Se alle konferencecentre

Hotel Svendborg
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71 Bliv kontaktet
KLIK HER

Centralt på Fyn hvad enten du kommer fra Øst- eller Vestdanmark.

I hjertet af den smukke søfartsby Svendborg, "hovedstaden" i det sydfynske øhav, finder du Hotel Svendborg, det 4-stjernede Kursus- og Konferencecenter. En by præget af gamle krogede gader med smukke bindingsværksbygninger og et blomstrende handelsliv med mange specialbutikker samt det helt unikke maritime miljø.

Denne smukke og spændende beliggenhed vil, sammen med vores topmoderne konferencefaciliteter med plads til 300 personer, give de bedst tænkelige rammer for kurser og konferencer samt gode oplevelser at have med hjem i bagagen.

I tilknytning til kurser og konferencer har vi et utal af muligheder for at skræddersy individuelle arrangementer, der kan give konferencen/kurset en ekstra dimension og deltagerne en ekstra oplevelse eller læring. 

Vi er kun 17 minutter væk fra Odense via motorvejen! 

Trafikforbindelser

Hotel Svendborg er placeret midt i Svendborg by med kun 1 km. til motorvej og med 5 minutters gang til togstationen.

Offentlig transport i gåafstand.

Vi tilbyder GRATIS bustransport tur/retur fra Odense/Nyborg Banegård ved booking på over 25 personer.

Ny motorvej "til døren" fra Odense.

Værelser

Hotel Svendborg råder over 135 værelser, som er individuelt indrettet - alle ikke-ryger værelser med bad, toilet, min. 32' fladskærmstv, gratis kaffe/the på værelset, telefon, hårtørrer, mulighed for strygebræt og strygejern, safety boks og gratis trådløst internet. Vi tilbyder desuden handicap- og allergivenlige værelser samt 2 nyrenoverede suiter, der byder på ekstra komfort med Erik Jørgensen designermøbler.

Kapacitet

Top moderne møde- og konferencefaciliteter med 15 fleksible mødelokaler fordelt på 3000m2, alle med moderne AV-midler og gratis trådløst internet. Det største mødelokale har en kapacitet på op til 300 deltagere.

Faciliteter

A la carte restaurant og bar.
Egen parkeringsplads med overvågning.
Sekretariat med gratis print og kopi.
Motionsrum.
Cykler til fri afbenyttelse.
Best Western Plus-hotel med ekstra fordele som gæst.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Hotel Svendborg ønsker at bygge bro mellem faglig udvikling og socialt samvær. Derfor tilbyder vi eventløsninger, som tager udgangspunkt i det smukke sydfyn.

Hotel Svendborg er placeret i centrum af byen,  men med skov og strand i gå-afstand fra hotellet.

Hotel Svendborg ønsker at bygge bro mellem faglig udvikling og socialt samvær. Derfor tilbyder vi eventløsninger som tager udgangspunkt i det smukke Sydfyn.  F.eks. :

Den sydfynske markedsplads
For år tilbage var markedspladsen stedet, hvor den lokale producent mødte sine kunder, men i takt med den teknologiske udvikling er begrebet markedsplads blevet noget, man i højere grad forbinder med den digitale verden. Vi ønsker med ”Den Sydfynske markedsplads”, at genskabe forbindelsen mellem den lokale producent og kunden, hvor muligheden for at dufte, smage, og det at kunne mærke produktet, skaber inspiration og dialog. Vi omdanner hotellets Atriumgård til "Den Sydfynske markedsplads” og her mødes 8 lokale producenter f.eks. Aqua Vitae og Gundestrup Mejeri & Bryghus.

Gastronomisk Rally
En gastronomisk event med Hotel Svendborg er en række af smags- og sanseoplevelser, hvor deltagerne samtidig stilles på en række prøver. Det er et rally, hvor øjne, hjerne, mund, gane og mave udfordres;  Der er nogle smagsoplevelser, man bliver guidet igennem, men hvor man sluttelig skal bestemme oprindelse mv.  5 stationer med hver sin historie og smagsoplevelse. En 2-timers gastronomisk event så   spændende, at den er slut, næsten før den er begyndt.

Værtshusturen
Svendborg er kendt for at være den by i Danmark med flest værtshuse i forhold til indbyggere. Guide og etnolog Karen Elberg introducerer jer til Svendborgs værtshushistorie, drikkeri og afholdsbevægelse gennemtiden. Gæsterne opdeles i grupper. Alle får bykort, quizz-spørgsmål og plan for en rundtur til værtshuse i Svendborgs hyggelige bydel nær havnen. Der serveres naturligvis et par genstande på vejen rundt. I besøger et udvalg af værtshuse blandt disse: Byens ”store dagligstuer”: stamværtshusene Klosterstuen, Den Høje Stue, Kahytten og Rasmus; stamværtshuset for Svendborgs kreative klasse Strandlyst; byens ølkælder Hansted; jazzværtshuset Arne B og Børsen med både Marthastuen, Matadorstuen. I slutter på værtshuset, Børsen, hvor der vil være en genstand til alle. 

Hotel Svendborg går til filmen
Idéen er et event inspireret af Svendborgs rolle som ”Film-Mekka” med ”FilmFyn” og ”Film- og kulturugen” samt ”Svend Prisen”. Det primære formål med eventen er, at en gruppe af gæster kan bruge eventen på en underholdende måde, at udvikle deres indbyrdes relationer. Temaet kan være for eksempel ”Filmatisere virksomhedens værdier”, Lav en reklamefilm for virksomheden”, ”Vores virksomhed om 10 år”, etc. etc. Selve temaet aftales forud med kunden.
En udfordrende event der kan bruges som et underholdende indslag samme aften efter middagen. Eventuelt uddeles præmier til de bedste videoer  - f.eks Den mest kunstneriske/kreative; den teknisk bedste; den bedste skuespilpræstation; bedste lokation; Dette gennemføres evt. i en ”ceremoni”, der minder om Oscaruddelingen. Hotel Svendborg kan få fremstillet varianter af ”Svend Prisen” til præmier.


Kapsejlads/matchrace i smakkejoller
Øhavets smakkecenter på Strynø tilbyder spændende aktiviteter som fx kapsejlads/matchrace i smakkejoller. 1 times undervisning og derefter kapsejlads mod de andre hold. Der er selvfølgelig en følgebåd, der sørger for sikkerheden. Alle får redningsveste på.

Naturama - moderne naturhistorie
I hjertet af Svendborg ligger Naturama. I moderne arktitektoniske rammer findes Nordatlantens hvaler og det europæiske lavlands dyreliv. Imponerende lyssætninger, dramatiske film, lyd og billeder gør besøget på Naturama til en unik og sansepirrende oplevelse i dyrenes verden.

Brug alle sanser: Klap en bjørn, gæt et dyr, prøv sjove computerspil, løs spændende opgaver og meget mere.

Den sydfynske markedsplads
For år tilbage var markedspladsen stedet, hvor den lokale producent mødte sine kunder, men i takt med den teknologiske udvikling er begrebet markedsplads blevet noget man i højere grad forbinder med den digitale verden.

Vi ønsker med ”Den Sydfynske markedsplads”, at genskabe forbindelsen mellem den lokale producent og kunden, hvor muligheden for at dufte, smage, og det at kunne mærke produktet skaber inspiration og dialog. Vi omdanner hotellets Atriumgård til "Den Sydfynske markedsplads” her mødes 8 lokale producenter for eksempel Aqua Vitae, Gundestrup Mejeri og Bryghus.

Detektiv for et par timer
Har du og kollegaerne en lille detektiv gemt i maven, elsker I en god krimi og et godt mysterie, skulle I prøve virksomhedsspillet Assistancemelding Drab som underholdning til jeres næste firmaarrangement på Hotel Svendborg. Her får I mulighed for at lege detektiver for et par timer og samarbejde om at opklare en spændende mordgåde.

Spillet har mange anvendelsesmuligheder og kan eksempelvis anvendes som teambuilding.

Minigolf på Valdemars Slot
På Valdemars Slot er vi glade for at kunne præsentere Danmarks største minigolfbane. Banen er en 18-hullers par 70-kunstgræsbane. Alle huller har naturstensforhindringer og det længste hul er 28 meter. En tur rundt tager ca. 1½ time.

For grupper på min. 20 personer er det muligt at spille udenfor normal åbningstid i perioden maj-juni/august-september.

Hold din fest på Hotel Svendborg i eget lokale med bar og hyggeligt lounge-miljø. Kombinér festen med eksempelvis en social aktivitet i byen og/eller inden festen kan eksempelvis en historisk værtshustur arrangeres.

Vi hjælper jer også gerne med at afvikle festen på alternative lokationer:
Hold en maritimfest på havnen i Svendborg. Vi dækker op i det gamle autentiske pakhus – kun 10 minutters gang fra hotellet.Gallafest på et af de nærliggende slotte.I de gamle værftshaller på Svendborg Havn  med plads op til 800 spisende gæster – kun 10 minutters gang fra hotellet.Riddersalen på Hvidkilde Gods. Den barokke riddersal vil danne den perfekte ramme om enhver form for firmafest.

Hotel Svendborg er placeret i hjertet af Svendborg. Byen er præget af et aktivt handelsliv med mange specialforretninger og smukke gamle bindingsværkhuse. Svendborg Havn er placeret 5 minutters gang fra Hotel Svendborg.

Hotel Svendborg er placeret kun få minutters gang fra det smukke Sydfynske øhav.

Sydfyn appellerer til alle sanser. Hotel Svendborg benytter sig af alle de fristende, fynske råvarer. Hvad med at prøve:

KOK-amok
Tilbered jeres egen middag med hjælp fra hotellets kokketeam. I skal selvfølgelig også selv lave jeres velkomstdrink og ved blindsmagning udvælge vinene til middagen - med kyndig hjælp fra hotellets tjenerteam. Og for at det ikke skal være løgn, laver I også selv borddekorationer og dækker et smukt bord.
 
Fynsk Brunsviger
Man besøger ikke Fyn uden at smage den fynske brunsviger - Dyst i samarbejde med dine kolleger i hold om at lave firmaets bedste fynske brunsviger.
Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet, inkl. kage
 • Isvand
 • Frugt
 • Aftenbuffet
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Ektra ret Kr 100
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 1 øl/vand til frokost Kr 30
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 1 øl/vand frokost Kr 30
 • Ekstra ret Kr 100
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Ekstra ret Kr 100
 • Øl/vand Kr 30
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te-buffet ved ankomst
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 1 øl/vand til frokost Kr 30
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Ekstra ret Kr 100
 • 1 øl/vand frokost Kr 30
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Ekstra ret Kr 100
 • 1 øl/vand til frokost Kr 30
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 1 ekstra ret Kr 100
 • 1 øl/vand til frokost Kr 35
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Ekstra reet Kr 100
 • 1 øl/vand til frokost Kr 30
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 1 øl/vand til frokost Kr 30
 • Ekstra ret Kr 100
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet ved ankomst
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Ekstra ret Kr 100
 • 1 øl/vand til frokost Kr 35
INKLUDERET I PRISEN:
 • Drikkevarer
 • Frokost (dag 1)
 • Eftermiddagsforfriskning
 • Middag (2 retter)
 • Frokost (dag 2)
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
INKLUDERET I PRISEN:
 • Drikkevarer
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Eftermiddagsforfriskning
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Drikkevarer
 • Frokost (dag 1)
 • Eftermiddagsforfriskning
 • Middag (2 retter)
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:

Hotel Svendborg
Centrumpladsen 1
5700 Svendborg

62211700
booking@hotel-svendborg.dk
www.hotel-svendborg.dk

Værelser

Enkeltværelser 5

Dobbeltværelser 128

Handicapværelser 9

Suiter 2

Indkvartering 300

Kapacitet

Plenum 6

Maks. plads ved stolerækker 300

Maks. plads ved borde 240

Gruppelokaler 10

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 240

Spisepladser i restaurant 180

Spisepladser i eget lokale 240

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Ja

Billard/dart/bordtennis/etc Ja

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Ja

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Ja

Aircondition Ja

Kokkeskole Ja

Transport

Lufthavnsafstand 143 km

Stationsafstand 0 km

Afstand til bus 0 km

Afstand til motorvej 1 km

Gratis parkeringspladser 110

Afstand til gratis parkering 0 km