Se alle konferencecentre

Zoo – København
KONTAKT OS 45 82 09 99
Bliv kontaktet
KLIK HER

Velkommen i Zoologisk Have København
Mere end bare et møde...

I mere end 160 år har ZOO budt på opdagelser året rundt. Her kan du samle kollegaer, kunder og samarbejdspartnere til alle typer af firmaevents i en opdagelsesfyldt oase midt i København. Entré til Haven er inkluderet, og der er et væld af aktiviteter at vælge imellem som krydderi til det faglige program.

Central beliggenhed
ZOO ligger centralt placeret i byen mellem Søndermarken og Frederiksberg Have. Det er let at komme dertil med offentlig transport, bil eller cykel. Der er tilmed gode parkeringsmulighder.

Et væld af muligheder
I ZOO kan du holde møder og selskaber for 6-400 personer i alt fra et klassisk auditorium og historiske lokaler til imponerende arkitektoniske rammer - alle med en helt unik udsigt.

Vi tilbyder alt fra halvdagsmøder til dagsmøde med festmiddag om aftenen, og vi står klar til at skræddersy netop jeres oplevelse med f.eks en rundvisning eller en af ZOOs andre tæt-på-dyrene-oplevelser.

Madkastellet
Madkastellet, der er kendt for prisvindende madløsninger med kant, står bag komfurerne i ZOO og kokkererer til arrangementer og til Havens tre restauranter. Alt er baseret på gode råvarer, og køkkenet tager altid højde for individuelle behov og ønsker. Køkkenet ledes af Casper Sobczyk, blandt andet har erfaring fra Alchemist og Søren K.

Professionelt udstyr
Alle mødelokaler er udstyret med opdaterede skærme og lydudstyr. Det er muligt at koble sig på gratis WiFi i hele Haven.

Værelser

Vi tilbyder ikke overnatning, men anbefaler gerne overnatningsmuligheder i nærheden.

Faciliteter

AV faciliteter

Auditorium
Stort lærred, projektor, PC, trådløse mikrofoner, lyd, fllipover og white board.

Resterende lokaler
Projektor, lærred, flipover og white board. Der medbringes egen PC/Mac og eventuelt højtalere.

WiFi
Gratis WiFi i hele Haven.

Kapacitet

Lokalerne er fordelt i Det Gule Hus, samt har vi ligeledes to lokaler i vores nye Pandaanlæg. Auditoriet ligger på 1. sal i Hovedbygningen.

Bistro panpan
De to mødelokaler er opkaldt efter anlæggets to pandaer, Mao Sun og Xing Er, som har en kapaicitet på henholsvis 36 og 20 siddende gæster. I restauranten er der plads til 145 siddende gæster eller 192 gæster til en reception.

Det Gule Hus
De lyse lokaler er ideelle til både møder, firmafester og middagsarrangementer. De to lokaler i stueetagen kan slåes sammen til ét med plads til 400 gæster til reception eller 270 siddende gæster. Hvis vejret er til det, kan velkomstdrinken eller maden nydes på den store terrasse midt i ZOO. På 1. sal er der tre mødelokaler, hvor det mindste har plads til seks gæster, og det største rummer op til 60 gæster.

Auditorium
På 1. sal i Hovedbygningen ligger et klassisk auditorium med plads til 140 gæster. Der er opdateret AV-udstyr, herunder lyd og mikrofoner. Auditoriet har udsigt ud over Haven og er ideelt til foredrag og konferencer.

Trafikforbindelser

Metro
Nærmeste metrostationer er Fasanvej Station og Frederiksberg Allé Station. Fra Fasanvej Station kan du vælge at gå, tage Bycyklen eller buslinje 4A for at komme videre til ZOO. Fra Frederiksberg Allé Station kan du tage buslinje 7A direkte til ZOOs Hovedindgang.

Bus

Linje 7A kører lige til Hovedindgangen direkte fra Hovedbanegården samt Frederiksberg Allé Station. Kommer du fra Valby Station, kan du tage linje 4A og stå af i krydset Roskildevej/Søndre Fasanvej. Herefter er der en lille gåtur op ad Roskildevej, før du er ved Hovedindgangen.

Tog

Den nærmeste togstation er Valby Station. hertil går både Intercity-tog samt S-tog. Fra Valby Station kan du enten gå, tage Bycyklen eller buslinje 4A for at komme videre til ZOO. 

Tag bycyklen
Tæt på ZOOs Hovedindgang er der en ladeplads til de hvide Bycykler. Bycyklerne er eldrevne og har GPS-skærme, så du hurtigt og let kan komme til ZOO. Du finder også Bycyklerne ved metro- og s-togstationerne. 

Parkering
Parkeringspladsen langs Søndermarken-arealet er ikke længere omfattet af Frederiksberg Kommunes 2-timers parkering, og p-licens kan derfor ikke anvendes.

Læs mere om ZOOs parkeringsmuligheder her

Handicap- og cykelparkering
Handicapparkeringspladser og cykelparkering finder du ved Hovedindgangen til ZOO. Busser må læsse af og på ved Hovedindgangen og parkere på busparkeringspladserne langs Roskildevej.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Gør mødet eller konferrencen sjov og udfordrende med små aktiviteter, hvis tiden er knap og vi tilbyder også masser af unikke aktiviteter til større grupper. I kan også booke en aktivitet i Haven, som passer til indholdet af jeres møde med fokus på leg læring og underholdning, som for eksempel:

Oplevelser med kryb og kravl
Lær mere om egne og kollegers grænser, når I kommer helt tæt på kryb og kravl. Find for eksempel ud af hvordan slanger og øgler påvirker dig. Tør du tage udfordringen op og holde dem?

Guidet tur i ZOO
Få alle de sjove anekdoter om ZOO og dyrene ved at tage på en guidet tur i ZOO. Brug for eksempel en rundvisning i åbningstiden som et afbræk i en mødedag.

Kontakt gerne booking, hvis I ønsker en speciel og skræddersyet oplevelser til jeres næste møde. 

ZOO ligger centralt placeret i byen mellem Søndermarken og Frederiksberg Have med offentlig transport og parkering lige uden for døren. ZOO huser over 4.000 dyr, der tilsammen repræsenterer 239 spændende arter, og der er masser af spændende fodringer, træninger og aktiviteter på programmet hver dag hele året rundt.

Foruden dette byder Frederiksberg på en blanding af grønne oaser og bygningsarkitektur med slottet, arbejderboliger, funkisvillaer og industrigrunde der er blevet omdannet til moderne boligområder. De grønne oaser er først og fremmest Frederiksberg Have, Søndermarken, universitetshaverne ved KU-Science og Haveselskabet små haver ved Frederiksberg Runddel.  

ZOO ligger i Frederiksberg Have, som har været københavnernes udflugtssted gennem flere hundrede år.

Bliv forkælet af Madkastellet, der med nogle af byens bedste kokke har leveret madløsninger med kant i knap 20 år. Det har den danske mødebranche gentagne gange honoreret ved at kåre Madkastellet til 'Årets bedste cateringleverandør'.

Hvis I ønsker, at invitere til reception eller afholde et middagsselskab for kollegaer eller samarbejdspartnere, så står vi også klar til at hjælpe jer med dette.

Det er oplagt at kombinere dine møder og konferencer med aktiviteter i Haven. Stræk benene og smut en tur forbi isbjørnene i pausen eller brug en af vores ruter rundt i Haven til en 'walk and talk'. I kan også booke en aktivitet i Haven, som passer til indholdet af jeres møde med fokus på leg læringog underholdning.

Oplevelser, middage og mødefaciliteter i alle størrelser – for bare at nævne et par af de enestående muligheder, som ZOO tilbyder din virksomhed. Man kan f.eks. også holde møde, selskab eller måske invitere kollegaerne på rundvisning i Zoologisk Have efter lukketid. Vil du høre nærmere om dine muligheder for et firmaarrangement, så kontakt os på 71 200 203 eller booking@zoo.dk.

Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektorZoo – København
Roskildevej 32
2000 Frederiksberg

72200200
booking@zoo.dk
www.zoo.dk/da/moeder-og-selskaber/konferencelokaler

Værelser

Enkeltværelser

Dobbeltværelser

Handicapværelser

Suiter

Indkvartering

Kapacitet

Plenum 7

Maks. plads ved stolerækker 120

Maks. plads ved borde 96

Gruppelokaler 2

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 200

Spisepladser i restaurant 145

Spisepladser i eget lokale 128

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Nej

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Ja

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 13.5 km

Stationsafstand 1.5 km

Afstand til bus 0 km

Afstand til motorvej 2.5 km

Gratis parkeringspladser 0

Afstand til gratis parkering km