DINE VALGTE STEDER Få tilbud

Få tilsendt tilbud fra stederne på din ønskeliste.
Gratis, uforpligtende og inden for kort tid. Fravælg alle

  150901

  Inspirationsdag 2022
  for mødeplanlæggere

  Når et møde bliver til en oplevelse
  - i værdiskabende rammer

  Fredag den 2. september 2022
  Kl. 09.00-14.30

  Lokation: Ungdomsøen

  2022/09/02 09:00:00

  Skal du med til årets Inspirationsdag 2022?

  Årets mest værdifulde neværksarrangement med landets bedste møde- og konferencecentre.

  Gå ikke glip af networking med over 300 mødeplanlæggere!

  Hvordan gør du et møde til en oplevelse for dine mødedeltagere? Hvornår skaber det værdi at afholde et arrangement i anderledes rammer?

  Tøver du lidt med dine svar? Ja..det kan vi godt forstå.

  Et fysisk møde er sjældent et møde med blot en powerpoint og en notesblok i dag. Det skal være både effektivt, værdiskabende og en oplevelse i sig selv – gerne med den velkendte “wow-effekt”. Samtidig skal der være en rød tråd mellem mødets formål og det valgte format af fysiske rammer. Møderummet og mødeadfærden er i konstant udvikling, og derfor vil vi nu sammen med landets bedste mødesteder byde jer velkommen til årets Inspirationsdag med temaet Når et møde bliver til en oplevelse 

  Danske Konferencecentres Inspirationsdag bliver i år et åbent program fyldt med sjove icebreakers, spændende workshops, og masser af networking blandt deltagerne, som er professionelle mødeplanlæggere samt repræsentanter fra de danske hoteller og konferencevenues i Danske Konferencecentre.

  Du vil også som noget helt nyt opleve vores unikke mødested Ungdomsøen, hvor du frit kommer til at bevæge dig rundt blandt 6 forskellige områder på øen med inspirende temaer. Du vil opleve sjove aktiviteter, fantastiske frokost-omgivelser, nytænkende oplæg, rundvisning på øen og meget mere.

  Vær med til at bryde rammerne for møder sammen med os – og tilmeld dig her! 

  OPLÆGSHOLDERE

  Steen Møller

  Keynote speaker

  Sådan skaber du værdiskabende mødeoplevelser

  Steen Møller har en lang baggrund som konsulent i mødebranchen, og han har blandt andet stået i spidsen for at udvikle Meetovation 3.0, da han var ansvarlig for Business Events i VisitDenmark. Steen er også hjernen bag møderomanen “Tine og Salgsmødet”, som er blevet udgivet i kapitler her på Danske Konferencecentres blog på hjemmesiden.

  Steen vil i sit oplæg på Inspirationsdagen 2022 fortælle om, hvordan man som mødeplanlægger ved hjælp af oplevelser skaber værdi for sit publikum. Han vil tage udgangspunkt i teamerne på øens forskellige områder. Sammen med Mark vil Steen skabe en sammenhæng mellem de to oplæg og demonstrerer, hvordan konceptet Silent Conference fungerer live.

  Mark Cooper

  CEO, IACC International Association of Conference Centers

  Møder, der sprænger rammerne!

  Mark Cooper er direktør i den globale forening IACC, som består af møde og konferencecentre i hele verden. Han er et anerkendt navn i mødebranche og er hvert år med til at udgive den verdensomspændende undersøgelse Meeting Room Of The Future. Han har med andre ord fingeren på pulsen og et nærgående kendskab til trends og tendenser for fremtidens møder.

  Mark skal præsentere et oplæg om møder udenfor de vante rammer og normer på Inspirationsdagen 2022. Oplægget trækker en rød tråd til dagens tema og vil netop omhandle hvordan vi i takt med udviklingen i vores mødeadfærd også kan benytte møderum anderledes og innovativt.

  Asnæs & Vangstrup

  Gry Asnæs

  Balancen mellem det funktionelle og det emotionelle møde

  Asnæs & Vangstrup er Danmarks førende videncenter inden for hospitality og er drevet af professionelle rådgivere og undervisere inden for hotel-og restaurantionsbranchen.

  Den oplevelsesøkonomisk-baserede forretningsmodel bliver den fremtidige forretningsmodel – men hvordan gør vi det i praksis?

  I dette oplæg skal du høre om de overvejelser virksomheder vil støde på, når de ønsker møder med oplevelser og dermed også øget omkostning og tidsforbrug. Vi dykker ned i hvilken konkret værdi, der er for virksomheder ved at planlægge møder med aktiviteter kontra almindelige møder. Udover det faglige oplæg vil Asnæs & Vangstrup også involvere deres deltagere ved at indsamle viden/inputs fra publikum.

  StompShop

  Icebreaker

  Kom med på beatet med dagens energigivende warm up!

  Vi varmer op til dagen ved at slå en fælles puls an på kajen foran fortet. Og hvorfor så det? Hvad er det der sker når vi aligner vores åndedræt og slår en fælles takt an forud for en mødeoplevelse?

  StompShop er spændende og anderledes rytmisk undervisning med humør og heftige rytmer. Et fantastisk afbræk til konferencer, firmafester eller andre sammenkomster og samtidig er musikken et værdifuldt værktøj når der skal blusses op for de kognitive evner forud for nye inputs.

  I vil blive udfordret og får mulighed for at slippe hæmningerne, når den indre rytmeboks slippes fri. Vi skal klappe, trampe og få rytmerne helt ind i kroppen, så vi skyder dagen i gang med et fælles beat – akkurat som i de kendte Stomp-shows.

  PROGRAM

  Ankomst og registrering ved båden – Langelinje Kaj 5 / Nyhavn 71 08:45 – 09:00
  Afgang! Let’s go off the grid! 09:00 – 09:15
  Velkomst på øen & Warm up på kajen 09:30 – 10:00
  Find dit mødested!

  – Netværk, aktiviteter og fri leg i de 5 områder

  10:00 – 12:00
  Afprøv Silent Conference konceptet: Asnæs & Vangstrup

  Kanonsætningen

  10:45 – 11:15
  Afprøv Silent Conference konceptet: StompShop

  Kanonsætningen

  11:25 – 11:55
  Lunch with a view – Frokost i de tildelte områder 12:00 – 12:45
  Find dit mødested!

  – Netværk, aktiviteter og fri leg i de 5 områder

  12:45 – 14:30
  Silent Conference in practice:

  Steen Møller & Mark Cooper fortæller om værdiskabende mødeformater i Kanonsætningen

  13:00 – 13:50
  Cool Down på kajen & både retur til Langelinje Kaj 5 / Nyhavn 71 14:00 – 14:30
  Bådene sejler retur til Langelinje Kaj 5 / Nyhavn 71 14:30 – 15:00

   

  … og meget mere!

  TEASER: ØENS 6 OMRÅDER

  1. Outdoor inputs  (Mødet i det fri)

  2. Expand your mind  (Mindfulness in office hours)

  3. Pay it forward  (CSR som en del af oplevelsen)

  4. Camp Adventure  (Det aktive møde)

  5. Work, Team!  (Teamwork makes the dream work)

  6. On Neutral Grounds (Speaks & music)

  PRAKTISK INFO

  Transport til Ungdomsøen

  I vil blive sejlet ud til øen om morgenen i en mini færge fra enten Langeliniekaj 5 eller Nyhavn 71 – OBS: Alle mødeplanlæggere har ved tilmelding valgt deres afgangssted.

  HUSK, at ankomme i god tid.

  Sejltid Nyhavn-UØ: ca. 30-35 min.

  Sejltid Langelinie-UØ: ca. 20-25 min.

  På færgen har I mulighed for at nyde en lille morgenmadssnack og modtage yderligere info. Der vil i løbet af hele dagen sejle færger til og fra øen, så det er muligt for alle at ankomme senere eller tage tidligere afsted, hvis nødvendigt.

  Transport til Langeliniekaj 5 (ved isbjørnen):

  18 minutters gang fra Østerport station eller tag Bus 27 fra Østerport Station og stå af på Indiakaj, 3 minutter fra Langeliniekaj 5.

  Ved Langeliniekaj 5 er der parkering lige ved siden af ishuset og opsamlingen. Der er dog begrænset med plads (10-15 biler). Til gengæld er der et par andre (betalings)parkeringspladser indenfor 400 meter.
  Blandt andet https://www.apcoa.dk/all-locations-by-city/koebenhavn-oe/indiakaj/ (115 biler) og https://www.apcoa.dk/all-locations-by-city/koebenhavn-oe/forbindelsesvej-3/ (23 biler)

  Transport til Nyhavn 71:

  Metro til Kongens Nytorv og gå 11 minutter til Nyhavn 71.  Man kan også tage Bus 26 fra Københavns Hovedbanegård og stå af på stoppestedet Nyhavnsbroen, herfra er der 4 minutter til Nyhavn 71.

  Skal man med færgen fra Nyhavn anbefaler vi Jeudan Parkering på Sankt Annæ Plads. Det er en parkeringskælder, der ligger ca. 400 meter fra opsamlingsstedet.

  Hvem deltager?

  Inspirationsdagen er eksklusivt for dig, som booker og arrangerer møder i Danmark. Landets bedste mødesteder står klar til at tage imod dig og guide dig igennem en fantastisk Inspirationsdag den 2. september 2022 fra kl.09.00 -14.30. Mød repræsentanter fra de mødesteder, som er medlem hos Danske Konferencecentre.

  Retningslinjer

  Inspirationsdagen er gratis at deltage i, men vi skal gøre opmærksom på, at afmelding kun er gratis indtil d. 19/08 kl. 09.00. Herefter vil afmelding eller no-show afkræve et gebyr på 250 kr.

  Spørgsmål ang. tilmelding og workshopsholdere: Helle Lorentzen, email: helle@dkbs.dk

  Pressekontakt: Ditte Rønne, email: ditte@dkbs.dk tlf. 42 15 21 78

  VI ANBEFALER

  Sørup Herregaard

  • 102 værelser
  • 6 mødelokaler
  • 400 mødedeltagere
  Læs mere

  LEGOLAND Hotel & Conference

  • 365 værelser
  • 17 mødelokaler
  • 700 mødedeltagere
  Læs mere

  Trinity Hotel og Konferencecenter

  • 151 værelser
  • 14 mødelokaler
  • 212 mødedeltagere
  Læs mere

  Vingsted Hotel og Konferencecenter

  • 187 værelser
  • 15 mødelokaler
  • 1000 mødedeltagere
  Læs mere

  IDA Conference

  • 0 værelser
  • 11 mødelokaler
  • 240 mødedeltagere
  Læs mere

  Hotel Vejlefjord

  • 116 værelser
  • 6 mødelokaler
  • 220 mødedeltagere
  Læs mere
  Indlæs flere