Munkerupgaard er ny partner i DKBS

Vi byder velkommen til Munkerupgaard i Gilleleje – et sted, hvor professionel afvikling forenes med nærvær og personlig service.  Nyd havudsigten fra terrassen og masser af muligheder for walk and talks i skoven eller til stranden.

Med udsigt til havet skaber Munkerupgaard en inspirerende ramme for møder, seminarer og kurser. I kan styrke samarbejdet med teambuilding-aktiviteter eller tage en opfriskende pause med en gåtur langs havet. Til alle arrangementer tilbydes sjove aktiviteter, der sætter stemningen, som f.eks. en runde på stedets minigolfbane eller petanquebane.

På Munkerupgaard er alt inkluderet i din pris for at det skal være nemmest for dig:

-Mødelokaler

-AV udstyr-Kaffe/te med frugt og sødt

-Alle måltider

-Alle drikkevarer i form af øl, vand & vin

Konferencehotellet rummer et plenumlokale med plads på op til 96 deltagere og fire lyse samt fleksible grupperum. Der er handicapvenig adgangs-og toiletfaciliteter. Du har også mulighed for at booke stedet eksklusivt, så I har det helt for jer selv.

Mad, natur og gæstfrihed gennem generationer

Fra feriepensionat til moderne kursus- og selskabssted.

Munkerupgaards historie går tilbage til 1943, hvor FLSmidth købte en gammel bondegård, tidligere kendt som Gulegaard, for at skabe et feriepensionat for sine medarbejdere. Under krigen var udenlandsrejser umulige, og behovet for rekreative ophold i Danmark voksede. De første gæster blev modtaget samme år.

Efter krigen var gården i en sørgelig forfatning efter at have været besat af tyske soldater. Store renoveringer var nødvendige, og i 1953 begyndte opførelsen af en ny hovedbygning på skrænten med udsigt over havet.

Munkerupgaard fortsatte som feriepensionat for FLSmidths ansatte indtil 1980’erne, hvor behovet ændrede sig. I 1984 blev stedet ombygget til også at kunne bruges til kursusaktiviteter, primært for FLSmidth, men hurtigt tiltrak det også eksterne virksomheder og organisationer.

I 1999 blev en ny kursusfløj opført, og den tidligere mødesal blev omdannet til spisestue. Samtidig blev værelserne moderniseret, så alle i dag har eget bad og toilet. Den oprindelige gule, stråtækte gård er ikke længere synlig, men den varme og hyggelige stemning fra feriepensionatet lever videre.

Munkerupgaards køkkenfilosofi er helt enkel: Kærlighed til mad

Hos Munkerupgaard er de ikke bundet af en bestemt madretning som ny nordisk eller fransk. Fokus er simpelthen på at skabe mad, der smager fantastisk – lavet med kærlighed og respekt for ingredienserne.

De sammensætter gourmet-menuer, der afspejler jeres ønsker og præferencer. Som udgangspunkt tilbydes en 3- eller 4-retters menu, som de komplementerer med udvalgte vine fra stedets dygtige vinleverandør.

Køkkenet gemmer også de bedste smage fra sommeren, f.eks. ved at plukke hyben fra egne buske, som bruges i saucer, geleer og tilbehør. På den måde kan I altid forvente friskhed og naturlig smag i hver bid.

Er du blevet nysgerrig? Så læs mere om Munkerupgaard her! 

Picture of Ditte Rønne Veggerby

Ditte Rønne Veggerby

Marketingansvarlig

Flere nyheder

Loading...