Se alle konferencecentre

Hotel Scheelsminde
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71 Bliv kontaktet
KLIK HER

Scheelsminde er hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, oplevelsescenter og meget, meget mere. Scheelsminde henvender sig via de mange faciliteter og muligheder til både par, familier, forretningsfolk og andre, der ønsker skønne oplevelser i historiske rammer.

Restaurant Bühlmann er velrenommeret og nævnt i både White Guide Nordic og Den Danske Spiseguide. I restauranten serverer vi gourmet af international standard med friske og lokale råvarer samt à la carte med fokus på fransk gastronomi.

BÆREDYGTIGHED

Vi er et Green Key-certificeret hotel og arbejder aktivt for en bæredygtig fremtid. Scheelsminde er certificeret med det internationale miljømærke Green Key. Det betyder, at vi opfylder en lang række miljøkrav, når det blandt andet kommer til fødevarer, energi, vask og rengøring, vand, affald og meget mere.

Trafikforbindelser

Bus:
Der kører busser direkte mod Aalborg centrum, banegård og busterminal fra busstoppestedet ved Mariendal Mølle ved Hobrovej. Der er ca. 7 minutters gang fra Scheelsminde til dette busstoppested. Bus nr. 16 stopper lige ved Scheelsminde ca. hver halve time, og med denne bus kan du komme til Skalborg Station eller videre mod City Syd.

Tog:
Scheelsminde ligger kun 3 km fra Skalborg togstation og 3,6 km fra Aalborg banegård.

Fly:
Aalborg Lufthavn ligger ca. 9 km fra Scheelsminde, og der er gode busforbindelser til og fra Scheelsminde.

Værelser

Med 94 moderne, veludstyrede og hyggelige værelser , er den gamle herregård Scheelsminde det perfekte sted at slappe af og tage en overnatning i Aalborg – uanset om du er på ferie eller skal lade batterierne op til en effektiv arbejdsdag.

Kapacitet

Auditoriet er vores topmoderne konferencelokale med plads til 80 personer. Auditoriet er 100 m2 og dermed vores største konference- og mødelokale. Lokalet har et skønt lysindfald fra herregårdsparken, som grænser op til auditoriet.

Faciliteter

På Scheelsminde tilbyder vi moderne møde- og konferencefaciliteter, der dækker alle behov – fra små grupper op til 80 personer. Vi har alt i AV-udstyr, og størstedelen af vores lokaler har også klimaanlæg.

Vi tilbyder fem forskellige mødelokaler, der alle har sit helt eget særpræg samt et hyggeligt lobbyområde med mulighed for små uformelle møder.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Serviceydelser

Hotel Scheelsminde
Scheelsmindevej 35
9200 Aalborg SV

98183233
scheelsminde@scheelsminde.dk
scheelsminde.dk

Værelser

Enkeltværelser 19

Dobbeltværelser 76

Handicapværelser

Suiter

Indkvartering

Kapacitet

Plenum 6

Maks. plads ved stolerækker 90

Maks. plads ved borde 45

Gruppelokaler 6

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster

Spisepladser i restaurant 80

Spisepladser i eget lokale

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Nej

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Ja

Pool Ja

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 8 km

Stationsafstand 4 km

Afstand til bus 4 km

Afstand til motorvej km

Gratis parkeringspladser

Afstand til gratis parkering 0 km