DINE VALGTE STEDER Få tilbud

Få tilsendt tilbud fra stederne på din ønskeliste.
Gratis, uforpligtende og inden for kort tid. Fravælg alle

  Centerbeskrivelse

   

  Teksten i Centerbeskrivelsen med en kort fortælling om jeres sted vises som det første på jeres profil på vores hjemmeside.

   

             

   

   

  Det er her, kunderne lander via linket i vores tilbudsmail og altså det første indtryk, de får af jeres sted. Det er derfor vigtigt, at tekst og info er præcis, oplysende og spændende – og at I tager jer lige så lækkert ud som på jeres egen hjemmeside.  I kan se eksempler HER

   

   

  Klik på +Ny vare og vælg derefter sprog (DK for dansk beskrivelse, ENG for engelsk beskrivelse og GER for tysk beskrivelse), når du er færdig klikkes ’Send og Luk’

   

            

   

   

  (Ønsker du at redigere i allerede eksisterende beskrivelse, skal du klikke på linket DK, ENG eller GER:       

   

   

  Beskrivelse – Beskriv jeres sted – Hvem er I? Hvad er jeres historie? Hvad er I kendt for?

  Verdensmål – Vores kunder spørger mere og mere ind til vores partneres arbejde med verdensmålene og bæredygtighed. Hvor langt er I kommet? Beskriv jeres indsatser indenfor bæredygtighed – og læs om vores fantastiske samarbejde med Hansen & Ersbøll Agenda HER

  Trafikforbindelser – Hvordan finder man nemmest frem til jer? Både i bil og med offentlige transportmidler.

  Værelser – Hvor mange? Hvad kendetegner dem?

  Kapacitet – Hvor mange lokaler har I? Plads til hvor mange? F.eks. ”4 auditorier med plads til hhv. 240 uden borde og 230, 80 og 46 personer, IT-undervisningslokale og 14 undervisningslokaler fra 12-65 personer, heraf 20 plenumlokaler”

  Faciliteter – F.eks. ”Alle plenumlokalerne er udstyret med flipover, whiteboard, projektor, musikanlæg, video/dvd-afspiller, blokke og blyanter. Der er trådløst internet til fri afbenyttelse i hele centret.”

  Tekst til tilbudsmail – Beskriv med 150 anslag, hvorfor kunden skal vælge netop jer. Husk at fremhæve jeres særlige faciliteter og styrker. Igen – hvem er I? Hvad er I bedst til?  Bemærk at dette altid kommer med i tilbudsmailen fra os til kunden.

  Yderligere inkluderet – Hvad får man også med i købet hos jer? F.eks. gratis rundvisning på slottet/sunde snacks og smoothies/……

   

  HUSK også at lægge engelsk tekst ind – vi får flere og flere forespørgsler fra udlandet, så det er vigtigt, at I også er synlige på vores engelske hjemmeside!

   

  OBS! Alt, du lægger op i Centerbeskrivelsen, vises på hjemmesiden og skal derfor godkendes af os først. Bookon og hjemmesiden synkroniserer én gang i døgnet, typisk omkring midnat – dine ændringer vil derfor først være synlige den efterfølgende hverdag.