Se alle konferencecentre

Zoo – København
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71 Bliv kontaktet
KLIK HER

Et møde, der forvandler sig til en ekstraordinær oplevelse

Lad løver, pandaer og farvestrålende flamingoer sætte scenen til jeres næste arrangement – uanset om I er på udkig efter et mødelokale med udsigt til dyrene, der kan plastre et smil på læberne i pausen, eller om I jagter aktiviteter med et tvist. I ZOO finder du lokaler til alt fra møder og middagsselskaber til konferencer, hvor charme, stilren arkitektur og fantastisk udsigt til løver, pandaer og elefanter er i højsædet.  

Central beliggenhed med gode transportmuligheder

ZOO ligger centralt placeret i byen mellem Søndermarken og Frederiksberg Have. Det er let at komme dertil med offentlig transport, bil eller cykel og der er gode parkeringsmuligheder. 

Rummer både store og små arrangementer i imponerende rammer

I ZOO kan du holde møder og selskaber i imponerende rammer for 6-400 personer. Fra møde med udsigt til pandaen i det arkitekttegnede Bistro panpan til charmerende lokaler mellem løver, kameler og flamingoer. Vælg mellem en bred vifte af lokaler til jeres næste teammøde, julefrokost eller lej hele ZOO for en aften. Alle arrangementer kan kombineres med en rundvisning eller en af ZOOs unikke tæt på dyrene-oplevelser.   

Anmelderroste spisesteder

Du finder en bred vifte af mad for enhver smag i ZOOs anmelderroste restauranter. I Bistro panpan kan du nyde fransk-asiatiske retter midt imellem sort-hvide pandaer og i familierestauranten Spisehuset FOLK byder menukortet på uformel stemning og nyfortolkninger af klassiske retter.  

Trafikforbindelser

Bus
Linje 7A kører lige til Hovedindgangen direkte fra Hovedbanegården samt Frederiksberg Allé Station. Kommer du fra Valby Station, kan du tage linje 4A og stå af i krydset Roskildevej/Søndre Fasanvej. Herefter er der en lille gåtur op ad Roskildevej, før du er ved Hovedindgangen.

Tog
Den nærmeste togstation er Valby Station. Hertil går både Intercity-tog samt S-tog. Fra Valby Station kan du enten gå, tage Bycyklen eller buslinje 4A for at komme videre til ZOO. 

Metro
Nærmeste metrostationer er Fasanvej Station og Frederiksberg Allé Station. Fra Fasanvej Station kan du vælge at gå, tage Bycyklen eller buslinje 4A for at komme videre til ZOO. Fra Frederiksberg Allé Station kan du tage buslinje 7A direkte til ZOOs Hovedindgang.

Tag bycyklen
Tæt på ZOOs Hovedindgang er der en ladeplads til de hvide Bycykler. Bycyklerne er eldrevne og har gps-skærme, så du hurtigt og let kan komme til ZOO. Du finder også Bycyklerne ved metro- og s-togstationerne.

Parkering
Parkeringspladsen langs Søndermarken-arealet ikke længere omfattet af Frederiksberg Kommunes 2-timers parkering og p-licens kan derfor ikke anvendes.

Læs mere om vores parkeringsforhold her

Handicap- og cykelparkering
Handicapparkeringspladser og cykelparkering finder du ved Hovedindgangen til ZOO. Busser må læsse af og på ved Hovedindgangen og parkere på busparkeringspladserne langs Roskildevej.

Værelser

ZOO tilbyder desværre ikke mulighed for overnatning, men anbefaler gerneovernatningsmuligheder i nærheden.

Kapacitet

Lokalerne er fordelt i Det Hvide Hus. ZOO har derudover to lokaler i Pandaanlægget. Auditoriet ligger på 1. sal i Hovedbygningen.

Bistro panpan
Hold møde med udsigt til ZOOs hanpanda, der gerne spiser bambus lige på den anden side af ruden! De to mødelokaler er opkaldt efter anlæggets to pandaer, Mao Sun og Xing Er, og har en kapacitet på henholdsvis 35 og 12 gæster. I restauranten er der plads til 145 siddende gæster eller 192 gæster til en reception.

Det Hvide Hus

I Det Hvide Hus danner de charmerende og lyse lokaler ramme om alt fra storslåede middage til
produktive workshops med plads til alt fra 6-400 personer. Hvis vejret er til det, kan velkomstdrinken eller maden nydes på den store terrasse midt i ZOO. På 1. sal er der tre mødelokaler, hvor det mindste har plads til seks gæster, og det største rummer op til 60 gæster.

Auditorium 

På 1. sal i Hovedbygningen ligger et klassisk auditorium med plads til 140 gæster. Der er opdateret AV-udstyr, herunder lyd og mikrofoner. Auditoriet har udsigt ud over Haven og er ideelt til foredrag og konferencer.

Naturbasen

Oplev et af Havens hemmelige steder, når du booker Naturbasen. Naturbasen er gemt væk fra
andre af Havens gæster og I vil opleve et privat naturområde, hvor der er plads til bålhygge, mulighed for skumfiduser, og gode bålhistorier fra en Zooguide. Naturbasen har spændende naboer; løver, gibboner, bavianer og varier, som tit kan høres når man sidder på basen. Naturbasen er selvsagt udendørs, men der er overdække med borde-bænkesæt og et overdækket bålsted, hvor man kan få varmen.

Elefanthuset

Giv dit arrangement ekstra tyngde og lad ZOOs enorme elefanter danne ramme for en
uforglemmelig dag. Centralt i Elefanthuset ligger det store møde- og konferencelokale, der er indrettet med panoramaudsigt til elefanternes indendørsanlæg. Der er mange muligheder for at indrette lokalet, så det passer til netop jeres arrangement. Der er plads til 120 gæster siddende i
biografopstilling eller 250 personer til reception.

Faciliteter

Auditorium
- Stort lærred
- Projektor
- PC, tastatur, mus
- Trådløse mikrofoner
- Blokke og skriveredskaber
- Gratis gæsteinternet via WIFI

Det Hvide Hus
- Projektor
- Lærred
- Flipover og white board.
- Der medbringes egen PC/Mac og eventuelt højtalere.
- Gratis gæsteinternet via WIFI

Bistro panpan
- 55” TV-skærm med trådløs, VGA og HDMI-tilslutning
- Lydanlæg
- Flipover
- Whiteboard
- Blokke og skriveredskaber
- Der medbringes egen PC/Mac
- Gratis gæsteinternet via WIFI

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Få én på opdageren

Skal dagen være ekstra mindeværdig? Eller har I brug for en pause fra jeres faglige indhold? Så tilbyder ZOO en række spændende oplevelser, som I ikke lige finder andre steder. I kan blandt andet få besøg af en slange direkte i mødelokalet eller komme med på en tur bag kulisserne i ZOO.

Break-out session

ZOOs break-out session på en varighed mellem 15-20 minutter eller helt op til 40 minutter, hvor der tilbydes alt fra dyrequiz til tæt på en øgle oplevelse, giver mødedeltagerne en velfortjent pause og ikke mindst en oplevelse de længe husker.

Gruppeaktiviteter

Gruppeaktiviteter har en varighed på 45-60 minutter, hvor der tilbydes alt fra bag kulisserne til dyst med chimpanserne, så der er rig mulighed for at give mødedeltagerne en oplevelse de sent vil
glemme.

Rundvisninger

Rundvisningerne har en varighed på 45-120 minutter, hvor der tilbydes alt fra dyrenes flokadfærd til rundvisning med staldbesøg, hvor mødedeltagere kan koble helt af.

Teambuilding med Running26

Running26 bruger fysisk aktivitet til at knytte stærkere relationer mellem mennesker, samt bringe overskud og energi ind i mødedagen på en sjov måde. De er med til at højne både
kvaliteten og udbyttet af de timer, der er afsat til jeres team-dag, møde eller konference.
Læs mere om mødefaciliteter i ZOO og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af mødelokaler og teambuilding.Bliv forkælet af Madkastellet, der med nogle af byens bedste kokke har leveret madløsninger med kant i knap 20 år. Det har den danske mødebranche gentagne gange honoreret ved at kåre Madkastellet til 'Årets bedste cateringleverandør'.

Hvis I ønsker, at invitere til reception eller afholde et middagsselskab for kollegaer eller samarbejdspartnere, så står vi også klar til at hjælpe jer med dette.

ZOO ligger centralt placeret i byen mellem Søndermarken og Frederiksberg Have med offentlig transport og parkering lige uden for døren. ZOO huser over 4.000 dyr, der tilsammen repræsenterer 239 spændende arter, og der er masser af spændende fodringer, træninger og aktiviteter på programmet hver dag hele året rundt.

Oplevelser, middage og mødefaciliteter i alle størrelser – for
bare at nævne et par af de enestående muligheder, som ZOO tilbyder din
virksomhed. Man kan f.eks. også holde møde, selskab eller måske invitere
kollegaerne på rundvisning i Zoologisk Have efter lukketid. 

Teamer for jeres firmafest/firmaevent

Kom på en rejse til Asiens kultur og fantastiske
natur og dyreliv. Eller fokuser på en truet verden og bliv klogere på
naturbevarelse og bæredygtighed på en sjov og lærerig. Eller nyd solnedgangen
over ZOOs savanne, med udsigt over alt fra zebraer til næsehorn, med fokus på
det vilde Afrika. Eller måske en familiedag, hvor alle gæsterne kommer rundt i
store dele af Haven og får en række unikke oplevelser. Mulighederne er mange.

ZOO ligger i Frederiksberg Have, som har været københavnernes udflugtssted gennem flere hundrede år.

Skal dagen være ekstra mindeværdig? Eller har I brug for en
pause fra jeres faglige indhold? Så tilbyder ZOO en række spændende oplevelser,
som I ikke lige finder andre steder.
I kan blandt andet få besøg af en slange direkte i mødelokalet
eller komme med på en tur bag kulisserne i ZOO.Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Opgrader til morgenmadstallerken Kr 60
 • Få afmystificeret myter og få fascinerende fakta om dyrene – er slanger slimede? – er alle fugleedderkopper giftige? Kr 2500
 • Spis frokost i prisvindende pandaanlæg, Bistro panpan Kr 220
 • Hvem ved mest om dyrene i ZOO? Quiz rundt i Haven og få ny og sjov viden direkte fra dyrenes verden. Kr 150
 • Upgrade to Afslut mødet med bobler og snacksplate Kr 125
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Hvem ved mest om dyrene i ZOO? Quiz rundt i Haven og få ny og sjov viden direkte fra dyrenes verden. Kr 150
 • Spis frokost i prisvindende pandaanlæg, Bistro panpan Kr 220
 • Opgrader til morgenmadstallerken Kr 60
 • Afslut mødet med bobler og snacks Kr 125
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • En velkomstdrink i Haven inden middagen (spørg for yderligere info) Kr 60
 • Petit four Kr 55
 • Spis frokost i prisvindende pandaanlæg, Bistro panpan Kr 220
 • Boosterpakke med nødder, powrbar og hjemmelavet shot Kr 100
 • Opgrader til morgenmadstallerken Kr 60
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Spis frokost i prisvindende pandaanlæg, Bistro panpan Kr 220
 • Opgrader til morgenmadstallerken Kr 60
 • Hvem ved mest om dyrene i ZOO? Quiz rundt i Haven og få ny og sjov viden direkte fra dyrenes verden. Kr 150
 • Få afmystificeret myter og få fascinerende fakta om dyrene – er slanger slimede? – er alle fugleedderkopper giftige? Kr 2500
 • Afslut mødet med bobler og snacks Kr 120

Zoo – København
Roskildevej 32
2000 Frederiksberg

72200200
booking@zoo.dk
www.zoo.dk/s/moeder?language=da

Værelser

Enkeltværelser 0

Dobbeltværelser 0

Handicapværelser 0

Suiter 0

Indkvartering

Kapacitet

Plenum 7

Maks. plads ved stolerækker 140

Maks. plads ved borde 96

Gruppelokaler 2

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 128

Spisepladser i restaurant 145

Spisepladser i eget lokale 128

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Nej

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Ja

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 14 km

Stationsafstand 2 km

Afstand til bus 0 km

Afstand til motorvej 2 km

Gratis parkeringspladser

Afstand til gratis parkering km