LUK
Statsaftale

Konferencehotel
Jægerspris

Find dit konferencehotel i Jægerspris hos Danske Konferencecentre

Med et konferencehotel i Jægerspris er i omgivet af vand på begge sider. Jægerspris ligger nemlig med Roskilde Fjord på den ene side og Isefjord på den anden. Dette giver en smuk udsigt og samtidig masser af muligheder for at gå ture i naturskønne omgivelser. Om sommeren kan du starte dagen med at tage en dukkert fra en af byens dejlige sandstrande. Der er anlagt store grønne arealer og parker, som giver mulighed for udendørs aktiviteter såsom fodbold, petanque, løbeture, teambuilding eller anden sport. Der er kort sagt masser af ting at bruge naturen til, når du og dine kolleger har overstået arbejdsdagen.

I Jægerspris får du tid til ro og refleksion, og sammen kan I samle tankerne og finde ny energi. Omgivelserne egner sig perfekt til at arbejde fokuseret og koncentreret, hvad enten I er en stor eller lille gruppe. På konferencehotellet i Jægerspris finder du lækre faciliteter, dejlige værelser, gode arbejdslokaler, hjælpsomt personale og meget mere. Kontakt os allerede i dag og lad os finde de helt rigtige lokaler til din gruppe og dit specifikke formål. I Jægerspris kan du blandt andet glæde dig til at opleve:

 • Et skønt arbejdsmiljø
 • Lokaler med alt det nødvendige udstyr
 • Smukke og afslappende omgivelser
 • En by med masser af sjæl og charme.

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan finde af konferencehoteller i Jægerspris til dig? Så giv os et kald på +45 45 82 09 99 eller skriv til os på dkbs@dkbs.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Vores Centre

Vi leverer den bedste service til dig

MANGE VÆRELSER
Vi har værelser til overnatning
UDENDØRS AKTIVITETER
Vi har udendørs aktiviteter
PARKERING
Vi har fri parkeringspladser
BOOKING
Vi klarer hele bookingprocessen for dig gratis
MANGE CENTRE
Vi har over 100 centre i hele landet

  Presset for tid?

  Send os dine præferencer
  og lad os finde steder til dig


  Skriv til os

  Få et tilbud

  Det er helt uforpligtende