Se alle konferencecentre

Trinity Hotel & Konference Center
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71
Bliv kontaktet
KLIK HER

Du har et unikt mødeformål – det kræver de helt rigtige rammer.

Trinity ligger midt i Danmark ud til det smukke Lillebælt med direkte adgang til skønne stier og oplevelser.

Et møde eller en konference er en stor investering, og vi ved, at udbyttet er afgørende. Vores mødedesignere arbejder derfor ud fra det innovative danske mødekoncept Meetovation, det handler om at designe værdifulde og udbytterige møder ved bl.a. at arbejde med aktiv deltagerinvolvering, de fysiske rammer og lokal inspiration.

Trinity er det perfekte valg til inspiration og nytænkning: Med udsigt til et af Danmarks skønneste naturområder, med gastronomi og service på højt plan og med små extras som wi-fi og fitness som en naturlig del af vores service.

Vi skaber rammerne for succesrige konferencer. Derfor er vi kåret som et af Danmarks bedste konferencehoteller - for 9. år i træk.

Trafikforbindelser

BIL
E20, afkørsel 59, 1 km til Trinity.
TOG
Til Fredericia eller Middelfart Banegård, 7 km til Trinity.BUS
Fredericia buslinie 3 mod Vejrmosegårdsallé. Fra Kolding eller Middelfart buslinie 410.LUFTHAVN
Billund Lufthavn 52 km til Trinity.

Centralt mødested fra Aalborg, København og grænsen på 2 timer.

Værelser

151 værelser fordelt på 55 enkeltværelser og 96 dobbeltværelser (heraf 20 instruktørværelser).

Kapacitet

36 konferencelokaler i alt – 15 plenumlokaler, 21 gruppelokaler og et amfiteatralsk auditorium med plads til 230 personer. Fleksibelt til både store og små arrangementer/møder.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Vores mødedesignere kommer gerne med inspiration til spændende og udbytterige aktiviteter. Trinity ligger lige ned til et af de smukkeste naturområder i Danmark, med udsigt over Lillebælt og direkte adgang til skønne stier og oplevelser.

Vi har et hav af muligheder bl.a. Bridgewalking på Lillebæltsbroen, hvalsafari, Trinity Tools, som er spændende og lærerige tools, der kan bidrage til at styrke kommunikationen og samarbejdet. Eller hvad med en gåtur i det smukke område med en trækvogn fyldt med lækkerier, en tur ud med vaders i Lillebælt eller bage snobrød i strandkanten?

Trinity ligger midt i Danmark ud til det smukke Lillebælt der er direkte adgang til skønne stier, sø, strand og naturoplevelser. Vi tilbyder et hav af aktiviteter med udgangspunkt i den smukke natur f.eks. hvalsafari på Lillebælt, ud med vaders, guidede turer med den dygtig havbiolog Søren Larsen, mountainbiketurer, grønspættevogn med alt til et par hyggelig og aktive timer ved bæltet, GPS orienteringsløb eller Bridgewalking på Den Gl. Lillebæltsbro.

Du starter med vores store, veldækkede morgenbuffet og senere på dagen nydes vores fantastiske frokost. Mellem møderne sørger vi for ekstra energi med sunde og lækre snacks. Om aftenen dækker vi op i fantastiske Restaurant Lillebælt eller i vores intime og hyggelige Café Gerhard & Bar. Vi har eget bageri og var første Nøglehulsmærkede Restaurant. Vi kan også varmt anbefale vores populære grill kokkeskole eller store kagedyst.

På Trinity er du helt tæt på Danmarks nyeste store attraktion Bridgewalking på Den Gl. Lillebæltsbro. Det er en spændende og storslået oplevelse, at gå på den øverste etage af broen. Det er udover et imponerende view over området, også interessant at høre historien om broen og Lillebælt. Derudover er der kort køreafstand til andre kendte seværdigheder bl.a. Keramikmuseet Clay i Middelfart, Voldene Fredericias Fæstningsværk og Koldinghus.

Med udgangspunkt i jeres mødeformål kommer vores mødedesignere gerne med inspiration til spændende og udbytterige aktiviteter. Vi har et kæmpe udbud af aktiviteter og muligheder for teambuilding. Bl.a Trinity Tools, som er effektive redskaber til at styrke kommunikationen og samarbejdet i dit team, eller hvad med en grønspættevogn, bueskydning, ud med vaders, gps løb mm. Vi har derudover dygtige samarbejdspartnere, som er eksperter i teambuilding.

På Trinity er der både mulighed for at være aktiv inde som ude. Du kan brænde kalorier af i vores motionsrum PULSE, spille Wii, dart, billard, bordfodbold eller ganske enkelt slappe af i en af vores massaagestole.

Trinity ligger lige ned til et af de smukkeste naturområder i Danmark, med udsigt over Lillebælt og direkte adgang til skønne stier og oplevelser.

Du kan få udleveret et løbekort i receptionen og tage en tur rundt i den skønne natur (eller via Endomondo downloade en rute). Du kan også låne en cykel og på den måde bevæge dig rundt, tage et spil petanque, badminton eller kongespil (receptionen udlåner flere forskellige udendørsspil). Der er også mulighed for at spille golf, køre gokart, svømme eller tage en tur i biografen eller teatret – kun fantasien sætter grænser. 

Bridgewalking  
I kan rejse til Sydney eller til Lillebælt. Begge steder kan I gå oven på en bro, opleve højden, suget i maven, den spektakulære og uhindrede udsigt, nyde vandet, skibene, udsigten mod land, vinden og vejret, den svaage rysten i broen, og toget, der buldrer over broen. Det hele starter med en grundig sikkerhedinstruktion, hvorefter du bliver koblet til et sikkerhedssystem – og så går det opad! Op til 60 meters højde og ud på turen over broen. Undervejs fortæller guiden om broens arkitektur, historien, byggeriet og naturen omkring Lillebælt. Hver deltager får et flot diplom efter gennemført tur, og I kan bestille vore Trinity-trækvogne med lækkerier til turen, hvis i ønsker at gå frem og tilbage .
 
Whalewatching 
Bestanden af marsvin i Lillebælt er en af de højeste i verden, og de findes i stor stil i vandet uden for Trinity. På sejlturen fortælles om marsvinenes adfærd og liv i Lillebælt.  Dette kan arrangeres i enten gammeldags sejlskib eller motoriseret båd. 

Trinity vognene 
Tag jer tid til refleksion og lån vore Trinity vogne (en eller flere) ud i den smukke natur omkring. Trinity. Vi fylder vognene med lige, hvad I ønsker. Her er forslag, som vi håber passer til jeres behov:

AKTIVITETSVOGN
Vognen er fyldt med udendørs spil, fx petanque, kongespil, frisbee. Ud over dette pakker vi vognen med en variation af sunde snacks, skåret frugt samt kildevand og blandet vand. Pris pr. person kr. 65,- (Bemærk: Drikkevarer afregnes efter forbrug).
Denne vogn er specielt egnet til arrangementer med megen idégenerering, brainstorm, og hvor der er fokus på samarbejde og kommunikation, på kurser, hvor der stilles høje krav til den enkelte deltager, og hvor der er behov for at få hovedet lidt ud af mødelokalet, gode grin og pulsen lidt op.

DEN SØDE VOGN
Denne vogn er et alternativ til den traditionelle indendørs eftermiddagspause. Vi pakker vognen med lækkerier fra vores konditor samt kaffe/te. Vognen kan tilkøbes som supplement til et arrangement eller i stedet for den evt. allerede inkluderede eftermiddagspause. Pris pr. person kr. 75,- (kun kr. 35,- i tillæg, såfremt eftermiddagsbuffeten er inkluderet i jeres pakkepris). 
Vognen er specielt egnet til arrangementer med pakkede programmer, og mange foredrag baseret på envejskommunikation: Nu er det tid til refleksion i den smukke natur ved Lillebælt og lidt sødt til at fordøje dagens indtryk og ny viden.

GRØNSPÆTTEVOGN
Så finder vi den indre spejder frem: Vi pakker vognen med snobrødsdej, skumfiduser, varm kakao samt brænde og snobrødspinde. Vi sørger for at guide jer til et bålsted, hvorefter I selv står for tilberedning. Pris pr. person kr. 85,-.
Denne vogn er specielt velegnet til afdelingsmøder, ryste-sammenture, teambuilding eller lignende. Hvis man er vant til at sidde på kontor hele dagen, er det ud over tid til refleksion også en oplevelse at skulle være aktiv og arbejde sammen som et hold i naturen.

FORKÆLELSESVOGN
Så skal der forkæles: Vognen fyldes med mousserende vin, lækre vine, øl & vand, jordbær i chokolade, luksus minisandwich med røget laks, gåseleverpostej med trøffel samt blandede snacks. Pris pr. person kr. 100,- (Bemærk: Drikkevarer afregnes efter forbrug).
Der bliver kræset om hver enkelt deltager. Denne vogn er specielt egnet som afslutning på et længere forløb, en lang dag eller til at fejre en succes.

Trinity Tools 

VÆRKTØJ PÅ BUSINESS CLASS
Trinitys professionelle mødedesignere råder over en værktøjskasse, der er fyldt med effektive redskaber til at styrke kommunikationen og samarbejdet i dit team. Engagerende, underholdende og krævende øvelser, der løfter dit arrangement til en klasse for sig, og sætter turbo på jeres rejse mod succes.

TOWER OF POWER
Nye højder af effektivitet. Hvordan skaber du et effektivt team, hvor alle bidrager til at opnå de fastsatte mål? Tower of Power handler om kommunikation og samarbejde – om at skabe et team, hvor alle byder ind med deres talenter og kvaliteter, og hvor hvert medlem af holdet får mulighed for at udvikle sig.

PATHFINDER
På sporet af succes. Al læring er baseret på feedback. Pathfinder bringer jer på sporet af, hvordan teamet gennem tilbagemeldinger lærer at løse en opgave mere effektivt og bedre end nogensinde før. I opdager, hvordan I bedst udvikler færdigheder ved at give hinanden feedback.

HECKMECK
Koordinering og performance. Med HeckMeck træner dit team koordinering og performance. Og undervejs bliver alle deltagere bevidste om, hvordan man som leder kan støde ind i udfordringer.

MAGIC STICK
Lederskab og kommunikation. Hvis nogle af dine medarbejdere skulle være i tvivl om behovet for fælles fokus, anerkendende kommunikation af præcise aftaler, er de det ikke efter denne træning med den magiske bambusstav. Magic Stick er en effektiv øvelse, uanset om I ønsker at fokusere på teamudvikling, lederudvikling eller organisationsudvikling.

TEAM
Løsningen er samarbejde. Selv det bedste team kommer til at svede med denne klassiske øvelse, og de vil lære, at kun med nøje koordineret samarbejde kan de løse deres opgave. Det er en unik måde at se teamets evne til at give plads og forstå helheden i en opgave.
 
Samarbejdspartnere  
Vi kan designe jeres unikke arrangement. Jeres mødeformål kan understreges af et spændende indslag eller en teambuildingaktivitet. Som bonus forbedres kommunikationen og samarbejdet i jeres virksomhed. Din egen mødedesigner finder gerne den helt rigtige aktivitet til netop jeres arrangement. Teambuilding har mange anvendelses- og udformningsmuligheder og vi har samarbejde med flere eksperter på dette område, blandt andet: 

WORLD OF ADVENTURE
Siden starten i 1992 har World of Adventure været med til at skabe og udvikle disse muligheder i Danmark. De kan bla. tilbyde:

GPS ACTION
I skal i hold løse de forskellige opgaver og gåder, som vil leder jer til kodeordet og løse opgaven. I får udleveret gps og walkietalkie. Nu er der en direkte konkurrence, hvor I på hvert hold forsøger at bliver at blive de første, der færdiggør øvelsen og finder frem til kodeordet.

DOMINO SJOV
I dyster mod hinanden på hold. I møder en stor udfordring og skal hele tiden sørge for, at alle brikker ikke vælter; for så er spillet tabt, og I må starte forfra. Når tiden er gået, er I klar til den store finale. Det er typisk med stor forløsning at se det arbejde, I har udført, lykkes – eller mislykkes.

BUESKYDNING
I ægte Robin Hood stil skydes med bue og pil. Instruktører sætter jer ind i både oplevelsen og teknikken. Vi starter med at træne. Dernæst udfordres jeres rolige hånd, og jeres skarpe øje kommer på en prøve. Der er også sjove øvelser undervejs.

FUN FIRST
Fun First arbejder konstant med udvikling af nye og gamle koncepter. Dels fordi de ikke kan lade være, dels fordi det er vigtigt for både dem og deres kunder at arrangementerne passer til målsætningen, uanset om der arbejdes med teambuilding, teamudvikling, event eller andre medarbejderarrangementer. de kan bla. tilbyde:

KAJAKTUR
Der er ikke langt fra Trinity Hotel & Konference Center til Lillebælts bløde bølger. En af de bedste måder at nyde vandet og naturen er fra en havkajak, hvor du kommer helt tæt på vandet og dyrelivet. Jeres kajaktur bliver planlagt, så den passer til jer og jeres formål. Uanset, om I bare skal have en mundfuld frisk luft og en pause fra kurset, eller om I skal arbejde med teamets mål værdier og adfærd. Kajaktur er en god oplevelse både for øvede og begyndere.

CONCERT CREATION
I denne sjove, musikalske event danner deltagerne et orkester og slutter af med et brag af en Samba-koncert – Det er humor, energi og ikke mindst mod, der er i fokus her. For at give deltagerne og dermed bandet de bedste muligheder for at afholde en succesfuld koncert, skal vi arbejde intensivt med to områder: De tekniske musikalske kompetencer og mod til at optræde. Deltagerne oplever nye sider af hinanden og kan udbygge deres relationer på en uformel måde.

SABOTØR
"HVEM ER DET? Der må være en, der prøver at sabotere vores opgave!" Der bliver arbejdet koncentreret i grupperne; men det er ligesom; det ikke rigtig vil lykkes. Gruppemedlemmer, der burde hjælpe, kommer pludselig med forkerte oplysninger, trækker tiden ud eller argumenterer modsat det, de lige har sagt. Er der mon en sabotør? Det må gruppen finde ud af, og hvis de bliver enige, kan de stemme vedkommende ud af gruppen og fortsætte selv. I denne sjove samarbejdsopgave bliver der pirket til trangen til at finde en "skyldig", når opgaven ikke helt vil lykkes. Der bliver også sat fokus på, hvordan vi tolker hinandens sprog og adfærd.
 
 


Trinity ligger midt i Danmark ud til det smukke Lillebælt. Der er direkte adgang til skønne stier, sø, strand, skov og naturoplevelser. Vi tilbyder et hav af aktiviteter med udgangspunkt i den smukke natur f.eks. hvalsafari på Lillebælt, ud med vaders, guidede turer med den dygtig havbiolog Søren Larsen, mountainbiketurer, grønspættevogn med alt til et par hyggelig og aktive timer ved bæltet, GPS orienteringsløb eller Bridgewalking på Den Gl. Lillebæltsbro.

Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet, inkl. kage
 • Isvand
 • 2 retters middag
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • 1 sodavand/kildevand
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • 3 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Isvand
 • Frugt
 • 3 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad
KAN TILKØBES:
 • Superior, ialt for værelset Kr 1395
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad
KAN TILKØBES:
 • Superior Kr 1195Trinity Hotel & Konference Center
Gl. Færgevej 30, Snoghøj
7000 Fredericia

82271717
konference@trinity.dk
www.trinity.dk

Værelser

Enkeltværelser 54

Dobbeltværelser 95

Handicapværelser 8

Suiter 2

Indkvartering 277

Kapacitet

Plenum 14

Maks. plads ved stolerækker 240

Maks. plads ved borde 180

Gruppelokaler 21

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 300

Spisepladser i restaurant 300

Spisepladser i eget lokale 300

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Ja

Billard/dart/bordtennis/etc Ja

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Ja

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Ja

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 54 km

Stationsafstand 6 km

Afstand til bus 0 km

Afstand til motorvej 0 km

Gratis parkeringspladser 400

Afstand til gratis parkering km