LUK
Statsaftale

NÅR I VIL HAVE KVALITET….

På listen over konferencesteder vil I kunne se to kvalitetsstempler:

 

Det runde kvalitetsstempel er jeres garanti for, at dette sted er vurderet af et stort antal kunder, og at oplevelsen af møde- og konferencestedet er vurderet højt (NPS-score på 40 eller derover).

 

“Kunderne anbefaler” tildeles kun de steder, som er vurderet af et stort antal kunder, og har formået at give jer så god en oplevelse, at I meget gerne vil anbefale stedet til andre.

 

Vi er glade for at kunne tilbyde både de store konferencecentre og de små, skæve steder. Derfor er der ingen skrevne krav og standarder, og udvælgelsen er baseret på vores præferencer og erfaringer.

Men derudover er det faktisk jer, vores kunder, der i høj grad er med til at bestemme, hvilke steder, det skal være!

Mange kundeevalueringer er baseret på kundetilfredshed. Men det synes vi ikke er nok. I skal ikke bare være tilfredse – det skulle da bare lige mangle… – nej, vi ønsker, at I skal have så god en oplevelse, at I har lyst til at anbefale Danske Konferencecentre til andre.

Når I besøger et af vores steder, spørger vi jer altså direkte, om I kunne tænke jer at anbefale dem til andre. I behøver faktisk kun at svare på ét enkelt spørgsmål (men gerne mange flere, hvis I har lyst) for at hjælpe os med fortsat at tilbyde en bred pallette af vidt forskellige steder, som alle er anbefalet af kunderne selv.

Hos os skal et sted have minimum 60 kundebesvarelser pr. kvartal for at kunne opnå et kvalitetsstempel. Et sted uden stempler kan stadig være rigtig godt, men mangler måske bare din tilbagemelding for at opnå den eftertragtede status.

Derfor er det en meget stor hjælp for os og for vores andre kunder, hvis du vil bruge 30 sekunder på at svare på bare ét spørgsmål, efter afholdelse af jeres arrangement. Jo flere vurderinger jo bedre, så hvis du kan få dine kolleger til at svare også, ville det give os et endnu bedre grundlag for vores kvalitetssikring.

Det er meget vigtigt for os hele tiden at holde os ajour med jeres oplevelser, og resultaterne af jeres evalueringer opdateres derfor hver måned, så husk at holde jer opdateret og følge med på vores side løbende – det kan jo være, at lige netop dit favoritsted har fået det fine ”Kunderne Anbefaler” stempel, siden du sidst besøgte dem.

Bemærk venligst, at det er kun partnere som har valgt at benytte vores evalueringssystem, der kan blive tildelt kvalitetsstempler på vores hjemmeside.

Sørup Herregaard