LUK
Statsaftale

KONFERENCELOKALER
ÅRHUS

Find dit konferencelokale i Aarhus Hos Danske Konferencecentre

I Aarhus er der gode muligheder for at holde konferencer for enhver smag. Hos Danske Konferencecentre er kunden altid i fokus og vi hjælper dig gerne med at finde det rette lokale som passer til netop dit arrangement. Vi har et bredt udvalg af forskellige møde- og konferencesteder i Aarhus og omegn. Vi tilbyder lokaler fra 4 personer og helt op til 792 personer i vores største auditorium. Plenumlokalerne er udstyret med loftmonterede LCD-projektorer, og så er der selvfølgelig AV-udstyr i alle lokaler.

Du finder både konferencelokaler inde i midtbyen, ude ved vandet og ude i den smukke natur. Vi giver dig gerne et par ideer til, hvordan I bedste kan sammensætte jeres konference.

I Aarhus har kan du blandt andet få:

 • Walk and Talk i dejlige omgivelser
 • Teambuilding og sjove aktiviteter
 • Overnatning på konferencestedet
 • Seværdigheder og storby stemning i gåafstand

Aarhus by rummer storbyoplevelser af international høj kvalitet inden for blandt andet attraktioner, arkitektur, gastronomi og store events. I kan for eksempel kombinere jeres arrangement med en tur til AroS kunstmuseum, Den gamle By eller Tivoli Friheden. I finder også et stort udvalg af teambuilding aktiviteter så som ”Se Aarhus fra vandet”, Murder Investigation, GPS Action eller kokkeskole.

Danske Konferencecentre har et stort kendskab til alle vores mødesteder, som vi besøger hvert år. Så lad os inspirere dig og give dig vores bedste tilbud på et konferencelokale i Aarhus. Vores service er gratis og uforpligtende, og du skal blot kontakte os på telefonen, e-mail eller via kontaktformularen, hvis du har brug for hjælp til at finde et møde- eller konferencested. Vi vender tilbage inden for et par timer med tilbud på minimum 3 steder til jer.

Vil du høre mere om dine muligheder for at finde et konferencelokale i Aarhus, så er du velkommen til at ringe til os på +45 45 82 09 99 eller du kan skrive til os på dkbs@dkbs.dk for et gratis og uforpligtende tilbud. 

Vores Centre

Vi leverer den bedste service til dig

MANGE VÆRELSER
Vi har værelser til overnatning
UDENDØRS AKTIVITETER
Vi har udendørs aktiviteter
PARKERING
Vi har fri parkeringspladser
BOOKING
Vi klarer hele bookingprocessen for dig gratis
MANGE CENTRE
Vi har over 100 centre i hele landet

  Presset for tid?

  Send os dine præferencer
  og lad os finde steder til dig


  Skriv til os

  Få et tilbud

  Det er helt uforpligtende