Se alle konferencecentre

Hindsgavl Slot
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71 Bliv kontaktet
KLIK HER

Når din virksomhed skal noget særligt, noget stort eller vigtigt

På Hindsgavl Slot har vi både rammerne og ekspertisen til at få dine vildeste ønsker og idéer til at ske – hos os er næsten intet umuligt. Beliggenheden er ideel, lige midt i Danmark med Lillebælt, slotsparken, skoven og Dyrehaven som nærmeste naboer.

Vi er specialister i at facilitere, at mennesker mødes til mindeværdige oplevelser og god mad – uanset om det er til et årsmøde, en konference, en fusion eller en firma-festival på engen for 1000 gæster med teambuilding, streetfood og livemusik!

Gennem årene har vi opøvet en solid færdighed inden for store og særlige events, der kombinerer mange forskellige discipliner, fra oplæg, fest og spisning til udendørs aktiviteter og action. Hos os har du én kontaktperson og et sammentømret eventhold på over 100 fastansatte, der får magien til at ske.

BÆREDYGTIGHED

Bæredygtige byer og lokalsamfund 
På Hindsgavl Slot er vi stolte af vores mere end 100 år gamle køkkenhave, som året rundt leverer friske råvarer til køkkenet, som vores gæster nyder godt af. Vi sylter, henkoger og salter både grønt fra haven, kød fra dyrehaven og honning fra bistaderne, så vi kan levere mad fra jord til bord, sommer som vinter. På vores morgenbuffet har vi kun æblejuice fra et lokalt mosteri, og ikke appelsinjuice fra spanske appelsiner. Vi sætter en ære i at bidrage til mere bæredygtighed, og vi har en ambition om at handle gode råvarer lokalt.

Vores 640.000 bier bidrager til at højne biodiversiteten lokalt, og vi inspirerer og hjælper interesserede til at komme i gang med biavl. Verden mangler bier, og konsekvensen er mangel på afgrøder.

Anstændige jobs og økonomisk vækst
Hindsgavl Slot har gennem hele sin 800 års historie været en stor del af og bidraget til lokalsamfundet. Det fortsætter vi med og bidrager i dag med både værtskab til store, lokale arrangementer, arbejdspladser for de sårbare i samfundet, udvikling af området og i stor stil uddannelse af unge mennesker.

Kvalitetsuddannelse
Hindsgavls Slot står for den ypperste service. Den standard er vi bl.a. med til at opretholde gennem vores uddannelsesprogram, som vi løbende gentænker, opdaterer og forfiner – vil man gerne have de bedste medarbejdere indenfor branchen, må man også gå forrest med et socialt ansvar og investere i at uddanne dygtige folk.

Ansvarligt forbrug og produktion
Vi arbejder ambitiøst med vores vand- og energiforbrug og på at mindske madspild mest muligt. Ved ændring af vores arbejdsgange i køkkenet har vi i 2020 alene sparet 27,5 tons CO2. Det arbejde fortsætter vi med, og vi forventer, at det i 2025 betyder en besparelse på 75 tons CO2 pr. år.

Trafikforbindelser

Med sin centrale placering lige midt i Danmark, er det let at komme til og fra Hindsgavl Slot:

TOG – Alle InterCitytog og regionaltog stopper på Middelfart station, hvorfra du kan tage en taxa de sidste 3 km til Hindsgavl Slot.
BIL – Motorvej E20 ligger kun 5 km fra Hindsgavl Slot. Tag afkørsel 57, 58 (fra Sjælland) eller 59 (fra Jylland).
FLY – Billund Lufthavn ligger 60 km fra Hindsgavl Slot.

Værelser

Hindsgavl Slot råder over 33 enkeltværelser og 81 dobbeltværelser. Hovedparten af værelserne er renoveret i slotsstil, mens de resterende 50 værelser er moderne, nyrenoverede værelser i vores gamle avlsbygninger og fodermesterhus.
Overnatning til alleTil events og arrangementer med flere overnattende gæster end vores værelseskapacitet, arrangerer vi naturligvis overnatning hos vores samarbejdspartnere i lokalområdet – uanset om I er 300 eller 1000 deltagere.

Kapacitet

På Hindsgavl Slot spænder vi vidt – lige fra hyggelige møderum med spær og tagvinduer, til topmoderne møde- og konferencelokaler med alt AV-udstyr og plads til 500 deltagere i samme lokale. 

Vi råder over i alt 14 mødelokaler på Hindsgavl Slot, hvoraf 10 er plenumlokaler og 4 er grupperum. 

Når du holder møder på Hindsgavl Slot, kan du til hver en tid få teknisk assistance. Ved ankomst vil vores dygtige teknikere altid mødes med dig i lokalerne for at gennemgå udstyret og sikre, at du kommer godt fra start.

Er I flere end 500 personer, arrangerer vi uden problemer en teltfest eller festival for op til 1000 gæster i slottets naturskønne og unikke omgivelser.

Faciliteter

- Konferencelokaler med alt AV-udstyr og plads til 500 deltagere i samme lokale
- Restaurant med plads til op til 600 spisende gæster
- Nænsomt renoverede historiske bygninger i bl.a. klassicistisk arkitektur
- 40.000 m2 velplejet slotspark med udsigt over Lillebælt og Fænøsund
- Privat lille strand med badebro og overdækket omklædning
- Gode gå-, cykel- og løbeture langs vandet, gennem skoven og Dyrehaven.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter


Slottet ligger placeret, hvor Lillebælts blå bølger brydes mod den skovklædte, fynske kyst – i læ under Jylland. Den uforstyrrede placering i noget af Danmarks smukkeste natur giver din konference, møde eller event en ekstra dimension, hvor I kan bruge naturen aktivt. 

I har den store slotspark, skoven, Dyrehaven og Fænøsund lige udenfor døren, hvor der er rig mulighed for at slentre en tur og tanke energi i naturen, når I holder pause.

Vores erfaring er, at deltagerne nyder godt af de historiske omgivelser og føler sig energifyldte og motiverede hele dagen igennem. Det giver de bedste forudsætninger for et arrangement med optimal udvikling og udbytte.
Siden det 12. århundrede, har Hindsgavl Slot gennemlevet en dramatisk historie med krige og ødelæggelser, men fremstår i dag som et moderne og autentisk hotel og konferencecenter.

Slottets nuværende hovedbygning, sidefløje og avlsbygninger er opført fra 1784 – 1785. Frem til 1921 var Hindsgavl Slot ejet af familien Fønss, hvorefter slottet overgik til fri ejendom. I 2003 overtog Realdania By og Byg Hindsgavl Slot, og siden da er slottet og de omkringliggende bygninger gennemgribende restaureret og moderniseret.
Fra Hindsgavl Slots hovedbygning og fra slotsparken har I densmukkeste udsigt til Lillebælt og Fænø Sund. Her er en lille, privat strand,hvor Hindsgavl Slot har egen badebro med overdækket omklædning til friafbenyttelse for slottets gæster året rundt.
Hindsgavl Slot ligger 3,5 kilometer fra Middelfart centrum, hvor I kan shoppe i de hyggelige gader, tage på Hvalsafari fra havnen eller besøge Clay Keramik Museum Danmark – Nordens største specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design.

Fra slottet er der kun 1 kilometer til den populære attraktion, Bridge Walking, henover den gamle Lillebæltsbro, hvor I kan få et sug i maven 60 meter over havoverfladen. 

Hindsgavl Slot er kendt for sine storslåede udendørsomgivelser, som er perfekte til alt fra den lille pause i løbet af mødedagen til teambuilding og action til både vands og lands.

Test jer selv med f.eks. aktiviteter i parken eller med Rib sejlads på Lillebælt – eller måske en Adventure Festival, der kombinerer begge?

Vores dygtige konferenceteam giver sparring og inspiration til den helt rigtige aktivitet for dine gæster.
Som møde– og konferencegæst kan du nyde godt af vores unikke køkkenprofil med gode, friske råvarer der, når årstiden tillader det, blandt andet kommer fra slottets egen køkkenhave. Slottets kreative kokke anretter og serverer med stolthed menuen.

Kom med vores gartner helt tæt på bistaderne i køkkenhaven!
I Hindsgavl Slots 10.000 m2 store køkkenhave findes der mere end frugt, grønt og krydderurter. Også bier fordelt på 8 stader lever deres produktive liv i haven. De 8 stader leverer årligt tilsammen i omegnen af 240 kg honning.
Der kan bookes en rundvisning i køkkenhaven på ca. 1 time med fokus på vores bistader og produktionen af honning. Da I kommer helt tæt på bierne, vil I få udleveret dragter.
På Hindsgavl Slot har vi rammerne, erfaringen og idéerne til vellykkede arrangementer ud over det sædvanlige, som man husker længe efter – uanset om det er en intern temafest eller det helt store special-event for eksterne samarbejdspartnere.

Du kan til hver en tid sparre med en af vores dygtige eventkoordinatorer, der har stor erfaring med at komme med input og konceptudvikle sammen med dig. Ikke to arrangementer er ens, og vi er alle personligt engageret i hver fest og event, vi har fornøjelsen af at planlægge og koordiner. Hos os kan stort set alt lade sig gøre.
Variationen i både lokaler og omgivelser gør Hindsgavl Slot til en populær venue for et væld af firmafester. Vi har mange års erfaring med at skabe rammerne for stemningsfulde fester, uanset om I er 300 eller 1000 deltagere, og vi imødekommer dine ønsker, så dit arrangement bliver præcis, som du vil have det.

Firma- og temafester kan arrangeres som enkeltstående events eller afslutning på møder, konferencer eller andre faglige arrangementer. Vores erfaring er, at det er en perfekt mulighed for at give deltagerne en helt speciel oplevelse og afslutte et firmaophold med manér.
Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor

Hindsgavl Slot
Hindsgavl Allé 7
5500 Middelfart

64418800
hindsgavl@hindsgavl.dk
www.hindsgavl.dk

Værelser

Enkeltværelser 33

Dobbeltværelser 81

Handicapværelser 2

Suiter 6

Indkvartering

Kapacitet

Plenum 10

Maks. plads ved stolerækker 500

Maks. plads ved borde 500

Gruppelokaler 4

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 600

Spisepladser i restaurant 600

Spisepladser i eget lokale 600

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Ja

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 60 km

Stationsafstand 3 km

Afstand til bus 2 km

Afstand til motorvej 4 km

Gratis parkeringspladser 200

Afstand til gratis parkering 0 km