Se alle konferencecentre

Rundbuehallen
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71 Bliv kontaktet
KLIK HER

Velkommen til Rundbuehallen, en unik perle beliggende på Frederiksø i Svendborg. Når du træder ind i denne historiske værftshal, bliver du mødt af en enestående atmosfære og en spektakulær udsigt over havnen. Vores karakteristiske rundbuearkitektur skaber et elegant og indbydende miljø, som danner den perfekte ramme for dit næste arrangement.

Beliggenheden på Frederiksø og udsigten over havnen og den omkringliggende kystlinje tilfører ekstra charme til dine arrangementer. Forestil dig, hvordan dine gæster vil nyde udsigten og den friske havluft, når de bevæger sig udenfor i pauserne. Rundbuehallen er uden tvivl den perfekte kombination af unik arkitektur, moderne faciliteter og en fantastiskbeliggenhed – ideel til ethvert arrangement, stort som småt.

Den rummelige hal med højt til loftet tilbyder en fleksibelindretning, der kan tilpasses til alt fra koncerter og fester til udstillinger og konferencer. Uanset hvilken type event du planlægger, sikrer vores moderne faciliteter og udstyr, at alle dine behov bliver opfyldt. Du vil sætte pris på vores fleksibilitet, der giver dig mulighed for at opstille scene, dansegulv, borde, stole og andre nødvendige elementer.

BÆREDYGTIGHED

Rundbuehallen stræber efter at understøtte bæredygtighed ved at inddrage lokale ressourcer og samarbejde med lokale producenter for at reducere miljøpåvirkningen. Der lægges vægt på at skabe arrangementer, der tager hensyn til både miljø og samfund, hvilket gør det til en ideel lokation for virksomheder, der ønsker at fremme deres CSR-mål.

Trafikforbindelser

Rundbuehallen ligger kun 5 minutters kørsel fra motorvejen og 5 minutters gang fra Svendborg Banegård, hvor der er togforbindelser til Odense. Hvis du kommer fra Jylland, kan du køre ad E20 og Rute 9 hele vejen til Svendborg. Fra Sjælland kan du følge Rute 9 eller dreje af ved Nyborg og køre ad Rute 163. Der er også gode parkeringsmuligheder på en offentlig parkeringsplads bag Rundbuehallen med gratis parkering de første 2 timer og derefter en timepris på 12 kr.

Værelser

Rundbuehallen tilbyder ikke overnatningsmuligheder. Dog er der flere hoteller og overnatningssteder i nærheden af Svendborg Havn, som kan imødekomme gæsternes behov.

Kapacitet

Rundbuehallen kan rumme op til 942 personer, afhængigt af arrangementets opsætning. Hallens størrelse er 34 m x 38 m, inklusive toiletter, depotrum og teknikrum.

Faciliteter

Der er mulighed for at benytte både de indendørs og udendørsarealer, hvilket giver ekstra fleksibilitet til planlægning af events. Desuden kan der arrangeres leje af gamle træskibe som en unik del af oplevelsen.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Rundbuehallen tilbyder en bred vifte af aktiviteter og kan tilpasses til personalefester, konferencer, seminarer, produktlanceringer og stormøder. Det maritime bagtæppe og de skønne omgivelser på Svendborg Havn skaber en inspirerende ramme for kreative tanker og idéudveksling. Udendørsarealerne kan inddrages til pauser og sociale indslag, hvilket givermulighed for at nyde de smukke omgivelser. Dagen kan afsluttes med lækker mad fra lokale restauranter og producenter, hvilket giver en perfekt afslutning på et udbytterigt arrangement.

Svendborgs charmerende bymidte ligger blot en kort gåtur fra Rundbuehallen og Svendborg Havn, og byder på en perfekt kombination af historisk atmosfære og moderne kultur. De hyggelige, brostensbelagte gader i byen inviterer til en afslappende spadseretur, hvor I kan udforske unikke butikker, små kunsthåndværkere og specialforretninger i hovedgaden Gerritsgade og de tilstødende gader og stræder. 

Svendborg er kendt for sine mange events og arrangementer, så der er altid noget at opleve, uanset hvornår på året I er i byen. Byen er også et mekka for madelskere med et væld af caféer og restauranter, som giver rig mulighed for at nyde lokale og internationale kulinariske oplevelser. Afslut jeres møde eller konference med et gastronomisk højdepunkt på en af byens roste restauranter, eller tag en tur på en af Svendborgs mange autentiske værtshuse og nyd en kold øl i afslappede, hyggelige omgivelser. Svendborg er en by, hvor der altid er liv, hvilket gør den til en ideel destination for møder og konferencer.

Gør jeres møde i Rundbuehallen endnu mere inspirerende med spændende teambuilding-aktiviteter, der styrker fællesskabet.

Lej et træskib: Styrk samarbejdet med teambuilding på et gammelt sejlskib. Opgaver som at sætte sejl, styre og klargøre skibet løses i fællesskab. Ingen sejlkompetencer kræves – fokus er på samarbejdet ombord.

Vildmarksmad: Saml jer om bålmad i naturen. Lav en vildmarksbrunch eller 3-retters menu over åben ild, sænk skuldrene og nyd fællesskabet i rustikke, naturskønne omgivelser.

Sejltur på Svendborgsund: Sejl rundt i det smukke Sydfynske Øhav, hvor alle over 18 år kan blive kaptajn for en dag. Alternativt kan en kaptajn lejes, så I kan slappe af og nyde turen.

Kulinarisk byvandring: Oplev byens historie og smag på lokale specialiteter med en kulinarisk byvandring i Svendborg, guidet af Svendborg Museum og lokale producenter.

Tag på historisk byvandring: Udforsk Svendborgs fortid gennem en historisk byvandring. Vælg temaer som søfartshistorie eller besættelsen og styrk fællesskabet ved at diskutere byens spændende historier.

Lav smykker eller mal på keramik: Skab unikke minder sammen på Krea Knud, hvor deltagerne kan lave smykker eller male keramik. Fokus er på kreativitet og fællesskab i hyggelige omgivelser.

Klatring i trætoppene: Hjælp hinanden gennem klatrebaner i trætoppene hos Gorilla Park Svendborg. Udfordringerne styrker tillid, samarbejde og problemløsning i smukke naturomgivelser.

Teambuilding i kajak: Udforsk det Sydfynske Øhav med teambuilding i kajak. Lifeplan Kajak & Friluftsliv tilbyder arrangementer, der kan kombineres med cykling, bueskydning og kulinariske oplevelser.

Vildmarksmad i Det Sydfynske Øhav: Saml teamet om bålet og tilbered et måltid med lokale råvarer. Lifeplan Kajak & Friluftsliv og Kulinarisk Sydfyn guider jer til en hyggelig dag i naturen.

Besøg på Danmarks Forsorgsmuseum: Få en anderledes teambuilding-oplevelse med en guidet rundvisning på Danmarks Forsorgsmuseum, efterfulgt af mulighed for at udforske museets udstillinger på egen hånd.

Svendborgs unikke beliggenhed ved vandet, med en betagende udsigt over det Sydfynske Øhav, skaber en ideel ramme for jeres konference eller møde. Denne spektakulære natur kan udnyttes på mange måder, herunder walk 'n' talks, pauser og ophold i den omkringliggende natur, som er så fantastisk, at Geopark Det Sydfynske Øhav har opnået UNESCO-certificering.

Med Svendborgs nærhed til vandet er det let at kombinere jeres arrangement med en strandtur eller forskellige vandaktiviteter. Tag en forfriskende pause ved en af de nærliggende strande, såsom Christiansminde Strand, hvor I kan bade, gå lange ture langs kysten eller blot nyde den storslåede udsigt over Svendborgsund.

Hvis I ønsker en mere aktiv pause, er der mulighed for at leje kajakker og tage på en sejltur for at opleve det smukke Sydfynske Øhav fra vandet. Dette giver ikke blot et friskt pust til programmet, men skaber også en uforglemmelig oplevelse. Uanset hvordan I vælger at nyde naturen omkring Svendborg, vil den unikke beliggenhed uden tvivl bidrage til en inspirerende og mindeværdig konference.

Svendborg er en perle, der ligger naturskønt som porten til det Sydfynske Øhav. Byen og områdets idylliske og varierende natur, præget af bølgende landskaber og smukke kystlinjer, skaber en betagende ramme for møder og konferencer. 

Den storslåede natur omkring Svendborg åbner op for mange aktiviteter og teambuilding-aktiviteter, som kan planlægges i de smukke omgivelser. Dette tilføjer et ekstra lag af inspiration og samarbejde til jeres arrangement, hvor I kan kombinere produktive møder med unikke oplevelser i naturen.

Svendborg byder også på en rig kulinarisk tradition med et væld af kvalitetsrestauranter, der fokuserer på lokale råvarer og smagsoplevelser. Den store kulturelle scene med teaterforestillinger, koncerter og kunstudstillinger bidrager yderligere til den unikke oplevelse, I kan forvente under jeres møde eller konference. Alt dette, indhyllet i den storslåede natur, gør jeres arrangement helt unikt og mindeværdigt. For flere spændende forslag til teambuilding og aktiviteter kan I finde inspiration under sektionen "Teambuilding og aktiviteter."
Sydfyn og området omkring Svendborg byder på nogle af Danmarks mest betagende slotte og herregårde. 

Broholm Slot, der er kendt for sin charmerende atmosfære, ligger kun en kort køretur fra Svendborg og udgør en ideel ramme for at tage en pause fra konferencen. Her kan I nyde de smukke omgivelser, udforske de velplejede haver eller planlægge en teambuilding-aktivitet i det naturskønne landskab omkring slottet.

Hvidkilde Gods byder desuden på Danmarks smukkeste cykelsti, der giver mulighed for at udforske de omkringliggende naturområder. Godset har også en helt unik baroksal, som bestemt er et besøg værd. Flintholm Gods tilbyder storslåede rammer og muligheden for at rykke møder eller konferencer lidt ud i de herskabelige omgivelser. 

Endelig går tre etaper af den populære "Herregårdsrute," en 660 km lang cykelrute, der passerer forbi hele 123 slotte og herregårde, omkring Svendborg. Det giver en unik mulighed for at kombinere Danmarkshistorie med aktivitet, og skaber en inspirerende atmosfære for både møder og konferencer.
Sydfyn har en lang og stolt tradition for at fokusere på
lokale råvarer, hvilket afspejles i både de mange lokale fødevareproducenter og
de restauranter, der sætter en ære i at bruge friske, lokale ingredienser.
Denne dedikation til kvalitet og bæredygtighed gør Svendborg til et ideelt sted
for kulinariske oplevelser, som kan berige jeres møde eller konference.

Kulinarisk Sydfyn afholder hvert år en række spændende
arrangementer, herunder det populære Fødevaremarked, hvor man kan opleve og
smage på de bedste lokale produkter. De er også en værdifuld sparringspartner,
når det gælder planlægning af kulinariske aktiviteter under møder og
konferencer. Forestil jer for eksempel en kulinarisk byvandring eller en unik smagsoplevelse i
trætoppene i Gorilla Park, hvor naturen danner ramme om en sanselig oplevelse.

Skal jeres møde eller konference krydres med uforglemmelige
kulinariske oplevelser? I Svendborg kan I arrangere alt fra intime
middagsselskaber til større gourmetarrangementer. Samarbejd med lokale
madleverandører for at sammensætte en menu, der forkæler smagsløgene med
sæsonens friske råvarer og lokale specialiteter. 




Rundbuehallen er den perfekte ramme for større firmafester,
hvor den rå, industrielle atmosfære sammen med udsigten over havnen skaber en
helt unik stemning. Hallens fleksible indretning gør det muligt at tilpasse
arrangementet efter jeres ønsker, hvad enten det drejer sig om en temafest, sommerfest, julefrokost eller en anden festlig lejlighed.

Udearealerne på kajkanten kan også inddrages i
festlighederne, hvilket giver mulighed for at skabe en mere afslappet
atmosfære. Her kan gæsterne nyde den friske havluft og den smukke udsigt, mens
de mingler med hinanden. 

For at gøre jeres fest endnu mere uforglemmelig, kan I
overveje at kombinere det med en overnatning på et af de nærliggende hoteller.
Dette giver mulighed for at slappe af og nyde aftenen uden bekymringer, mens I
nyder den lokale atmosfære og de kulinariske tilbud. Uanset hvordan I vælger at
skræddersy jeres fest, vil Rundbuehallen og dens omgivelser sikre en oplevelse
fyldt med glæde og sammenhold.

For dem, der ønsker at tage festlighederne et skridt
videre, er det nærliggende at kombinere arrangementet med en tur på vandet.
Tænk på at tage ud med et gammelt træskib, hvor sejlene sættes, og den maritime
historie i Det Sydfynske Øhav kommer til live. En sådan oplevelse tilføjer et særligt
præg til festlighederne og skaber minder, der vil vare ved.







Leder I efter en anderledes og kreativ ramme for jeres møde eller event? Rundbuehallen tilbyder ubegribelige muligheder, hvor ALT kan lade sig gøre. I de rå, uformelle omgivelser kan I tilpasse lokalet til netop jeres ønsker og drømme. Her har man set kæmpe maskiner blive kørt ind, afholdt store boksestævner og koncerter, og der er mulighed for at sætte kæmpe fladskærme op og dekorere hallen, som man måtte ønske.

Udsigten og beliggenheden bringes i spil med aktiviteter på vandet, ved havnen og i den smukke, omkringliggende natur, hvilket åbner op for endnu flere kreative indslag. Fra streetfood-markeder til kunstudstillinger og utraditionelle teambuilding-aktiviteter: Her er der virkelig plads til at tænke ud af boksen. 

Skab et unikt arrangement, der vil blive husket længe efter, uanset om det er et møde, en fest eller en kombination af begge. Rundbuehallen er stedet, hvor visioner bliver til virkelighed!

Serviceydelser

Rundbuehallen
Frederiksø
5700 Svendborg

30 18 58 43
location@svendborg.dk

Værelser

Enkeltværelser 0

Dobbeltværelser 0

Handicapværelser 0

Suiter 0

Indkvartering

Kapacitet

Plenum 1

Maks. plads ved stolerækker 942

Maks. plads ved borde 708

Gruppelokaler 1

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 708

Spisepladser i restaurant 708

Spisepladser i eget lokale 708

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Nej

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Nej

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 68 km

Stationsafstand 0 km

Afstand til bus 0 km

Afstand til motorvej 4 km

Gratis parkeringspladser

Afstand til gratis parkering km