Se alle konferencecentre

Ungdomsøen
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71
Bliv kontaktet
KLIK HER

Velkommen på Ungdomsøen

Gå ombord på båden i København, nyd den smukke sejltur, og gå i land på Ungdomsøen. Her bliver I mødt af det historiske, gamle fort med sine grønne landarealer og omgivet af det brusende hav.

Ungdomsøen er en dynamisk platform, som tilbyder unikke og rå rammer til jeres konferencer, møder og events med plads til op til 2000 gæster. Her er de rustikke omgivelser og den historiske atmosfære nænsomt bevaret, så I kan opleve de imponerende rammer. Ungdomsøen er drevet af unges engagement og aktiviteter, og de vil byde jer velkommen på kajen med stolthed, gæstfrihed og værtskab i særklasse.

Uanset om I skal fordybe jer fagligt eller være aktive sammen, kan vi tilbyde jer helt særlige rammer. Dybt inde i fortet er der lyse sale, mødelokaler og spisesale. Mellem de grønne bakker finder I Hangar C, som er vores store konferencesal med plads til 250 gæster. Her er flere mindre, spændende lokaler med plads til workshops. I kan gå på opdagelse i det grønne og bakkede landareal. Og I kan samles i vores smukke amfiteater og opleve udsigten over havet og ind over storbyen.

Allerbedst er Ungdomsøen til de arrangementer, hvor jeres faglige og sociale møde skal have et tvist. Øen byder på en bred vifte af sjove, udfordrende aktiviteter og unikke oplevelser. I de her mindeværdige rammer kan I afholde jeres workshop, medarbejderdag, kundeevent, modeshow, koncert, teambuilding-event, produktlancering og sommerfest.

Ungdomsøen kombinerer rå omgivelser, bakkede udendørs områder og det vilde hav med attraktive lokaler og indbydende forplejning til jeres arrangement. Her er jeres gode oplevelse og spændende besøg i fokus.

Ungdomsøen blev bygget i 1890 til 1894 og hed dengang Middelgrundsfortet. Det er verdens største kunstigt anlagte ø, som ikke har fast landforbindelse. Fortet er et unikt stykke danmarkshistorie, som blev opført som en del af Københavns befæstning. I dag er Ungdomsøen en platform for store oplevelser og nye fællesskaber.

Verdensmål

Nutidens unge er trætte af varm luft og verdensmål-snak fra voksne, der ikke handler. Derfor arbejder vi på Ungdomsøen med verdensmål og bæredygtighed gennem handling.

Vi arbejder med Verdensmål 3 i forhold til sundhed og trivsel, når vi skaber inkluderende fællesskaber, hvor unge fra udsatte boligområder bygger plantekasser sammen med helårsfrivillige.

Verdensmål 7, da vi installerede nyt varmeanlæg, som trækker varme fra havvandet og omdanner det til varm luft.  

Verdensmål 9, da vi installerede affaldskværne, som betyder, at meget af vores køkkenaffald kan ledes væk sammen med spildevandet i stedet for at skulle sejles fra øen. 

Verdensmål 12, når  frivilliggruppen Grøn Ø arbejder med at gentænke, hvordan affald sorteres og genbruges på Ungdomsøen. 

Verdensmål 14 satte vi fokus på, da vi sørgede for, at alt spildevand fremover bliver ledt tilbage til fastlandet i undersøiske rør i stedet for ud i havet.

Verdensmål 17 når 2400 skoleelever lærer om livet i havet ved at fange og tilberede fisk over bål og gennem vores partnerskaber, når vi laver ungeprojekter sammen med over 50 forskellige organisationer – fx ungedemokrati-udvikling sammen med DUF og Rapolitics.

Vi er kun lige gået i gang! Visionen er at Ungdomsøen bliver platform for fremtidens ungebevægelser – også indenfor verdensmål og bæredygtighed.  

Trafikforbindelser

Turen til Ungdomsøen starter på kajen i Nyhavn, på Magretheholm, ved Langelinie eller i Kastrup Havn. Eller måske har I et helt særligt sted, som I gerne vil hentes? Så klarer vi også den!

I kan sejle med rutebåd fra Nyhavn og starte dagen med en hyggelig sejltur på en halv time, men det er fx også muligt at booke en RIB-båd, som får jer ud på Ungdomsøen på bare 10 adrenalinpumpende minutter. Eller måske I hellere vil leje en skonnert, en gammel fiskerbåd eller noget helt tredje? Mulighederne er mange!

Endelig er det naturligvis også muligt at lægge til med egen båd mod et mindre havnegebyr.


Værelser

Ungdomsøen var engang hjem for 600-700 soldater, så sovepladser er der i princippet nok af...

Vi foretrækker dog lidt mere "luksus" for vores gæster, så hvis I ønsker at overnatte på øen, har vi følgende muligheder:  

- 126 sengepladser på flotte, rummelige sovesale for op til 4, 8 og 10 personer. med eget bad og toilet. Disse sale har en fantastisk udsigt over havnen og videre ud over Øresund. 
- Shelters - 6 flotte shelters med udsigt over havet og plads til 8 personer hver
- Kæmpe teltplads til op til 650 overnattende med gode faciliteter (medbring eget telt eller forudbestil leje af ét på øen)
- På lejrpladsen er der adgang til bad og toilet, køleskab, udekøkkener, grill m.m.Bemærk, at det naturligvis er muligt at booke en hel sovesal eller shelter til hver person, hvis I gerne vil have separate gemakker. 

Der er også mulighed for at tilkøbe dyner, puder, sengelinned og håndklæder.

Kapacitet

På Ungdomsøen byder vi velkommen til det lille frokostmøde for 2 og den store kongres med mange hundrede deltagere.


Hangar C:
Vores største lokale ligger lidt for sig selv midt på øen. Hangaren består af 2 store rum, som er forbundet gennem 3 store åbninger ned gennem midten. De 2 rum kan således lægges sammen ved mange deltagere eller deles op med et gardin, hvis I ønsker det faglige for sig selv og forplejning/grupperum i den anden side. Hele den ene facade er vinduer fra gulv til loft, som giver rummet et flot lys. Hangaren måler 230 m2 og har plads til op til 250 deltagere i stolerækker. 
Hangar C har 2 projektorer, 2 lærreder og fuldt speaker-lydsystem. 

Raketværkstedet:
Det unikke, gamle værksted, hvor det stadig ses håndgribelige minder fra øens fortid som en del af Danmarks forsvar.  Lokalet har direkte adgang til det fri i den ene side og adgang til fortets snørklede underjordiske gange på den anden. Raketværkstedet råder over 2 projektorer, et whiteboard og fuldt speaker-lydsystem. Lokale måler 110m2 og har plads til op 90 deltagere i stolerækker. 

Spisesalene:
4 ens lokaler, som i fortets tid blev brugt til spisesale for de mange soldater. Alle spisesalene ligge side-om-side og har et vindue ud over havnen til Øresund og havvindmøllerne. Hver spisesal måler ca. 5x10m og har plads til max. 50 deltagere i stolerækker. Transportabel skærm kan bookes.

Store gymnastiksal:
Som navnet antyder, har en del af soldaternes fysiske træning været afholdt her - dybt inde i fortet. Den hvælvede sal har i dag 2 interaktive storskærme, måler ca. 5x20m og har plads til op til 100 deltagere i stolerækker.

Lille gymnastiksal: 
Lillebroderen har 1 interaktiv storskærm, måler ca. 5x10m og har plads til op til 42 deltagere i stolerækker.

Foodlab:
I Foodlab findes 6 køkkenstationer + et lille industrikøkken. Køkkenet ligger i den tidligere hangar og står med rå betonvægge og er helt perfekt til en sjov teamaktivitet, hvis I skal lave kokkeskole, muffin-pyntning, cocktail-kursus eller måske noget helt andet. Lokalet måler 155m2 og har plads til op til 100 personer. 

Det gamle fort har desuden omkring 2,5 kilometer gange, tunneller og rum i 3 etager, så vi har virkelig mange muligheder for at tilpasse os jeres ønsker og behov ift. break out rooms og ekstra faciliteter. 


Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Hold jeres arrangement i rå rammer lige ved havet. 

En Ø midt i Øresund - nærmere vandet kommer man ikke. 
Ungdomsøen er en grøn perle i Øresund. Duften af hav, brisen og de store, åbne grønne områder inviterer til teambuilding, tur i kajak, walk & talk, aktiviteter m.m.
30 min fra København, træder I ind i et helt andet univers. Her er højt til loftet i bogstavelig forstand og en helt unik følelse af at være langt væk hjemmefra.

Fortet er et unikt stykke danmarkshistorie, som tager sin begyndelse ved udgravningen af Københavns havn i slutningen af 1800-tallet. Øen, som dengang hed Middelgrundsfortet, blev bygget som en del af Københavns befæstning og var verdens største søfort.

Arealet udgør hele 67.000 m², svarende til omkring 10 fodboldbaner.
Den er dermed antagelig verdens største menneskeskabte ø uden fast forbindelse til land.

- Opført i 1890-1894 under Christian IX som en del af Københavns befæstning.
- Verdens største kunstige/menneskeskabte ø, som ikke er landfast!
- Areal 50.000 m² (70.000 m² inkl. bølgebryderanlæg).
- 16.500 m² underjordisk bygningsmasse.
- Omkring 2,5 kilometer gange og tuner i tre etager.
- Vægt ca. 2,5 millioner tons.
- Datidens etableringsomkostninger svarer til prisen for den nutidige etablering af Storebæltsbroen.
- To fyrtårne.
- Tæt på København (20-30 min fra Nyhavn/Metro) og stadig total isoleret.
- 1,5 kilometer til nærmest kyst.
Skal jeres næste sommerfest eller julefrokost være under helt nye himmelstrøg?
Så er Ungdomsøen perfekt!

Vi kan skræddersy temafester, teambuildingsaktiviteter og oplevelser helt efter jeres ønske.

Vores dygtige samarbejdspartnere og engagerede unge elsker en god udfordring og der er ikke grænser for, hvad vi kan stable på benene. 

Alt kan lade sig gøre på Ungdomsøen!
Aktiviteter faciliteret af Ungdomsøen

Rundvisning på fortet (1½ time)
70.000 kvadratmeter er ikke så lidt plads at skulle finde rundt på, så vi giver gerne en hånd. 
På en rundvisning på Ungdomsøen vil du blive vist rundt af en af de unge, der bor på øen, eller af en frivillig med et godt kendskab til øen. De vil vise dig Ungdomsøen ud fra deres perspektiv, fortælle røverhistorier og fakta samt dele minder og drømme med jer. Derfor er hver enkelt rundvisning helt unik, og selv om man har været på én rundvisning, er der ingen skam i at tage en ny næste gang, man besøger Ungdomsøen.

Ved +10 personer            100 kr./pers
Ved 5-9 personer 100 kr./pers.
Ved 2-4 personer 250 kr./pers.

Ø-stratego (1½ time)
Tag tilbage i Ungdomsøens krigshistoriske fortid med Ungsdomsøens eget kortstratego. 
Saml dit hold og erobr modstandernes fane ved hjælp af samarbejde, strategi og overblik! 
Ø-stratego er en helt særlig måde at opleve øen på, når man skal finde de bedste udkigsposter, gemmesteder og baser.           
                                                                    
Min. 10 personer              100 kr./pers.

NERF Laser Tag (1½ time)
Er du kampklar?! På Ungdomsøen har du mulighed for at gå i krig i et gammelt søfort. Find ud af, hvem der sigter bedst, og hvilket hold, der lægger den bedste taktik!       
            
Min. 10 personer 100 kr./pers.

Fotoløb (1½ time)
Oplev Ungdomsøen og slip din kreativitet løs! Følg kortet og find vej til posterne, der vil udfordre din kreativitet. Fotoløbet er en oplagt mulighed for at se Ungdomsøen på en kreativ måde. Aktiviteten er god for både større og mindre grupper.

Min. 10 personer 100 kr./pers.

Stjerneløb (1½ time)
Gemt inde mellem fortets betonmure ligger fem poster, som vil sætte tanker i gang og sende jer på opdagelse i de lange gange. Vær parat til at samtale, tænke og opleve det gamle søfort og tankerne bag Ungdomsøen.

Min. 10 personer 100 kr./pers.


Aktiviteter på egen hånd - lån gratis bla.:
Garden Games: stigegolf, kongespil, petanque, ringspil, fodbold kroket, giga mikado, giga ludo, frisbee golf, giga klodsmajor, store terninger)       
                                                                                                   
Lej en kajak: 150 kr./stk (på eget ansvar og kun i havnen)                                 

Lej et paddleboard: 150 kr./stk (på eget ansvar og kun i havnen)     

Bålfad: 100 kr./stk
       
Sauna: 600 kr./time (inkl. ’gør-det-selv’ optænding)                                                                                

Brænde til sauna/bålfad: 125 kr./stk (1 trillebør)           
                                                                                        
Ungdomsøen tænder op i sauna: 200 kr./stk

Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet, inkl. kage
 • Isvand
 • Aftenbuffet
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Vin - glas Kr 50
 • Øl Kr 35
 • Sodavand Kr 25
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Isvand
 • Frokost
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Øl Kr 35
 • Sodavand Kr 25
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Sodavand Kr 25
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Aftenbuffet
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Øl Kr 35
 • Sodavand Kr 25
 • Vin - flaske Kr 250
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Sodavand Kr 25
 • Øl Kr 35
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Isvand
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Aftenbuffet
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Øl Kr 35
 • Sodavand Kr 25
 • Vin - flaske Kr 250
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Isvand
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Aftenbuffet
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Sodavand Kr 25
 • Øl Kr 35
 • Vin - flaske Kr 250
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Isvand
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Aftenbuffet
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Sodavand Kr 25
 • Øl Kr 35
 • Vin -glas Kr 50
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Sodavand Kr 25
 • Øl Kr 35
 • Vin - glas Kr 50
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Vin - glas Kr 50
 • Øl Kr 35
 • Sodavand Kr 25
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet ved ankomst
 • Isvand
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Vin - glas Kr 50
 • Øl Kr 35
 • Sodavand Kr 25Ungdomsøen
Arsenalvej 10
1436 København K

20405999
info@ungdomsoen.dk
ungdomsoen.dk

Værelser

Enkeltværelser

Dobbeltværelser 21

Handicapværelser 2

Suiter

Indkvartering 600

Kapacitet

Plenum 8

Maks. plads ved stolerækker 250

Maks. plads ved borde 150

Gruppelokaler 10

Forplejning

Restaurant Nej

Spisende gæster 200

Spisepladser i restaurant

Spisepladser i eget lokale 200

Faciliteter

Bar Nej

Lounge Nej

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Ja

Transport

Lufthavnsafstand km

Stationsafstand km

Afstand til bus km

Afstand til motorvej km

Gratis parkeringspladser

Afstand til gratis parkering km