Sidste mandag blev Treetop Restauranten på Munkebjerg Hotel i Vejle hædret med en grøn Michelinstjerne ved den prestigefyldte Michelin-ceremoni i Odsherred.
Pressemeddelelse: 20. juni 2025
Anerkendelsen markerer kulminationen på flere års målrettet arbejde for chefkok Bjarke Jeppesen og restaurantchef Lena Hahn Atzen, der modtog den grønne stjerne på vegne af hele holdet.
Den grønne Michelin-stjerne gives til restauranter, der arbejder ambitiøst med bæredygtighed – blandt andet ved at samarbejde tæt med lokale producenter, reducere madspild og prioritere cirkulære løsninger. For Bjarke Jeppesen er prisen særlig betydningsfuld:
“Vi er utroligt stolte over, at Michelin-guiden har valgt at anerkende vores bæredygtige tilgang. Det er hele grundlaget for vores arbejde, at vi ved, hvor vores råvarer kommer fra, hvem vi samarbejder med – og at kvaliteten er kompromisløs,” siger han.
Det er første gang, at Treetop Restauranten opnår en plads i Michelin-guiden siden Bryan Francisco sikrede restauranten en Bib Gourmand, en anerkendelse man ikke har haft siden Bryan stoppede i 2017. Netop derfor er stjernen også en milepæl.
“Det betyder ufatteligt meget, at Michelin-guiden har fået øjnene op for os igen. Det er måske den største anerkendelse, man kan få i branchen. Vi har haft nogle vilde dage op til og efter ceremonien, hvor vi har fejret det med hele holdet. For det her er først og fremmest deres fortjeneste – både i køkkenet og i restauranten. De lægger hjerte og sjæl i at skabe unikke oplevelser for vores gæster,” siger Bjarke Jeppesen.
“Og nu er vi mere motiverede end nogensinde før. Vi går efter at løfte os endnu et niveau – og jagte den røde stjerne,” afslutter han.
Der blev i alt uddelt fem nye grønne stjerner i år, og Treetop Restauranten er blandt de få udvalgte.
DKBS ønsker hele teamet på Munkebjerg Hotel stort tillykke med den grønne Michelin-stjerne!
Skal I opleve Treetop Restauranten til jeres næste arrangement eller møde? Så send en forespørgsel ind her eller læs mere om mødefaciliteter her!
Billeder af Jesper Rais og Michelin Guide Nordic:
