at afholde små og store kurser med plads op til 3.500 personer. Hvis dit kursus strækker sig over flere dage, er der rig mulighed for at arrangere overnatning for dine gæster. Har du kursusdeltagere fra hele landet, så er Fyn det ideelle samlingspunkt både med kollektiv og offentlig transport.

Efter jeres kursus giver Fyn mulighed for en masse fantastiske oplevelser og er blandt andet kendt for sin storslåede natur. I kan komme helt ned i gear eller I kan komme helt op i tempo med sjove udfordringer. Kunne det for eksempel være noget med en sejltur, en rundvisning med lokale smagsprøver eller at afslutte dagen med et spabad?

Vi tilbyder kursuscentre centralt placeret i Odense midtby, hvor I nemt kan komme rundt til attraktioner som Jernbane Museum, Odense Zoo og H.C. Andersens Hus samt til restauranter og shopping. Vi tilbyder ligeledes et bredt udvalg af kursuscentre rundt på Fyn blandt andet flere historiske slotte og moderne kursuscentre med havudsigt og naturskønne arealer. I vil helt garanteret finde et sted, som matcher jeres ønsker og formål.

På Fyn finder du blandt andet:

 • Topprofessionelle kursusfaciliteter og moderne IT-udstyr
 • Naturskønne omgivelser tæt på vandet
 • Et rigt kulturliv
 • Et stort udvalg af kursuscentre
 • Teambuilding-aktiviteter

Vi har et stort kendskab til alle vores møde- og konferencecentre, som vi besøger hvert år og kan dermed både inspirere dig til at finde det rette sted og spare dig for en masse tid og besvær.

Er du interesseret i at høre mere om hvad du kan finde af kursuscentre på Fyn? Så skriv til os på dkbs@dkbs.dk eller ring på +45 45 82 09 99 for et gratis og uforpligtende tilbud

Vores Centre

Vi leverer den bedste service til dig

MANGE VÆRELSER
Vi har værelser til overnatning
UDENDØRS AKTIVITETER
Vi har udendørs aktiviteter
PARKERING
Vi har fri parkeringspladser
BOOKING
Vi klarer hele bookingprocessen for dig gratis
MANGE CENTRE
Vi har over 100 centre i hele landet

  Presset for tid?

  Send os dine præferencer
  og lad os finde steder til dig


  Skriv til os

  Få et tilbud

  Det er helt uforpligtende