LUK
Statsaftale

Konferencehotel
Charlottenlund

Find dit konferencehotel i Charlottenlund

Charlottenlund ligger helt ud til Øresundskysten med en smuk udsigt over havet til Sveriges kyst. Flot natur i form af en strand og skov giver dig mulighed for at afholde dit møde eller din konference i skønne og afslappende omgivelser. I Charlottenlund findes også museet Ordrupgaard, som har en kæmpe samling af både dansk og fransk kunst.

Charlottenlund byder på meget mere end blot lækre faciliteter og velegnede arbejdslokaler. Her kan du blandt andet opleve:

 • Smukke strande og grønne oaser
 • Et rigt handelsliv med masser af butikker og spisesteder
 • Eksklusive wellness- og spafaciliteter
 • Kultur, sport, aktiviteter og andre oplevelser.

Med et konferencehotel i Charlottenlund vil du naturligvis opleve den høje standard og kvalitet, som er gældende for alle vores hoteller, centre og lokaler. Her er lyse og praktisk indrettede lokaler med tilhørende lækre faciliteter, som du og dine kolleger kan gøre brug af. Det er det perfekte sted at afholde et møde, kursus, foredrag eller lignende i nærheden af Storkøbenhavn. Kontakt os i dag og lad os finde det helt rigtige konferencehotel i Charlottenlund til dig og din gruppe.

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan finde af konferencehoteller i Charlottenlund til dig? Så giv os et kald på +45 45 82 09 99 eller ring til os på dkbs@dkbs.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Vores Centre

Vi leverer den bedste service til dig

MANGE VÆRELSER
Vi har værelser til overnatning
UDENDØRS AKTIVITETER
Vi har udendørs aktiviteter
PARKERING
Vi har fri parkeringspladser
BOOKING
Vi klarer hele bookingprocessen for dig gratis
MANGE CENTRE
Vi har over 100 centre i hele landet

  Presset for tid?

  Send os dine præferencer
  og lad os finde steder til dig


  Skriv til os

  Få et tilbud

  Det er helt uforpligtende