Se alle konferencecentre

FÆNGSLET
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71 Bliv kontaktet
KLIK HER

Mangler I et unikt sted at holde møde eller konference?
Så bryd ud af de vante rammer og lad FÆNGSLETs rå og
autentiske lokaler inspirere.
Inden for murene kan I stadig fornemme historiens vingesus, men
lokalerne er opdaterede og klar til at favne ethvert arrangement.

Byd velkommen i en autentisk cellegang , hold oplæg i et råt værksted,
styrk samarbejdet med rappelling ned ad fængselsmuren, kom på rundvisning
i Fængselsmuseet,
indtag FÆNGSLETs nyeste og største lokale "Vestsalen" eller
nyd en lækker middag i Inspektørens lokale.
I kan tilmed fuldende jeres oplevelse i FÆNGSLET med en overnatning
i en tidligere fængselscelle.

På FÆNGSLET i Horsens er I sikret et værdifuldt og udbytterigt arrangement, fordi:

Kan I huske, hvor I var, kan I også huske, hvad I talte om.

Er du nysgerrig på, hvordan du med succes kan anvende de rå rammer,
så kontakt FÆNGSLETS konferenceafdeling.

Vi garanterer dig:

- Fleksibel og grundig planlægning af dit arrangement

- Høj service før, under og efter arrangement

- Unikke, rå og formbare rammer

Modsat andre fængsler vil det glæde os at byde jer velkommen.Trafikforbindelser

FÆNGSLET ligger 1,6 km fra banegården i Horsens. Man kan se FÆNGSLET oppe til venstre, når man kommer ud fra Banegården, og det tager ca. 15-20 minutter på gåben. 
Det er muligt at tage en TAXA eller bus nr. 9 fra Nørretorv.
FÆNGSLET ligger 3 km fra E45 -  afkørsel 56.

Værelser

SleepIn er FÆNGSLETS hostel, hvor der er mulighed for at overnatte i autentiske celler beliggende i den gamle sygeafdeling. SleepIn rummer 53 sengepladser fordelt på 22 celler - heraf de 6 største af cellerne er med plads til 3 eller 4 personer i hver.
 
Der er toilet og bad på gangen og - helt eksklusivt - en nøgle til hver celle.

Kapacitet

Lokalerne på FÆNGSLET er alt fra små celler til den nye store sal 'Vestsalen'.
 

VESTSALEN: FÆNGSLETS nye flotte venue. Dens unikke
arkitektoniske stil samt fleksibilitet gør et arrangement herinde helt enestående.
Vestsalen forbinder ude- og inderum på en naturlig facon og der er mulighed for
at dele det store rum op i tre mindre lokaler. 

MAGASINET: Den gamle lagerhal som i dag er ryddet og shinet op til en unik udstillingshal, eventsted eller en stor konference som rummer op til 800 gæster.
 
SNEDKERIET: Her er værkstedshumor byttet ud med fede fester, faglige oplæg og gode frokostsnakke. Lokalet kan rumme op til 250 gæster i biografopstilling.
 
TRYKKERIET: Her foldede fangerne i moderne tid kuverter under opsyn. Lokalet kan rumme op til 150 gæster.
 
ARRESTEN: Her genlød tidligere ordrer og befalinger, men der kan i dag afholdes møder med en mere venlig omgangstone. Her er plads til max 80 personer ved 1 langbord ned af cellegangen eller 150 stående til reception eller velkomstdrink.
 
INSPEKTØRENS MØDELOKALE: Her blev beslutningerne om de indsattes skæbner truffet, og her fik de ansatte luft for frustrationer. Her er plads til 30 personer, da originalmøblementet er bibeholdt.
 
FORSAMLINGSHUSET: Et dejligt lyst lokale med tremmer for vinduerne og smukke vægmalerier. Her er plads til 150 personer stående og 60 personer ved 2 langborde. 

TRÆVÆRKSTEDET: Træværkstedet har rummet mange forskellige funktioner, men det har altid været forbundet med arbejde og produktion. Træværkstedet ligger på 2. sal i den store hovedbygning og har udsigt mod nord gennem lokalets mange store vinduer. Træværkstedet er lyst og rummeligt og har topmoderne AV-faciliteter. Gulvene har nyligt fået et ordentligt lag lak, men historien ligger tydelig og glimter lige under overfladen. Lokalet er godkendt til 50 personer.
 
GYMNASTIKSALEN: Her overvejede man nøje, hvor hårdt man skulle tackle sine medfanger. Gymnastiksalen står i original lak. Her er plads til 150 personer til stående arrangement eller 120 personer i biografopstilling til eksempelvis et foredrag.
 
GAMLE CELLE: Her bestod belysningen kun af levende lys, og gennem trådnettet kan man se op til alle 4 cellegange. Her er det både muligt at bruge de gamle celler til frokostspisning med 6 personer i hver celle eller til "celledeling"/workshop. De indsattes skrevne ord på væggene ikke er for sarte sjæle.
 
I de fleste lokaler er der tremmer for vinduerne, sågar for ovenlysvinduer, og de fantastiske vægmalerier i trappeopgange og lokaler er alle malet af indsatte.
 
Der er gode muligheder for nytænkning af bordopstilling og breakouts – bag murerne får man lyst til at slippe vanerne fri og give plads til nye ideer. FÆNGSLETs erfarne personale er altid klar til at vejlede i de mest optimale løsninger.

Faciliteter

AV: Der er projektor og lærred i alle mødelokaler. Desuden forefindes håndholdt mikrofon samt headset i lokalerne; Vestsalen, Trykkeriet og Snedkeriet.

WIFI: Gratis

Parkering: Gratis og lige uden for murerne. Der er elladestandere på FÆNGSLET.


Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Vi hjælper gerne med at arrangere aktiviteter sammen med vores samarbejdspartnere.

Det kunne fx være:

Rundvisning i det prisvindende fængselsmuseum, hvor I kommer gennem 150 års fængselshistorie bl.a. via den personlige fortælling understøttet af fantastisk teknologi og virtuel reality.

Teambuilding inde- og udendørs bl.a. med spillet fangeflugten, rapelling ud ad vinduet fra 4. sal, mordmysterier i den gamle arrest, konceptet "Viljens Vej", hvor I kommer rundt på grunden mm.

Foredrag med tidligere indsat og/eller ansat, hvor I får indblik i en ellers lukket verden.

Fodboldgolf på den specialdesignede fodboldgolfbane på FÆNGSLETs plæner

Locked Escaperoom. Kan I mon undslippe de trænge rum på 60 minutter?

FÆNGSLET indbyder i den grad til teambuilding, hvor man sammen skal forbedre sig for at komme ud. Enten om det gælder en opklaring af en forbrydelse, eller om I skal gennemføre en Fangeflugt eller komme igennem Viljens Vej.
 
RUNDVISNING I FÆNSELSMUSEET
Kom på en unik og mindeværdig tur rundt i det tidligere statsfængsels historiske bygninger. Lad stemningen i det tidligere statsfængsel krybe helt ind under huden, når du bevæger dig rundt i bl.a. celler, sygeafdeling, rockergang og fængselskirke.
Få indblik i fængselslivet gennem 153 år set fra både den indsattes og den ansattes synsvinkel i verdens største fængselssamling - Fængselsmuseet.
 
Pris: 900/1.100 kr. pr. rundvisning á 60 min. (hold á max. 25 personer) + entré (lavsæson: november-februar kr. 95,00,
højsæson: marts-oktober kr. 105,00 (momsfri). Pris udenfor åbningstiden: 2000 kr.
 
RUNDTUR PÅ GRUNDEN
Vi tager jer med på den rutsjebanetur, FÆNGSLET har været på de sidste år og fortæller om hele udviklingen som Kulturinstitution
fra en ellers ikke så prangende fortid som statsfængsel. Nu og i årene fremover åbner FÆNGSLET dørene for koncerter, det enestående Fængselsmuseum, events og konferencer. 

FOREDRAG MED TIDLIGERE INDSAT OG ANSAT VED B-SIDEN 
Hør en tidligere indsat fortælle sine beretninger om livet i fængslet. Livet i misbrug og i et miljø, som på ingen måde minder om en almindelig hverdag. En verden hvor vold, trusler og misbrug er dagsordenen. Mød også en fængselsbetjent, som
fortæller sin historie om livet bag murere og om arbejdet med de skæve eksistenser. B-Siden går tæt på den kyniske kriminalitet, som kun de færreste kender til, og tager dig med ”bag kulisserne” i en verden, der er fyldt med mistillid, misforståede æresbegreber og svigt. Pris: 6.250 kr.. (momsfri) for 1 times fængslende foredrag.
 
KOMEDIEHUSET
Events og underholdning til dit arrangement. Det er muligt at skræddersy det perfekte indslag i Komedihusets store persongalleri af fanger, betjente, gidsler m.v. 
 
FIRMASPIL VED LYKKE & CO
Her står du og dine kolleger pludselig i en kompliceret kriminalsag, eller I skal via elektroniske byggeklodser forhindre datidens flugtforsøg. Sjove firmaspil der udfordrer jer i systematisk tænkning, strategi og samarbejde. Alle kan være med uanset alder, køn eller placering i organisationen. Pris: afhængig af antal deltagere. Indhent gerne tilbud for 2 – 3 timers aktivitet.
 
TEAMBUILDING VED COASTZONE
Allerede fra det øjeblik I træder ind på FÆNGSLET sammen med Coastzone, og den store grønne port lukker sig bag jer, mærker I det første lille anstrøg af frihedsberøvelse. Snart vil trangen til at slippe ud melde sig. Stemningen er intens, hvad enten I skal forsøge at flygte ud af FÆNGSLET, om I skal konkurrere på viden, eller om I skal skabe læring om hinanden. Det kræver samarbejde og viljestyrke at gennemføre de forskellige udfordringer. Alle 3 discipliner er udfordrende og sjove!  Pris: Afhængig af antal deltagere. Indhent gerne tilbud for 1½ - 3 times aktivitet.

FÆNGSLET ligger indenfor bygrænsen i Horsens. I kraft af, at FÆNGSLET også huser Events samt Fængselsmuseet, er FÆNGSLET en seværdighed i sig selv.

FÆNGSLET indbyder i den grad til Firmafester, både sommer og vinter. Stemningen indenfor murerne er den perfekte ramme til sommerfesten med grill i Nordgården eller lanterne i de mere mørke måneder. Indenfor sørger vi den rette belysning, opdækning samt forplejning!

FÆNGSLET ER STEDET TIL DET SKÆVE ARRANGEMENT

Lokalerne på FÆNGSLET er alt fra små celler til store værksteder. I overnatter i SleepIn, der huserer i den gamle sygeafdeling - hver celle fortæller sin egen historie. Vi arrangerer gerne fængselsrelaterede aktiviteter, som gør jeres dag - og aften - til en uforglemmelig oplevelse.

Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet, inkl. kage
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Ekstra ret Kr 105
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret Kr 105
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
KAN TILKØBES:
 • 3. ret Kr 105
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret Kr 105
 • Aftenkaffe/te Kr 55
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Aftenkaffe/te Kr 55
 • 3. ret Kr 105
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret Kr 105
 • Aftenkaffe/te Kr 55
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Aftenkaffe/te Kr 55
 • 3. ret Kr 105
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret Kr 105
 • Aftenkaffe/te Kr 55
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret Kr 105
 • Aftenkaffe/te Kr 55
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet ved ankomst
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • 1 Sodavand / kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret Kr 105
 • Aftenkaffe/te Kr 55

FÆNGSLET
Fussingsvej 8
8700 Horsens

76100011
kontakt@faengslet.dk
faengslet.dk

Værelser

Enkeltværelser

Dobbeltværelser 22

Handicapværelser

Suiter

Indkvartering 54

Kapacitet

Plenum 8

Maks. plads ved stolerækker 800

Maks. plads ved borde 450

Gruppelokaler 1

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 700

Spisepladser i restaurant 700

Spisepladser i eget lokale 700

Faciliteter

Bar Nej

Lounge Nej

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 54 km

Stationsafstand 16 km

Afstand til bus 0 km

Afstand til motorvej 4 km

Gratis parkeringspladser 200

Afstand til gratis parkering 0 km