LUK
Statsaftale

Konferencehotel
Hillerød

Find dit næste konferencehotel i Hillerød

Med sin placering mellem to store søer, Arresø og Esrum sø, ligger Hillerød i utrolig naturskønne omgivelser. Her kan du samle tankerne og finde ny energi, når arbejdsdagen er slut. I Hillerød kan vi tilbyde dig et lækkert konferencehotel, som lever op til alle forventninger. Faciliteterne møder selvfølgelig vores høje standard, og hotellet har masser af aktiviteter at byde på.

I Hillerød får du mere end blot arbejdslokaler, forplejning og teknisk udstyr. Byen kan nemlig blandt andet byde på

  • Smuk natur i form af vand og skov
  • En hyggelig by med masser af butikker og spisesteder
  • Mulighed for indendørs og udendørs aktiviteter
  • Dansk kultur og historie

Lad jeres konferencehotel i Hillerød arrangere udendørs aktiviteter for dig og dine kolleger i form af teambuilding, løbeture i skoven eller sport. Eller udforsk byen på egen hånd og nyd byens charme. Du kan blandt andet besøge Frederiksborg Slot, hvor du får dansk historie kombineret med utrolig smukke omgivelser. I Hillerød kan vi tilbyde lokaler af forskellig størrelse, så der er muligheder for både små og store grupper. De er velegnede til formålet, hvad enten du skal afholde et foredrag, møde, kursus eller noget helt andet.

Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde dig af konferencehoteller i Hillerød? Så giv os et kald på +45 45 82 09 99 eller skriv til os på dkbs@dkbs.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Vores Centre

Vi leverer den bedste service til dig

MANGE VÆRELSER
Vi har værelser til overnatning
UDENDØRS AKTIVITETER
Vi har udendørs aktiviteter
PARKERING
Vi har fri parkeringspladser
BOOKING
Vi klarer hele bookingprocessen for dig gratis
MANGE CENTRE
Vi har over 100 centre i hele landet

    Få et tilbud

    Det er helt uforpligtende