LUK
Statsaftale

Workshops  2019

Dato: 3. september 2019

Tid: 09.00 – 15.00

Sted: Det Danske Filmstudie

Dagens Keynote: Mark Cooper, IACC

Visioneering the future for meetings
– Bliv klædt på til fremtidens mødebranche.

BEMÆRK -denne workshop foregår på engelsk

Mark Cooper bor i London, er administrerende direktør i IACC (International Association of Conference Centers), og har mere end 25 års erfaring med den internationale mødeindustri.  Marks enorme erfaring suppleres på Netværksdagen med IACC’s årlige undersøgelse, Meeting Room of the Future, som ser på trends og tendenser i mødeindustrien. På denne workshop vil Mark på sin egen indlevende og engagerede vis fortælle om, hvordan omgivelser, mødefaciliteter, teknologi og ikke mindst forplejning påvirker vores møde, og hvilken vej udviklingen går indenfor disse områder.

Måden vi interagerer på, har ændret sig enormt de seneste år. Det gælder også på møder og konferencer. Udover selve plenumlokalet, er også pause- og netværksområder kommet i søgelyset, og de kan spille en vigtig rolle til dit næste møde og være medvirkende til arrangementets succes. Dertil kommer forplejningen, som også ændrer sig hastigt, og Mark vil dele tips og tricks til, hvordan den rigtige forplejning kan være med til at understøtte dit møde eller event.

Hvad får du med hjem?

En forståelse af, hvordan møderummet kan påvirke deltagernes engagement og læreing og dermed arrangementets udbytte.

En indsigt i, hvordan forplejningen kan have en kæmpe effekt og påvirke dine deltageres følelse af inklusion, tilfredsstillelse og engagement.

Et indblik i, hvordan moderne teknologi kan hjælpe med at opbygge flervejs-kommunikation i rummet såvel som for virtuelle deltagere, som befinder sig på andre fysiske lokaltioner.

Kreativt eventmageri

Bliv kreativ konceptudvikler og værdifuld idé- og eventmager

Alle mennesker er født kreative, men måske mangler fantasien et skub eller en opdatering. Du får et kreativt lynkursus med nyttig viden, lærerige cases samt tips og tricks til at udvikle ideer, service, events og rammer der krammer. Du får gratis værktøjer til brainstorming, projektledelse, mindmapping, storytelling og markedsføring. 45 minutter fyldt med energi og fantasi. Vært er Janne Høgshøj proceskonsulent og direktør i Danish Connection, underviser på UCL Erhvervsakademi og foredragsholder om Burning Man – verdens mest kreative event i Nevada.

Hvad er engagement?

Engagement – mødets måske vigtigste succesfaktor

Hvordan får vi vores deltagere til at engagere sig i vores arrangement. Hvordan engagerer vi os bedst i mødeplanlæggerens dag – før, under og efter. Ægte engagement opstår der, hvor der er oprigtig interesse, så hvordan skaber og fastholder vi den? Og hvad er “det gode engagement” egentlig? Kom med til dette helt særlige netværks-arrangement, som vi i dagens anledning kalder “Netværks-engagement”. Vores vært, antropolog og kronikør Sarah Warny Berg, vil facilitere en Samtalesalon, hvor vi kommer rundt i dialoger på kryds og tværs.

Det Danske Filmstudie

Der er desværre ikke flere pladser tilbage på denne workshop

Siden 1936 har det danske filmstudie lagt scener til nogle af største danske film succeser og flere internationale storfilm. Jørgen Kastrup, filmklipper, manuskriptforfatter og instruktør på mange af Danmarks kendte produktioner, fortæller om dagens historiske omgivelser.  Gå med på en spændende tur rundt i de gamle filmstudier og hør om dengang de gode danske klassikere blev indspillet her. Gode historier, sjove facts og pudsige detaljer skaber rammerne for et historisk tilbageblik.

Scenekunstnerens værksted

OBS! Denne workshop har kun få pladser tilbage
Opdag dine maleriske talenter

Har du kreative evner? David, som er scenekunstmaler åbner op for sit værksted og giver en inspirerende demonstration af, hvordan der males effekter. Se almindelige malede overflader forvandle sit til eg og mahogni, grøn marmor eller noget helt andet. Til slut kan du selv svinge penslen og prøve kræfter med den svære kunst.

Special effects i film

Hvordan laver man troværdigt gys?

Kort- & Dokumentar Filmskolen er Danmarks største uafhænige filmskole. og de vil på denne workshop fortælle om special effekter. Alle deltagere kan efter ønske prøve at få en blodig flænge, et kraniebrud, et skudhul eller en bortsprængt finger. Det gør ikke ondt og skaden kan nemt vaskes af igen. Husk at gøre en fantastisk grimasse når i tager selfies med mobilen foran vores udstilling af filmrekvisitter, kranier og monstre.

Marlene & Monopolet

OBS! Denne workshop har kun få pladser tilbage
Hvad er dagens dilemmaer i mødebranchen?

Marlene er direktør i Danske Konferencecentre. Hendes populære netværksworkshop har i år et helt særligt formål. Sidst på dagen vil Mads Steffensen hjælpe os med at vende nogle af jeres dilemmaer i en eksklusiv udgave af ”Mads & Mødeplanlæggerne”. På denne workshop skal vi sammen blive skarpe på, hvilke dilemmaer der er de vigtigste netop nu, hvorefter vi vil præsentere dem for resten af deltagerne i dagens sidste indslag.

Adresse

Det Danske Filmstudie A/S
Blomstervænget 52
2800 Lyngby

Kontakt

Danske Konferencecentre
+45 45 82 09 99
mette@dkbs.dk