Se alle konferencecentre

Skjoldenæsholm Hotel & Konferencecenter
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71 Bliv kontaktet
KLIK HER

Skjoldenæsholm slot er smukt beliggende på Midtsjælland, blot 45 minutters kørsel fra København og lidt over en time fra Odense. Slottet er smukt beliggende i Sjællands flotte kuperede landskab, omgivet af en smuk park med vandløb og slotssø og mange gamle træer - alt sammen lige uden for døren.
De unikke rammer understøttes af den familiære stemning, gæsterne oplever i huset, både fra personalet og familien Bruun de Neergaard, som har ejet slottet igennem 9 generationer. 
På Skjoldenæsholm kommer du væk fra den travle hverdag og kan koncentrere dig om at være til stede i nuet.  Så kom og nyd den beroligende stemning i huset, mens de gamle aneportrætter af Bruun de Neergaard slægten og Gyldenløve hænger på væggene og holder øje med dig.
Vi tilbyder moderne mødefaciliteter i historiske rammer med højt til loftet, og vi hjælper gerne med planlægningen af mødet og vejleder i, hvordan I opnår det bedste udbytte af ét møde på Skjoldenæsholm Slot. Planlæg fx som en del af jeres program, noget teambuilding i slotsparken - vores "grønne mødelokale", der er med til at understøtte konferencens formål.

Trafikforbindelser

Skjoldenæsholm Slot ligger 45 minutters kørsel fra København.
Nærmeste byer: Ringsted 15 kilometer, Roskilde 20 km.
Lufthavne: Kastrup Lufthavn 60 km, Tune Lufthavn ved Roskilde 25 km.
Nærmeste togstation: Hvalsø 8 km - vi henviser gerne til lokal taxi.

Værelser

Vi har i alt 40 værelser. 5 luksusdobbeltværelser, 7 superior dobbeltværelser, 22 standard dobbeltværelser, som kan benyttes som dobbeltværelser, 4 enkeltværelser.  "Vægterhuset" vorees smukke gæstehus lige ved siden af slottet rummer 2 værelser og en stue. Alle værelser er med eget bad og toilet samt tv.

Kapacitet

Vi har 4 mødelokaler. 1 lokale med plads til 28-52 personer, 1 lokale med plads til 16-26 personer samt mindre lokaler med plads til 12-20 personer. 6 grupperum med plads til 8-28 personer. Derudover har vi mange hyggelige opholdsstuer, som er anvendes til gruppemøder, bl.a. Farfars Kontor.

Faciliteter

Whiteboard, flipover, projektor er standardudstyr i alle mødelokaler. Derudover tilbyder vi store fladskærme og sekretariat med pc, adgang til kopimaskine og trådløst internet.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Hos os ligger vi stor vægt på at teambuilding skal understøtte mødets formål og vil derfor gerne i dialog med jer om, hvilke processer og mål teambuildingen skal møde. Vi tilbyder i tæt samarbejde med 'Sagens Natur' tilbud på aktiviteter i parken og skovene som omgiver Skjoldenæsholm. 'Sagens Natur' har i mange år arbejdet målrettet med at tilrettelægge teambuilding for ledere, teams, medarbejdere, og ledere/medarbejdere. Målet med teambuilding er, at hjælpe grupper og individer med at opdage deres potentiale, at opdage den lille forskel, der gør den store forskel. At få energi, respekt og åbenhed i forgrunden.

Udnyt naturen omkring os med Walk and Talk i parken eller i skoven, rotur på søen,og benyt vores afmærkede gå- og løbeture i skoven. Vi har en naturvejleder tilknyttet for guidede vandreture eller mad på bål. Teambuilding kan laves, som understøtter mødets formål. Lige udenfor døren ligger Skjoldenæsholm Golf Center, som bl.a. tilbyder Danmarks første Trent Jones Jr. Course samt den populære Old Course. Prøv evt. "Golf for Sjov" som teambuildingevent eller besøg Danmarks længste museum - Sporvejsmuseet.  

Walk and talk
Få frisk luft under mødet og gør brug af vores ”walk and talk” i pausen. Tanken er, at I rykker dele af mødet/konferencen, fx gruppediskussionen, ud i naturen og går en tur, samtidig med at I får frisk luft og fornyet energi til resten af mødet. Vi serverer en ”Coffee to go” og udleverer små notesblokke til at notere de vigtigste pointer. En god rute er, at følge stierne rundt i parken. Ønsker I en længere tur kan I vælge en af vores 3 markerede ruter i skoven, som er mellem 3-7 kilometer.

Tag frokosten med i det grønne - picnic kurv 
Spis frokost i det grønne. Efter en formiddag i møde, anretter vi jeres frokost i picnickurve. Picnic i parken giver mulighed for at komme ud og opleve den smukke natur og få fornyet energi til eftermiddagens program. Udnyt på denne made frokostpausen og få frisk luft alt imens indtrykkene og dages indhold kan diskuteres. Ønsker I picnic fremfor vores frokostbuffet er receptionen behjælpelig med at tilpasse dette i jeres program når mødet/konferencen planlægges.

Tag et valg med pausen
Jeres pauser er en del af mødet, det er her der skal samles energi til at være fokuseret på det faglige indhold. Det er også her, der er plads til en mere uformel snak og et godt grin. Alt sammen ting, der er med til at skabe god energi til mødet. Vi ønsker med vores udbud af pausesnack, at underbygge jeres møde med forskellige forplejningstilbud. Byt kaffe med hjemmebag ud med fx 
- Den sunde: Frugt smoothie, grøntsagsstænger med cashewdip, mørk chokolade. Tillæg kr. 25 p.p. 
- Den salte: Jordbær & hyld tonic, spicy edamamebønner, knækbrød med rygeost og purløg tillæg kr. 40,- 
- Den søde: Kirsebærsaft med lime, müslibar, sund konfekt kokostrøfler tillæg kr. 40

Rotur skaber god energi og konkurrence
En mulighed for at få luft til tankerne, er at ro en tur på søen i en af vores to både. Vi har valgt at lave en lille konkurrence ud af roturen. Her har du mulighed for at vinde en lille gave fra Skjoldenæsholm. Det eneste du skal gøre er, at henvende dig i receptionen og høre om dagens udfordring for robådene. Er du et konkurrencemenneske kan du jo udfordre en kollega og se hvem, der kommer først. Der er også god mulighed for at finde en god krog i parken, hvor du kan få frit løb til tankerne og nyde stilheden og naturen alt imens der lades op til resten af mødet. Gå fx en tur op på Lisehøj, som ligger bag herregården med udsigt over søen. Eller forbi dammene, som er anlagt med niveauforskel for i sin tid at skabe rindende vand til herregården.

Netværk udvikler relationer
Brug mødet eller konferencen til at skabe et rum for socialt netværk - efter en faglig og fokuseret dag. Det sociale netværk har fokus på udvikling af relationer. Derudover giver det også rum til at deltagerne kan reflektere og diskutere mødets indhold i en mere afslappet form. Dette kan være med til at give nye perspektiver og energi til det videre arbejde efter mødet. En af vores mange stuer indbyder til at hygge med et godt glas vin fra husets vinkælder, et spil billard ved det store bord eller en kop kaffe/the ved pejsen, til de mere uformelle samtaler.
  
Historisk rundvisning som et socialt arrangement
Ønsker I at vide mere om Skjoldenæsholm tilbyder vi en guidet rundvisning på vores historiske herregård. Her vil I bl.a. blive indviet i små anekdoter, som herregården bærer på - samt få en større indsigt i stedets historie, som kan spores helt tilbage til 1348. Den smukke herregård blev omtalt som en anselig borg under Valdemar Atterdag. Ved indgangen i hallen byder Frederik den IV og Anne Sophie Reventlow velkommen ved indgangen til Havestuen. I Havestuen menes vægmalerierne at være fra tiden omkring bygningstiden – måske endda ældre. Motiverne er af fri fantasi, højst sandsynligt malet af en kunstner, som har boet en tid på herregården og da tjent til opholdet ved at male malerierne.

Forkælelse med vinsmagning
Vin er en hel videnskab, jordbund, druer, klima, alder på vinstokkene, markens placering og meget mere har indflydelse på udfaldet af den færdige vin. Forkæl dine medarbejdere med et lille indblik i vinens fascinerende verden ved en vinsmagning. En vinsmagning kan giver en unik mulighed for at smage vin, I ellers aldrig selv ville have anledning til at smage. Fortsæt diskussionen under konferencemiddagen, prøv vinenes ændring i karakter, alt efter om de smages med noget surt, sødt eller syreholdig mad.

Skovture
I Skjoldenæsholmskovene findes afmærkede stier til en rask gåtur eller en løbetur inden dagens møde. Skoven har en naturvejleder tilknyttet, som meget gerne er behjælpelig med diverse teambuildingøvelser i parken eller i skoven. Skulle I ønske en guide til at fortælle jer om skovens træer og planter på en tur igennem skoven, så kan det også arrangeres.

Golf for sjov
På Skjoldenæsholms golfbane, som ligger i gåafstand fra hotellet, kan alle prøve kræfter med golfspillets svære kunst. Der er mulighed for et 1½-times introduktionskursus, hvor I starter med træneren på driving range for at lære at slå bolde, bare nogenlunde lige, for derefter at gå ned på putting green, hvor en lille puttingkonkurrence kunne være en idé. I 3-timers introduktionskurset kommer I også ud på øvelsesbanen til en lille match.

Hold jeres virksomheds arrangement og gør brug af vores unikke muligheder og rammer. Hvad enten I er til den store aftenfest med overnatning eller til brunch med efterfølgende leg i park og skov med vores naturvejleder. Få b.la. en oplevelse med mad på bål, picnic i parken, vinsmagning, en historisk rundvisning på herregården eller konkurrencer i naturen. Vi hjælper, i samspil med jer, at sammensætte et arrangement, som inddrager vores rammer og område så det understøtter jeres formål med at holde et arrangement i virksomheden.

Hovedgården er bygget af rentemester Müller i 1662. Kun "Grevindefløjen", som kendes på bindingsværket og fundamentet af kampesten, er tilbage. I 1794 købte Anna Marie Bruun de Neergaard godset af Anna Joachimina Ahlefeldt, og siden har Skjoldenæsholm været i Bruun de Neergaards eje. Familien flyttede i 1971 fra hoved-bygningen og omdannede den til hotel og konferencecenter. I 1991 blev hovedbygningen gennemgribende renoveret og som en særdeles velbevaret herregård, hvor svundne tiders stemning og nutidig komfort. komfort forene.

Møder med fokus - inddrag naturen

Med vores 3 mødepakker er du med til at underbygge, de strategiske og analytiske tanker, med fokus, nye perspektiver og tilstedeværelse i mødet. De tre mødepakker indeholder alle naturen som element og er med til at skabe møder med fokus.

1)      Møder med Mindfulness, yoga og walk & talks

2)      Møder med teambuilding som proces eller som event

3)      Møder med ”golf for sjov” eller ”company day”

At opholde sig i naturen giver mulighed for at aktivere en del af hjernen (den spontane opmærksomhed), som tillader kreative tanker, nye indtryk og fokus på helheden. Hvor den del af hjernen vi typisk bruger under møder er den fokuserede opmærksomhed hvor der er behov for at have fokus på at løse problemer, tænke analytisk eller f.eks. fokusere på detaljerne i en opgave (den fokuserede opmærksomhed). Begge former for opmærksomhed er vigtige for at fungere optimalt og derfor er det vigtigt at man i løbet af et møde gør plads til at inddrage naturen for at skabe det bedste fundament for at opnå møder med tilstedeværelse, fokus og nye perspektiver. 

Elementer af naturen ind i mødet

Skoven, søen, parken og golfbanen giver muligheden for at bruge naturen, når du opholder dig på Skjoldenæsholm. Omgivelserne indbyder til at opholde sig naturen når det er på Skjoldenæsholm

- Løbeture om morgenen med markerede ruter i skoven,

- En runde på golfbanen

- Walk & talks med en kop kaffe i naturen

- En rotur på søen

- Picnic i parken om foråret/sommeren.

Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet, inkl. kage
 • Isvand
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Isvand
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet ved ankomst
 • Isvand
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • 1 Sodavand / kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor

Skjoldenæsholm Hotel & Konferencecenter
Skjoldenæsvej 106
4174 Jystrup Midtsjælland

57538750
hotel@skj.dk
www.skj.dk

Værelser

Enkeltværelser 4

Dobbeltværelser 36

Handicapværelser 0

Suiter

Indkvartering 82

Kapacitet

Plenum 3

Maks. plads ved stolerækker 52

Maks. plads ved borde 44

Gruppelokaler 6

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 96

Spisepladser i restaurant 60

Spisepladser i eget lokale 96

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Ja

Billard/dart/bordtennis/etc Ja

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Ja

Aircondition Nej

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 60 km

Stationsafstand 8 km

Afstand til bus 2 km

Afstand til motorvej 11 km

Gratis parkeringspladser 40

Afstand til gratis parkering 0 km