Smag på årstiderne på Pharmakon Konferencecenter

Hos Pharmakon er madoplevelserne altid lidt ud over det sædvanlige – og det gælder også de hjemmelavede specialiteter. Her finder gæsterne alt fra aromatiske olier og eddiker til lækre marmelader og chutney, der skifter i takt med årstiderne. Udvalget er aldrig helt det samme, for køkkenet lader sig inspirere af naturens gang og sæsonens råvarer.

Det betyder, at du kan smage dig gennem både sommerens friske bær og efterårets varme krydderier, når de besøger Pharmakon. Specialiteterne er lavet i konferencecentrets eget køkken, hvor kokkene eksperimenterer og udvikler opskrifter, der både forkæler smagsløgene og passer ind i husets fokus på bæredygtighed.

De hjemmelavede specialiteter bruges ikke kun til at sætte prikken over i’et på måltiderne, men kan også købes med hjem, så du kan tage en lille smagsprøve med dig.

Vil man prøve kræfter med opskrifterne selv, findes der masser af inspiration på Pharmakons opskriftsside, som løbende opdateres med nye idéer og smagsoplevelser.

Picture of Ditte Rønne Veggerby

Ditte Rønne Veggerby

Marketingansvarlig

Flere nyheder

Loading...