Se alle konferencecentre

Arena Randers
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71 Bliv kontaktet
KLIK HER

Idræts- og kulturinstitutionen Arena Randers rummer med den nye multiarena hele 17.500 m2 under samme tag – ideelt til både virksomhedsmødet og den store konference. Arena Randers vandt i 2021 Nohrcons pris for Årets Idrætsbyggeri. Fagjuryen udtalte blandt andet, at Arena Randers har en “meget gennemført arkitektur, der sikrer, at idrætsfaciliteten bliver en markant og æstetisk flot bygning i midten af byen”. Arenaen rummer dog meget mere en bare idræt, men kan også lægge hus til kulturevents, møder og konferencer af enhver størrelse – i smukke arkitektoniske omgivelser.

Den flotte multiarena har lyse loungefaciliteter og skybokse og mødelokaler til alle slags møder. Uanset om det er den store konference med stolerækker og storskærm i arenaerne eller det lille intime møde i de nye skybokse. De unikke, lyse og skalérbare faciliteter danne rammen om dit næste møde eller konference.

Det storekøkken kan bespise op til 2.000 gæster og lægger stor vægt på, at kvalitet og serviceniveau er helt i top. Arena Randers har faciliteterne og ikke mindst pladsen til at danne rammen om både mindre dagsmøder og store konferencer, der strækker sig over flere dage.

Trafikforbindelser

Der er kortere til Randers, end du tror. Randers ligger centralt placeret i landet og tager kortere tid at køre til, end man umiddelbart skulle tro. Centralt placeret med nem adgang til motorvej og offentlig transport. Der er masser af gratis p-pladser lige uden for døren.

• E45 - 2 km.
• Randers Station - 0,6 km.
• Randers Centrum - 1,5 km.
• Bybus - 0 km.

Kapacitet

Arena Randers har mulighed for at afvikle møder af enhver størrelse, konferencer, produktionspræsentationer og store spændende messer. Vores faciliteter er topmoderne, har god akustik og danner de perfekte rammer for jer. Med 17.500 m² under samme tag rådes over en multiarena, tre opvisningshaller, motionscenter, spejlsal, fem møde-og konferencelokaler – hvor loungen kan samles til et stort plenum.

På den kulturelle front er mulighederne mange i Arena Randers, der kan afholde store koncerter med op til 6.000 gæster og omdanne haller til teatersale, messecenter, konferencecenter, festlokaler og meget mere, uden at man oplever fornemmelsen af at være i en idrætshal.

Faciliteter

Arena Randers er Kronjyllands største kultur- og idrætscenter med  fire idrætshaller, motionscenter, café/restaurant og mødelokaler.  Vi råder over flere forskellige mødelokaler med AV-udstyr og kan tilbyde flere forskellige typer mødepakker.

Vores café/restaurant i lyse og venlige lokaler opfylder de fleste behov for at få stillet sulten - lige fra det helt enkle måltid ved idrætsstævner til store banketter, kongresser, fester m.m. I Arena Randers’ helt nye produktionskøkken, der kan bespise op til 2.000 gæster,  finder du højt faguddannet og dygtigt personale.

Årstidens friske råvarer i en høj kvalitet, så smagen er helt i top. 
Vi kæler for detaljerne, om det er gastronomi eller det mere enkle. 
Vi favner vidt og sætter en ære i at forkæle vores gæster fra start til slut.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter


Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
  • Morgenmad ved ankomst
  • Formiddagskaffe/te-buffet
  • Isvand
  • Frokost
  • 1 sodavand/kildevand
  • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
  • Plenum
  • Standard AV-udstyr inkl. projektor

Arena Randers
Fyensgade 1
8900 Randers C

86422179
mail@arenaranders.dk
www.arenaranders.dk

Værelser

Enkeltværelser

Dobbeltværelser

Handicapværelser

Suiter

Indkvartering

Kapacitet

Plenum 8

Maks. plads ved stolerækker 4500

Maks. plads ved borde 2000

Gruppelokaler 8

Forplejning

Restaurant Nej

Spisende gæster 2000

Spisepladser i restaurant

Spisepladser i eget lokale 2000

Faciliteter

Bar Nej

Lounge Nej

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Ja

Casino Nej

Grønne områder Nej

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 48 km

Stationsafstand 1 km

Afstand til bus 0 km

Afstand til motorvej 2 km

Gratis parkeringspladser 1924

Afstand til gratis parkering 2 km