LUK
Statsaftale

Konferencehotel
Assens

Konferencehotel I Assens

I Assens er der gode muligheder for at afholde dit næste møde, foredrag, kursus eller konference og samtidig nyde godt af spændende oplevelser og aktiviteter efter arbejdsdagen. På Assens kan du blandt andet finde:

  • Arbejdsområder af højeste standard
  • Konferencehotel med lækre faciliteter
  • Masser af dansk historie og kultur
  • Mulighed for unikke oplevelser og aktiviteter både under og efter mødet

I Assens kan du således kombinere arbejde med fornøjelse. Vores konferencehoteller i Assens tilbyder både lokaler og forplejning af høj kvalitet. Lokalerne er indrettet specifikt til deres formål, og alt det nødvendige udstyr stilles selvfølgelig til rådighed. Der er desuden mulighed for overnatning og andre tilknyttede faciliteter.

Som gruppe har man mulighed for diverse oplevelser og aktiviteter og derudover kan byen og dens kultur opleves på egen hånd. Besøg et af de mange museer eller tag en tur til kulturhuset Tobaksgården. Her er der biograf, udstillinger, teater, musikhus og meget mere. I kan også blot nyde den dejlige natur, som følger med, når man ligger lige ud til Lillebælt. Har I mod på det, så få arrangeret sport, lege eller teambuilding og bliv knyttet tættere sammen som hold.

Kontakt os i dag og lad os finde det perfekte konferencehotel i Assens til dig og dine kolleger. Ring til os på +45 45 82 09 99 eller skriv til os på dkbs@dkbs.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Vores Centre

Vi leverer den bedste service til dig

MANGE VÆRELSER
Vi har værelser til overnatning
UDENDØRS AKTIVITETER
Vi har udendørs aktiviteter
PARKERING
Vi har fri parkeringspladser
BOOKING
Vi klarer hele bookingprocessen for dig gratis
MANGE CENTRE
Vi har over 100 centre i hele landet

    Få et tilbud

    Det er helt uforpligtende