Se alle konferencecentre

Hotel Vejlefjord
KONTAKT OS 45 82 09 99
Bliv kontaktet
KLIK HER

Møder med plads til store tanker …

Omgivet af bøgeskov og lige ned til fjorden, ligger vores smukke hotel. Atmosfæren er hyggelig med et moderne touch i mødelokalerne, som har dagslys og udsigt.

Naturen omkring os er medspiller, når I skal have det optimale ud af at mødes. Fjord, skov, park og strand indbyder til fysiske aktiviteter og pauser med højt til loftet og masser af energigivende frisk luft.

Kurparken og de 20 km oprindelige kurveje giver mange muligheder for gå- og løbeture.

De Termiske Bade
Store flader af natursten former bassiner, huler og gange i De Termiske Bade. Syv inden- og udendørsbassiner med varmt og koldt vand, lyd og lys, dampbade og saunaer.

Et besøg i De unikke Termiske Bade er afstressende og et godt sted at reflektere over dagens faglige input.

Der er forskellige muligheder for SpaActive, fx LatinMix eller få en sanseoplevelse i særklasse med saunagus i vores skovsauna.

Værelser

Næsten alle 116 værelser har vinduer med udsigt til naturen omkring Vejlefjord.
• I hovedbygningen & Saugmans Palæ findes enkelt-, dobbelt-, og grandlitværelser.
• 3 suiter med opholdsstue og separat soveværelse.
• 6 juniorsuiter fra 2008 med badekar og balkon.
• I grandlitværelserne er sengen 140 cm bred og kan anvendes både som enkelt- og dobbeltseng.
• I tilbygningen Vesthuset beliggende ca. 100 m fra hovedbygningen har vi dobbeltværelser med stort badeværelse og balkon.
• Værelserne er allergivenlige, og det er derfor ikke tilladt at medbringe kæledyr.
• Hotel Vejlefjords værelser og øvrige indendørs opholdsarealer er røgfri. Rygning er tilladt på vores store terrasse ud mod fjorden.

Faciliteter

Møder med plads til store tanker ...
Omgivet af bøgeskov og lige ned til fjorden, ligger vores smukke hotel. Atmosfæren er hyggelig med et moderne touch i mødelokalerne, som har dagslys og udsigt. Vi råder over 116 værelser og mødelokaler op til 240 personer.
Naturen omkring os er medspiller, når I skal have det optimale ud af at mødes. Fjord, skov, park og strand indbyder til fysiske aktiviteter og pauser med højt til loftet og masser af energigivende frisk luft.
Kurparken og de 20 km oprindelige kurveje giver mange muligheder for gå- og løbeture.

Kapacitet

Hotel Vejlefjord tilbyder lokaler med plads til max. 240 deltagere. Lokalerne fordeler sig på 6 plenumlokaler. Herudover kan mindre møder og gruppesessioner holdes i 10 saloner, hvor den typiske størrelse er til 8-12 deltagere.

Trafikforbindelser

Hotel Vejlefjord ligger ca. 15 minutter fra E45 – afkørsel 60 og 59 ved Vejle.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Hotel Vejlefjords smukke park går helt ned til stranden, hvor man kan bade fra badebroen. Mere end 20 kilometer afmærkede stier, hvoraf en del går langs stranden ud til Træskohage fyr. Mulighed for utraditionelle pauser og picnic-arrangementer ved fjorden. Ligesom forskellige teambuilding aktiviteter i og på vandet er mulige.

Hotel Vejlefjord er omgivet af 43 hektar skov, park og strand, hvorpå der er anlagt mere end 20 km afmærkede stier. Ideelle til løbe- og gåture, citatjagt eller guidet tur med historisk fortælling. Hotellet samarbejder også med forskellige teambuilding bureauer.

Tænkepause - pause med garanti for ny energi
Med kurs mod toppen traves ad kurvejene op gennem skoven til Evaldsbakke. På turen op stiger pulsen … ved målet er I cirka 80 meter over havets overflade og belønnes med en fuldstændig fantastisk udsigt over Vejle fjord. Denne dejlige travetur er et forfriskende og energiboostende alternativ til de traditionelle mødepauser. På toppen ved Evaldsbakke står sunde snacks, kaffe
og økologisk Pukka te klar til jer. De varme drikke serveres i et flot termokrus, som man kan nyde på gåturen tilbage til mødelokalerne.
Termokrusene kan genbruges og er til personligt eje. Turen tager omkring 15-20 minutter hver vej. Tillægspris til døgn- eller dagmøde pr. person Som ekstra pause kr. 115,-
Som erstatning for eftermiddagskaffe kr. 35,- 
  
 
Hjertepause - godt for dig
Prøv en mødepause i naturen med fokus på frisk luft, øget energi og velvære. Pausen starter med en gåtur ned gennem kurparken,
hvor enorme rhododendronbuske flankerer stierne på vej mod fjorden.Målet er ”Vinterens Hjerte” helt nede ved fjorden. Her
er vi klar med sunde snacks, Pukke Warm Your Heart te og kaffe.De varme drikke serveres i et flot termokrus, som man kan nyde på gåturen tilbage igennem parken.Termokrusene kan genbruges og er til personligt eje. Turen tager knapt 10 minutter hver vej.
Tillægspris til døgn- eller dagmøde pr. person
Som ekstra pause kr. 115,-
Som erstatning for eftermiddagskaffe kr. 35,- 
 
Park og kurveje
Naturen er medspiller, når resultatet af at mødes skal optimeres.
Fjord, skov, park og strand indbyder til aktiviteter, frisk luft og fornyet energi. Bøgeskovens ro og den fantastisk udsigt giver mulighed for reflektion og afstressning med efterfølgende øget kreativitet og koncentration. Mere end 20 km oprindelige kurveje – 43 hektar park, skov og strand ”Naturen her er smilende og af enestående skønhed” og derfor udvalgte professor og læge Christian Saugman dette sted, da han etablerede Vejlefjord Sanatorium omkring år 1900. Frisk luft og motion var vigtige elementer i behandlingen af tuberkulosepatienter, og derfor anlagde man i 1901 den store park i det stærkt kuperede landskab lige ned til Vejle fjord. Patienterne kunne her få den rette kombination af frisk luft og motion gennem systematisk ordinerede
spadsereture på områdets kurveje. Kurparken blev skabt i romantisk landskabelig stil med rhododendron, kurveje, broer, vandløb og søer, omgivet af skov. Under den seneste renovering blev parkens eksisterende kvaliteter genskabt og nye blev tilføjet, blandt andet en sansehave, et motionsområde og 30 teaktræsbænke. Badebroen, ”Bedstemors Bro” og ”Kys-mig-straks-huset” er genetableret.
Kurvejene er anlagt i forskellige sværhedsgrader rundt i hele området. Her kan man få pulsen op, men også tage sig et hvil på de opstillede bænke, og nyde den fantastiske udsigt over skov, park og fjord. Guidet tur på kurvejene Læg en underholdende og lærerig gåtur ind i mødeprogrammet. I selskab med vores ”slotskustode” får I både frisk luft, et godt grin og historien om Vejlefjord. Turene kan tilpasses jeres behov med hensyn til længde og varighed. Priser fra kr. 2.000,-

Citat jagt på kurvejene
På kurvejene har vi opsat ”Tænkebænke” med citater.
Find bænken med dit yndlingscitat og lad tankerne flyve. Fantastisk mulighed for refleksion eller forberedelse. Tag en snak med os, vi har mange gode ideer til hvordan citatjagten kan bruges til jeres arrangement.
Pris pr. deltager kr. 35,- inkl. et kort over området, papir/kuglepen og en kildevand. 
 
Hjerne-gymnastik
Tag en pause fra undervisningen eller mødet og lad deltagerne
udfordre hjernen med et af vores opgaveark ”Vejlefjord i tal” eller
”Vejlefjord på toppen”, mens de guides rundt i parken og på kurvejene. Turen varer ca. 45-60 minutter og den friske luft giver
deltagerne fornyet energi. Skulle det regne, har vi regnslag og paraplyer parat.
Pris pr. deltager kr. 35,- inkl opgaveark, kort over området, kuglepen og en kildevand. Svarliste udleveres til kursuslederen.
  

Hotel Vejlefjord tilbyder mange forskellige uden- og indendørs aktiviteter. Der er masser af plads til bevægelse på de 43 hektar park, skov og strand. I De Termiske Bade og Thalasso Spa finder I plads til ro og refleksion. Prøv saunagus og fjorddyp – en fantastiske aktivitet som huskes. Prøv også aktiviteter for smagssansen, fx chokoladesmagning læs mere under "Det Kulinariske arrangement" andre aktiviteter kan være:

Aktiviteter med velvære - Adgang til de termiske bade
Unik velværeoplevelse som virker afstressende.Dine mødeaktiviteter bliver mere energifyldte og kreative, da afslappede og afstressede deltagere er mere modtagelige for læring, nye input og aktiviteter.
De Termiske Bade er også den perfekte ramme til at reflektere og fordøje ny viden fra dagens aktiviteter …
Adgang i forbindelse med møder og konferencer
Pr. døgn fra kl. 14.00 til 14.00 pr. person Kr. 225,-
Morgenbadning uden dampbad, aroma- og skovsauna
Tidsrum fra kl. 06.30 til 10.00 Kr. 125,-
 
Saunagus
Sanseoplevelser med ro helt ind i sjælen og silkeblød hud
Skiftet mellem kulde og varme er en af de ældste og mest simple terapiformer indenfor velvære. Samtidig er Saunagus en fremragende måde at udrense kroppen på, da det sker gennem kroppens største organ – huden. Saunagusmesteren hælder vand og æteriske olier på ovnen og fortæller samtidig om oliernes virkning, samt forklarer om brugen af krops- og peelingprodukterne under de mange små seancer.Et saunagus arrangement varer ca. 30 minutter. Nedenstående priser forudsætter at der er tilkøbt adgang til De Termiske Bade.Pris ved mindst 10 deltagere: Pr. person Kr. 75,-
Pris under 10 deltagere: I alt Kr. 750,-
 
Klassisk massage
Overlad din anspændte krop i hænderne på vores dygtige massører
I denne klassiske massage vil du opleve forskellige metoder og teknikker – alt afhængig af hvilken behandler du får.
Fælles for Hotel Vejlefjord klassisk massage er dog, at det er en dybdegående massage, der sætter fokus på specielt udsatte steder efter aftale med dig. Vi masserer med ren mandelolie.
50 minutters behandling Kr. 695,-
20 minutter behandling Kr. 395,- 
  
Aktiviteter med bevægelse
Motion er godt for hjernen – og skærper koncentrationen.
Holdsport øger deltagernes samarbejdsevne og oplevelse af at være
fælles om at løfte en opgave. Brug aktiviteterne som startbooster
eller som en sjov afslutning på en dag med mange timer i mødelokalet
 
Vi tilbyder en række forskellige spil i gymnastiksalen. Floorball,
curling uden is, basketball, eggball samt hånd- og fodbold.
Op til 4 forskellige grupper kan være i gang på samme tid.
 
Holdsport skaber glæde og fællesskab og øger deltagernes evne til
efterfølgende at samarbejde. Vi sørger for at der står frisk frugt og
kildevand klar til jer. To timers halleje inkl. diverse udstyr samt frisk frugt og kildevand.
Pris ved mindst 10 deltagere: Pr. person Kr. 95,-
Pris under 10 deltagere: I alt Kr. 950,-

Floorball
Nøgleordene i floorball er sjov, fart, motion, teknik og teamwork.
Spillet er nemt at arrangere, og det kræver ikke meget viden,
før I er i gang. Alle kan være med til at skabe spillet og score en masse mål.

Curling unden is
Også kaldet isens skakspil. Curling handler om fysisk form, teknik,
taktik og kommunikation. Hvem får stenen tættest på midten?
I curling uden is er der ingen koste, men det kræver både gode
samarbejdsevner og nye idéer for at få succes. Spillet er for 2-4 deltagere.
 
Basketball
En af de mest populære og udbredte sportsgrene i verden.
Spil i hold mod hinanden, eller én mod én. Lad basketballspillet
være et sjovt og konkurrencepræget samlingspunkt for deltagerne.
 
Eggball
Den æggeformede bold kan spilles af alle og giver meget sjov, også
til dem som normalt ikke synes boldspil er morsomt. Bolden flyver
anderledes og springer helt uberegneligt, hvilket skaber morsomme
situationer i spillet. Eggball kan anvendes både til fodbold og håndbold.
 
Håndbold og fodbold
Håndbold og fodbold kræver gode egenskaber både som individ og
holdspiller. Fysisk form, teknik, taktik og kommunikation er vigtige
elementer i forhold til at opnå succes. Kan både spilles på lille bane
med tre deltagere på hvert hold eller stor bane med 5-6 spillere pr. hold.
 
 

 

På toppen af Hotel Vejlefjords smukke bygning ligger Restaurant Barbara, som kan reserveres eksklusivt til jeres arrangement.
 
Oplev det ultimative sceneskift fra en effektiv dag i konferencelokaler til en afslappet atmosfære i elegante omgivelser med levende lys og tænder lysekronerne, som hænger i loftet med de synlige gamle hanebjælker.
 
Konference Middag Barbara
Aftenen begynder med bobler og appetizers på restaurantens balkon, som har udsigt til parken og fjorden. Efterfølgende tager I plads i restauranten og nyder en menu, som vores kokke har komponeret specielt til lejligheden og i overensstemmelse med årstiden.
 
Hele aftenen har I restauranten helt for jer selv, så I kan hygge jer og uforstyrret afslutte de faglige input med et socialt outcome.

Vinsmagning 
Foredrag og smagning
 
Foredragsholder Renaud Bronner siger blandt andet: ”Det er
harmonien mellem naturen og mennesker som giver vinen sin
identitet”!
 
Alsace og Rhône
Begge områder byder på stor stilforskel mellem nord og syd, men
også på stor forskel fra producent til producent. ”Man får det, man
betaler for” kan man roligt sige om begge områder.
Vi ser på de faktorer som betyder noget for kvaliteten – druer,
jordbund,  klima og håndværk – og smager et udvalg vine fra begge steder.
 
Italien
Italien er vinlandet pr. excellence med et fantastisk udvalg af
vinområder, som i dag konkurrerer i at producere store vine – hver i
sin klasse og stil! Vi går på opdagelse i bl.a. Veneto, Piemonte,
Toscana og Sicilien, men kommer også omkring mere ”skjulte”
distrikter.
 
Mousserende & Champagne
Vi drikker ”bobler” som aldrig før! Mens alle Champagne’er er
mousserende, er det ikke alle mousserende som er Champagne!
Det berømte franske distrikt får i dag konkurrence fra flere andre
vindistrikter i verden, som efterhånden producerer ganske
karakterfulde mousserende vine – ofte til billigere priser. Vi ser på
hemmelighederne – bl.a. druerne, dyrkningen og en lang vinificering
– og hører om nogle af de mest kendte distrikter i verden.
 
”De klassiske store!”
Bourgogne – Bordeaux - sauterne.
Dette foredrag laves efter forepørgsel til specialpris
 
Pris Kr. 3.000,- for 1,5 times foredrag for mindst 10 personer i separat lokale. Dertil kr. 195,- pr. person for 5 til 6 vine fra den valgte smagning inklusiv brød og isvand
 
Foredragene holdes så vidt muligt af sommelier Renaud Bronner.
Han har i mange år skrevet og holdt adskillige seminarer og
foredrag om gastronomi og vin.
 
Chokolade
Giv deltagerne en anden oplevelse efter det faglige møde
Her kan alle være med – for alle elsker vel chokolade!
 
Vælg mellem tre forskellige aktiviteter
Alle har en varighed af cirka 1,5 time
Kan arrangeres for mindst 10 personer
Kaffe/the eller mousserende vin kan tilkøbes ved bestilling
 
Chokoladeleg
Proceduren for temperering af chokolade, forskellige farver og effekter gennemgås, inden hver person producerer cirka 20 stk.
fyldte chokolader. Vanilla Chocolatier & Konditori medbringer smagsprøver på chokolade som nydes under aktiviteten.
Pr. person kr. 310,-
 
Lær at lave marcipanroser
Få tips og tricks til at lave smukke marcipanroser, som kan pynte på
desserter og kager. Vanilla Chocolatier & Konditori medbringer smagsprøver på chokolade som nydes under aktiviteten.
Pr. person kr. 240,-
 
Chokoladesmagning
Find ud af, at der er stor smagsmæssig forskel på, hvor i verden
kakaobønnerne er høstet. Der smages på flere forskellige slags spændende chokolader og fortælles om kakaoens historie.
Pr. person kr. 240,-

I Hotel Vejlefjords restauranter og festlokaler findes de perfekte rammer til firmafester, receptioner, jubilæer osv. Der tilbydes tre grundpakker, men stedet er også oplagt til temafester.

Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet ved ankomst
 • Isvand
 • Frugt
 • 3 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • 1 Sodavand / kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektorHotel Vejlefjord
Sanatorievej 26
7140 Stouby

76 82 33 80
booking@vejlefjord.dk
www.hotelvejlefjord.dk

Værelser

Enkeltværelser 63

Dobbeltværelser 50

Handicapværelser 10

Suiter 3

Indkvartering 170

Kapacitet

Plenum 6

Maks. plads ved stolerækker 240

Maks. plads ved borde 160

Gruppelokaler 11

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 360

Spisepladser i restaurant 180

Spisepladser i eget lokale 180

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Nej

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Ja

Pool Nej

Fitness room Ja

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 51 km

Stationsafstand 20 km

Afstand til bus 3 km

Afstand til motorvej 6 km

Gratis parkeringspladser 250

Afstand til gratis parkering 0 km