Se alle konferencecentre

Hotel Koldingfjord A/S
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71 Bliv kontaktet
KLIK HER

Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 28 hektar fredskov, direkte ned til Kolding Fjord. 

Hotel Koldingfjord er kåret som Årets Konferencecenter i for 3. år i træk og kendt som et af Danmarks absolut bedste hotel- og konferencecentre med smuk beliggenhed og imponerende arkitektur. 

Det gør Hotel Koldingfjord til stedet, hvor mennesker mødes, udveksler ideer, finder ro og skaber resultater. Vi har fokus på vedkommende, personlig service. Vi møder jer i øjenhøjde med forståelse og respekt. Som gæst er du altid vores hovedfokus. 

Vi står klar, fra du træder ind på hotellet, til du forlader os igen. 

Louisehøj er en overlægebolig fra den tid, hvor vores bygninger rummede Danmarks første julemærkesanatorium. 

Vi tilbyder helt private og eksklusive arrangementer på Louisehøj. Her får I jeres egne tjenere og kokke, og al forplejning bliver tilberedt i huset og med de bedste sæsonbetonede råvarer. 

Alle måltider og serveringer er fleksible og tilpasset jeres ønsker. Møder på Louisehøj er i uforstyrrede og private rammer, hvor I kan være helt jer selv, når fortrolighed og diskretion er vigtige parametre for jeres møde. 

BÆREDYGTIGHED

Hotel Koldingfjord arbejder fokuseret med FNs 17 Verdensmål.
Vi har særligt fokus på:
Mål 3: Sundhed og trivsel
Mål 4: Kvalitetsuddannelse
Mål 7: Bæredygtig energi 
Mål 12: Ansvarligt forbrug og produktion.

Trafikforbindelser

Kolding togstation: 5 km
Motorvej E20, afkørsel 62: 7 km
Billund Lufthavn (BLL): 45km
Busstop: 0,3 km
Gratis parkering og mulighed for opladning af El-bil.

Værelser

I alt 132 værelser, heraf 32 enkeltværelser, 93 dobbeltværelser og 7 designsuiter. Vores værelser er moderniseret i skandinavisk design og senest i 2020 er der lavet 110 helt nye badeværelser.

Kapacitet

Vi har 12 mødelokaler til enhver form for møde. Fra store sale med højt til loftet, til små lokaler med den smukke udsigt til Kolding Fjord.


Hotel Koldingfjord har plads fra det lille møde til 2 personer til din store konference, hvor I skal være 300 personer. Derudover tilbyder vi grupperum samt vores områder rundt om på hotellet, som du også kan benytte til grupperum.

Vi tilbyder desuden hybridmøder med mulighed for live streaming eller møder, hvor dine deltagere kan være med på en forbindelse udefra, hvis forholdene gør, at de ikke kan deltage fysisk, men f.eks. gerne vil deltage i en eller flere af sessionerne i din konference. Det betyder at dit deltagerantal kan øges betragteligt.

Alt i alt giver vi dig optimale muligheder ved afvikling af møder og konferencer.

Faciliteter

Alle lokaler er udstyret med moderne AV-udstyr samt klimaanlæg, og indretningen er enkel og stilren. Der er trådløst internet i alle lokaler og grupperum. Vores største lokale har tilhørende operatørrum, klimaanlæg og komplet Dolby Surround-biografanlæg m.m. 

Vi tilbyder desuden HybridMøder – en moderne kombination af fysiske og virtuelle møder tilpasset fremtidens krav til mere fleksible møder, hvor ikke alle deltagere er samlet fysisk på Hotel Koldingfjord. 

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

I vores smukke omgivelser er det nemt at tilføre jeres næste møde en helt særlig oplevelse, lidt ekstra krydderi eller blot en anderledes pause – og vi har et hav af gode idéer og inspiration til dig. 

Her kommer et lille udpluk:

Pandekagebagning over bål
Skovvandring og storytelling 
Plant jeres eget træ
Bueskydning
Puch Maxi safari
Matchrace og RIB sejlads 
Spil og aktiviteter på plænerne ved vandkanten

For os er det vigtigt, at det giver mening for jer, så lad os tage en snak om, hvad der skaber værdi til netop jeres møde.


Kolding er Danmarks 7. største by, og Hotel Koldingfjord ligger blot 5 km fra Kolding centrum og Koldinghus, 2,5 km fra Trapholt Museum for Moderne Kunst og kun 400 m fra Dansk Sygeplejehistorisk Museum. 

Vi har cykler til gratis udlån og kun 400 m fra hotellet er der offentlig bustransport.

Udsigten over Kolding Fjord er helt fantastisk og med vores egen båd- og badebro er der mulighed for en frisk svømmetur, året rundt.  Det er også muligt med en sejltur direkte fra vores bådebro – med spænding og fart eller en alternativ oplevelse af at nyde den danske natur fra vandet, hele året rundt.

I vores naturskønne område med både skov og vand helt tæt på er området ideelt til  løbe- og gåture, GPS-løb og skovvandring med storytelling.

Hen over sommeren har vi udendørs liggestole på vores sydvendte terrasse, og året rundt er det muligt at bade i Koldingfjord fra broen foran hotellet.  Både- og badebroen gør det også muligt at lægge til med egen båd.
Med både Café Louise og Restaurant Koldingfjord spænder menuerne fra det individuelle og personlige til det lette måltid, altid med sæsonens bedste råvarer. 

Vores køkken samler inspiration fra den natur, vi er omringet af og tager gerne vores konferencegæster med til grill arrangementer, 'lav jeres egne pandekager ved bål' eller andre kulinariske oplevelser. Den velkendte, velsmagende, klassiske danske dessert, rødgrød med fløde, kan hos os serveres med flydende nitrogen, udendørs på den røde løber; Rødgrød i røg og damp.  Pandekager over bål er den anderledes aktive dessert og skaber både fællesskab og hygge. Vores kokke hjælper godt på vej og desserten nydes i det fri. 
Hotel Koldingfjords restaurant og festlokaler skaber de perfekte rammer for store og små firmafester, receptioner og jubilæer.  Der er rig mulighed for temafester, og det vil være oplagt at bruge vores store græsplæne foran hotellet. 
Hotel Koldingfjord var oprindeligt et julemærkesanitprium og emmer af historie og fortællinger, der går helt tilbage til starten af 1900 tallet. Bygningerne fungerede frem til 1960 som sanatorium for børn ramt af lungetuberkulose. Efter 1960 og frem til 1983 var bygningerne varetaget af Åndsvageforsogen i Vejle Amt. En grundig renovering gav i 1990 ejendommen nyt liv og åbnede som Hotel Koldingfjord. 

Hotellet er i dag et moderne hotel- og konferencecenter, som løbende moderniseres med stor respekt for bygningerne og historien om Julemærkesanatoriet Koldingfjord. En storytelling og rundvisning på hotellet kan altid arrangeres, og ikke mindst kan historien ses i genfortælling rundt om på hotellets faciliteter.

Louisehøj
Overlægeboligen, der tilhørte julemærkesanatoriet, har gennemgået en nænsom restaurering, der har åbnet muligheden for de helt private og eksklusive arrangementer. På Louisehøj er der investeret i det bedste, både når det gælder mødefaciliteter og husets indretning og møblering. Møder på Louisehøj får tilknyttet egne tjenere og kokke og al forplejning bliver tilberedt af de bedste sæsonbetonede råvarer i selve huset. 

Louisehøj er en hel unik perle til det næste intime møde.
Vores skønne natur og unikke ro giver plads til fordybelse og refleksion men også mulighed for aktiviteter med ekstra krydderi til jeres næste møde – også som pause event. Vores aktiviteter spænder vidt, og vores tætte samarbejde med CoastZone og World of Adventure gør næsten alt muligt. 

EN FRISK SVØMMETUR - ÅRET RUNDT
En svømmetur i Kolding Fjord er en unik velværdsoplevelse som virker afstressende og straks giver ny energi.  Møde- og konferencedagen bliver hurtigt mere kreativ og gæsterne mere modtagelige for ny læring.  Suppler oplevelsen med badekåber, slippers, rød løber, fakler og sæsontilpasset let forplejning.

PLANT ET TRÆ
Som noget helt unikt kan I til jeres møde eller konference plante et træ med virksomhedens signatur langs fjorden eller i skoven. Imens serveres Hotel Koldingfjords birkevin, der er selvudvundet fra egne træer. Der er mulighed for at kombinere det med spændende storytelling og skovvandring i de smukke omgivelser. Træet vil med tiden vokse sig stort og stærkt og vidne om styrken samt værdien i den konference, jeres gæster deltager i.?

SKOVTUR MED NATURVEJLEDER
Vores lokale naturvejleder og helt egen skovfoged, Paul Rasmussen, fortæller om skovens fascinerende liv gennem årstiderne, og uanset årstiden kan skovtursoplevelsen være et friskt pust til konferencedagen. Vi sørger selvfølgelig for en To Go pose til turen med lidt hjemmelavede snacks og vand. 

BUESKYDNING
Prøv bueskydning i det fri i bedste Robin Hood stil, hvor en rolig hånd og det skarpe øje kommer på prøve, uanset om der konkurreres individuelt eller på hold. Udfordringerne designes efter behov, og der startes med at træne på skiver for efterfølgende at gå på jagt efter 3D mål. Forskellige afstande, størrelser og en afsluttende konkurrence vil kåre dagens Robin Hood. 

GPS-LØB MED TABLET
Et aktivt arrangement der byder på masser af energi, dynamik og teamspirit. Deltagerne får muligheden for at bevæge sig en tur rundt på Hotel Koldingfjords udendørs arealer. Løs udfordringer i forskellige kategorier i teams - det team der klarer sig bedst bliver kåret som vinder. 

DEN ALTERNATIVE SEJLTUR:  HOPE 2 FLOAT
En kreativ, sjov og konkurrencepræget teambuildingaktivitet særligt tilegnet forår, sommer og tidligt efterår. I bygger hver jeres båd ud af "hverdagsting", det kræver både kreative og praktiske kundskaber og ikke mindst samarbejde med masser af opdrift.  Båden skal til sidst søsættes inkl. en kaptajn og dernæst konkurrere mod de andre teams på en angivet rute i vandet.  Arrangementet kan også sammensættes som en stafet – det eneste der er vigtigst er at båden kan flyde!  
Sejltur med skonnerten ”Frem”
Nyd den friske luft og danske natur fra vandet – en maritim succesoplevelse til jeres konference, hele året. Kursen bliver sat direkte fra vores bådebro og i samarbejde med CoastZone er der ikke bare nye oplevelser men også ægte sømandsskab.

Sejlturen med ”Frem” kan skabe rammen om alt fra 2 rimers sejlads, heldagsevent arrangementer og selskabsreceptioner fra fjorden. 
”Frem” byder også på ølsmagning samt sin helt egen øl, produceret i samarbejde med mikrobryggeriet Trolen Bryghed i Kolding. Der er samtidigt mulighed for at supplere sejladsen med 2 RIB både, til dem som ønsker lidt spænding og fart.
Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te-buffet ved ankomst
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet ved ankomst
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • 1 Sodavand / kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor

Hotel Koldingfjord A/S
Skovvangen 42
6000 Kolding

75510000
konference@koldingfjord.dk
www.koldingfjord.dk

Værelser

Enkeltværelser 32

Dobbeltværelser 98

Handicapværelser 0

Suiter 2

Indkvartering 232

Kapacitet

Plenum 4

Maks. plads ved stolerækker 300

Maks. plads ved borde 220

Gruppelokaler 8

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 350

Spisepladser i restaurant 350

Spisepladser i eget lokale 350

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Ja

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Nej

Pool Ja

Fitness room Ja

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 45 km

Stationsafstand 5 km

Afstand til bus 0 km

Afstand til motorvej 7 km

Gratis parkeringspladser 200

Afstand til gratis parkering 0 km