Se alle konferencecentre

Konventum Konferencecenter
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71 Bliv kontaktet
KLIK HER

Et særligt sted – der skærper sanserne
• Kurser 
• Møder 
• Konferencer 
• Private arrangementer m.m.

Konventum konferencecenter er smukt beliggende i en stor park på høje skrænter med en fantastisk udsigt over Øresund, midt på golfbanen og med skoven som nabo – ca. 3 km fra Helsingør centrum.
Her er god plads med masser af veludstyrede auditorier, undervisningslokaler, faglokaler, grupperum og opholdssteder. Over 50 lokaler til undervisning, kurser, konferencer, selskaber og events. Et inspirerende totalmiljø af høj kvalitet.

Alle værelser er nyrenoverede, og der er tillige bygget en ny værelsesfløj med luksusdobbeltværelser. Det er nyt og lækkert – naturligvis med vægt på godt dansk design som resten af huset.
Huset skal opleves, og vi er altid villige til at vise huset frem for interesserede kunder. 

BÆREDYGTIGHED

En bedre verden end den i går
For os er det vigtigt at give en verden videre, der er lidt bedre end i går. Derfor gør vi hos Konventum, hvad vi kan for at sikre en bedre fremtid for alle. 

Dette gør vi bl.a. ved at forpligte os til at afrapportere til FN i form af en COP-rapport hvert år. Dette betyder, at vi kontinuerligt arbejder på at blive mere bæredygtige og tage ansvar på så mange områder, som vi kan. Derudover arbejder vi løbende på at blive mere bæredygtige, hvilket har resulteret i både en GreenKey og en GreenStar certificering.

Vores arbejde med CSR strækker sig over mange områder. Fra optimering af vores vand- og energiforbrug, over minimering af madspild til vores medarbejderes trivsel og sundhed. 

Siden vores tilblivelse i 1969, har vi uddannet tillidsrepræsentanter, som er med til at sikre gode arbejdstagerforhold. Derfor er det kun en selvfølge, at alle vores medarbejdere ligeledes er dækket af en overenskomst. På denne måde gør vi vores, for at skabe et mere lige og fair arbejdsmarked. 

Derudover har vi, i samarbejde med Helsingør kommune, etableret et integrations- og praktikforløb for kvindelige flygtninge med det formål at give dem et bedre udgangspunkt, for at kunne komme ind på det danske arbejdsmarked.

Trafikforbindelser

Direkte togforbindelse fra Københavns Lufthavn og Hovedbanegården hvert 20. minut til Helsingør station. Afstand fra Helsingør Station 3 km.

Værelser

I alt 259 værelser, heraf 177 enkeltværelser (2 handicap-indrettede), 21 de luxe værelser og 24 twin dobbeltværelser. Alle værelser er udstyret med bad, toilet, telefon, radio og hårtørrer. Tv-fladskærm på alle værelser. Fri wi-fi på alle værelser.

Kapacitet

3 auditorier med plads til hhv. 240 uden borde og 220, og 46 personer.

22 mødelokaler og 21 grupperum og 1 IT-undervisningslokale.

Faciliteter

Teknisk udstyr er som hovedprincip til fri afbenyttelse i rimeligt omfang og tilpasses den enkelte kundes krav og behov. Af udstyr findes f.eks. pc, projektor, tavler, flipover, internet. Derudover forefindes bl.a. mikrofonanlæg (trådløs clip/headset/hånd), tolkebokse, video, videokamera, PA-musikanlæg, lysanlæg, klaver, flygel, teleslynge og meget mere. Spørg bookingafdelingen til råds.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

På Konventum er I omgivet af naturen til alle sider. Brug fx parken til sjove teambuilding-aktiviteter, tag en frisk gå- eller cykeltur i skoven eller få ny energi med et havbad i Øresund. I kan også lave gruppearbejde i nogle af vores mange hyggelige atriumgårde rundt omkring i huset, hvor der er ro til fordybelse og koncentration under åben himmel.

Lige ved siden af Konventum ligger Teglstrup Hegn og Hellebæk Skov, der tilsammen er på 806 ha. Få udleveret en løbe-/gårute i receptionen.

Tør I tage udfordringen op til fem-kamp? Konventums firmafest-pakke består af en sjov og udfordrende fem-kamp, hvor I skal dyste mod hinanden i alverdens mulige (og umulige) discipliner. Det bedste og mest kreative hold vinder, men I er alle sammen garanteret et godt grin, måske lidt sved på panden og et stærkere fællesskab. Og mon ikke I så er klar til en lækker middag i vores hyggelig restaurant bagefter?
Konventums køkken byder på mange spændende muligheder for at gøre lidt ekstra ud af maden. Vi er kendt for vores populære frokostbuffet. Til middag kan I gøre lidt ekstra ud af det og bestille en gourmet-menu på 3-7 retter, eller hvad med en hyggelig grillaften under åben himmel med mørt kød på grillen og lidt godt i glassene? Og hvis I vil have ristede skumfiduser over bål til dessert, mens tusmørket sænker sig, så finder vi også ud af det.
Helsingør og omegn seværdigheder
- Kronborg Slot 
- Søfartsmuseet 
- Kulturværftet 
- Gurre Slotsruin 
- Marienlyst Slot 
- Fredensborg Slot 

En købstads historie
- Byvandring i Helsingør
- Bymuseet 
- Naverhulen 
- Sct. Mariæ Kloster 
- Øresundsakvariet 

I industrialismens tidsalder
- Danmarks tekniske museum 
Sverige/Helsingborg: 
- Tag på eventyr i Helsingborg - Færgeturen tager 20 min. Og sejler hvert 15. minut.

Konventum ligger 3 km fra Helsingørs charmerende bycentrum med små hyggelige gågader, masser af spændende caféer og storslåede seværdigheder. Hvorfor ikke besøge Holger Danske på Kronborg, mens I er her? Eller se et af dansk arkitekturs mest interessante museer, nemlig M/S Søfartsmuseet, tegnet af arkitekten Bjarke Ingels. På Konventum kan I låne cykler, så I nemt kan komme rundt til det hele.
På Konventum er I omgivet af naturen til alle sider. Brug f.eks. parken til sjove teambuilding-aktiviteter, tag en frisk gå- eller cykeltur i skoven eller få ny energi med et havbad i Øresund. Konventum ligger 300 m fra Øresunds blå bølger. En kort tur igennem vores skov og ned af trappen, så står I med fødderne i vandet.

Lige ved siden af Konventum  ligger Teglstrup Hegn og Hellebæk Skov, der tilsammen er på 806 ha.
Teambuilding

Hovedformålet med teambuildingkurser er at opnå bedre samarbejde og større effektivitet for samme ressourcer. Gennem samarbejdsopgaver og problemløsninger lærer deltagerne mere om sig selv og deres meddeltagere. Opbygningen af opgaverne betinger, at alle deltager aktivt i samarbejdet for at kunne løse alle opgaverne. Hvert enkelt kursus/aktivitet bliver tilrettelagt ud fra, at alle skal kunne deltage uanset alder og forudsætninger. 

Forud for aftale om et arrangement, afholdes et møde med kunden, hvor ønsker og behov klarlægges. Med udgangspunkt i dette fremlægges et forslag til kursus eller aktivitet med indhold, tidsplan og fast pris.

Hos Konventum går vi op i, at I får det maksimale ud af jeres konference. Derfor har vi et væld af teambuilding-aktiviteter, som vi hjælper jer med at tilpasse til lige præcis jeres formål. Vil I formidle det faglige indhold på en ny måde, har I brug for ny energi til hjernen eller har I brug for at styrke samarbejdet og jeres fælles kommunikation? Sammen med vores konsulenter finder vi frem til de aktiviteter, der passer lige præcis til jeres konference.

Udendørsaktiviteter:
Golf

Som konferencegæst på Konventum har du mulighed for at benytte vores 9-hullers par 3-bane, som ligger lige uden for konferencecentrets dør. Har du selv golfbag med, er det gratis. Leje af udstyr koster 100 kr.  Vi hjælper også med at arrangere en intro til spillet i tæt samarbejde med Helsingør Golf Club.

Petanque
Som gæst på Konventum kan du frit inddrage vores 4 petanquebaner i dit program. Vi har udstyret, du skal blot aftale det med vores booking på forhånd. 

Cykler
Konventum har 15 cykler til udlån. Vælg en af de mange naturskønne ruter, som naturen omkring os tilbyder. Eller en spændende bytur i den gamle middelalderbykerne.  Cyklerne kan lejes til 50 kr. pr. dag.

Indendørsaktiviteter:

Billard, bordfodbold, dart og meget mere
Hos Konventum har vi områder med billard, bordfodbold, dart og bordtennis, samt masser af små nicher, hvor man kan mødes og snakke i ro og fred.

Kunstrundvisning med guide
Husets samling af moderne dansk kunst er vores stolthed. Over 1.000 værker er samlet af gode danske kunstnere i perioden 1950-i dag. Lån en trykt guide i receptionen og følg en anbefalet tur rundt i huset – eller udforsk selv. Vi kan også tilbyde guided kunstrundvisning ved en af vores dygtige samarbejdspartnere. Dette koster 2.500 kr. for 1½-2 timer. 

Samlingen indeholder værker, der rigt repræsenterer flere genrer og stilarter i dansk moderne kunst. COBRA-kunstnerne er godt repræsenteret, ligesom nogle af de store kendte som Trampedach, Heerup, Børge Jørgensen, Søren Georg Jensen, Karl Åge Riget, Jens Flemming Sørensen og Henning Damgård Sørensen m.fl.

Arkitekternes Hus med guide
Konventum er tegnet af Jarl Heger og Karen & Ebbe Clemmesen. Huset betegnes i arkitektkredse som et af hovedværkerne indenfor landskabstilpasset arkitektur. 

Huset er meget konsekvent i forhold til stil og linjer. Eksteriør og interiør er gennemtænkt i mindste detalje. Det er et dansk hus fra kælder til kvist, som repræsenterer dansk design på fornemmeste vis. 

Hør om idéerne og visionerne bag realiseringen af dem, og hvorfor tingene ser ud som de gør. Vores hus blev i 2011 fredet af Kulturarvstyrelsen. En guidet tur kan arrangeres i god tid.
Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Stempel kaffe & te efter middagen Kr 35
 • Almindelig kaffe & te efter middagen Kr 35
 • 3. ret til middagen Kr 120
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret til middagen Kr 120
 • Stempel kaffe & te efter middagen Kr 35
 • Almindelig kaffe & te efter middagen Kr 35
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Stempel kaffe & te efter middagen Kr 35
 • 3. ret til middag Kr 120
 • Almindelig kaffe & te efter middag Kr 35
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te-buffet ved ankomst
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Stempel kaffe & te efter middagen Kr 35
 • Almindelig kaffe & te efter middagen Kr 35
 • 3. ret til middag Kr 120
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret til middagen Kr 100
 • Almindelig kaffe & te efter middagen Kr 30
 • Stempel kaffe & te efter middagen Kr 30
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Stempel kaffe & te efter middagen Kr 35
 • Almindelig kaffe & te efter middagen Kr 35
 • 3. ret til middagen Kr 120
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Almindelig kaffe & te efter middag Kr 35
 • Stempel kaffe & te efter middagen Kr 35
 • 3. ret til middagen Kr 120
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
KAN TILKØBES:
 • 3. ret til middagen Kr 120
 • Almindelig kaffe & te efter middagen Kr 35
 • Stempel kaffe & te efter middagen Kr 35
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Stempel kaffe & te efter middagen Kr 35
 • Almindelig kaffe & te efter middagen Kr 35
 • 3. ret til middagen Kr 120
INKLUDERET I PRISEN:
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • 1 Sodavand / kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret til middagen Kr 120
 • Almindelig kaffe & te efter middagen Kr 35
 • Stempel kaffe & te efter middagen Kr 35

Konventum Konferencecenter
Erling Jensens vej 1
3000 Helsingør

49280900
booking@konventum.dk
www.konventum.dk

Værelser

Enkeltværelser 87

Dobbeltværelser 172

Handicapværelser 2

Suiter 3

Indkvartering 512

Kapacitet

Plenum 25

Maks. plads ved stolerækker 260

Maks. plads ved borde 220

Gruppelokaler 21

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 80

Spisepladser i restaurant 270

Spisepladser i eget lokale 80

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Ja

Billard/dart/bordtennis/etc Ja

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Ja

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Ja

Aircondition Nej

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 55 km

Stationsafstand 3 km

Afstand til bus 0 km

Afstand til motorvej 4 km

Gratis parkeringspladser 450

Afstand til gratis parkering 0 km