LUK
Statsaftale

Mødelokaler
Horsens

Find dit mødelokale i Horsens hos Danske Konferencecentre

I Horsens finder du både et hyggeligt byliv samt naturskønne omgivelser. Der er mulighed for at afholde både små og store konferencer, kurser og møder. Alle lokaler har aircondition og moderne IT-udstyr, så du kan være sikker på at din konference forløber problemfrit. Det er også muligt at overnatte hos vores konferencecentre i Horsens, og ønsker gæsterne at motionere efter en lang arbejdsdag er der også rig mulighed for dette. Under mødet kan der arrangeres forskellige teambuilding-øvelser.

I Horsens finder du blandt andet:

 • Hyggelige og stilrene mødelokaler
 • Naturskønne omgivelser og en hyggelig by
 • Mulighed for teambuilding-øvelser
 • Rig mulighed for overnatning

Danske Konferencecentre er en forening af over 100 møde- og konferencecentre, og vi tør godt skrive, at vi er Danmarks mest seriøse sammenslutning af professionelle møde- og konferencecentre.

Vi har et stort kendskab til alle vores mødesteder, som vi besøger hvert år. Så lad os inspirere dig og give dig vores bedste tilbud på et mødelokale i Horsens. Vores service er gratis og uforpligtende, og du skal blot kontakte os på telefonen, e-mail eller via kontaktformularen, hvis du har brug for hjælp til at finde et møde- eller konferencested. Vi vender tilbage inden for et par timer med tilbud på minimum 3 steder til jer.

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde af mødelokaler i Horsens, så giv os et kald på +45 45 82 09 99 eller skriv til os på dkbs@dkbs.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Vores Centre

Vi leverer den bedste service til dig

MANGE VÆRELSER
Vi har værelser til overnatning
UDENDØRS AKTIVITETER
Vi har udendørs aktiviteter
PARKERING
Vi har fri parkeringspladser
BOOKING
Vi klarer hele bookingprocessen for dig gratis
MANGE CENTRE
Vi har over 100 centre i hele landet

  Presset for tid?

  Send os dine præferencer
  og lad os finde steder til dig


  Skriv til os

  Få et tilbud

  Det er helt uforpligtende