LUK
Statsaftale

KONFERENCECENTER
MIDDELFART

Find dit konferencecenter i Middelfart hos Danske Konferencecentre

Uanset om du går efter et stort eller lidt mindre konferencecenter, så har Middelfart noget til dig. De fleste konferencecentre ligger ud til Lillebælt og ved hyggelige skovområder. Dette giver en masse muligheder for at kombinere en konference med aktiviteter i det fri. Her er både mulighed for gåture eller frokost i det grønne, og mere konditionskrævende muligheder. Bl.a. dyrehaven, tovbaner, vikingelege eller tømmerflådebygning. I kan også prøve kræfter med den populære gåtur over den gamle Lillebæltsbro eller en sejltur på udkig efter marsvin. Er vejret ikke til udendørsaktiviteter er der også mulighed for vinsmagning, whiskysmagning, Segway og rundvisning på adskillige af Middelfarts konferencecentre. Alle steder er det muligt at få tilpasset din næste konference til lige dine ønsker. Vi gør alt for at din konference forløber så let som muligt for dine gæster.

Middelfarts beliggenhed og transportmuligheder gør det helt ideelt at samle deltagere fra hele landet. Motorvej E20 ligger kun få meter fra vores konferencecentre og alle InterCity tog og regionaltog stopper på Middelfart station.

I Middelfart er der blandt andet:

 • Overnatning på konferencecentrene
 • Moderne lokaler og AV udstyr
 • Mødelokaler med plads til 500 personer
 • Udsigt til hav og grønne omgivelser
 • Mulighed for teambuilding-aktiviteter

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for at finde et konferencecenter i Middelfart kan du give os et kald på +45 45 82 09 99 eller skrive til os på dkbs@dkbs.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Vores Centre

Vi leverer den bedste service til dig

MANGE VÆRELSER
Vi har værelser til overnatning
UDENDØRS AKTIVITETER
Vi har udendørs aktiviteter
PARKERING
Vi har fri parkeringspladser
BOOKING
Vi klarer hele bookingprocessen for dig gratis
MANGE CENTRE
Vi har over 100 centre i hele landet

  Presset for tid?

  Send os dine præferencer
  og lad os finde steder til dig


  Skriv til os

  Få et tilbud

  Det er helt uforpligtende