...

DINE VALGTE STEDER Få tilbud

Få tilsendt tilbud fra stederne på din ønskeliste.
Gratis, uforpligtende og inden for kort tid. Fravælg alle

  183624

  SERIØST UNDERHOLDENDE TEAMEVENTS

   

  TeamBattle er din landsdækkende partner, når det gælder moderne Teambuilding og andre sociale TeamBattles- og eventaktiviteter.

  Med egne baser og gear til alle aktiviteter centralt rundt i landet i Fredericia, Brande, Nyborg, Frederikssund og København, dækker vi hele landet uden transportomkostninger for dig.

  Vi har endda også egne indendørs faciliteter til nogle af aktiviteterne tæt ved Tivoli i København.

  Danmarks mest erfarne instruktørstab?

  Hos TeamBattle bruger vi kun voksne erfarne OG uddannede team instruktører (+30 år) til alle aktiviteter, og disse faciliterer professionelt +800 teamaktiviteter årligt. Vores instruktører er ofte på opgave på dansk og engelsk, og faciliterer aktiviteter for firmakunder i hele Danmark.  Det er din garanti for stor erfaring med alle typer teams og aktiviteter.

  Alle vores aktiviteter koster det samme hos os – det synes vi er mest fair.  Vi vælger det, der passer bedst til jer sammen, og kan fleksibelt skifte aktivitet fra inde til ude eller omvendt med meget kort varsel grundet vores placeringer af gear.

  Sådan har vi i øvrigt gjort det hos TeamBattle de sidste 15 år, så mon ikke vi sammen kan finde en god løsning til dig også?

  Giv os et kald for en snak – vi vil så gerne TeamBattle med jer!