LUK
Statsaftale

Inspirationsdag 2021
for mødeplanlæggere

Møder du husker. Møder der sætter aftryk.

Fredag d. 20. august 2021
Kl. 08.30-14.30

Lokation: Zoologisk Have København

2021/08/20 09:00:00

Skal du med til årets Inspirationsdag 2021?

Årets første fysiske arrangement med landets bedste møde- og konferencecentre.

Gå ikke glip af networking med over 300 mødeplanlæggere.

Kravene til fysiske møder og konferencer såvel som til mødeplanlæggere skærpes nu, hvor forsamlingsloftet gradvist fjernesMøderne skal i endnu højere grad være effektive og mindeværdige, ellers kan de lige så godt afholdes online. Samtidig har mange erfaret de sidste måneder, at online møder har deres begrænsninger – og at det fysiske møde er svært at erstatte. 

Af den grund kommer årets Inspirationsdag til at handle meget om krydsfeltet mellem adfærdsdesign, psykologi, visuelle virkemidler og socialt netværk. I rød tråd med årets tema: Møder du husker. Møder der sætter aftryk.

Vi har hjertet og følelserne med, når vi går på arbejde – og til møder. Nok også mere end vi lige umiddelbart er bevidste om. Undersøgelser viser, at det forretningsmæssige udbytte af et møde eller en konference bliver større, når vi investerer en del af programmet i mere bløde og sanselige elementer. Derfor kommer vi til at udfordre dig på, hvad der egentlig er afgørende, når du arrangerer møder.

Du kan se frem til inspirerende icebreakers, walk and learns, spændende oplæg, networking mm.

Vær med til at booste mødebranchen sammen med os – og tilmeld dig her! 

KEYNOTE SPEAKER + WORKSHOPHOLDERE

Bengt Holst – Keynote Speaker

Zoologisk Have

Bliv blæst bagover af Zoologisk Haves imponerende arbejde med CSR

Bengt Holst er Keynote Speaker på Inspirationsdagen 2021.

Bengt er en dansk biolog og formand for det dyreetiske råd, der frem til sin pensionering ved udgangen af 2020 var videnskabelig direktør i København Zoo. Han er en blændende foredragsholder og kan med sikkerhed gøre dig klogere på Zoo´s forskning og naturbevarelsesindsats – lige fra forskning omkring moskusokser i Grønland over arbejdet med næsehorn i Sydafrika til indsatsen for truede padder i Danmark. Zoologisk Have tager deres miljø- og bæredygtige ansvar alvorligt og gør en kæmpe indsats for at sætte et positivt aftryk i verden til stor inspiration for andre virksomheder.

Mette Ullersted

Playmakers

Hvordan får du aktive og engagerede mødedeltagere?

Mette præsenterer dig for spændende konferencedesign (program), som giver aktive videndelende deltagere – og ikke passive deltagere i et mere traditionelt, passivt konferencedesign. Det handler om at få rummet og kroppen mere i spil på konferencerne: At bruge rummet og kroppen til at omsætte viden til handling fx. lade folk stemme med fødderne og tage de første skridt i deres egen oversættelse af viden til forandret adfærd.

Alt sammen korte øvelser og ’koreografiske’ værktøjer, som man kan føje til de fleste oplæg, og som gør, at deltagerne forholder sig aktivt til de temaer, der er i spil på konferencerne.

Merete Due Paarup

Playmakers

Skab den ønskede konference-adfærd med visuelle virkemidler

Merete viser dig, hvordan man bruger visuelle materialer og scenografi strategisk, så det fremmer og ’nudger’ den ønskede konference-adfærd fra deltagerne. Med scenografi og visuelle effekter kan man f.eks. stimulere netværkeriet på konferencen eller gøre det let at få deltagerne til at sætte den nye viden i spil i deres egen virkelighed.

Ved hjælp af visuelle samtalestartere, fællesskabs-boostere og andre grafiske og scenografiske virkemidler kan du øge udbyttet af konferencen og i øvrigt give konferencen en stærk visuel identitet.

Ashley Brereton

Brave

Sådan designer du tilfredse kunder - uden at prakke dem noget på

Til konferencefolket og til dig, der vil skabe et forførende møde. Med en afslappet velkomst går Ashley Brereton på scenen. Til gengæld fortæller han levende om begreberne adfærdsdesign og menneskepsykologi.

Kan du designe kærlighed på en konference? Det svarer Ashley på, når du kommer dybt ned i krypdyrhjernen hos mennesket. Her lærer du at lave en såkaldt kærlighedsbro. Du får gode værktøjer til at forføre publikum. Du får et lille nudge og et kærligt puf i den rigtige retning.

PROGRAM

Ankomst og registrering

08.00

Velkomst og icebreaker

09:00

Netværk

10:05

Keynote speaker

10:30

Frokost og aktiviteter i haven

11:30

Workshops

13:30

Tak for i dag

14:30

Hvem deltager?

Inspirationsdagen er eksklusivt for dig, som booker og arrangerer møder i Danmark. Landets bedste mødesteder står klar til at tage imod dig og guide dig igennem en fantastisk Inspirationsdag den 20 august 2021 fra kl.09.00 -14.30. Mød repræsentanter fra de mødesteder, som er medlem hos Danske Konferencecentre.

Det er kun muligt at tilmelde sig på venteliste – tryk på den grønne knap “Kom på Venteliste”  i Nemtilmeld. Alle ansøgere vil få besked i løbet af en uge.

Retningslinjer

Inspirationsdagen er gratis at deltage i, men vi skal gøre opmærksom på, at afmelding kun er gratis indtil d. 13/08 kl. 09.00. Herefter vil afmelding eller no-show afkræve et gebyr på 250 kr.

Zoologisk Have København følger alle retningslinjer og anbefalinger i relation til COVID19. Der er taget højde for afstand, hygiejne og arealkrav mm. De nuværende regler kræver, at alle deltagere skal vise gyldigt Coronapas ved indgangen.

Det praktiske

Parkering: Der er parkeringspladser ved Søndermarken, langs Roskildevej og Sønderfasanvej – Læs mere om betaling mm. på Zoologisk Have´s egen hjemmeside her.

Bus
Linje 7A kører lige til Hovedindgangen direkte fra Hovedbanegården samt Frederiksberg Allé Station. Kommer du fra Valby Station, kan du tage linje 4A. Planlæg din rute på rejseplanen.dk her.

Tog
Den nærmeste togstation er Valby Station og herfra kan du enten gå, tage Bycyklen eller buslinje 4A for at komme videre til ZOO.

Spørgsmål ang. tilmelding og workshopsholdere: Marlene H. Sylvester-Hvid, email: marlene@dkbs.dk tlf. 45 94 24 40

Pressekontakt: Ditte Rønne, email: ditte@dkbs.dk tlf. 42 15 21 78