LUK
Statsaftale

Inspirationsdag 2020
for mødeplanlæggere

Zoologisk Have København

Fredag d. 27 november 2020
Kl. 8.30-15.00

Kravene til moderne møder og konferencer, og ikke mindst til dem der skal planlægge og afholde dem, er tårnhøje. Møderne skal være mindeværdige og effektive og helst producere konkrete resultater. Hvis det skal lykkes, skal alle deltagernes følelser og sanser i spil. Derfor handler Danske Konferencecentres Inspirationsdag 2020 om at skabe møder, der taler både til hjernen og hjertet.

Et veltilrettelagt program i inspirerende omgivelser med sund og lækker forplejning, fremragende faciliteter og muligheder for både fysisk og mental udfoldelse. Lyder det som noget du kender? Det er blot et lille uddrag af de krav og forventninger, som mødebookere og konferencesteder bliver mødt med, når de skal arrangere og afholde møder og konferencer anno 2020. Lige nu er der derudover et stort fokus på, at mødet bliver afviklet med respekt for de gældende Covid-19 retningslinjer.

Inspirationsdagen 2020 handler derfor om at hjælpe jer der arrangerer konferencencer med at gøre det nemmere at skabe møder man husker – og møder der sætter aftryk.

WORKSHOPHOLDERE

Nyere forskning viser, at vores oplevelse af mødeudbyttet forbedres drastisk, når vi bliver stimuleret sanseligt i den professionelle mødekontekst. Det skaber et aftryk, som har en mærkbar effekt – både umiddelbart efter mødet og på længere sigt.

Af den grund kommer årets Inspirationsdag til at handle meget om krydsfeltet mellem adfærdsdesign, mødedesign og bæredygtighed. På dagen vil du kunne deltage i workshops med disse inspiratorer.

Vi har hjertet og følelserne med, når vi går på arbejde – og til møder. Nok også mere, end vi lige umiddelbart er bevidste om. Det forretningsmæssige udbytte af et møde eller en konference bliver større, når vi investerer en del af programmet i mere bløde og sanselige elementer, og derfor kommer vi til at udfordre dig på, hvad der egentlig er afgørende, når du arrangerer møder.

Vi håber du tager udfordringen op!

Stine Nybo

OrgaNicer

Hvorfor overhovedet mødes?

Stine skrev engang et blogindlæg med titlen ”Er Webinar det nye sort?”… hun har aldrig fået så meget ret. Længe inden Coronakrisen, Zoom, Teams osv. ramte hun uforvarende hovedet på sømmet. Kan vi ændre adfærd? Ja, men vi gør det sjældent uden kriser eller radikale ændringer i vores omgivelser, som fx en krig, en pandemi, en naturulykke osv.

Pludselig er vi alle superbrugere i diverse online mødeformater, har set 2 – 3 webinarer i denne uge og overvejer, hvilke møder vi kan tage digitalt og hvilke vi absolut er nødt til at tage fysisk. Værdien af det fysiske møde har aldrig stået klarere. Den værdi skal vi udforske sammen. Hvorfor i alverden skal vi mødes ansigt til ansigt? Hvad skal sådan et fysisk møde kunne? Hvad motiverer forskellige typer af mødedeltagere til at mødes fysisk?

Mette Ullersted

Playmakers

Konkrete tips til mødedesign der får folk op af stolen

Hør Mette Ullersted fra Playmakers, der er facilitator og ekspert i at designe konferencer, som giver aktive og motiverede deltagere, fortælle om den ene fejl, du garanteret ikke ved, du begår og om de to som du godt kender, men begår alligevel.

Mødedesign er et af branchens mest anvendte buzzwords og som med alle andre buzzwords ligger der noget lidt forskelligt i det afhængigt hvem du spørger. Her får du nogle meget konkrete bud. Mette Ullersteds indlæg har karaktér af en interaktiv workshop og vil med sikkerhed udfordre dig på din måde at tænke arrangementer på.

Lotte Hansen

Hansen & Ersbøll Agenda

Madspild, vildt græs i haven eller energireduktion - Hvordan laver jeg det mest bæredygtige møde og sikrer en god forretning?

Lotte Hansen fra Hansen & Ersbøll Agenda har specialiseret sig i at hjælpe danske virksomheder med at konkretisere og sparke deres bæredygtighedsarbejde i gang. Det sker med et fokus på, at man ikke blot taler om, men rent faktisk måler sin impact og ser sine resultater løbende.

På denne workshop fortæller Lotte Hansen om, hvordan hun det sidste halve år har hjulpet den danske hotel- og mødebranche med at få forankret målbar bæredygtighed i hverdagen – samtidig med at man bibeholder en god forretning. Blandt andet præsenterer Lotte Verdensmålsindekset, der er udarbejdet i samarbejde mellem Danske Konferencecentre og Hansen & Ersbøll Agenda, og målretter sig specifikt de danske konferencecentre.

Ashley Brereton

Brave

Sådan designer du tilfredse kunder - uden at prakke dem noget på

Til konferencefolket og til dig, der vil skabe det perfekte møde. Du behøver ikke byde velkommen og smile. Med en afslappet velkomst går Ashley Brereton på scenen. Til gengæld fortæller han levende om begreberne adfærdsdesign og menneskepsykologi. Du kan designe det perfekte møde, hvor du bestemmer udfaldet – succes eller fiasko. 🙂

Et dybt kig ind I menneskets ur-hjerne og du kan styre mødeoplevelse. Nogle i hotelbranchen har allerede forstået det. Det samme har SuperBrugsen og Netto – du vader lige ind i en frugtbod og lægger en blød banan i bunden af kurven. Spørgsmålet er hvorfor? Ashley afslører købmandens dygtige tricks.

Inspirationsdag 2020
for mødeplanlæggere

Møder du husker. Møder der sætter aftryk.

Hvem deltager?

Der er 250 pladser på inspirationsdagen til jer som booker og arrangerer møder. Derudover er der afsat 100 pladser til repræsentanter fra de mødesteder som hjælper jer med at realisere jeres arrangementer.

Når man tilmelder sig Inspirationsdagen, tilmelder man sig en venteliste og får svar snarest derefter. Vi ved af erfaring, at det er vigtigt, at vi sikrer et højt fagligt niveau på dagen. Det sætter mange af vores deltagere pris på, ved vi fra tidligere!

Retningslinjer

Inspirationsdagen er gratis at deltage på, men vi skal gøre opmærksom på at afmelding kun er gratis indtil d. 20/11 kl. 12.00.

Herefter vil afmelding eller no-show afkræve et gebyr på 250 kr. Dette ved vi, er med til sikre et stærkt engagement på dagen! Derudover skal vi gøre opmærksom på at vi filmer og tager billeder på dagen. Disse kan blive brugt på vores sociale medier og vores hjemmeside.dk.

Det praktiske

Bus 8A stopper foran Zoologisk Have og en række af Frederiksbergs metrostationer er indenfor gåafstand (10-20 min). Der er et meget begrænset antal parkeringspladser ved Zoologisk Have og vi opfordrer derfor jer som kommer i bil til at ankomme i god tid. I bliver muligvis nødt til at parkere et stykke væk. Dørene åbner kl. 8.30 og dagens program starter kl. 9.

Har du nogen spørgsmål til programmet, det praktiske eller noget helt tredje? Ring til Kristian Hallas på 45 94 24 42 eller send en mail til kristian@dkbs.dk