Se alle konferencecentre

Ungdomsøen
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71 Bliv kontaktet
KLIK HER

Velkommen på Ungdomsøen


Hold jeres møde omgivet af Danmarkshistorie og vild natur på Middelgrundsfortet lige ud for København. Det tidligere søfort sikrer, at jeres oplevelse bliver noget ud over det sædvanlige og byder blandt meget andet på grønne omgivelser og en eminent udsigt over København og Øresund.

Allerbedst er Ungdomsøen til de arrangementer, hvor jeres faglige og sociale møde skal have et tvist. Med sjove og udfordrende aktiviteter og mindeværdige omgivelser danner Ungdomsøen ramme om workshops, medarbejderdage, kundeevents, modeshows, koncerter, udviklingsdage, produktlanceringer, sommerfester og meget mere.

Ungdomsøen kombinerer rå omgivelser, bakkede udendørsområder og det vilde hav med attraktive lokaler og indbydende forplejning til jeres arrangement. Her er jeres gode oplevelse og uforglemmelige besøg i fokus, uanset om I skal fordybe jer fagligt eller være aktive sammen.

Inde i fortet er der lyse sale og mødelokaler. Mellem de grønne bakker finder I Hangar C, som er vores store konferencesal med plads til 250 gæster.

Ungdomsøen blev bygget som Middelgrundsfortet i 1890 til 1894, og er verdens største kunstigt anlagte ø uden fast landforbindelse. Øens militære forhistorie er nænsomt bevaret i den omfattende renovering fra 2015 til 2019, så I kan opleve de imponerende rammer.

I dag er Ungdomsøen drevet af unges engagement, og I kan forvente at blive budt velkommen af øens unge med stolthed, gæstfrihed og værtskab i særklasse. Ungdomsøen fungerer som en platform, hvor unge får støtte i at udvikle sig, har plads til at drømme stort, skaber unikke oplevelser og bliver en del af nye fællesskaber.

BÆREDYGTIGHED

Nutidens unge er trætte af varm luft og verdensmål-snak fra voksne, der ikke handler. Derfor arbejder vi på Ungdomsøen med verdensmål og bæredygtighed gennem handling. Vi arbejder med Verdensmål 3 i forhold til sundhed og trivsel, når vi skaber inkluderende fællesskaber, hvor unge fra udsatte boligområder bygger plantekasser sammen med helårsfrivillige.

Verdensmål 7, da vi installerede nyt varmeanlæg, som trækker varme fra havvandet og omdanner det til varm luft.  

Verdensmål 9, da vi installerede affaldskværne, som betyder, at meget af vores køkkenaffald kan ledes væk sammen med spildevandet i stedet for at skulle sejles fra øen. 

Verdensmål 12, når  frivilliggruppen Grøn Ø arbejder med at gentænke, hvordan affald sorteres og genbruges på Ungdomsøen. 

Verdensmål 14 satte vi fokus på, da vi sørgede for, at alt spildevand fremover bliver ledt tilbage til fastlandet i undersøiske rør i stedet for ud i havet.

Verdensmål 17 når 2400 skoleelever lærer om livet i havet ved at fange og tilberede fisk over bål og gennem vores partnerskaber, når vi laver ungeprojekter sammen med over 50 forskellige organisationer – fx ungedemokrati-udvikling sammen med DUF og Rapolitics.

Vi er kun lige gået i gang! Visionen er at Ungdomsøen bliver platform for fremtidens ungebevægelser – også indenfor verdensmål og bæredygtighed.  

Trafikforbindelser

Turen til Ungdomsøen starter oftest på kajen i Nyhavn eller ved Langelinie!

Er I til fart og blæst i håret, så er en hæsblæsende tur i RIB-BÅD den perfekte måde at komme til øen. I kan også vælge den mere rolige sejlads med Spar Shipping, hvor I sejler ud fra Nyhavn. Eller måske I hellere vil leje en skonnert, en gammel fiskerbåd eller noget helt tredje. Mulighederne er mange og bookingafdelingen sidder klar til at hjælpe jer videre.


Værelser

Ungdomsøen var engang hjem for 600 soldater. I dag er virkeligheden en anden, og vi kan tilbyde: 

126 sengepladser fordelt på 14 flotte, rummelige og nyrenoverede sovesale for op til 2, 4, 8 og 10 personer.

Alle værelser har eget bad og toilet og en fantastisk udsigt mod vest over havnen og mod København.
 
Seks shelters med udsigt over havet, plads til otte personer i hver, strømudtag og skodder, der kan åbnes og lukkes efter vejrforholdene. Shelterne er tegnet og bygget af unge engagerede på Ungdomsøen. 

Kæmpe græsplæne med plads til mere end 600 overnattende i telt (medbring eget eller forudbestil leje af telt) og gode toilet- og badefaciliteter, udekøkkener, grill og køleskabe. 

Det er naturligvis muligt at booke en hel sovesal eller shelter til enkeltpersoner, hvis I ønsker separate gemakker.  

Kapacitet

På Ungdomsøen byder vi velkommen til alle typer af arrangementer.

Her finder du beskrivelse af nogle af øens lokaler.

 

Hangar C: 
Vores største lokale ligger for sig selv midt på øen. Hangaren består af to store rum, som er forbundet gennem tre store åbninger ned gennem midten. De to rum kan lægges sammen ved mange deltagere eller deles op med et gardin, hvis I ønsker det faglige for sig selv og eksempelvis forplejning eller grupperum i den anden side. Hele den ene facade er vinduer fra gulv til loft, som giver rummet et flot lys.  
Hangaren måler 230 m2 og har plads til op til 250 personer i stolerækker.  
Hangar C har 2 projektorer, 2 lærreder og fuldt speaker-lydsystem.  

 
Raketværkstedet: 
Det unikke, gamle værksted hvor der stadig ses håndgribelige minder fra øens fortid som en del af Danmarks forsvar.  Lokalet har direkte adgang til det fri i den ene side og adgang til fortets snørklede underjordiske gange på den anden.  
Lokalet måler 110 m2 og har plads til op til 90 personer i stolerækker. 
Raketværkstedet råder over 2 projektorer, et whiteboard og fuldt speaker-lydsystem.  
 
 
Spisesalene: 
Fire ens lokaler som i fortets militære fortid blev brugt som spisesale for de mange soldater. Alle spisesalene ligger side-om-side og har vindue med udsigt over havnen til Øresund og havvindmøllerne.  
Hver spisesal måler cirka 5 x 10m og har plads til op til 50 deltagere i stolerækker. Transportabel skærm kan bookes. 

 
Store gymnastiksal: 
Som navnet antyder, har en del af soldaternes fysiske træning været afholdt her - dybt inde i fortet.  
Den hvælvede sal har i dag 2 interaktive storskærme, måler cirka 5 x 20m og har plads til op til 100 personer i stolerækker. 
 

Lille gymnastiksal:  
Lillebroderen til Store gymnastiksal ligger i et tilstødende lokale.  
Lille gymnastiksal har 1 interaktiv storskærm, måler cirka 5 x 10m og har plads til op til 42 personer i stolerækker. 
 

Foodlab: 

I Foodlab findes seks køkkenstationer samt et lille industrikøkken. Køkkenet ligger i en tidligere hangar og står med rå betonvægge. Foodlab er helt perfekt til en sjov teamaktivitet, hvis I skal lave kokkeskole, muffin-pyntning, cocktail-kursus eller måske noget helt andet.  
Lokalet måler 155m2 og har plads til op til 60 personer.  

 
Det gamle fort har desuden omkring 2,5 kilometer gange, tunneller og rum i 3 etager, så vi har mange muligheder for at tilpasse os jeres ønsker og behov i forhold til grupperum og ekstra faciliteter. 

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

På Ungdomsøen er der rig mulighed for både faglig fordybelse og forstyrrende fællesskabstræning. Skal I have et afbræk i dagens program, kan Ungdomsøen tilbyde en lang række aktiviteter. Der er noget for både atleten, hjernegymnasten og alle midt i mellem. 


Rundvisning, militærhistorisk stratego, lasertag, sauna, vandaktiviteter, ø-løb er nogle af vores mange tilbud.  


 

Undgomsøen er placeret midt i Øresund med vand til alle sider. I venstre ende af havnebassinet finder I en lille badestrand med udspringsvipper, sandstrand og sauna.
Til trods for at øen er menneskeskabt, er Ungdomsøen en grøn perle i Øresund. Den friske havduft, brisen og de åbne naturarealer inviterer til teambuilding, dukkerter, walk&talks, yoga i solopgangen, stjernekiggeri og meget mere.

En kort sejltur fra København træder I i land på et unikt stykke Danmarkshistorie.


Ungdomsøen er et gammelt søfort bygget i 1890-1894, verdens største menneskeskabte ø uden fast landforbindelse og verdens første ø for, med og af unge. Her er højt til loftet i bogstavelig forstand og en helt unik følelse af at være langt væk hjemmefra, selvom der blot er 1,5 km til nærmeste kyst. 


Ungdomsøen udgør næsten 70.000 m², hvilket svarer til omkring 10 fodboldbaner. Heraf er de 16.500 m² indendørs, underjordisk bygningsmasse med kilometerlange gange.


Vi er derfor overbevist om, at vi kan finde den helt rigtige løsning for jeres arrangement, uanset om I ønsker at være inde eller ude.  

Skal jeres næste sommerfest eller julefrokost være under helt nye himmelstrøg og omgivet af bølgeskvulp? Så er Ungdomsøen det perfekte sted!

Vi kan lægge ø til jeres fest for over 200 deltagere indendørs og endnu flere udendørs i øens grønne natur og rå kanonstillinger i beton. De helt unikke omgivelser garanterer en uforglemmelige oplevelse. 

Vores engagerede unge og faste samarbejdspartnere byder jer velkommen og sikrer I får en fantastisk oplevelse. 

Aktiviteter faciliteret af Ungdomsøen

På Ungdomsøen er der rig mulighed for både faglig fordybelse og forstyrrende fællesskabstræning. Skal I have et afbræk i dagens program, kan Ungdomsøen tilbyde en lang række aktiviteter. Der er noget for både atleten og hjernegymnasten og alle midt i mellem. 


Har I særlige ønsker eller behov til jeres aktivitet, kontakt os da endelig.  

Fordyb jer i madkunsten sammen og bliv inspireret, når vores ø-kok lærer jer at lave spændende retter med fokus på årstidens friske grøntsager og mad over bål
Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet, inkl. kage
 • Isvand
 • Aftenbuffet
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Sodavand Kr 29
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Aftenbuffet
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Sodavand Kr 29
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Isvand
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Aftenbuffet
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:

Ungdomsøen
Arsenalvej 10
1436 København K

20405999
konference@ungdomsoen.dk
ungdomsoen.dk

Værelser

Enkeltværelser

Dobbeltværelser 21

Handicapværelser 2

Suiter

Indkvartering 600

Kapacitet

Plenum 8

Maks. plads ved stolerækker 250

Maks. plads ved borde 200

Gruppelokaler 10

Forplejning

Restaurant Nej

Spisende gæster 200

Spisepladser i restaurant

Spisepladser i eget lokale 200

Faciliteter

Bar Nej

Lounge Nej

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Ja

Transport

Lufthavnsafstand km

Stationsafstand km

Afstand til bus km

Afstand til motorvej km

Gratis parkeringspladser

Afstand til gratis parkering km