LUK
Statsaftale

Kursuslokaler
Nordhavn

Find dit kursuslokale i Nordhavn hos Danske Konferencecentre

I Nordhavn finder du de perfekte omgivelser til dit næste kursus. Her får du lækre og lyse kursuslokaler til ethvert formål. Lokalerne findes i forskellige størrelser og type, så de passer til lige netop dine behov. Alle lokalerne er indrettet, så de danner optimale rammer om et godt arbejdsmiljø og alt det nødvendige udstyr er selvfølgelig tilgængeligt, så du ikke kommer til at mangle noget.

Men Nordhavn har mere at byde på end blot lækre faciliteter. Nordhavn er et skønt område, omgivet af vand. Her får du dejlige omgivelser og smukke udsigter ud over byen og vandet. Gå en tur i området og nyd de nye byggerier, fiskerbådene og havnene. I har også mulighed for at give jer i kast med diverse aktiviteter, både på land og i vandet. Har i mod på det, så kan i også arrangere teambuilding, som bringer gruppen tættere sammen.

I Nordhavn får du blandt andet:

 • Smuk udsigt over vandet
 • Masser af aktiviteter og oplevelser
 • Gode arbejdsfaciliteter
 • Arbejdsplads i hjertet af København

Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige kursuslokale. Du skal blot kontakte os og informere os om dine ønsker og behov, og så finder vi dine muligheder for dig. Giv os et kald på +45 45 82 09 99 eller skriv til os på dkbs@dkbs.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Vores Centre

Vi leverer den bedste service til dig

MANGE VÆRELSER
Vi har værelser til overnatning
UDENDØRS AKTIVITETER
Vi har udendørs aktiviteter
PARKERING
Vi har fri parkeringspladser
BOOKING
Vi klarer hele bookingprocessen for dig gratis
MANGE CENTRE
Vi har over 100 centre i hele landet

  Presset for tid?

  Send os dine præferencer
  og lad os finde steder til dig


  Skriv til os

  Få et tilbud

  Det er helt uforpligtende