LUK
Statsaftale

Workshops  2019

Dato: 3. september 2019

Tid: 09.00 – 15.00

Sted: Det Danske Filmstudie

Dagens Keynote: Mark Cooper, IACC

Visioneering the future for meetings
– Bliv klædt på til fremtidens mødebranche.

BEMÆRK -denne workshop foregår på engelsk

Mark Cooper bor i London, er administrerende direktør i IACC (International Association of Conference Centers), og har mere end 25 års erfaring med den internationale mødeindustri.  Marks enorme erfaring suppleres på Netværksdagen med IACC’s årlige undersøgelse, Meeting Room of the Future, som ser på trends og tendenser i mødeindustrien. På denne workshop vil Mark på sin egen indlevende og engagerede vis fortælle om, hvordan omgivelser, mødefaciliteter, teknologi og ikke mindst forplejning påvirker vores møde, og hvilken vej udviklingen går indenfor disse områder.

Måden vi interagerer på, har ændret sig enormt de seneste år. Det gælder også på møder og konferencer. Udover selve plenumlokalet, er også pause- og netværksområder kommet i søgelyset, og de kan spille en vigtig rolle til dit næste møde og være medvirkende til arrangementets succes. Dertil kommer forplejningen, som også ændrer sig hastigt, og Mark vil dele tips og tricks til, hvordan den rigtige forplejning kan være med til at understøtte dit møde eller event.

Hvad får du med hjem?

En forståelse af, hvordan møderummet kan påvirke deltagernes engagement og læreing og dermed arrangementets udbytte.

En indsigt i, hvordan forplejningen kan have en kæmpe effekt og påvirke dine deltageres følelse af inklusion, tilfredsstillelse og engagement.

Et indblik i, hvordan moderne teknologi kan hjælpe med at opbygge flervejs-kommunikation i rummet såvel som for virtuelle deltagere, som befinder sig på andre fysiske lokaltioner.

Kreativt eventmageri

Bliv kreativ konceptudvikler og værdifuld idé- og eventmager

Alle mennesker er født kreative, men måske mangler fantasien et skub eller en opdatering. Du får et kreativt lynkursus med nyttig viden, lærerige cases samt tips og tricks til at udvikle ideer, service, events og rammer der krammer. Du får gratis værktøjer til brainstorming, projektledelse, mindmapping, storytelling og markedsføring. 45 minutter fyldt med energi og fantasi. Vært er Janne Høgshøj proceskonsulent og direktør i Danish Connection, underviser på UCL Erhvervsakademi og foredragsholder om Burning Man – verdens mest kreative event i Nevada.

Hvad er engagement?

Engagement – mødets måske vigtigste succesfaktor

Hvordan får vi vores deltagere til at engagere sig i vores arrangement. Hvordan engagerer vi os bedst i mødeplanlæggerens dag – før, under og efter. Ægte engagement opstår der, hvor der er oprigtig interesse, så hvordan skaber og fastholder vi den? Og hvad er “det gode engagement” egentlig? Kom med til dette helt særlige netværks-arrangement, som vi i dagens anledning kalder “Netværks-engagement”. Vores vært, antropolog og kronikør Sarah Warny Berg, vil facilitere en Samtalesalon, hvor vi kommer rundt i dialoger på kryds og tværs.

Det Danske Filmstudie

Der er desværre ikke flere pladser tilbage på denne workshop

Siden 1936 har det danske filmstudie lagt scener til nogle af største danske film succeser og flere internationale storfilm. Jørgen Kastrup, filmklipper, manuskriptforfatter og instruktør på mange af Danmarks kendte produktioner, fortæller om dagens historiske omgivelser.  Gå med på en spændende tur rundt i de gamle filmstudier og hør om dengang de gode danske klassikere blev indspillet her. Gode historier, sjove facts og pudsige detaljer skaber rammerne for et historisk tilbageblik.

Scenekunstnerens værksted

OBS! Denne workshop har kun få pladser tilbage
Opdag dine maleriske talenter

Har du kreative evner? David, som er scenekunstmaler åbner op for sit værksted og giver en inspirerende demonstration af, hvordan der males effekter. Se almindelige malede overflader forvandle sit til eg og mahogni, grøn marmor eller noget helt andet. Til slut kan du selv svinge penslen og prøve kræfter med den svære kunst.

Special effects i film

Hvordan laver man troværdigt gys?

Kort- & Dokumentar Filmskolen er Danmarks største uafhænige filmskole. og de vil på denne workshop fortælle om special effekter. Alle deltagere kan efter ønske prøve at få en blodig flænge, et kraniebrud, et skudhul eller en bortsprængt finger. Det gør ikke ondt og skaden kan nemt vaskes af igen. Husk at gøre en fantastisk grimasse når i tager selfies med mobilen foran vores udstilling af filmrekvisitter, kranier og monstre.

Marlene & Monopolet

OBS! Denne workshop har kun få pladser tilbage
Hvad er dagens dilemmaer i mødebranchen?

Marlene er direktør i Danske Konferencecentre. Hendes populære netværksworkshop har i år et helt særligt formål. Sidst på dagen vil Mads Steffensen hjælpe os med at vende nogle af jeres dilemmaer i en eksklusiv udgave af ”Mads & Mødeplanlæggerne”. På denne workshop skal vi sammen blive skarpe på, hvilke dilemmaer der er de vigtigste netop nu, hvorefter vi vil præsentere dem for resten af deltagerne i dagens sidste indslag.

Adresse

Det Danske Filmstudie A/S
Blomstervænget 52
2800 Lyngby

Kontakt

Danske Konferencecentre
+45 45 82 09 99
mette@dkbs.dk

Sparring og Salg
Tine Amorsen

Tine Amorsen

SPARRING OG SALG

Tine Amorsen

Hvad laver Tine hos Danske Konferencecentre? Det er Tine du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Tine er klar med inspiration, råd og vejledning og har generelt et kæmpe kendskab til de mange forskellige møde- og konferencecentre.

Hvad har Tine lavet før? Tine har været i hotel- og mødebranchen de sidste 20 år. Oprindeligt er Tine uddannet kok, men har arbejdet som bookingchef og hotelchef i mange år før hun kom til Danske Konferencecentre.

Fun Fact: Tine elsker at udforske restauranter og rejser gerne efter det, desuden er hun helt vild med Sydfrankrig og drømmer om en ferielejlighed i Nice eller Antibes.

 

Ring til Tine: Tlf. +45 45 94 24 47

Skriv til Tine: tine@dkbs.dk

YVONNE WILLERSRUD

YVONNE WILLERSRUD

SPARRING OG SALG

Yvonne Willersrud

Hvad laver Yvonne hos Danske konferencecentre? Det er Yvonne du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Yvonne er klar med inspiration, råd og vejledning og sætter en ære i at finde det helt rette sted til dig, hver gang.

Hvad har Yvonne lavet før? Yvonne har arbejdet i rejsebranchen som sælger til erhvervslivet i mange år. Hun synes, det er spændende at høre om forskellige virksomheders behov indenfor konferencer og ved, hvor stor betydning omgivelserne har for et mødes succes.

Fun Fact: Yvonne er vild med alt amerikansk efter at have boet 6 år i sydstaterne. Hun har taget noget af den amerikanske kultur med til Danmark fx elsker hun at fejre Thanksgiving sammen med familien og gode venner hvert år.

 

Ring til Yvonne: Tlf. +45 45 94 24 45

Skriv til Yvonne: yvonne@dkbs.dk

Malou Møller

Malou Møller

SPARRING OG SALG

Malou Møller

Hvad laver Malou hos Danske Konferencecentre? Det er Malou du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Hun elsker ’jagten’ på det helt rette sted og bliver lige glad, hver gang det lykkes.

Hvad har Malou lavet før? Malou har boet i Grækenland i 27 år, hvor hun bl.a. har arbejdet på advokatkontor og udlejet lækre villaer til feriegæster fra hele verden.

Fun Fact: Malou elsker at gå ture, helst et sted hvor der dufter af hav – det minder en smule om Grækenland. Hun elsker også at cykle lange ture på sin nye el-cykel og at nusse om sine planter, som hun godt kan finde på at tale til, hvis de trænger til lidt ekstra pleje. Og så er hun altid først på beatet når det gælder kultur. Malou er vild med at bo i København og bruger hver weekend til at ’udforske’ byen – og går med en stille drøm om engang at finde tid til at studere arkitektur.

 

Ring til Malou: Tlf. +45 45 94 24 43

Skriv til Malou: malou@dkbs.dk

Helle Steffensen

Helle Steffensen

SPARRING OG SALG

Helle Steffensen

Hvad laver Helle hos Danske konferencecentre?Det er Helle du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Helle er klar med inspiration, råd og vejledning og sætter en ære i at finde det helt rette sted til dig, hver gang.

Hvad har Helle lavet før? Helle har arbejdet som mødeplanlægger i den finansielle branche i mange år. Hun synes, det er spændende at finde det helt rigtige mødested til et møde, en konference eller et helt 3. event. Helle kender de fleste af mødestederne og er klar til at rådgive dig.

Fun Fact: Helle nyder at gå ture i skov og på mark. Og så er hun vild med yoga-ferier i Spanien. Og så er der lige strikketøjet – det er altid i gang, når TV’et er tændt.  

Ring til Helle: Tlf. +45 45 94 24 41

Skriv til Helle: helle@dkbs.dk

Anette Kjærholm

Anette Kjærholm

SPARRING OG SALG

Anette Kjærholm

Hvad laver Anette hos Danske Konferencecentre?Det er Anette du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Hun er klar med inspiration, råd og vejledning og kender til alle de små detaljer, der skal falde på plads, når du planlægger et møde eller en konference.

Hvad har Anette lavet før? Anette har arbejdet med events, møder og konferencer i mange år. Med i bagagen er 9 år som eventkoordinator på Kronborg Slot og 20 år som konsulent i rejsebranchen med fokus på grupperejser. Anette har løst en bred vifte af opgaver indenfor strategisk, kommerciel og konceptuel udvikling, idéudvikling af produkter, event koordinering, salg og praktisk afvikling. Senest har hun haft eget incoming bureau i Helsingør.

Fun Fact: Anette har boet hele sit liv i Helsingør og er vild med byen. Hun kender hver en krog og benytter sig gerne af de mange kulturtilbud. Anette er bestyrelsesmedlem i WordsDenmark, der arbejder med professionel historiefortælling og blandt andet arrangerer WordsFestival i Helsingør hvert år i juni.  

Ring til Anette: Tlf. +45 45 94 24 44

Skriv til Anette: anette@dkbs.dk

Marketing
DITTE RØNNE JAKOBSEN

DITTE RØNNE JAKOBSEN

DIGITAL MARKETING

Ditte Rønne Jakobsen

Hvad laver Ditte hos Danske Konferencecentre? Ditte sidder med digital markedsføring og har ansvaret for det ugentlige nyhedsbrev. Hun står også for at forfatte blogindlæg til Danske Konferencecentres blog på hjemmesiden.

Hvad har Ditte lavet før? Ditte er nyuddannet Cand.merc.kom fra Copenhagen Business School med særlig fokus på digitale medier. Hun har tidligere arbejdet for KVUC og Scoop Models med digital markedsføring.

Fun Fact: Ditte er meget glad for sport og følger altid med når herrelandsholdet i håndbold spiller. Hun har været konkurrencedanser på højt plan igennem sine teenageår i stilarterne standard-latin, disco og hiphop og har bl.a. vundet Danmarks Mesterskabet i Disco og Street Dance i 2012.

 

Ring til Ditte: Tlf.+45 42 15 21 78

Skriv til Ditte: Ditte@dkbs.dk

Kristian Hallas

Kristian Hallas

PARTNERANSVARLIG OG MARKETING

Kristian Hallas

Hvad laver Kristian hos Danske Konferencecentre? Kristian har ansvaret for, at vores partnere er ovenud tilfredse med at være en del af DKBS. Især er det hans opgave at agere strategisk marketingpartner, så leadsene bliver ved med at rulle ind.

Hvad har Kristian lavet før? Kristian er uddannet cand.merc.kom fra CBS og har arbejdet en årrække med marketing i IT-branchen. Inden han kom til DKBS arbejdede han på et internationalt marketingbureau.

Fun Fact: Både teater og amerikansk fodbold har optaget Kristian i en del år. Der var en gang hvor han flirtede med tanken om, at skulle tjene til føden på de skrå brædder. Kristian har en svaghed for god vin og elsker, ligesom resten af DKBS-teamet, at rejse.

 

Ring til Kristian: Tlf.+45 45 94 24 42

Skriv til Kristian: Kristian@dkbs.dk

Rebecca Mc Creevy

Rebecca Mc Creevy

Praktikant

Rebecca Mc Creevy

Hvad laver Rebecca hos DKBS? Rebecca er under sin uddannelse på Leisure Management i praktik hos Danske Konferencecentre, hvor hun skal sidde med markedsføring og events.

Hvad har Rebecca lavet før? Rebecca er lige kommet hjem fra et tre måneders ophold i London, hvor hun har læst et semester på Greenwich Universitet. Efter hendes hjemkomst er hun tilbage i Tivoli som deltid, hvor hun er med til at give havens gæster en god serviceoplevelse.

Fun Fact: Rebecca er halv irer, hvilket kan høres med den irske accent. Film har altid haft en stor interesse hos hende og når muligheden for at kunne opleve en film location er opstået, har hun altid grebet den.

 

Skriv til Rebecca: vikar@dkbs.dk

Ledelse og økonomi
Liesbeth Zonnevijlle

Liesbeth Zonnevijlle

REGNSKAB

Liesbeth Zonnevijlle

Hvad laver Liesbeth hos Danske Konferencecentre? Liesbeth er vores bogholder og det er hende, som du kontakter, hvis du har spørgsmål til faktura og kvitteringer.

Hvad har Liesbeth lavet før? Liesbeth har arbejdet i rejsebranchen før, hun kom til DKBS. Hun har siddet med regnskab hos et luftfartsselskab og senest hos et rejsebureau.

Fun Fact: Hun er født og opvokset i Holland, men kom til Danmark i 1984, da hun blev forelsket i sin nuværende mand.

Liesbeth elsker at rejse og tager også gerne et par ture til Holland om året for at besøge hendes familie. Derudover elsker hun gamle klassiske film og nyder en løbetur tidligt om morgen rundt om Damhussøen inden arbejde.

 

Ring til Liesbeth: Tlf.+45 29 82 87 11

Skriv til Liesbeth: Liesbeth@dkbs.dk

Marlene H Sylvester-Hvid

Marlene H Sylvester-Hvid

DIREKTØR

Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid

Hvad laver Marlene hos Danske Konferencecentre Marlene er vores energiske direktør. Det er hende der motiverer og sætter mål for os.

Hvad har Marlene lavet før? Marlene har engang solgt aviser hos Berlingske, og hun var med til at starte gratisavisen Urban. IT-branchen har hun også været i nogle år. Og så var der lige fire år, hvor Marlene var selvstændig og arbejdede med stress og trivsel. Det kom der en bog ud af: Balance for livet.

Fun Fact: Marlene elsker gamle biler og motorcykler, og har flere af dem.


Ring til Marlene: Tlf.+45  45 94 24 40

Skriv til Marlene: marlene@dkbs.dk