LUK
Statsaftale

KURSUSCENTER
SJÆLLAND

Find dit næste konferencecenter på Sjælland hos Danske Konferencecentre

På Sjælland finder du konferencecentre til ethvert formål og størrelse. Vi garanterer topprofessionelle konferencefaciliteter og moderne IT-udstyr så du undgår unødvendige udfordringer under dit arrangement. Hvis dit kursus strækker sig over flere dage, er der rig mulighed for at arrangere overnatning for dine gæster.

Sjælland byder på alt fra pulserende og kulturelt byliv til idylliske naturområder. Vores kursuscentre favner bredt, og vi har helt sikkert et match til dit event. På Sjælland finder du både nostalgiske herregårde, moderne kursuscentre i København, historiske slotte, spa og wellness hoteller og anderledes steder f.eks. kan du holde kursus i en koncertsal, i en forlystelsespark eller med udsigt til Københavns kanaler.

Her er mange muligheder for teambuilding eller udendørs aktiviteter, der kan få jer op eller ned i gear alt efter ønske. Har I for eksempel prøvet kræfter med ”Masterchef”, træklatring, rapelling, ATV kørsel, hestevognstur eller en kunstpause.

På Sjælland finder du blandt andet:

 • Topprofessionelle konferencefaciliteter og moderne IT-udstyr
 • Pulserende byliv og naturskønne omgivelser
 • Store og små konferencecentre
 • Mulighed for overnatning
 • Teambuilding-aktiviteter for alle

Trafikforbindelser til vores kursuscentre på Sjælland er nemt og overskueligt. I København er der gåafstand fra konferencecentrene til de forskellige seværdigheder og restauranter, og skal I ud til vores centre udenfor storbyerne hjælper vi jer naturligvis med ruteplaner og arrangerer gerne transport.

Når du booker et mødelokale hos os, får du hurtig tilbagemelding på din forespørgsel. Du får et professionelt og erfarent team med sans for detaljen, som selv besøger alle vores kursuscentre hvert år. Vi sørger for, at du føler dig tryg i din planlægning og sikker i dit valg af mødested.

Vores service er gratis og uforpligtende- og vi vender tilbage inden for et par timer med tilbud på minimum 3 steder, der passer til dine behov.

Er du interesseret i at høre mere om hvad du kan finde af konferencecentre på Sjælland? Så skriv til os på dkbs@dkbs.dk eller ring til os på +45 45 82 09 99 for et gratis og uforpligtende tilbud.

Vores Centre

Vi leverer den bedste service til dig

MANGE VÆRELSER
Vi har værelser til overnatning
UDENDØRS AKTIVITETER
Vi har udendørs aktiviteter
PARKERING
Vi har fri parkeringspladser
BOOKING
Vi klarer hele bookingprocessen for dig gratis
MANGE CENTRE
Vi har over 100 centre i hele landet

  Presset for tid?

  Send os dine præferencer
  og lad os finde steder til dig


  Skriv til os

  Få et tilbud

  Det er helt uforpligtende