Se alle konferencecentre

Sonnerupgaard Gods
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71
Bliv kontaktet
KLIK HER

Vi gør os umage for, at du kan imponere dine mødedeltagere med det bedste og mest relevante mødeindhold. Vi hjælper dig med at tilspidse dit mødeformål og finde indholdet, der passer bedst til. Hos os bliver du tryg og sikker ved din planlægning, og du får mentalt overskud til at koordinere og være kreativ. Vi blander os, fordi vi vil gøre dit møde hos os til en succes.

Vores in-house teambuilding-konsulenter skræddersyer aktiviteter efter dit mødeformål, så du er garanteret relevans i hvert indslag. Instruktørerne er uddannede og professionelle, så dine deltagere er i trygge hænder, og du er sikker på at overholde din tidsplan. De meget innovative med deres hjemmebyggede simulatorer, som kun få har prøvet før. Forvent en stor overraskelseseffekt!

Hos os er der rum til udfoldelse. Vi har albuerum til alt, hvad enten du vil hive alle kollegerne ud i haven til en gang rundbold eller tage en walk-and-talk i skoven. Vi bor i Nationalpark Skjoldungernes Land, og her er fredeligt og frodigt. Den landlige idyl og unikke ro giver plads til at tænke store tanker, få skuldrene ned og koncentrere sig om mødet.

Giv os et kald, hvis du vil have sparring på dit mødeformål – vi hjælper dig med at designe det helt rigtige møde hos os, så du får ro i maven under din planlægning og glade mødedeltagere. 

Trafikforbindelser

Kun 45 minutter fra Københavns Lufthavn. 

Her er gratis parkering til alle biler og busser, så alle er sikre på at få de bedste pladser. Vi har 2 Tesla-ladere, så elbilerne også kan komme hjem igen.

Værelser

Du kommer til at overnatte i landlig idyl. Vi har renoveret godsets gamle stald til lækre suiter og enkeltværelser. Hver suite er opkaldt efter en hest fra godsets storhedstid som landbrug.

På høloftet har vi indrettet alle enkeltværelserne rigtig hyggeligt med udsigt over gården. Resten af værelserne er på 1. salen i Hovedbygningen, Festfløjen og Kavalerfløjen.

Her er ingen sure naboer. Du bestemmer sengetiden, og det giver dig og deltagerne mere tid til samværet.

Kapacitet

Alle vores mødelokaler har det nyeste AV-udstyr, projektor, computer og lynhurtigt internet, så du kan være sikker på, at teknikken virker. Og vi hjælper dig med at starte det hele op på dagen, så du kan byde dine deltagere velkommen med ro i maven.

Vores historie er næsten 700 år lang, så den vil vi gerne bevare. Derfor har vi renoveret lokalerne med respekt for historien. Træbjælker, kampesten og staldvinduer bakker op om den originale atmosfære over alt på godset. Det skaber et originalt og inspirerende kursussted, hvor du stadig kan holde varmen.  

Hos os overnatter du på Høloftet, i Stalden eller på 1. salen i et af vores lokaler. Her får du alenetid og ro, så du på tryg og hyggelig vis kan lade mentalt op til mødet.

Faciliteter

Park, have eller voldgrav? Alle vores mødelokaler har noget grønt, som I kan slå jer løs i. Tag hele firmaet med ud i parken til et spil rundbold, eller indlæg nogle walk-and-talks i løbet af mødet. Det giver jer rum til udfoldelse, så alle bedre kan finde ro, koncentrere sig om mødet og komme hinanden ved.

Naturen er klar til at styrke dit møde. Tag et smut forbi Tadre Mølle, eller sid på en stenbænk og nyd stilheden. Vi bor i Nationalpark Skjoldungernes Land – et dejligt sted til at spadsere og få ro i hovedet.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Vores In-house teambuilding skræddersyer aktiviteter, der passer perfekt ind i dit møde. Hvad enten I skal træne kommunikation, forstå hinandens personligheder eller bare more jer og være kreative, så har TEAK Gruppen en aktivitet, der passer til. 

Vi er stolte af at være det eneste sted i landet, der tilbyder ATV-kørsel på en præpareret offroad-bane. Og så er det tilmed i en Nationalpark.

Hyldest til grisen

Bålfade, helstegt pattegris og den forfriskende cocktail "Hyld med spark". Vores hyldest til grisen gør middagen uformel, hyggelig og afslappet, så dine mødedeltagerne bedre kan komme hinanden ved.

Gris er vores specialitet, men vi kan også lave en hyldest til oksen, kyllingen, halloumien, squashen eller auberginen, hvis du vil lave en mere alsidig middag.

Den autonome kokkeskole

I indtager nogle helt nye roller i teamet, når I træder ind i det autonome køkken. Joachims kokkeskole er et gastronomisk og socialt mødested med hyggelige rammer. Her får I god plads til at forny den daglige dialog og styrke nærværet, 

Joachim har en behagelig personlighed med dybde, humor og en sjælden ro – og det smitter.  Til daglig leder han sit lille nichekøkken, Cucina Autonoma. Herfra har han 20 års erfaring med catering, service og teams i proces.

2-4 timer inklusiv middag.

Dit møde hos os er et møde i Nationalpark Skjoldungernes Land. De naturskønne omgivelser får roen til at sænke sig, så du og dine mødedeltagere kan holde koncentrationen oppe. Skoven og parken er oplagte til walk-and-talks. På voldstedet "den brændte grav" kan du nærmest mærke godsets hitsorie og blive inspireret af den. Og Tadre Mølle ligger kun 20 minutters gang herfra, hvis du ønsker en naturskøn spadseretur, hvor alle kan få skuldrene ned.

Du kan også opleve naturen på fire hjul. Vi har landets eneste præparerede offroad ATV-bane. Den er oplagt, hvis du vil overraske deltagerne med et adrenalinfyldt og unikt indslag, som ingen har prøvet før.

Hos os kan du kombinere festen med unikke aktiviteter. Overrask kollegerne med ATV-kørsel i Nationalparken, eller slip dem løs i kuglegraven – det har de helt sikkert aldrig prøvet før.

Vi har masser af plads både ude og inde. Tag hele firmaet med ud i haven til et spil rundbold, hvis i bare vil slappe af og komme hinanden ved. Eller lær linedance i Laden, hvis I vil prøve noget skørt. Vi er meget fleksible, og vi har plads til alle dine kreative indslag.

Overnat i vores hyggelige værelser. Her er ingen sure naboer, så I kan feste igennem hele natten uden at bekymre jer om støjniveauet. Vi er også tilpas tæt på byen til, at de travle kolleger, der gerne vil gå tidligt, også kan nå at være med. 

Sonnerupgaard Gods blev opført engang i 1341, og henover vores næsten 700 år lange historie er der sket meget. Måske kan du drage paralleller fra et stykke af vores lokalhistorie til dit møde? Her er nogle udpluk.

1621-1633: Næsetippens nemesis og pigeskolens forkæmper

Det er en kold december aften i Rostock år 1566. Tycho Brahe er i duel med en landsmand. Landsmanden hedder Manderup Parsberg, og han vinder duellen, da hans kårde kapper næsetippen af Tycho. Manderup blev senere en stor dansk adelsmand, en del af det danske rigsråd og godsejer her på Sonnerupgaard Gods.

Selvom Parsberg havde hugget næsetippen af Tycho, var de to stadig venner for livet. Og Parsberg giftede sig med Tychos grandkusine Anne Brahe. Parsberg døde i 1625 uden at efterlade sig en arving, og derfor blev Anne godsejer – en meget atypisk titel for kvinder i det 17. århundrede. Under sin tid som godsejer fik Anne indført pigeskole i sognet. Hun var godsejer i 8 år, indtil hun døde i 1633. På den forreste bænk i Hvalsø Kirke kan man stadig se initialerne: AB (Anne Brahe) og MP (Manderup Parsberg).

1731: Den brændte grav

I 1731 stod godsets hovedbygning ude på voldstedet. Godsejeren hed Severin de Junge. Han var direktør i det vestindisk-guineiske kompagni, og han ejede flere andre gårde og godser. Godsejerinden hed Else Barholin, og hun var ikke til at løbe om hjørner med. Severin havde en affære med en af godsets tjenestepiger, og det fandt Else sig ikke i. Hun krævede, at affæren skulle stoppe omgående.

Da Severin fortalte tjenestepigen det, truede tjenestepigen med at brænde godset ned. Og da han stoppede affæren, gjorde hun alvor af sine trusler og stak ild til hovedbygningen. Hun omkom dog selv i flammerne, og siden har voldstedet båret navnet "Den brændte grav".

1996-2015: Renovering med respekt for historien

Da Birgitte Israelsen købte godset i 1996, blev godset forvandlet. Birgitte gjorde godset til et kursuscenter, der kunne leve op til moderne krav. Hun inddragede Hovedbygningen som mødelokale, installerede gulvvarme i Laden og byggede værelser og mødelokaler i Stalden og på Høloftet. Inden for de første fem år af sin karriere som godsejer løftede hun godsets omsætning med 1000% - der var fart på!

Under renoveringen sørgede hun for at bevare det originale udtryk. Kampesten, træbjælker og staldvinduer er stadig en stor del af det faste interiør, så man ikke er et sekund i tvivl om, at det blev bygget i 1877.

2015-nu: Anders & Amalie

Birgittes søn Anders købte godset i 2015. Ligesom sin mor har Anders en enorm iværksætterånd. Han driver godset sammen med sin kone Amalie, og der sker stadig ufatteligt meget på Sonnerupgaard Gods.

Henover de sidste 5 år har vi gennemgået en omfattende, digital omstilling. Markedsføringen og især hjemmesiden har fået et stort kvalitetsløft. Produktet har også fået et stort kvalitetsløft. Vi har haft flere renoveringer både i værelser og mødelokaler – og der er flere på vej.

I 2018 flyttede TEAK Gruppen ind på godset som vores faste samarbejdspartner i teambuilding med ATV-bane og egne teambuilding-simulatorer. I efteråret 2019 blev hele kontoret certificerede meetovators. I øjeblikket er vi på vej i en mere bæredygtig retning. Vi vil gøre os fortjent til at få den grønne nøgle i udgangen af 2020. 

Og hvem ved – med lidt held lykkes det os måske at blive årets konferencecenter 2021? Det er i hvert fald det ambitionen for vores unge godsejerpar.  

Teambuilding skræddersyet til dit møde

TEAK Gruppen er vores in-house teambuilding-konsulenter. De skræddersyer aktiviteter til dit mødeformål, så du er sikker på, at aktiviteterne er relevante for dit møde. Og de er dygtige instruktører, så hos dem er dine deltagere i trygge hænder.

På Aktivitetsloftet har TEAK Gruppen spækket 320 kvadratmeter med deres egne teambuilding-simulatorer, hvor du og dine kolleger kan træne kommunikation og samarbejde. Brug det til at supplere alt det teoretiske, deltagerne skal lære på seminaret. Når de kan øve det i virkeligheden, bliver det meget nemmere for dem at huske.

Den rullende labyrintKuglegravenEuropaspillet

… og mange flere teambuilding-øvelser, der passer til dit mødeformål.

Afbræk med stemning og energi

Outdoor Action er TEAK Gruppens lillebror. De laver indslag, som passer ind i de møder, hvor I vil have det sjovt sammen og komme væk fra mødeagendaen. I danner et fællesskab gennem de unikke oplevelser, I kommer til at dele. Og det giver jer en mental ro, så I kan forny energien, inden I vender tilbage til mødet.

ATV-kørsel er det helt store hit. Vi er stolte af at være det eneste sted i landet, hvor du kan køre ATV på en præpareret offroad-bane. Og så foregår det tilmed i vores lokale, naturskønne nationalpark Skjoldungernes Land.

BueskydningRappellingØksekastLerdueskydningSegway challenge ATV-kørsel

Langkilde Kommunikation

Linda Langkilde er et meget nærværende og empatisk menneske. Hun har beskæftiget sig med arbejdsglæde, krop og læring i over 20 år. Hun er selvstændig coach og HR-konsulent, og så laver hun workshops og indslag til møder herude på godset.

Linda er også en ihærdig danser. Og hun forstår mennesker. Hun er klar til at tage dig og dine kolleger i hånden, så I kan blive mere opmærksomme på anerkendelse, nærvær og livsglæde i dagligdagen.

Anerkendende kommunikationFra hoved til kropArbejdsglæde.

Den autonome kokkeskole

I indtager nogle helt nye roller i teamet, når I træder ind i det autonome køkken. Joachims kokkeskole er et gastronomisk og socialt mødested med hyggelige rammer. Her får I god plads til at forny den daglige dialog og styrke nærværet,

Joachim har en behagelig personlighed med dybde, humor og en sjælden ro – og det smitter.  Til daglig leder han sit lille nichekøkken, Cucina Autonoma. Herfra har han 20 års erfaring med catering, service og teams i proces.

2-4 timer inklusiv middag.

Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet, inkl. kage
 • Isvand
 • Frugt
 • 3 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet ved ankomst
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektorSonnerupgaard Gods
Tølløsevej 53
4330 Hvalsø

46409531
Info@sonnerupgaard.dk
sonnerupgaard.dk

Værelser

Enkeltværelser 5

Dobbeltværelser 48

Handicapværelser 2

Suiter 14

Indkvartering 154

Kapacitet

Plenum 6

Maks. plads ved stolerækker 500

Maks. plads ved borde 300

Gruppelokaler 6

Forplejning

Restaurant Nej

Spisende gæster 500

Spisepladser i restaurant 0

Spisepladser i eget lokale 500

Faciliteter

Bar Nej

Lounge Ja

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Ja

Transport

Lufthavnsafstand 63 km

Stationsafstand 2 km

Afstand til bus 2 km

Afstand til motorvej 10 km

Gratis parkeringspladser 350

Afstand til gratis parkering 0 km