DINE VALGTE STEDER Få tilbud

Få tilsendt tilbud fra stederne på din ønskeliste.
Gratis, uforpligtende og inden for kort tid. Fravælg alle

  Centret i tal

   

  Oplysningerne i ’Centret i Tal’ vises på forsiden af jeres profil på www.DanskeKonferencecentre.dk som her:

   

                 

   

  Disse gør jer søgbare på vores hjemmeside, som rigtigt mange kunder benytter som søgemaskine f.eks. ved at udvælge antal personer og antal værelser – men også flere andre ting som Statsaftale, Overenskomst for medarbejdere, Bæredygtige osv. Det er derfor meget vigtigt, at du udfylder alle felter i Centret i tal.  Det gøres således:

  Log på dkbsbookon.dk.  I jeres dashboard finder du i menuen til venstre fanebladet Partnerinformation, herunder Centret i Tal:

   

  Klik på ikonet      øverst i venstre hjørne, udfyld venligst alle felter, gem ændringer ved at klikke ’Gem’ nederst i højre hjørne.

   

  OBS! Under ‘Statsaftale’ bedes I kun sætte flueben, hvis I er på konferenceaftalen. Er I kun på værelsesaftalen, skal I lade feltet være blankt, idet det kun er steder på konferenceaftalen, der kan byde ind på vores Statsaftale-konferencepakker. 

   

   

  OBS! Alt, du lægger op her, vises på hjemmesiden og skal derfor godkendes af os først. Bookon og hjemmesiden synkroniserer én gang i døgnet, typisk omkring midnat – dine ændringer vil derfor først være synlige den efterfølgende hverdag.