Se alle konferencecentre

Kragerup Gods
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71
Bliv kontaktet
KLIK HER

Det CO2 neutrale Kragerup Gods
 - Konferencer og oplevelser du ikke vil hjem fra

Kragerup Gods er CO2 neutral og værner om miljøet. Derfor vil vi gerne være med til at nedsætte vores samlede CO2-udslip. Er I 40 eller flere gæster, betaler vi hele busudgiften. 

På Kragerup Gods får du en 4-stjernet konferenceoplevelse - hvad enten du er indenfor i de smukke historiske omgivelser, eller du er udenfor og benytter naturen som læringsrum. Vi har 10 konference- og mødelokaler, med plads op til 350 personer. Vores lokaler findes både i hovedbygningen, i avlsbygningerne samt i skoven. I skovens bjælkehytte med stor træterrasse og bålsted har vi plads op til 120 personer. Alle konference-og mødegrupper kan med fordel benytte vores afmærkede walk & talk stier i park og skov til gående gruppemøder. 

Vi tilbyder moderne AV- og IT-udstyr, og har desuden implementeret en inhouse hybridløsning til 20
personer i alle vores konferencelokaler. Hydridløsningen indeholder et kamera med 4K-optik og et super bredt synsfelt på 120°. Herved undgår I at sidde tæt sammen foran en bærbar og samtidig sikrer vi, at alle der sidder til mødet (internt og eksternt) ses klart og tydeligt. Vi har en
ekstra mikrofon med lydstyring og bedre rækkevidde, der sikrer, at alle bliver hørt. Ønskes en løsning fra 20-100 personer har vi lavet en aftale med vores leverandør om et større professionelt setup.

Skovens eventafdeling tilbyder optimering af jeres konference ved at skræddersy teambuilding programmer, som forankrer teorierne fra konferencelokalet via øvelser i naturen. Vi tilbyder mange forskellige øvelser alle med fokus på samarbejde og kommunikation. Sammensæt dit eget program med jeres ønskede fokusområder.

Kragerup har sin egen aktivitetspark med mange forskellige aktiviteter. Prøv bl.a. klatreparken Go High som består af i alt 8 baner med forskellige sværhedsgrader, hvor I kan udfordre jer selv i højderne. Til vands byder vi på kanoræs rundt i voldgraven, og i udkanten af skoven findes vores 18-hullers fodboldgolfbane, som er en populær afslutning på dagen eller som afbræk fra møderne.

Vi tilbyder et 4-stjernet hotel med 57 værelser, som smukt er indrettet i hovedbygningen og i de gamle avlsbygninger.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Kragerup Gods konferencecenter, hvor alt er muligt og kun fantasien sætter grænser.

Verdensmål

FN’s
verdensmål - med et øget fokus på bæredygtighed og grøn omstilling i
virksomheder globalt - er også på agenden hos Kragerup Gods. Vi er stolte over,
at vi kan kalde os Danmarks første CO2-neutrale hotel.

Vi arbejder aktivt med flere verdensmål:

#6 Rent vand og sanitet: Vi bruger vand fra eget vandværk/undergrund og lever op til Green Keys normer for reduktion af vandspild.

#7 Bæredygtig energi: Vi har vores egen vindmøllepark (6 stiks), som producerer al den strøm vi bruger samt overskydende strøm til ca. 12.000 husstande i Kalundborg Kommune. Derudover opvarmer vi godset med halm fra egen mark.

#8 Ansvarligt forbrug og produktion: Vi prioriterer at indkøbe fødevarer som ikke har rejst langt og dyrker vores egne krydderurter og blomster. Restprodukterne fra vores madproduktion bliver
komposteret.

Vores ansvarlighed for miljøet gavner også dig som konferencebooker, da vi gerne vil bidrage til at mindske den samlede CO2 udslip for transport til og fra Kragerup Gods. Vi tilbyder derfor at betale din bus til Kragerup, hvis du kan fylde den op. Er den halv fuld, betaler vi halvdelen. Lad mødet starte i bussen, vi giver en croissant og en kop kaffe at starte dagen på. 

Trafikforbindelser

Kragerup Gods ligger 12 km. nord for Slagelse. 1 times kørsel fra København og 1 times kørsel fra Odense. Benyt afkørsel 38 på Vestmotorvejen og fortsæt mod Jyderup.
Tog: Slagelse Station eller Ruds-Vedby
Bus: fra Høng til Kragerup

Værelser

57 værelser hvoraf 5 er enkeltværelser. Værelserne er beliggende i Hovedbygningen, Herskabsstalden, Mejeriet, Fodermesterboligen samt Forvalterboligen. Vi har indrettet alle vores værelser med respekt for vores historiske hus, men med alle moderne faciliteter, bl.a. trådløst internet.

9 af værelserne er deluxeværelser beliggende i hovedbygningen.

Hotellet er klassificeret med 4 stjerner efter inspektion af HORESTA.

Kapacitet

10 plenum: Fløjen, Herreværelset, Salonen, Spisestuen, Kornmagasinet, Forvalterbolig, Ateliet, Skovhytten, Vognporten og Kviestalden.

Grupperum: Køkkenet i Forvalterboligen, Shelterbyen og Udendørs klasselokale i skoven samt stuerne i Hovedbygningen. Dertil allokerer vi også ovenstående plenumlokaler, som grupperum.

Faciliteter

Indendørs lille hyggelig poolafdeling, løberuter, stor park og 2 dejlige terrasseområder.

Fællesarealer: Havestue og Bibliotek mv.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Kragerup Go High - Danmarks første klatrebane i træerne, Kragerup Go Bounce - Danmarks første trampolinpark i træerne, mountainbikebane, 18-hullers fodboldgolfbane, kanotur i voldgraven, bue & pil m.fl.

På Kragerup Gods tilbyder vi mange forskellige teambuilding øvelser, alle med fokus på samarbejde og kommunikation. Vælg selv hvilke fokusområder jeres event skal bygges op om hvad end der skal være fokus på ledelse, kreativitet eller konkurrence.

Vi tilbyder bl.a. blind kanoræs, flugten fra køkkenchefen, hejs flaget eller rappelling. Blandt vores aktiviteter kan der også trækkes lidt på smilebåndet, ved udfordring af hinanden i eksempelvis megabordfodbold, bueskydning,18-hullers fodboldgolf eller archery attack.
 

Prøv også vores klatrepark Kragerup Go High i trætoppene. Klatreparken byder på 114 udfordringer med 8 baner med forskellige sværhedsgrader. Banerne er fra 5-28 meters højde. 

Fodboldgolf
Vores 18-hullers fodboldgolfbane er en sjov aktivitet, der kan bruges som et break i konferencen eller en del af firmafesten. I får fodbolde og scorekort, når I ankommer. Har I lyst til kaffe & kage eller øl/vand, kan dette tilkøbes. 

Pris: 100 kr. 

Grill-selv-burgere kr. 70,- (forudbestilles)
Højlandspølser kr. 60,- (forudbestilles)


Walk and Talk stier
Vi har 3 walk & talk stier, som kan benyttes som et gående møde. Når man holder møder udendørs, er ens indlæring bedre og sanserne skærpes.

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte restaurant beliggende i hovedbygningens midterfløj. Her kokkererer godskokkene maden til jeres møder, arrangementer og konferencer. 

Vi anvender årstidens friske råvarer, sæsonens urter, spiselige blomster, frugt og bær fra godset.

Vi har fokus på god service, delikatesser fra landmændene i lokalområdet og velsmagende mad af høj kvalitet – vores kød, fisk og grønt er nøje udvalgt hos velansete leverandører.

Kragerup har også en mindre besætning af højlandskvæg, som går ude hele året. Kødet fra kvæget er dejligt mørt og bliver bl.a. brugt til bøffer, spegepølser og burgere. Godskøkkenet kreerer dansk mad med franske traditioner. Uanset hvornår på året du vælger at besøge Restaurant Blixen på Kragerup Gods, vil du få serveret mad i særklasse.

Årets firmafest er ofte noget, som de fleste medarbejdere ser frem til med glæde og spænding. Er der inviteret til fest med helstegt pattegris og kolde øl, maskebal eller gallafest - uanset hvad, så har Kragerup Gods et passioneret team af medarbejdere, som står klar til at planlægge festen sammen med jer, så den bliver skræddersyet efter jeres ønsker. 

Vælg f.eks. mellem en firmafest i hovedbygningen på godset eller en mere afslappet fest med helstegt pattegris eller grillbuffet i den hyggelige Skovhytte i skoven. Her er der plads til 120 personer.

På Kragerup Gods går historien tilbage til 1327, hvor Kragerup var en del af landsbyen Kragetorp. Kragerup består af 200 ha skov og 800 ha landbrug og har altid været drevet som et planteavlsbrug, tidligere med en stor malkekvægbesætning, en stor svinebesætning, slagteri, mejeri og gartneri. Tidligere hørte også 2 kirker til. 

Til historien hører også Karen Blixen, som var født Dinesen, som kom og besøgte hendes familie som ung her på Kragerup Gods. Birgitte Dinesen er 8. generation og har drevet Kragerup siden 1986, de første 12 år sammen med sin far, indtil han gik på pension i 1998. Herefter har hun udover landbruget startet hotellet i 1998 med 6 værelser, som i dag har udviklet sig til en spændende virksomhed med 57 værelser, 9 konferencelokaler og 6 festlokaler.

Kragerup Gods ligger i naturskønne omgivelser, med voldgraven der kranser om hovedbygningen. Her er den smukkeste park, søer og skovområde, hvor I frit kan benytte det hele. 

Vi tilbyder et udendørs mødelokale, der giver rum til eftertænksomhed og store tanker. Selvom du er ude i naturens mødelokale eller på vores 3 walk and talk stier, er der mulighed for lækker forplejning undervejs.

På Kragerup Gods tilbyder vi mange forskellige løsninger til ethvert arrangement. Vi kan tilpasse alt efter tema og ønsker og kan lave arrangementer op til 1.000 mennesker.  

Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet, inkl. kage
 • Isvand
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Isvand
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Isvand
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet ved ankomst
 • Isvand
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • 1 Sodavand / kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektorKragerup Gods
Kragerupgaardsvej 33
4291 Ruds Vedby

58261250
info@kragerup.dk
kragerup.dk

Værelser

Enkeltværelser 5

Dobbeltværelser 52

Handicapværelser

Suiter

Indkvartering 93

Kapacitet

Plenum 7

Maks. plads ved stolerækker 220

Maks. plads ved borde 180

Gruppelokaler 4

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 180

Spisepladser i restaurant 60

Spisepladser i eget lokale 180

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Ja

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Nej

Pool Ja

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 90 km

Stationsafstand 14 km

Afstand til bus km

Afstand til motorvej 10 km

Gratis parkeringspladser 150

Afstand til gratis parkering km