Se alle konferencecentre

Fængslet
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71
Bliv kontaktet
KLIK HER

Mangler I et unikt sted at holde møde eller konference? Så bryd ud af de vante rammer og lad FÆNGSLETs rå og autentiske lokaler inspirere – så er I sikret en fængslende oplevelse!

Byd velkommen i en autentisk cellegang, hold oplæg i et råt værksted, styrk samarbejdet med rappelling ned af fængselsmuren, kom på rundvisning i Fængselsmuseet eller nyd en lækker middag i Inspektørens lokale – bare rolig, vi serverer andet end vand og brød. I kan endda fuldende oplevelsen med en overnatning i en tidligere fængselscelle. Inden for murene kan I stadig fornemme historiens vingesus, men lokalerne er opdateret til nutidens krav for at tilgodese de mange årlige konferencegæster.

På FÆNGSLET i Horsens er I sikret et værdifuldt og udbytterigt arrangement, fordi: KAN I HUSKE, HVOR I VAR, KAN I OGSÅ HUSKE, HVAD I TALTE OM!  Så er du nysgerrig på, hvordan du med succes kan anvende de rå rammer, så kontakt FÆNGSLETS konferenceafdeling. Vi garanterer dig:

Fleksibel og grundig planlægning af dit arrangement
Dit helt eget område, hvor I ikke skal dele toiletter og pauseområder med andre ”indsatte”
Al den historiefortælling, I ønsker
At I ikke farer vild, da ”de blå skjorter” fører jer rundt

MODSAT ANDRE FÆNGSLER VIL DET GLÆDE OS AT BYDE JER VELKOMMEN!

Verdensmål

På FÆNGSLET har vi en klar holdning til bæredygtighed. Vi vil passe på ressourcerne, både de menneskelige og materielle – og vi vil derigennem tage aktiv del i den globale kamp mod overbelastning af miljøet. Derfor har vi udarbejdet et bæredygtighedscharter, som beskriver hvilke områder, vi sætter fokus på og hvilke handlinger, vi iværksætter.


Socialt ansvar/menneskelige ressourcer
På FÆNGSLET passer vi på vores medarbejdere og har stort fokus på at skabe et sundt arbejdsmiljø fysisk og psykisk. Vi rækker ud til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, og vi understøtter det lokaleforeningsliv.

Affald/genanvendelighed
På FÆNGSLET ligger genanvendelighed dybt i vores DNA, da FÆNGSLET i sig selv er et stort transformationsprojekt, hvor vi genanvender en gammel statsbygning ved at gentænke brugen af den. I vores daglige virke passer vi på miljøet både ved at tænke genanvendelighed ind i alle led og ved at skånemiljøet for unødig skrald.

Mad/drikkevarer
På FÆNGSLET har vi truffet nogle klare valg i forhold tilden mad og drikke, vi serverer. Ved at minimere plastic og engangsemballage og ved at tænke det lokale ind i valg af råvarer tilstræber vi at belaste miljøet mindst muligt.

Drift/forbrug
På FÆNGSLET renoverer vi løbende den gamle bygning, og i den forbindelse har vi stort fokus på at vælge energibesparende løsninger hver gang, vi skifter et gammelt system ud, så vi nedbringer vores energiforbrug væsentligt.

Trafikforbindelser

FÆNGSLET ligger 1,6 km fra banegården. Man kan se FÆNGSLET oppe til venstre, når man kommer ud fra Banegården, og det tager ca. 15-20 minutter på gåben. Ellers er det muligt at tage en TAXA eller bus nr. 9 fra Nørretorv.

FÆNGSLET ligger 3 km fra motorvejsafkørsel nr. 56.

Værelser

Tag en overnatning bag tremmer i SleepIn og lad historien krybe ind under huden. Målet er at skabe en sammenhængende og autentisk oplevelse i forbindelse med dit arrangement.  SleepIn huserer i den gamle sygeafdeling, og hver celle fortæller sin egen historie. SleepIn rummer 53 sengepladser fordelt på 22 celler - heraf vores 6 'suiter' med plads til 3 eller 4 personer i hver!
 
Der er toilet og bad på gangen.

Kapacitet

Lokalerne på FÆNGSLET er alt fra små celler til store værksteder.
 
MAGASINET, den gamle lagerhal som i dag er ryddet og shinet op til en unik udstillingshal, eventsted eller en stor konference som rummer optil 800 gæster.
 
SNEDKERIET, hvor værkstedshumor nu er byttet ud med visioner og strategier, kan rumme op til 280 gæster i biografopstilling.
 
TRYKKERIET, hvor fangerne i moderne tid foldede kuverter under opsyn. Lokalet kan rumme op til 150 gæster.
 
ARRESTEN, hvor der tidligere genlød ordrer og befalinger, kan der nu afholdes møder med en mere venlig omgangstone. Her er plads til max 80 personer ved 1 langbord ned af cellegangen eller 150 stående til reception eller velkomstdrink.
 
INSPEKTØRENS MØDELOKALE, hvor beslutningerne om de indsattes skæbner blev truffet, hvor de ansatte fik luft for frustrationer, og hvor sort humor var tilladt. Her er plads til 42 personer da originalmøblementet er bibeholdt.
 
FORSAMLINGSHUSET. et dejligt lyst lokale med tremmer for vinduerne og smukke vægmalerier. Her er plads til 150 personer stående og 86 personer ved 2 langborde. 
 
KIRKEN, har en lofthøjde og akustik, der gør den ideel til gospel og andre specielle oplevelser. Her er plads til max 150 personer.
 
GYMNASTIKSALEN, hvor man overvejer nøje, før man tackler. Her er plads til 150 personer til stående buffet eller i stolerækker til foredrag.
 
GANGMANDENS CELLE. Her boede den fange, som var erklæret egnet til at fungere som "vicevært" i den gamle sydeafdeling, i dag SleepIn Fængslet.
 
GL. CELLE, hvor belysningen kun er levende lys, og man gennem trådnettet kan se op til alle 4 cellegange. Her er plads til 260 spisende gæster, hvor vi dækker op i cellerne, og de indsattes skrevne ord på væggene ikke er for sarte sjæle.
 
I de fleste lokaler er der tremmer for vinduerne, sågar for ovenlysvinduer og de fantastiske vægmalerier, i trappeopgange og lokaler, er alle malet af indsatte.
 
Der er alle muligheder for nytænkning af bordopstilling og breakouts – bag murerne får man lyst til at slippe vanerne fri og give plads til nye ideer. FÆNGSLETs erfarne personale er altid klar til at vejlede i de mest optimale løsninger.

Faciliteter

Standard AV, gratis WIFI og scene er på FÆNGSLET og naturligvis kan specielt udstyr lejes.

Gratis parkering er lige udenfor murerne.

Mødet eller konferencen kan kombineres med koncerter som afholdes på FÆNGSLET. Se mere på vores hjemmeside.

I den gamle celledel, hvor man gennem trådnettet kan se op gennem alle 4 celleetager, kan arrangeres intimkoncert for dig og dine gæster.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Vi arrangerer gerne fængselsrelaterede aktiviteter f.eks.:

Rundvisning i det prisvindende fængselsmuseum, hvor I kommer gennem 150 års fængselshistorie bl.a. via den personlige fortælling understøttet af fantastisk AV teknologi.

Rundtur på grunden, hvor vi kommer "back stage" og fortæller om FÆNGSLETs transformation fra et af de hårdeste fængsler I Danmark til oplevelsesvirksomhed. Turen er krydret med små anekdoter.

Teaterforestillingen ”Celle 7” Flugtkongen Carl August Lorentzen opført af Komediehuset, som også kan skabe spændende stemning under jeres arrangement.

Teambuilding inde- og udendørs med bla. Fangeflugten, Viljens Vej og mordmysterier.

Foredrag med tidligere Indsat og Ansat, hvor I får indblik i en ellers lukket verden.

Gospel i Kirken.

FÆNGSLET indbyder i den grad til teambuilding, hvor man sammen skal forbedre sig for at komme ud. Enten om det gælder en opklaring af en forbrydelse, eller om I skal gennemføre en Fangeflugt eller komme igennem Viljens Vej.
 
RUNDVISNING I FÆNSELSMUSEET
Kom på en unik og mindeværdig tur rundt i det tidligere statsfængsels historiske bygninger. Lad stemningen i det tidligere statsfængsel krybe helt ind under huden, når du bevæger dig rundt i bl.a. celler, sygeafdeling, rockergang og fængselskirke.
Få indblik i fængselslivet gennem 153 år set fra både den indsattes og den ansattes synsvinkel i verdens største fængselssamling - Fængselsmuseet.
 
Pris: 900/1.100 kr. pr. rundvisning á 75 min. (hold á max. 25 personer) + entré (lavsæson: november-februar kr. 95,00,
højsæson: marts-oktober kr. 105,00 (momsfri). Pris udenfor åbningstiden: 2000 kr.
 
RUNDTUR PÅ GRUNDEN
Vi tager jer med på den rutsjebanetur, FÆNGSLET har været på de sidste år og fortæller om hele udviklingen som Kulturinstitution
fra en ellers ikke så prangende fortid som statsfængsel. Nu og i årene fremover åbner FÆNGSLET dørene for koncerter, det enestående Fængselsmuseum, events og konferencer. 
 
Fortællingerne går naturligvis også tilbage til fængselstiden, og rundturen krydres med både flugthistorier og anekdoter. Vi går både inde og ude. Helt i arealer som ikke er en del af fængelsmuseet.  Pris: 1.100 kr. pr. rundvisning/foredrag (momsfrit) for 1 times underholdning.

FOREDRAG MED TIDLIGERE INDSAT OG ANSAT VED B-SIDEN 
Hør en tidligere indsat fortælle sine beretninger om livet i fængslet. Livet i misbrug og i et miljø, som på ingen måde minder om en almindelig hverdag. En verden hvor vold, trusler og misbrug er dagsordenen. Mød også en fængselsbetjent, som
fortæller sin historie om livet bag murere og om arbejdet med de skæve eksistenser. B-Siden går tæt på den kyniske kriminalitet, som kun de færreste kender til, og tager dig med ”bag kulisserne” i en verden, der er fyldt med mistillid, misforståede æresbegreber og svigt. Pris: 6.250 kr.. (momsfri) for 1-1,5 times fængslende foredrag og mulighed for spørgsmål.
 
KOMEDIEHUSET
Events og underholdning til dit arrangement. Det er muligt at skræddersy det perfekte indslag i Komedihusets store persongalleri af fanger, betjente, gidsler m.v. 
 
FIRMASPIL VED LYKKE & CO
Her står du og dine kolleger pludselig i en kompliceret kriminalsag, eller I skal via elektroniske byggeklodser forhindre datidens flugtforsøg. Sjove firmaspil der udfordrer jer i systematisk tænkning, strategi og samarbejde. Alle kan være med uanset alder, køn eller placering i organisationen. Pris: afhængig af antal deltagere. Indhent gerne tilbud for 2 – 3 timers aktivitet.
 
TEAMBUILDING VED COASTZONE
Allerede fra det øjeblik I træder ind på FÆNGSLET sammen med Coastzone, og den store grønne port lukker sig bag jer, mærker I det første lille anstrøg af frihedsberøvelse. Snart vil trangen til at slippe ud melde sig. Stemningen er intens, hvad enten I skal forsøge at flygte ud af FÆNGSLET, om I skal konkurrere på viden, eller om I skal skabe læring om hinanden. Det kræver samarbejde og viljestyrke at gennemføre de forskellige udfordringer. Alle 3 discipliner er udfordrende og sjove!  Pris: Afhængig af antal deltagere. Indhent gerne tilbud for 1½ - 3 times aktivitet.

FÆNGSLET ligger indenfor bygrænsen i Horsens. I kraft af, at FÆNGSLET også huser Events samt Fængselsmuseet, er FÆNGSLET en seværdighed i sig selv.

FÆNGSLET indbyder i den grad til Firmafester, både sommer og vinter. Stemningen indenfor murerne er den perfekte ramme til sommerfesten med grill i Nordgården eller lanterne i de mere mørke måneder. Indenfor sørger vi den rette belysning, opdækning samt forplejning!

FÆNGSLET ER STEDET TIL DET SKÆVE ARRANGEMENT

Lokalerne på FÆNGSLET er alt fra små celler til store værksteder. I overnatter i SleepIn, der huserer i den gamle sygeafdeling - hver celle fortæller sin egen historie. Vi arrangerer gerne fængselsrelaterede aktiviteter, som gør jeres dag - og aften - til en uforglemmelig oplevelse.

Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet, inkl. kage
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Ekstra ret Kr 95
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret Kr 95
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
KAN TILKØBES:
 • 3. ret Kr 95
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret Kr 95
 • Aftenkaffe/te Kr 35
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret Kr 95
 • Aftenkaffe/te Kr 35
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret Kr 95
 • Aftenkaffe/te Kr 35
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Aftenkaffe/te Kr 35
 • 3. ret Kr 95
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Aftenkaffe/te Kr 35
 • 3. ret Kr 95
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Aftenkaffe/te Kr 35
 • 3. ret Kr 95
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet ved ankomst
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • 1 Sodavand / kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Aftenkaffe/te Kr 35
 • 3. ret Kr 95Fængslet
Fussingsvej 8
8700 Horsens

76100011
kontakt@faengslet.dk
faengslet.dk

Værelser

Enkeltværelser

Dobbeltværelser 16

Handicapværelser 2

Suiter 6

Indkvartering 54

Kapacitet

Plenum 7

Maks. plads ved stolerækker 800

Maks. plads ved borde 600

Gruppelokaler 12

Forplejning

Restaurant Nej

Spisende gæster 250

Spisepladser i restaurant

Spisepladser i eget lokale 250

Faciliteter

Bar Nej

Lounge Nej

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 54 km

Stationsafstand 2 km

Afstand til bus 0 km

Afstand til motorvej 4 km

Gratis parkeringspladser 200

Afstand til gratis parkering 0 km