DINE VALGTE STEDER Få tilbud

Få tilsendt tilbud fra stederne på din ønskeliste.
Gratis, uforpligtende og inden for kort tid. Fravælg alle

  Inspirationskategorier

   

   

  Vores kunder benytter ofte vores hjemmeside www.danskekonferencecentre.dk  og søgefeltet øverst på siden, hvor de kan søge konkret ift. lokation, antal deltagere, antal værelser osv. Men lige så ofte søger de inspiration vedr. f.eks. teambuilding, naturskønne omgivelser, nærliggende seværdigheder osv. via Inspirationskategorierne længere nede på siden. Vi vil derfor gerne have jeres input til, hvilke af de 8 inspirationskategorier, I gerne vil vises i. 

   

  HUSK at udfylde både på dansk (DK) og på engelsk (EN).

   

   

   

   

  Klik på +Ny vare , vælg i Overskrift de kategorier, I gerne vil vises i.  Hvorfor hører I til i denne kategori? Skriv uddybende tekst til hjemmesiden.

   

  STRAND & VAND (DK)
  BY THE SEA/LAKE/PORT (EN)
  I ligger så tæt ved strand eller vand, at man umiddelbart kan gå dertil og ikke er afhængig af transport. I bruger vandet som et element i jeres indretning, forplejning eller koncept, og/eller I har uforstyrret udsigt dertil.

  BY & SEVÆRDIGHEDER (DK)
  CITIES & ATTRACTIONS (EN)

  I er beliggende i byzone og/eller i gåafstand til større seværdigheder. Gæsterne har mulighed for at bruge byens rum og tilbud, og der er rimelig afstand til offentlig transport.

  SLOTTE & HERREGÅRDE (DK)
  CASTLES & MANOR HOUSES (EN)

  I har til huse på et historisk sted, som tidligere har været brugt som slot og/eller herregård. I kender til og bruger stedets historie i jeres dagligdag og koncept.

  UD I NATUREN (DK)
  IN THE NATURE (EN)

  I ligger omgivet af natur, som man umiddelbart og uden transport kan gå en rask tur i. Derudover er der let adgang til naturskønne områder til bl.a. fælles aktiviteter og rekreation.

  TEAMBUILDING (DK)
  TEAMBUILDING & ACTIVITIES (EN)

  I udmærker jer ved at tilbyde masser af aktiviteter af kortere eller længere varighed, man kan krydre sit møde med. Nogle står I selv for, andre hyrer I eksterne udbydere til at stå for.

  DET KULINARISKE ARRANGEMENT (DK)
  CULINARY DELIGHTS (EN)

  I har en separat restaurant med gourmetmenu, som kursuspakken kan opgraderes til og/eller byder på et anderledes middagsarrangement såsom kokkeskole, grillarrangement, mad ved bål el.lign.  I lægger vægt på en anderledes kulinarisk oplevelse.

  DET SKÆVE ARRANGEMENT (DK)
  OUT OF THE ORDINARY (EN)

  I tilbyder noget helt utraditionelt i form af meget anderledes mødefaciliteter, aktiviteter eller total-oplevelser ifm. mødet. I har udviklet koncepter og oplevelser omkring det skæve arrangement.

  FIRMAFESTER (DK)
  CORPORATIVE EVENTS (EN)
  I udmærker jer i jeres tilbud af firmafester og har en grundpakke på en sådan med mulighed for diverse tilkøb. Derudover har I erfaring med at tilbyde og arrangere diverse temafester.

  Klik ’Send og luk’ for at gemme ændringerne.

   

   

  OBS! Alt, du lægger op her, vises på hjemmesiden og skal derfor godkendes af os først. Bookon og hjemmesiden synkroniserer én gang i døgnet, typisk omkring midnat – dine ændringer vil derfor først være synlige den efterfølgende hverdag.