LUK
Statsaftale

kursuslokaler
Helsinge

kursuslokaler Helsinge

I Helsinge finder i de perfekte rammer for et kursusophold, et firmamøde eller en konference. Her udbyder vi en række lyst og flot indrettede kursuslokaler i forskellige størrelser. Kursuslokaler i Helsinge er selvfølgelig forsynet med alt det nødvendige tekniske udstyr for, at du kan afholde dit møde eller foredrag. Der er desuden tilknyttet andre faciliteter, ligesom der er mulighed for overnatning, hvis dette er aktuelt.

Efter arbejdsdagen har Helsinge by desuden masser at byde på. I kan blandt andet tage en tur til det skønne gadekær i Helsinge eller blot gå lange ture i den hyggelige by. I har masser af muligheder for at ryste holdet tættere sammen eller give jer i kast med forskellige aktiviteter. I Helsinge finder i blandt andet:

Mulighed for udendørs eller indendørs teambuilding aktiviteter
Perfekt arbejdsmiljø i lyse omgivelser
Naturskønne omgivelser og hyggelige gader
Lækre og velindrettede konferencecentre og hoteller
Har jeres virksomhed eller gruppe behov for kursuslokaler i Helsinge, så kontakt os gerne allerede i dag for at høre mere om vores tilbud. Vi giver jer et overblik over jeres muligheder, så i selv kan vælge lokaler, som passer helt perfekt til jeres behov og ønsker. Vi ser frem til at hjælpe jer med jeres næste arrangement.

Vi leverer den bedste service til dig

MANGE VÆRELSER
Vi har værelser til overnatning
UDENDØRS AKTIVITETER
Vi har udendørs aktiviteter
PARKERING
Vi har fri parkeringspladser
BOOKING
Vi klarer hele bookingprocessen for dig gratis
MANGE CENTRE
Vi har over 100 centre i hele landet

  Presset for tid?

  Send os dine præferencer
  og lad os finde steder til dig


  Skriv til os

  Få et tilbud

  Det er helt uforpligtende